Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-10, 11:07   #4471
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o prezenty przyznaje że ...jestem punktem a i c :-D dla niektórych nawet i b :-D bo nie dziele się ze wszystkimi moim hobby :-P

Też mam świąteczny kryzys 😞 mam wszystko już zrobione jeżeli chodzi o domowe porządki, zostały mi tylko porządki w dokumentach ale na razie nie mam na to siły 😝.
Za oknem szaro, pada...to gdzie tu ten klimat. Nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ale tydzień w którym jest wigilia jest dla mnie wyjątkowy pod względem oczekiwania a gdy przychodzi już ta wigilia i rozdane są prezenty wszyscy idą do swoich domów to...jakoś całkowicie tracę humor i klimat świąt...mogłabym już rozbierać choinkę i chować świąteczne ozdoby 😒😣

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Niestety też tak mam..

U mnie nic nie jest ruszone. Nawet choinka stoi nieubrana i czeka aż zawita najpierw telewizor w sypialni.
Przyszedł wczoraj prezent dla mnie od samej siebie termoloki ale myślałam że zrobi mi to szał na głowie a jest klapa no dobra.. ale ma jeszcze drugi prezent dla mnie od samej siebie !

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 11:42   #4472
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Niestety też tak mam..

U mnie nic nie jest ruszone. Nawet choinka stoi nieubrana i czeka aż zawita najpierw telewizor w sypialni.
Przyszedł wczoraj prezent dla mnie od samej siebie termoloki ale myślałam że zrobi mi to szał na głowie a jest klapa no dobra.. ale ma jeszcze drugi prezent dla mnie od samej siebie !
Wiem co czujesz moich włosów nic nie kręci, termoloki lokówki prostownice po prostu nic, już do tego się przyzwyczaiłam, jedyne co zadziała na chwilę to papiloty założone na całą noc 😜

Jeżeli chodzi o sylwestra to dla mnie dzień jak każdy inny, nigdzie nie chodzę 😜wkurza mnie tylko że do okola tak głośno i jeszcze te fajerwerki....jak dla mnie sylwestra mogło by nie być 😜

Też lubię prezenty od samej siebie 😀i wiesz co?!? TO SĄ NAJBARDZIEJ UDANE PREZENTY 😀😀😀😀hahaha

_zgryzota_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 11:46   #4473
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co czujesz moich włosów nic nie kręci, termoloki lokówki prostownice po prostu nic, już do tego się przyzwyczaiłam, jedyne co zadziała na chwilę to papiloty założone na całą noc 😜

Jeżeli chodzi o sylwestra to dla mnie dzień jak każdy inny, nigdzie nie chodzę 😜wkurza mnie tylko że do okola tak głośno i jeszcze te fajerwerki....jak dla mnie sylwestra mogło by nie być 😜

Też lubię prezenty od samej siebie 😀i wiesz co?!? TO SĄ NAJBARDZIEJ UDANE PREZENTY 😀😀😀😀hahaha

Takie prezenty mają jedną wadę nie ma zaskoczenia.. a ja je lubię. . No cóż ale przynajmniej nie przeplacilam bo mój TŻ nie szuka okazji, ja tak

Ja sylwestra Lubie, zaraz po nim jest 1 stycznia i mamy rocznicę z TŻ a tak poza tym to my też po domowemu. Mamy za dużo wydatków by robić sobie kolejne... w zeszłym roku nie dotrwalismy z paczka znajomych do północy bo UWAGA usnelismy a alkoholu tak dużo nie wypilismy

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho

Edytowane przez stokrotenka18
Czas edycji: 2016-12-10 o 11:51
Stary 2016-12-10, 11:50   #4474
karolinaaa92
Zakorzenienie

Ja w tym roku miałam propozycję imprezy sylwestrowej za 650 zł/para + 200zł nocleg lub transport. Dla mnie to jednak za dużo. Zresztą i tak jakoś nie mamy szczególnej ochoty na imprezy w tym roku. Pójdziemy do znajomych na domówkę. 😉

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 12:06   #4475
Ondiine
Wtajemniczenie

Dobrze, że nie jestem sama z tym kryzysem przedświątecznym. Ale o ile dobrze pamiętam - w tamtym roku miałyśmy podobnie, bo też o tym rozmawiałyśmy
Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Dla mnie zdecydowanie za szybko. Nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć tą przedświąteczną atmosferą.
Ja też... Współczuję teściowej! No ale... to zależy od typu człowieka, a nie jego stopnia powinowactwa

Cytat:
Nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ale tydzień w którym jest wigilia jest dla mnie wyjątkowy pod względem oczekiwania a gdy przychodzi już ta wigilia i rozdane są prezenty wszyscy idą do swoich domów to...jakoś całkowicie tracę humor i klimat świąt...mogłabym już rozbierać choinkę i chować świąteczne ozdoby 😒😣
Bo tak naprawdę po wigilii to już prawie po świętach... Człowiek czeka rok na święta, a to trwa "chwilę" i po wszystkim.

Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda Pokaż wiadomość
My na Sylwestra wybieramy się razem z rodzicami i teściami 😁 znajomi rodziców zebrali się do kupy i ostatnio organizowali andrzejki na jeden z sal w restauracji u nas w miescinie. A że wszystkim sie bardzo spodobalo to zajęli wiekszą sale na sylwestra i będziemy sie bawić 😁 będą ludzie w różnym wieku więc bedzie fajnie mam nadzieję. No i cena nie będzie tak zabójcza jak to jest przy imprezach sylwedtrowych.. 😊
My z bratem zawsze między sobą mówimy, że lubimy wręcz spędzać takie imprezy jak Sylwester z rodzicami czy ich znajomymi, to świetni ludzie. Współczuję komuś, kto od razu reaguje "łeee, Sylwester z rodzicami?", bo widocznie nie czuje się na tyle dobrze, swobodnie w towarzystwie swoich rodziców, żeby spędzić z nimi czas. Z naszymi naprawdę można się dobrze bawić
Stary 2016-12-10, 12:19   #4476
karolinaaa92
Zakorzenienie

Ondiine, fajnie, że macie takich rodziców. 😊 U mnie niestety to odpada, no ale to też od relacji zależy. 😊

Stary 2016-12-10, 12:47   #4477
MieciowaRuda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
My z bratem zawsze między sobą mówimy, że lubimy wręcz spędzać takie imprezy jak Sylwester z rodzicami czy ich znajomymi, to świetni ludzie. Współczuję komuś, kto od razu reaguje "łeee, Sylwester z rodzicami?", bo widocznie nie czuje się na tyle dobrze, swobodnie w towarzystwie swoich rodziców, żeby spędzić z nimi czas. Z naszymi naprawdę można się dobrze bawić
Dokładnie 😁 z naszymi jest zawsze smiesznie wesolo i pogadac też idzie o wszystkim 😁

A te insporacje prezentowe bardzo fajne tylko nic mi do teścia nie pasuje 😂 i dalej jeste w... kropce.
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-10, 13:05   #4478
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Medikate, śliczne te bombki Moze tez skocze na jarmarki zobacze jak bedzie z pogoda i powerem, bo mam kuchnie w planie

Co do sylwestra, to my z mezem tez w domu. Dostaliśmy zaproszenie na wyjazd w góry, ale kurde sylwek w tym roku z soboty na niedzielę a ja w poniedzialek do pracy Znajomi maja dobrze, bo zony nie pracują a mezowie mają swoje małe, prywatne biznesy. Tak wiec oni moga sobie zostac i do poniedzialku
Moze tez wyskoczymy tak okolo 23.00 na sylwka w plenerze? ale troch sie boje takich zbiorowych imprez

Jezu, tez tak mam

dokladnie ja i moj mąż

Współczuję z tesciową te drinki to niezly pomysł

Mam dokładnie to samo

Po sylwestrze mam ochote zaraz to wszystko chowac bo mi tylko smutno, ze to juz po
Ja właśnie wróciłam do domu, zamiast na jarmark pojechałam do sklepu, bo pada i jutro z całą rodziną uderzamy (Jarmark na Zamku). Znalazłam koszule do spania dla babci za... zawrotną kwotę 18,00zl 100% bawelna, neutralna z delikatnym wzorem idealna dla mojej babci!
Co do miejskiego Sylwestra, to też jakoś nie przepadam za miejskimi spendami, ale może się wybiorę, kto wie no i dużą rolę gra pogoda, bo nie widzę sensu isc stac w deszczu i mrozie pod gołym niebem słuchając Mroza ( przynajmniej tematycznie hahah)

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Wiem co czujesz moich włosów nic nie kręci, termoloki lokówki prostownice po prostu nic, już do tego się przyzwyczaiłam, jedyne co zadziała na chwilę to papiloty założone na całą noc ��

Jeżeli chodzi o sylwestra to dla mnie dzień jak każdy inny, nigdzie nie chodzę ��wkurza mnie tylko że do okola tak głośno i jeszcze te fajerwerki....jak dla mnie sylwestra mogło by nie być ��

Też lubię prezenty od samej siebie ��i wiesz co?!? TO SĄ NAJBARDZIEJ UDANE PREZENTY ��������hahaha

ja mam włosy do pasa, ultra proste i tez niczym nie dają sie zakrecic, niczym. kiedyś ogladalam tutoriale jak zakrecic włosy na youtubie, ale po wielu nieudanych próbach odpuściłam

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku miałam propozycję imprezy sylwestrowej za 650 zł/para + 200zł nocleg lub transport. Dla mnie to jednak za dużo. Zresztą i tak jakoś nie mamy szczególnej ochoty na imprezy w tym roku. Pójdziemy do znajomych na domówkę. ��
dla mnie te ceny sa zabójcze! na jedną noc (niecałą) tyle kasy przepuścić, to wolę drugie tyle dołożyć i mieć na apartament(całe mieszkanie dla siebie) na tydzien dla mnie i rodziców.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Vi_cl Pokaż wiadomość
Dziewczyny pozostając w temacie świąt.
(nie) dziękujemy za nieskuteczna reklamę

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-12-10 o 18:22 Powód: Reklama w cytacie.
medikate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 13:12   #4479
asik1503
Zakorzenienie

Gdybym mogła też bym chętnie spędziła sylwestra z rodziną cieszę się, że chociaż udało mi się przedłużyć ferie świąteczne i spędzę z nimi 2 tygodnie
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 13:34   #4480
BlackLucy
Zadomowienie

co do sylwestra to my pewnie też znow w domu jeszcze nigdy z TŻ nigdzie nie wyszłam w zeszłym roku bylismy całkiem sami i bardzo fajnie było ale jednak chciałabym gdzieś pojsc na zabawe a jeszcze lepiej - pojechać w góry
BlackLucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 13:36   #4481
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
co do sylwestra to my pewnie też znow w domu jeszcze nigdy z TŻ nigdzie nie wyszłam w zeszłym roku bylismy całkiem sami i bardzo fajnie było ale jednak chciałabym gdzieś pojsc na zabawe a jeszcze lepiej - pojechać w góry
też mi się marzą góry może za rok się uda bo mam kilku chętnych na taki wyjazd
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-10, 13:45   #4482
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medikate Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam do domu, zamiast na jarmark pojechałam do sklepu, bo pada i jutro z całą rodziną uderzamy (Jarmark na Zamku). Znalazłam koszule do spania dla babci za... zawrotną kwotę 18,00zl 100% bawelna, neutralna z delikatnym wzorem idealna dla mojej babci!
Co do miejskiego Sylwestra, to też jakoś nie przepadam za miejskimi spendami, ale może się wybiorę, kto wie no i dużą rolę gra pogoda, bo nie widzę sensu isc stac w deszczu i mrozie pod gołym niebem słuchając Mroza ( przynajmniej tematycznie hahah)

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

ja mam włosy do pasa, ultra proste i tez niczym nie dają sie zakrecic, niczym. kiedyś ogladalam tutoriale jak zakrecic włosy na youtubie, ale po wielu nieudanych próbach odpuściłam

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

dla mnie te ceny sa zabójcze! na jedną noc (niecałą) tyle kasy przepuścić, to wolę drugie tyle dołożyć i mieć na apartament(całe mieszkanie dla siebie) na tydzien dla mnie i rodziców.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

(nie) dziękujemy za nieskuteczna reklamę

Włosowa siostro 😍! Mam włosy do talii 😊

Stary 2016-12-10, 13:56   #4483
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Włosowa siostro 😍! Mam włosy do talii 😊

ja dłuższe, do pasa! niemniej jednak piona i zolwik [m] ♡

Stary 2016-12-10, 14:02   #4484
medikate
Zadomowienie

Wklejam zdjęcia dekoracji świątecznych (oczywiście wszystkiego nie uchwyciłam) w jednej ze szczecińskich galerii Dodatkowo zaopatrzyłam się w świątecznie pachnący kremik do rąk z Ziaji ( któraś tu wspominala) pachnie nieziemsko i chwyciłam ostatni. konsystencję ma gestsza niż te standardowe z nakretkami, wiec dla mnie to super niespodzianka. właśnie posmarowalam ręce nim i chciałabym aż zjeść haha

a na obiad porcyjka pierogow z kapusta i grzybami, ktorymi pachnie cały dom

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1481378483416.jpg (64,9 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378558734.jpg (83,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378611010.jpg (97,8 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378622163.jpg (66,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378632980.jpg (70,4 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378643035.jpg (105,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378650651.jpg (46,0 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481378656945.jpg (45,3 KB, 69 załadowań)
Stary 2016-12-10, 14:03   #4485
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
ja dłuższe, do pasa! niemniej jednak piona i zolwik [m] ♡

✋👊🐢 😀

Stary 2016-12-10, 14:09   #4486
indecorum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Indecorum ktoś tu chciał wrzucić fotę papierów do scrapa, gdzie one? z chęcią popatrzę
Dzisiaj wrzucę, zaraz po obiedzie rozkładam się scrapów!

Tymczasem w końcu opracowałam przezent dla Tż. Zrobiłam plan teatralny - 5 różnych teatrów na przestrzni styczeń-maj 2017 Dwie godziny szukania i dopasowywania wszystkich terminów. Teraz jeszcze tylko kupić bilety i wymyślić ciekawe opakowanie Myślałam o takim jakby kalendarzu adwentowym, gdzie będzie 5 przegródek z datami

Poniżej zdjęcie z ostatniego spaceru po Krakowie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC092477xpro.jpg (110,4 KB, 75 załadowań)
Stary 2016-12-10, 14:33   #4487
medikate
Zadomowienie

czy te pierwsze nie kojarzą sie Wam z dawnymi bombkami ?! takie cudeńka mama znalazła w szafce, do której prawie nigdy nie zagląda :O

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1481380404394.jpg (29,2 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481380464590.jpg (31,0 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481380473060.jpg (33,4 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481380480175.jpg (36,4 KB, 66 załadowań)
Stary 2016-12-10, 14:38   #4488
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
czy te pierwsze nie kojarzą sie Wam z dawnymi bombkami ?! takie cudeńka mama znalazła w szafce, do której prawie nigdy nie zagląda :O

Miałam takie sopelki na choince w dzieciństwie 😍były szklane do tego miały jeszcze trochę brokatu na sobie na tamte czasy to był szał 😀- czasy PRL 😜

Stary 2016-12-10, 14:42   #4489
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Miałam takie sopelki na choince w dzieciństwie 😍były szklane do tego miały jeszcze trochę brokatu na sobie na tamte czasy to był szał 😀- czasy PRL 😜

zgadza się! kurde, coraz więcej w tym domu bombek, ale co my poradzimy ze tak bardzo je kochamy? ♡♡♡

Stary 2016-12-10, 15:06   #4490
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
zgadza się! kurde, coraz więcej w tym domu bombek, ale co my poradzimy ze tak bardzo je kochamy? ♡♡♡

A ja mam mało bombek 😜powiedziałabym że starczaja ledwo na choinkę...chyba że mąż kupi duża choinkę to wtedy nie strączaja i od strony ściany choinka jest Łysa 😜

Stary 2016-12-10, 15:27   #4491
dembi
Zakorzenienie

Posprzątałam kuchnię nie było tak strasznie bo w zeszłym tygodniu juz czesc ogarnęłam

Jutro sciągam zaslonki i moze umyje pare okien

A za tydzień w piątek, albo w sobotę jade z mezem po choinkę i ją ubieram

Zaciągnęłam wszystkie rolety, bo za oknem jakas jesień w morde jeża

Któraś pytała o ręczniki w Tesco. Są swiateczne szare i czerwone w komplecie, ale nie pamietam ceny wiem tylko ze male i niezbyt dobrej jakosci. Ale moze i sa inne rozmiary

A teraz relaksik: kawka i 3 film ze swiatecznej kolekcji "Family Stone". Polecam, jest suuuuuuuuuuper
Stary 2016-12-10, 16:01   #4492
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indecorum Pokaż wiadomość
Dzisiaj wrzucę, zaraz po obiedzie rozkładam się scrapów!

Tymczasem w końcu opracowałam przezent dla Tż. Zrobiłam plan teatralny - 5 różnych teatrów na przestrzni styczeń-maj 2017 Dwie godziny szukania i dopasowywania wszystkich terminów. Teraz jeszcze tylko kupić bilety i wymyślić ciekawe opakowanie Myślałam o takim jakby kalendarzu adwentowym, gdzie będzie 5 przegródek z datami

Poniżej zdjęcie z ostatniego spaceru po Krakowie
Piękny Kraków i niespotykany prezent !

Ubralismy choinkę. Nie sprawdziłam czy działają światełka i... nie działają wiec musieliśmy zdjąć łańcuchy. TŻ na szczęście powiedział ze jutro postara się tym zająć.
Ktoras pytała o plany na sobotę. Dziś idę na firmowa imprezę

Paulo Coelho
Stary 2016-12-10, 16:32   #4493
szakal165
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad prezentem i myślałam, by kupić kamerkę do auta lub zegarek. Co sądzicie?
http://allegro.pl/kamera-samochodowa...635256654.html
http://www.ceneo.pl/25123222#tab=reviews
http://allegro.pl/zegarek-timex-expedition-t49827-new-czarny-i6547118714.html

Edytowane przez szakal165
Czas edycji: 2016-12-10 o 16:34
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-10, 16:52   #4494
_zgryzota_
Zakorzenienie

Zegarek fajny tylko nie podoba mi się ten pasek, taki gumowy, w lato gdy będzie gorąco może podrażnic skórę moim zdaniem 😊

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Jeżeli chodzi o kamerkę 😀to chyba jakaś zabawka 😜zwróć uwagę że akumulator wystarcza na 15 minut pracy, nic nie widzę o dołączonej karcie pamięci więc...musisz ją dokupić oddzielnie i to nie mała patrząc na to że 1minuta nagrania to 120mb z pamięci.

Stary 2016-12-10, 16:58   #4495
karolinaaa92
Zakorzenienie

Choinka ubrana! 🎄 Bombek mam aż za dużo. 😃

Stary 2016-12-10, 17:34   #4496
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Choinka ubrana! 🎄 Bombek mam aż za dużo. 😃
pochwal się

Stary 2016-12-10, 17:39   #4497
Ondiine
Wtajemniczenie

Ja dziś chyba wszystkie plany zrealizowałam...
1. Sprzątnęłam łazienkę na spółkę z mamą,
2. Zrobiłam pierniczki na choinkę i do jedzenia,
3. Właśnie jestem w trakcie robienia ciasta na piernik staropolski (wreszcie!), czekam aż mi wystygnie miód z cukrem i masłem
4. Nawet jeszcze ugotowałam gulasz do mamy placów po węgiersku, choć zwykle nie gotuję w ogóle

Aa nie... nie zrobiłam paznokci, ale zrobię jak będę miała siłę po pierniku

Pokazujcie choinki!
Stary 2016-12-10, 17:59   #4498
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Obejrzyj nagrania z takich rejestratorow na youtube. Bez sensu. Zwlaszcza te w tak niskiej cenie.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 18:01   #4499
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Zegarek

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 23:57   #4500
medikate
Zadomowienie

Właśnie siedzę przy komputerze, nadrabiam vlogmasy na YT i ciumkam laseczke świąteczna stara krowa jestem i zastanawiam się kiedy ja ostatni lizaka jadlam hahah

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1481414336579.jpg (33,3 KB, 68 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości