|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dzidzię od wakacji 2016 cz. III
Witajcie dziewczyny
trzymam kciuki za II kreseczki, na pewno się doczekacie![]() U mnie 9tc i powiem wam że czuję się okropnie, mdłości wymioty, wdęcia, śpiączka, generalnie nie mam na nic siły, w pracy padam o 12, w domu nic nie robię a bałagan rośnie. Synek zajmuje się sam sobą, mąż ogarnia ile się da ale wiadomo jak to facet... Mimo wszystko życzę wszystkim wam takiego zawirowania jak u mnie bo na pewno będzie co wspominać ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Aha my działaliśmy codziennie dwa dni przed owulką, dzień przed, w dniu i dzień po
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ginekolog z pierwszą ciążą kazał działać co dwa dni lub codziennie jeśli mieliśmy do tego ochotę. Kazał nam działa od 15 dc do któregoś tam. Ze względu na to ze ja mam długie cykle.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Dziewczyny jakie testy owu polecacie? Ze względu na charakter pracy nie mam możliwości iść zrobić sobie monitoringu. A czuje ze w tym cyklu raczej nic się nie zadziałało. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj początek owulacji,popołudniu 2 wyraźne krechy..pokazałam mężowi i mówię że dziś musimy podziałać ..poszedł wieczorem do kumpla i wrócił w takim stanie że wiedziałam że nic z tego...rano kłótnia dlaczego tak podchodzi do tematu i w ogóle..masakra,myślenie facetów mnie czasami tak wkur..że na prawdę.
dziś rano też 2 krechy ale klimatu nie ma
Edytowane przez Anuszka9 Czas edycji: 2016-12-10 o 10:58 |
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Anuszka co ci poradzić... Może po prostu nie mów mężowi dobitnie, dzisiaj jest owulacja musimy się kochać... Tylko nic nie mówiąc sama zacznij wieczorem działać
miły nastrój kolacja i przyjemny wieczór... Ja sama bym tak nie umiała na zawołanie i ta presja... Cały nastrój pryska..
|
|
|
|
#395 |
|
Rozeznanie
|
Anuszka9, wyobrażam sobie jakie miałaś nerwy :/ gdyby u mnie doszło do takiej sytuacji, to chyba rozpętałabym wojnę. Mąż się jakoś wytłumaczył?
Ja mojego nie wtajemniczałam w owulację, żeby właśnie presji na nim nie wywierać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Starania o dzidzię od wakacji 2016 cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdzies czytałam, ze polecane są bardzo z rosmanna , facelle. I faktycznie u mnie w poprzednim którymś cyklu takie zwykle testy pokazywały 2 kreski, ale druga zawsze była bledsza. A rossmanowy pokazał 2 tak samo grube. Tylko, ze są drogie cholery. 5 sztuk jakos 12/15 zł. A takie zwykle kupowałam 10 szt 5 zł. Cytat:
Kiepska sytuacja :/ U mnie owulacja chyba dzis. Nie wiem, nie mam testu owulacyjnego, ani termometru. Relaksujemy się rodzinnie w spa. śluzu sporo, wiec wnioskuję owulację.
Edytowane przez Molise Czas edycji: 2016-12-10 o 12:55 |
||||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie @ się tak rozkręciła,ze chyba się wykrwawie... Już dawno tak obfitego okresu nie miałam :/
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę byłam poza forum, działo się u nas trochę
My w tym miesiącu mieliśmy przytulać się co 2 dni, na razie nam nie wychodzi, bo codziennie się nam udaje, w poniedziałek owulacja, także dziś odpoczynek i niedziela, poniedziałek i wtorek będziemy działać, bo i tak rytm się nam rozregulował, no chyba że nie zrobimy dziś przerwy Jakaś od tygodnia taka napalona jestem no i bielizna podziałała ![]() Dzisiaj zwariowany dzień, bo dokupowaliśmy prezenty na święta - został nam jeszcze mój brat i szwagier i wszyscy od nas dostaną jakiś prezent Blanka - ja w tym cyklu miałam też taką @ i też mi się spóźniła, do tego była wyjątkowo krótka, ale chyba dlatego że taka obfita Anuszka - kiepska sytuacja, ale jak ja mówiłam, że musimy działać bo owulka to mąż był zły, że robię z niego jakąś maszynę, przestałam mówić, po prostu jak są płodne to mówię, że się zbliżają i tyle. Drugi raz odkąd się staramy mąż stwierdził, że strzelił gola, rano wrócił z pracy i pyta czy dzidzia rośnie ![]() Wczoraj kupowałam kwas foliowy i pan w aptece powiedział, że mężczyźni w dni kiedy są największe szanse na zajście w ciąże powinni jeść dużo owoców, bo wtedy plemniki są bardziej ruchliwe. Słyszałyście coś o tym?
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-12-10 o 15:09 |
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
wytłumaczył się tym że od dawna planował to spotkanie z kumplem,że wiedziałam o tym i takie tam..obraził się ale później przyszedł ,zapytał jak to jest z tą owulacją no i finał był w łóżku
także spoko![]() ![]() przyszły tydzień zapowiada się ciekawie,tzn dużo testujących macie jakieś przeczucia??
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Anuszka9 to o tyle dobrze
trzymam kciuki Marttb, nie słyszałam o takiej teorii a w ogóle, to dlaczego farmaceuta Ci o tym mówił? Wczoraj mamaginekolog pisała o pani z apteki, która wygłaszała porady klientom na całą aptekę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
denneris12.12
fioleciasto-14.12 cyferka-15.12 bajka-17.12 forumkowiczka-18.12 to będzie Wasz tydzień w sumie 10 grudnia i na razie ciszaaa mogłyby się w końcu pojawić 2 kreski
Edytowane przez Anuszka9 Czas edycji: 2016-12-10 o 19:20 |
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 dziewczyn, którejś musi się udać! Chociaż najlepiej gdyby udało się wszystkim Teraz tylko dobre wieści, zaczynamy od Ciebie denneris!
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ta cisza oznacza, że zaraz się na pewno zacznie wysyp dwóch kresek!
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Denneris jak się czujesz, jakieś przeczucia?
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fioleciasto;6848102 1]Ale ta cisza oznacza, że zaraz się na pewno zacznie wysyp dwóch kresek!
[COLOR="Silver"]no ja mam nadzieję ..tym bardziej że sama jestem na kolejce
|
|
#407 |
|
BAN stały
|
Przepraszam że trochę nie w temacie
Wiem że jesteście doświadczone i mam nadzieję że mi pomożecie a więc pytam czy znacie przypadki żeby ktoś był w ciąży przez włożenie palca z preejakulatem do pochwy? Bardzo zależy mi na odpowiedziWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
Ja czuję że nic z tego nie będzie
drugi dzień boli mnie głowa... Tyle że nie bolą mnie piersi a zwykle bolały gdzieś od 1,5 tyg przed @.. czekam dalej..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
ja dzisiaj caly dzien mialam zajety, wiec nie mialam kiedy pisac.Anuszka tez bylabym zla na Twoim miejscu.. Ale z drugiej strony skoro bylo umowione wyjscie to tez mozna na to inaczej spojrzec. A najwazniejsze, ze final jest pozytywny ![]() Marttb ja tez mialam sytuacje, ze farmacuta zaczal mi doradzac w temacie staran i wcale mi sie to nie podobalo tzn w zasadzie to bylo tak, ze mialam jelitowke i poszlam sobie kupic leki.. A przypomnialp mi sie, ze skonczyl mi sie kwas foliowy wiec od razu sobie kupie. To byl czas kiedy dopiero mielismy rozpoczac starania i sie jeszcze zabezpieczalismy. A farmaceuta po moim zestawie lekow zaczal mi mowic, ze skoro sie staram to pewnie te mdlosci od ciązy itp i zebym nie brala lekow niby fajnie, ze sie interesuje klientami, ale nie podobalo mi sie to, bo nie chcialabym zeby ludzie z mojego osiedla wiedzieli o moich planach.Fiolesiasto ja bez przeczuc... Jedynie z nadzieja, ze moze jest jakas szansa ale malo w tym cyklu wykorzystalismy dni plodne, wiec od razu po nich uznalam ze pewnie w takim razie nic z tego. A potem wiadomo nadzieja sie pojawila, jak to zwykle bywaAnia9988 nie znamy, wiec nie stresuj sie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś wypiłam małego drinka hehe
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis lyknelam Bromergon po przerwie. Zobaczymy co bedzie. A poza tym ciagle boli mnie w dole brzucha
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Starania o dzidzię od wakacji 2016 cz. III
Cytat:
A ja już mam w planach, że jak tylko dostanę okres, niestety, to lecę po winko! pewnie wywołuję tym wilka ale co tam. Nie zapowiada się na dwie kreski, niestety. Jedyna dziwna rzecz, od tygodnia ponad sikam jak szalona. Kilkanaście razy dziennie, a nie piję jakoś specjalnie więcej. W nocy też muszę wstawać. Nawet mój facet to zauważył. Na tego typu objaw ciąży jest raczej za wcześnie. Czytałam, ze macica zaczyna uciskać na pęcherz coś koło 6 tygodnia. Ale i tak człowiek się łudzi ![]() Wykluczam zapalenie pęcherza, no nic nie piecze, nie boli, nic. Tylko bez przerwy chcę mi się sikać xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez cyferka123 Czas edycji: 2016-12-10 o 23:59 |
|
|
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Jakby z tymi owocami u mężczyzn była prawda to super bo mój je cały czas
![]() Co do przeczuc to ja po owu byłam wręcz przekonana że się udało ale czym bliżej @ tym coraz mniej mam tego przekonania.. no ale zobaczymy co z tego wyjdzie, czy krechy czy @ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trzy dni
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
cyferka, miziakizia może to coś zwiastuje
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie w temacie płodności jest to bardziej intymny temat, też nie ciągnęłam rozmowy, ale jednocześnie jeśli ma mi dać radę, która pomoże to ja chętnie! ![]() Ja też tak mam, po płodnych jestem świadoma, że nie wykorzystaliśmy ich w pełni, nawet pogodzona z tym że dostanę @, ale im bliżej @ tym większa nadzieja. Ten cykl wykorzystujemy na maksa, bo w tym miesiącu będę w ciąży! Dziewczyny ja jestem dzień przed owulką, a w nocy byłam 3 razy siku, już sama się złościłam na siebie, z reguły zaliczam raz nocną toaletę. Na początku starań sikanie brałam za jakiś znak, ale teraz raczej bym się nie nastawiała.
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Ja ogolnie czesto sikam i w nocy tez wstaje, wiec na to w ogole nie patrze
![]() U mnie juz przechodzi ból piersi, wiec jest to zwiastun nadchodzacej @ ![]() Pewnie mnie jutro nawiedzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Denneris jeszcze nic nie wiadomo!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

trzymam kciuki za II kreseczki, na pewno się doczekacie

Jakaś od tygodnia taka napalona jestem
Wczoraj mamaginekolog pisała o pani z apteki, która wygłaszała porady klientom na całą aptekę 
mogłyby się w końcu pojawić 2 kreski
Wiem że jesteście doświadczone i mam nadzieję że mi pomożecie a więc pytam czy znacie przypadki żeby ktoś był w ciąży przez włożenie palca z preejakulatem do pochwy? Bardzo zależy mi na odpowiedzi
pewnie wywołuję tym wilka ale co tam.