|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
Cytat:
1. Shalimar!!! 2. Amarige Mimosa de Grasse Reszta ma dużo mniejsze znaczenie, nic się tu nie zmienia, może ostatnio zapomniałam wymienić Angela ale to wsjo |
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Śmieszn,e bo to są zpachy kupione na pczątku przygody z perfumai, jedne z pierwszych które wąchałamm- dziś znam już całą gamę Sephory, Douglasa i Marrionaud. I Zadne inne mi się nie podobają.
1. Miss Dior Cherie 2 Pure Poison ELIXIR (zwyczkły jest bardziej mdły) 3. Sephora, Insmoumise? 4. Pur Desir de Lilas, YR mam zamiar jeszcze kupić wodę truskawkowa Yves Rocher- i schluss. To naprawdę jedyna 5 zapachów, które odzwierciedlaja mnie, na wszytskie okazjie.
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Na chwilę obecną:
1. Gucci Rush for men 2. CdG 2 men 3. Terre Hermes 4. Amen Thierry Mugler 5. Musc Ravageur F. Malle i chyba na dłużej...
|
|
#574 |
|
Konto usunięte
|
Moje ukochane to:
1.Dolce&Gabbana- The one!!!!!! 2.Gucci- eau de parfum II 3.DKNY- Red delicious a poza tym lubie jeszcze: 4.Hugo Boss- Woman 5.pewnie wszystkie pozostałe, ale nie bede wymieniac bo jest ich sporo a uzywam ich tylko od czasu do czasu |
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualizacja (niewielka, ale w zasadzie zawsze coś ) 1. Organza Indecence 2. Black Cashmere 3. Angel 4. Histoire D'Eau Mauboussin 5. Coco Chanel ("czarna Coco" w wersji edp)
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
1.Mitsouko
2.Maroussia 3.piżma w postaci różnistej 4.Cabochard/piąteczka chanel/L'Instant/Rive Gauche 5.cała reszta.... wkrótce będą zmiany- czekam na przesyłkę z Madame Rochas
Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! Edytowane przez restless Czas edycji: 2008-03-08 o 15:52 Powód: zapomniałam o wczorajszym prysznicu z Rive Gauche ;) |
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
1. Poison
2. Addict 3. Kenzo Amour Indian Holi 4. Britney Midnight Fantasy 5. Mahora
|
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
1. Lolita Lempicka Lolita Lempicka
2. Diesel Fuel for life 3. Dior Addict Eau Fraiche 4... nie wiem
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie:
1.Dior Addict 2 2.Chanel Chance klasyk 3.Dior pure poison. 4.Amor. 5.NR for Her |
|
|
|
|
#580 |
|
Konto usunięte
|
1. Kenzo Amour
2. Elizabeth Arden 5th Avenue 3. Armani Code 4. Esprit Horizon 5. Celine Dion Belong |
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
kolejność przypadkowa:
1. Dolce Vita 2. Neonatura Cocon 3. Avignon 4. Gloria 5. The Parfum Czyli ciepło, słodko, trochę paczuli, trochę kadzidła, trochę wanilii
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Cabochard- podziwiam, mam go, lubię, bardzo lubię ale też dawno nie nosiłam. |
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie takie uniwersalne topowe zapachy, niezależnie od pory roku, w sumie się nie zmieniają - przewija się w sumie ta sama trójka od zawsze:
Black Cashmere Dune Hiris W poczekalni nieśmiało drepcze Feminite du Bois i Dzongkha.
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie mam skrzywienie,ze dla mnie okreslenie "babciny" to najlepsza rekomendacja dla zapachu
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
1. 212
2. Elizabeth Arden - Tea Tree 3. Puma Jamaica 4. Puma Create 5. wciąż szukam ...
|
|
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio najczęściej zlewam się:
*L'Or edt *Coco Mademoiselle edp. *Stella *Dune |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
1. Hypnose
2.Midnight fantasy 3.The one D&G 4.Chance Channel 5.Hot Couture Givenchy |
|
|
|
|
#589 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Moje najnowsze zauroczenie to Miss Dior Bez Cherie!Nie znam... Czy może chodziło o Green Tea?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio pierwsza piątka wygląda tak:
1. Madness 2. In Black 3. Bouduoir 4.Cashmere Mist 5.OI
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#591 |
|
Przyczajenie
|
często się u mnie zmieniają zapachy, ale mam już swoje ulubione, które zawsze są i nawet jak zdradzam je dla innych to i tak zawsze wracam.
1. Hot Couture edp 2. Addict Fraiche 3. Addict 4. Intuition EL 5. Envy Gucci 6. Miracle 7. Coco Mademoiselle |
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiosennych zmian czas. Pure Poison 5th Avenue Lempicka EDP Lempicka EDT Innocent
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
1. Clinique Happy
2. Clinique Happy To Be 3. Kenzo Jungle 4. Shiseido Energizing 5. Dior Dolce Vita Nie znam zbyt wielu zapachów. Ilekroć, gdy wchodzę do perfumerii jestem w stanie znieść max 3 zapachy, potem już nic nie czuję, a że rzadko idę do perfumerii to dlatego tak mało wiem o perfumach ![]() Ostatnio zachwycałam się Chanel Chance, ale po pryśnięciu się nimi jakoś mi się odpodobały
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Gris Clair
Czarna Mania Kelly Caleche HdE DV/FdB |
|
|
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Hypnotic Poison
2. Naomi Campbell klasyczna 3. Organza Indecence 4. Dolce Vita 5. Kenzo Amour, L de Lolita, Flowerbomb EDP, Vanillle Bourbon Il Profvmo, Time To Play... Jeszcze kilka ulubionych świeżaków się nie zmeściło, Clinique Happy, Emotion, Jette...
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie najczęściej używane:
- Stella In Two Peony - Angel Innocent (niezmiennie) Ostanie dni to tylko te zapachy. Potem długo długo nic, ale są dni kiedy pojawia się: - Dior, Miss Dior Cherie - Cacharel, Noa EDT - E. Ungaro, Desnuda
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
Moje ulubione-kolejność przypadkowa:
-Salvador Dali -Laura Biagotti Roma -Moschino cheap&chic -Chanel mademoiselle -Calvin Klein Euphoria -Elizabeth Arden Green tea
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leniuch ze mnie - już prawie rok szaleję za Angelem, a recenzja nadal była nietknięta, wczoraj to zmieniłam
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie...
![]() 1. Safran Troublant L'Artisan ( liczę na wspólne zakupy.. na ml) ![]() 2. Musc Ravageur F.Malle 3. Rousse S.Lutens (tutaj też liczę na wspolne zakupy na ml) 4. Costes Costes 5. Madness Latem jest trochę inaczej ![]() Królują zioła
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-03-15 o 00:19 |
|
|
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

)