|
|
#2461 |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar II
Fenris, co to za złamas
?!Fajnie dziś ![]() Ciocia zadzwoniła, że potrzebuje jednego z moich alter eg - tj make up artist & hairdresser w jednej osobie Duduś jest jednym z tych wdzięcznych obiektów i pieszczochów więc miałam szansę się pobawić Rozmawiałam z nią, ale zauważyłam że podczas suszenia włosów podejrzanie długo czekałam na odpowiedź a już przy masażu twarzy Duduś się kompletnie wyłączyła Urodziny... przejdę na drugą stronę ulicy i jestem, ale już byłam na urodzinowym biforku i nie wiem czy chce mi się imprezować
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-03-08 o 22:35 Powód: lit |
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co czujesz Fernis ... oj wiem ..... mój tez się nie popisał - niby wszystko ok. ale ... złamanego kwiatka nawet - padalec jeden - a teraz siedzi i Gołotę ogląda .... za karę mu dzisiaj nie dam hehehehe
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes, dziewczyny brońcie sie!
W przyszlym roku proponuje male klamstewko. Dziala! Kupcie sobie kwiatka i powiedzcie że to od kumpla z pracy i zobaczycie! W tym roku mam bukiet od swojego a co... a w zeszlym też tak smutalam!No i o pewnego przystojniaka też kwiatka dostalam
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaproponowal kino, ale jakoś też nie poszliśmy... Ech, ale w sumie u nas to tak od wczoraj się ciągnie. Szkoda... W sumie życzenia mi zlożyl, ale tak jakoś... No i znów się poprztykaliśmy, bo stwierdziłam, że jestem już zmęczona tym, że od 3 tyg. to mnie zależy na zakupie auta i to ja to ciągnę (a żeby bylo jasno, to od 2 lat jest mowa, że trzeba zmienić auto...). Też oglądam Jones - śmieszna jest...
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, nie martw się, większość chłopów to guptoki straszne. Wyjątkiem są nasze perfumowe, wizażowe.
![]() Mój mnie wczoraj spytał, czy obchodzimy Dzień Kobiet, bo on nie pamięta, a pamięta, że walentynek nie obchodzimy, więc chciałby się upewnić. Ech... Za kwiatkami to ja akurat nie przepadam, jedyne które lubię to goździki, które nie wiedzić czemu popadły w niełaskę i w kwiaciaarni nie uświadczysz |
|
|
|
#2466 |
|
Wtajemniczenie
|
W Krakowie goździków nie brak - najwięcej to ostatnio różowych widzialam (nie wiem czemu) i takie fajne biale z czerwonymi końcówkami.
Idę oglądać esentię (madziczko - dzięki )
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co- udanego polowania
My skusiłyśmy się z mamą na drugie zakupy- niewielkie, ale zawsze, jak już wyżej pisałam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, no w Krakowie to w ogóle jest fajnie, tęskni mi się tam często. to jedno z moich miast,czyli takich, gdzie czuję się cudownie i mogłabym mieszkać.
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - podejrzewam, ze jestes zarowno wsciekla jak i rozczarowana.Trzymaj sie - sytuacja wyjatkowo penisowa.
Moj stary dzownil dzis, i jak co roku 'pewnie nie wiesz co dzis za swieto' nie, no kurcze nie wiem, debil jestem nie pamietam. pozniej jego opowiesc o gozdzikach i rajstopach, taka nowa swiecka tradycja, i w calym tym ironizowaniu zapomnial o zyczeniach. Ja za kwiatkami nie przepadam,z M. poszlismy na zakupy pokupowac kupe rzeczy bez ktorych mozna sie obyc ale niekoniecznie trzeba. Mama w poniedzialek idzie na zabieg do prywatnej kliniki z naszym zaufanym lekarzem, jakos tak mniej sie martwie. No i w koncu mowi mi prawde. |
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja: auuuu <po szturchnieciu w bok> przestań! On - <mina niewiniatka> Co Ty jestes taka bez humoru? Ja: Nawet mi głupiego kwiaka nie kupiłeś padalcu On - jak to nie, przedwczoraj dostałaś róże Ja: ?? On - No te <pokazuje na miniaturowe różyczki w doniczce> Ja: To było przedwczoraj !!! On - bo kupiłem wcześniej - bałem się, że dziś zapomnę Normalnie mnie wryło - szkoda,że nie raczył mnie chociaż uświadomić Jutro mam obiecany rajd po sklepach i zakupy - for me - bez dzieci !!! Jednak nie jest taki zły - tylko głupi - jakoś przeżyję ![]() usmrodziłam się totalnie - zrobiłam dwie paki z próbkami - po 10 sztuk ( pi razy kolano ) walę wszystkim co tam było - matko
|
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie przed chwila wrocilem z kolacji ze swoja najlepsza przyjaciolka prawie jak TŻ![]() Cytat:
tak na otrzezwienie pozatym co my bysmy bez was kobiet zrobili![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój padalec stanął na wysokości zadania, przyniósł kwiaty i zabrał do kina
Film sama wybierałam, padło, UWAGA, na "Johna Rambo" ![]() W kulminajcyjnej scenie płakaliśmy ze śmiechu. Teraz chyba będzie jeszcze winko do podusi...
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata dziś na hasło, "Czemu nie dostałam od ciebie tulipanka jakiegoś ładnego?" odpowiedział- "Z ciebie jest taki tulipanek" - rozłożył mnie na łopatki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bossssko jest Teza20 sumienia nie mam go bić, w czwartek mu zęba upiłowali - tak Ja tak z przymrużeniem oka narzekam - 11 lat po ślubie - 13 lat razem .... nie znam lepszego faceta ... ideałem nie jest , ale za nic bym go nie zamieniła na inny model - chociaż wkurza mnie,że nie pamięta o ważnych datach, nawet jak pamięta to nie przywiązuje do nich wagi, nie kupuje kwiatków, prezentów, jest leniwy, jak nie zapędzę do roboty to tylko TV i komp, ewentualnie zabawa z dzieciakami ( to się chwiali - ale tak naprawdę to nie wyobrażam sobie życia z nikim innym - my do siebie po prostu pasujemy jak ulał .... madzi a i najważniejsze ... może nie pochwala całkowicie mojego skrzywienia perfumowego - ale toleruje ...
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TV,komp,chodzen ie z kumplami,picie piwa itp....Jednak to prawda ze do niektorych modeli mezczyzn powinni dawac instrukcje obslugi Ale jak by nie bylo kobiet to kto by nam przypominal codziennie zeby dziecko odebrac ze szkoly albo z psem wyjsc na spacer albo wyniesc smieci Taka jest prawda ze facet to ciezki robot do obslugi rozumie tylko podstawowe polecenia natomiast bardziej skomplikowanych polecen juz nie moze przetworzyc Boszzzz zaraz mnie faceci zlinczuja za to co napisalem![]() ![]() P.S.Gratuluje ci TŻ:P
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie gdzie w allegro ustawia się zegar żeby był równo z kompem? Gdzieś to widziałam w pomocy, ale oczywiście nie pami ętam, gdzie
Z góry dziękuję
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Będę szukac jutro w takim razie jeszcze raz
Dziś tylko oglądam kolczyki sobie i uważam, żeby mi się ręka nie "omsknęła" Kurde powinnam iść stanowczo spąc, ale nie mogę- zawsze tak mam, jak rodzice jadą gdzieś na imprezę- oni dorośli, ja niby też- a i tak jakoś spać nie mogę, dopóki nie przyjadą. Oby nie ściągnęli o 6.00
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jakos sobie siedze na czacie i gram w tibie
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie! Doniczką go, doniczką! |
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
My wczoraj od rana wszędzie widzieliśmy facetów z wiechciami i TŻ się śmiał że on ma gorzej - ja nienawidzę ciętych kwiatów i zawsze ma problem co robić w takie dni. Zostałam zabrana na zakupy i dostałam koszulkę z aplikacją smoka
![]() Bridget Jones w wersji książkowej jest lepsza od filmu - kiedyś czytałam na przystanku i nie zauważyłam jak mi odjechał mój autobus
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Goerlitz obkupiona w tonę
.W perfumeriach nic specjalnego,z niedostępnych u nas widziałam tylko limitowankę Kenzo Amour ale nie wiem czy zapach się różnił bo ostatecznie nie zdarzyłam już niuchnąć. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam wczoraj w skrzynce rozliczenie za ogrzewanie, wodę i ścieki i wszystko mi opadło.
Mam prośbę, możecie zerknąć w rachunki i napisać: ile wychodzi wam koszt 1GJ przy centralnym ogrzewaniu i ile wam biorą kosztów stałych przy CO? Szanowna pani administrator wysłała rozliczenie za 4 miechy hurtem i wynika z niego, że koszt 1GJ wzrósł o 100%, a koszty stałe o 500%( w porównaniu z rozliczeniem za poprzednie 4 miesiące) ![]() Jako,że nasza frau administrator wymaga specjalnej troski, chciałabym porównać dane z różnych części Polski i pozbierać argumenty zanim uduszę babę Pomóżcie
|
#2485 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ja w przyszłym tygodniu pójdę z mamą i dziadkiem na ten film Reszta skapitulowała i nie da rady ich wyciągnąć John Rambo i Rocky Balboa to moi wilecy filmowi idole Oglądałam te filmy z dziadkiem kiedy miałam 7-9 lat i byłam wprost zachwycona. Jednak Rocky jest lepszy ![]() Cytat:
![]() A podobno ta limitowanka już jest u nas
|
|
#2486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jakże, oczywiście
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I na moj nos, troche inne niz klasyk. Baza taka sama, ale pocztek jakis taki miodowo-kwaskowaty ma. |
||
|
|
|
#2489 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Podobno podróżowione
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

?!
Duduś jest jednym z tych wdzięcznych obiektów i pieszczochów więc miałam szansę się pobawić
Rozmawiałam z nią, ale zauważyłam że podczas suszenia włosów podejrzanie długo czekałam na odpowiedź a już przy masażu twarzy Duduś się kompletnie wyłączyła 

Dzień kobiet.