|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
pychy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
115 | 16,57% |
chciwosci |
117 | 16,86% |
nieczystosci |
147 | 21,18% |
zdardy |
42 | 6,05% |
lakomstwa |
262 | 37,75% |
gniewu |
271 | 39,05% |
lenistwa |
479 | 69,02% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
jak sie spowiadamy z najgorszych rzeczy... to sex chyba sie nie liczy, czyz nie??
-bywa ze brzmie jak straszliwy snob - robie to zupelnie nie umyslnie, takze nie wiem czy to sie liczy?? -jestem pewna siebie - totalny grzech w polsce ![]() -bekam! w miare mozliwosci nie publicznie, ale...... -nie cierpie wiekszosci kobiet powyzej 55ego roku zycia - chyba moja podswiadomosc traktuje je jak potencjalne tesciowe (hahahahaha) -ludzi ktorzy nie potrafia zarzadzac sprawnie swoim zyciem traktuje z pogarda -zwracam uwage ludziom ktorzy np. pala w miejscach niedozwolonych, wrzeszcza na panie w banku itp. (dobra polka powinna chowac glowe w piasek i sie nie wychylac) -jestem zakupoholiczka -w czasach liceum uwodzilam chlopcow i lamalam im serca -nie chodze do kosciola -i tak wszystko wiem najlepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A poza tym klnę oj klnę, bardzo barwnie i siarczyście ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Nie piję, nie palę, nie klnę, nie uprawiam seksu i nie sprawdzam niczyich telefonów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
* klnę ja szewc...ostro i siarczyście
![]() * obgaduję i obsmarowuje ludzi ![]() * nie lubię rozmawiać przez telefon, więc go nie odbieram ![]() * lubię byc nietowarzyska i zdystansowana ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
alez watek
![]()
#66 |
Raczkowanie
|
o zainspirowana waszymi wypowiedziami dolacze jeszcze pare rzeczy:
nie chodze do ksociola jestem pewna siebie i to baardzo umawiam sie z facetami na gora 2 randki poznije kazdy mi sie nudzi zakupoholiczka tak to ja jak luizinha zwracam uwage ludziom gdy pala w miejscu publicznym, kloce sie w bankach, urzedach, sklepach - jednym slowem wredna baba ( ktora zawsze wywalczy swoje) obgaduje- ale kto tego nie robi? uwodze zajetych facetow no napewno jeszcze cos sobie przypomne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
wiecie co, odkrylam ze jestem dwulicowa zeby nie bylo problmow z otoczeniem
liceum to moj chyba najgorszy okres z jedej strony - tej szkolnej . od strony towarzyskiej, harcerskiej poza szkolnym swiatem bylo w porzadku. ale wlasnie na tej pierwszej plaszczyznie nabawilam sie kompleksow na tle wygladu. i dlatego zalezy mi na tym co ludzie powiedza, pomysla. dlatego ta dwulicowosc cochonetta, lapus - jestescie tu pierwsze ktore sie przyznaly do facecich grzechow moj jest taki ze ja jestem od mojego tz uzalezniona. az czasem zla jestem na siebie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
BAN stały
|
jestem cyniczna
![]() szczegółów nie przytoczę, nie będę Was deprawować ![]() jeszcze byście postanowiły rozwinąć Wasze drobne grzeszki w nieco bardziej profesjonalną działalność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
jest prosta zasada w technikach negocjacji i manipulacji człowiekiem, że własnych słabości się nie ujawnia
![]() ![]() w sumie to tylko śmieszy mnie troszki, że ludzie zaliczają tu seks z TŻ, słodycze, pewność siebie, obgadywanie czy drobne kłamstewka do grzechów ![]() ![]() za to te, które przyszły mi do głowy ewidentnie się nie nadają na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
ja tam slodyczy i seksu naprogramowego nie zaliczam do grzechow
moze powinnysmy sie stosowac do grzechow glownych? da sie jakos sonde na poczatku wstawic watku zeby sie kazdy okreslal z czym to przychodzi? pytanie do moderatorow. a moze ktoras z was wie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
poważnie się pytam, jestem skończoną ateistką ![]() spodziewałam się raczej, że ktoś tu się przyzna do zdrad, rozbijania małżeństw, doprowadzania facetów do płaczu, flirtowania z bratem męża, kopania pod kimś dołków w pracy, kariery przez łóżko czy takie tam a nie, że na kolację je nutellę a nie serek wiejski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
da sie sonde, u gory watku masz Narzedzia i tam
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
oooo tak ![]() ja za to może z drugiej strony: zdarzyło mi się, że faceci zdradzali ze mną swoje kobiety, rzucali je dla mnie, a ja... w tym momencie mówiłam im do widzenia ![]() ![]() ale ze mnie to w ogóle kawał cholery, dlatego nie będę tu więcej pisać raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Hm, to w takim razie nie opowiem o moich grzeszkach, nie powiem czy to w koncu zrobilam czy też nie tylko dalej bede cierpiec na bezsenność
![]() Wychodze z zalozenia, ze lepiej swoje grzeszki zachować dla siebie. Zwlaszcza te ktore byly dawno ![]() Edit: Jeszcze nie daj boziu ktos by mnie po tych moich grzeszkach rozpoznal, i co wtedy?
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
no właśnie, po co dzieci straszyć po nocach ![]() karaluszki pod poduszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale to ja w takim razie takich hardcorow nie zaliczam, za strachliwa jestem ze mnie zlapia. o doprowadzam tz do szewskiej pasji, ale to chyba normalne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
A czy zamieszczenie na portalu fotka pl. zdjęć nielubianej koleżanki która uważa się za SZJANING STAR, w najgorszych możliwych pozach z kilkudniowej wycieczki kiedy była zalana w trupa mieści się w kanonie grzeszków_??
![]()
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tez mam podwojne zycie. powiedzmy... zrobilam nielubianej kolezance swinstwo. napisala cos kiedys na swoim blogu na temat nauczycielki. lekko pomogłam, zeby sprawa ujrzala swiatlo dzienne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
O, matko, moj glowny grzech
![]() Jak sie dorwe do czyjejs komorki to perfidnie czytam wszystkie smsy ![]() Poza tym alkohol moglabym pijac litrami ![]() Zdarza mi sie manipulowac ludzmi...ale ciiiii ![]() Wydawanie pieniedzy to moja specjalnosc, czy mam czy nie mam to wydaje /nie mam-kupuje cos na All, place kilka dni pozniej-jak juz mam kase/. Ogolnie uwielbiam wydawac pieniadze ![]() Tyle, chyba. Zreszta, nie ma sie czym chwalic ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
-Zrobiłam zdjęcia sąsiadowi, przerobiłam je tak żeby jak najbardziej go ośmieszały, dorobiłam idiotyczny opis i zamieściłam na fotce. Oczywiście postarałam sie o to żeby wszyscy ludzie ze szkoły zobaczyli konto.
"Cała szkoła" się z niego smiała, a on biedny nie wiedział o co chodzi. - Wyzywałam matke tego właśnie sąsiada o starych ku***. - Wysyłałam koleżance listy miłosne od chłopaka w którym sie zakochała po czym miałam z niej nieziemski ubaw. Z takich codziennych "grzeszków" to uwielbiam doprowadzać swojego ojca do wariacji. Robie to prawie codziennie z premedytacją. Obgaduje prawie każdego. Omijam tylko osoby które naprawde lubie. Wyśmiewam ludzi na ulicy, uwielbiam śmiać sie w twarz jeżeli ktos np w autobusie, tramwaju, muzeum itp. powie coś co mi sie niespodoba. P.S. o tak czytanie cudzych smsów to moje hobby.
#84 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem Swieta
![]() jestem plotkara ![]() Wiem kto z kim dlaczego i za ile zawsze ![]() I strasznie lubie piwo malinowe i wina..duzo wina potrafie wypic ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam smsy do chłopaka mojej koleżanki, że się puszcza jak on za granicą siedzi
![]() ![]() A czytania smsów nie zaliczam do grzszków bo udaję że tego nie robię ![]() ![]() ![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Mozliwe, ale staram sie z tym walczyc
![]() Zaczelo sie w szkole, kiedy to nigdy na WFie nie cwiczac, dziewczyny zostawily mi swoje telefony to przetrzymania, zeby mogly spokojnie grac i nie zostawiac koma w szatni, wtedy ja znudzona czytalam smsy wszystkich po kolie, zostalo mi do dzis ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie. Dzieci jeszcze oblecą, ale starzy ludzie doprowadzają mnie do szewskiej pasji- te dziecinne zachowania, niedomaganie na zdrowiu, a najbardziej to mnie wkur*ia jak bez przerwy kaszlą. Mam ochotę wtedy pozabijać wszystkich.
EDIT: Brzydzę się ciążą i uważam, że jest to jedna z najgorszych rzeczy w życiu kobiet.
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ja wyslalalm kolezance esy, ze mi sie podoba (razem z tata
![]() ale mielismy ubaw jak wydzwaniała i pisaala bardzoo ciekawa ktoz to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Wczoraj jechałam autobusem, a za mną stała taka starsza babka, jak zaczęła kasłać i charczeć. Nie zakrywała ust przy tym i te wszystkie bakterie leciały na moje włosy. No taka byłam wkur.... ze myślałam ze zaraz na kopach wyleci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
benito - ja nie mam faceta więc nie mam kogo doprowadzać do płaczu, ale chętnie bym to zrobiła mojemu ex
![]() ![]() aha - obsmarowałam mojego faceta w: gronie na wizażu w dziale o facetach na blogu śledziłam jego byłą, i znalazłam jej wszystkie jakieś blogi, ogłoszenia, cokolwiek, a także ich wspólny blog z przeszłości, do którego ex oczywiście nie podał mi linka. no, ciekawie bnyło poczytać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.