![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Mojra uwaga, wrzucam moj obiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dzwoni kuzynka rano i pyta co kupić Michałowi pod choinke, mówię, że obojętnie. Nalega że po co ma kupić cos zbednego to mówię, że maly lubi budować z klocków wiec może być jakiekolwiek duplo najmniejszy zestaw chociażby.
Teraz telefon czy mamy kase fiskalna, mówię, że tak ma już taką zabawke, ale jeszcze nie rozumie o co w tym chodzi więc leży schowana - a to będzie miał dwie, bo ona właśnie kupila mu taka super kasę fiskalna ![]() Nie rozumiem po co mi rano tylek w ogóle zawracała... i tylko ciśnienie teraz podniosła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam prawie wszystko😀 wczoraj przyszedl monitor oddechu a dzisiaj materacyk. W sobote komoda do odbioru i skrecanie jej i lozeczka juhu😀 w swieta przywieziemy wozek do wietrzenia. W biedronce jest promocja na te najmniejsze pieluchy to wzne ze 2 paczki. Ale jeszcze chce kilka bodziakow kupic w rozmiarze 56. Dzisiaj moze po wizycie wstapie do pepco. No i ciagle mysle nad spiworkiem do fotelika/wozka. Ale najpierw skoncze kupowac prezenty swiateczne😀
A teraz sie pozale. Nie moge spac bo mjie brzuch boli, gniecie, dupa tak samo i mi strasznie niewygodnie. Chodzic tez zle i wogole czuje sie jak przejechana przez czolg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3155 |
Zakorzenienie
|
O właśnie o tym pomyslalam
![]() Chociaż dużo zależy od dziecka, są takie które nie płaczą wcale - koleżanki córa nie pamiętam abym słyszała jak płacze jako niemowle i była w ogóle bardzo spokojna ![]() Za to teraz jak ma 6lat to nadrabia i im pokazuje kto tu rządzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
smacznego! a mięsko gdzie?
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ja biegnę robić sos do naleśników ![]() ![]()
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-12-08 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wygląda tak źle! ![]() Ja się zaraz zabieram za pseudopizzę z soczewicą, ale jeszcze jej do końca nie wymyśliłam.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Co do zakupów to u mnie zostały tylko jakieś pie.rdolki - pieluszka muslinowa duza, gabka do kapieli, kosmetyki, butelki, szczotka do wlosow i koszula z szlafrokiem.
No i czekam na wyprzedaze to jakieś ciuszki pokupie ![]() Przy drugim dziecku ta lista jest duuuzo krotsza jednak, reszte jedynie poprzynosic z piwnicy i odswiezyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mariea - a może Ty wiesz jak żywią w szpitalu Orłowskim? ![]() ![]()
![]() |
#3160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje za porady w/s szkoly rodzenia
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamowilam outfity do szpitala. Medytuje teraz nad ubrankami ze Smyka, bo oni z ta rozmiarowka cos pokopali chyba ![]()
![]() |
#3162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszego dnia nic mi nie wolno było jeść, a drugiego byłam na 2 posiłki i już mnie wykopsali ze szpitala, to wiecej szczegółów nie podam ![]() tzn Tż wie, że obiady wynosowe będzie mi do szpitala przywoził z mojego kochanego vege miasta z alei solidarności. a w pobliżu szpitala jest piekarnia soplicowo z pieczywem bezglutenowym, więc sprawa załatwiona ![]()
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-12-08 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ta kupa kluch z pokruszonym serem skojarzyła mi się z obiadem na Karowej, który dostałam dzień po porodzie ![]() ![]()
![]() |
#3165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie zrobilam zdjecia zupie jarzynowej, białej jak świąteczny puch ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Mnie tez wszystko boli, kłuje, naciska i mi niewygodnie prawie w każdej pozycji. A śpiworek do fotelika przyszedł w poniedziałek i już jest uprany ![]() Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2016-12-08 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Escorpio widzę, że wczasy all inclusive
![]() Dziewczyny mogę Wam polecić, o ile jeszcze nie macie, pieluchy flanelowe 70x80 marki Weber - są na Gemini. Fajne, grube i ładnie obszyte. I nie kosztują dużo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mmmmmmmmmm ale pyszny masz obiad ![]() ![]() Na Karowej generalnie źle nie karmili ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Ja się boję, że w szpitalu na głodzie to zjem wszystko, a potem będę mieć problemy jelitowe...
Ciekawa jestem jak jest w szpitalu, w którym chce rodzić. Kilka lat temu była masakra, bo widziałam zdjecia na fanpagu posiłków w szpitalach, ale jak tam byłam w przychodni to trafiłam na rozwózkę cateringu i obiady wyglądają przyzwoicie + na deser świeży owoc. Pytanie tylko na jaki to było oddział, bo wiem, że jest tam też chirurgia i laryngologia. Myślicie, że katering jest na cały szpital, czy na oddziały? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie najbardziej boje jedzenia podczas pobytu porodowego w szpitalu
![]() a dzis jadlam jajo sadzone, ziemniaki i kefir do tego i smakowało mi meeega ! ![]()
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie też są diety dla tych po operacjach, z refluksem, alergiami, ale w praktyce dostaje się coś niezidentyfikowanego... Raz leżałam na ginekologii lata temu w Poznaniu na Polnej i obiady były pycha. Dużo, dobrze skomponowane i smaczne. Z tym, że ja tam byłam tylko kilka dni na kroplówki. I wtedy jeszcze tolerowalam laktozę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3173 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie robilam notatek...ani pol zdania nie napisalam... Cytat:
Cytat:
jak ja mialam problem z pelcami i musialam wchodzic na fotel (gin zarzucał mi nogi) i go pytałam jak on sobie wyobraza ze ja w 9 miesiacu z brzuchem sie wtarabanie na ten fotel to tez mi powiedział ze tu to spokojnie, damy rade ale zebym sie skupiła w szpitalu i weszla bo jeszcze potrafia krzyczec i poganiac ze nie ja jedna na badanie i mam sie pospieszyc :/ Cytat:
choc laski na fb piszą ze uzywaja... moze kupie ale na pewno nie dla newborna ![]() dokladnie tak!! ![]() musze pamietac zeby tę piosenke zgrac sobie na playliste porodowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wrocilam od kolezanki.... wyciagala ubranka po swoim dziecku, co jedne piekniejsze...wzielam ciuszkow za 400zł ![]() maz mnie z domu wyrzuci... ale wszystko TAKIE piekne... z next z benettona... no musialam to miec <3 ! ! ! 2 kombinezony, spodnie, dresy, bluzy...takie niebobasowe rzeczy ![]() pozniej zaczela pokazywac letnie, kazałąm jej schować! ![]() bo co jedno wyciagała to ładniejsze! i dostalam gratis 3 duze paczki pampersów 2 ![]()
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obstawiałabym, że catering jest jeden dla całego szpitala - ewentualnie posiłki/dodatkowe opcje powinny być dostosowane przez ten catering do konkretnego oddziału.
![]() |
#3176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
25/40 it's a boy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z mamą i w sumie uświadomiła mnie, że ta kasa fiskalna u kuzynki to może po prostu nietrafiony prezent i im zbywała, bo mają ciut starsze dziecko... i może dzowniła, aby zobaczyć czy coś z zbytnich rzeczy da się wypchnąć
![]() ![]() A tetrowe może zamawiałas? Bo widzę, że też mają, a muszę kilka dokupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
sQuaara to zes poszalala
![]() ![]() Kiciulec u mnie jesli nic sie zlego nie dzieje to po 2 dobach po porodzie wychodzi sie ze szpitala :P
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mozna przyniesc swoja ![]() polecam sie dowiedziec ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.