![]() |
#2521 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar II
Nokia mnie wkurzyla...
Odkąd mamy Nokię (wcześniej tylko TŻ, teraz też ja), byliśmy w Klubie Nokia i chwalilam to sobie. Ze zniżek w Multikinie zrezygnowalam, jak Era wprowadzila bilet za punkty z EraPremia, ale byly różne promocje i imprezy nokiowe, z których nieraz korzystalam. Ze zdziwieniem przeczytalam dzisiaj, że karty Klubu tracą ważność z końcem lutego (na stronie Multikina, Nokia nie pofatygowala się napisać mi o tym, choć mają i mój email i nr telefonu i wcześniej jakoś umieli się kontaktować). Okazalo się, że NokiaClub przestal istnieć i zastąpilo go MyNokia. Próbowalam się rejestrować 5 razy, jako, że podane jest, że należy podać nr w formacie 600111222, a tymczasem jeśli na początku nie ma 48, to system wypisuje, że... to zagraniczny numer i nie rozpoznaje go! Wreszcie mi się udalo. Ale, aby korzystać z przywilejów, muszę pobrać elektroniczny identyfikator (tapetę), niestety jest on ważny tylko miesiąc ![]() Wrrrr
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2523 |
Czekam na Ragnarok
|
Mnie w piątek nie było w pracy, a mamy tam mało panów (był jeden, potem dwóch, teraz chyba z czterech), więc myślę, że nic nie przegapiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem mnie wkurza albo doprowadza do chęci uduszenia gołymi rękami, ale mimo swoich wad kocha, i ja go kocham. Jeszcze tylko nauczę go sprzątania pier.dolnika w kuchni za każdym razem jak coś pysznego upichci, i oduczę go zasypiania przy telewizorze - i będzie świetnie ![]() O datach nie zapomina, tzn. wie w jakich okolicach być powinny: nigdy nie pamięta czy rocznicę mamy 21go czy 22go, oraz czy urodziny mam 9go czy 10go grudnia? No czubek jak nic, przypominam mu o tym od ponad czterech lat i ciągle nie pamięta. Wczoraj dostałam od niego kwiatka, moja mam też - potem się umiarkowanie pofoszyliśmy i graliśmy ponad dwie godziny w Scrabble (remis był)... Taki wieczór to ja rozumiem.
![]() |
#2525 |
Czekam na Ragnarok
|
Rachela, Favkes - fajnie się macie
![]() Objadam się orzeszkami ziemnymi w karmelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Raczkowanie
|
Rachelo a urodziny masz 9-go czy 10-go grudnia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Annmarie- upolowałaś coś na esentii?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
#2529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może jak będę miała większy zestaw kolorówki to będę pamiętała żeby używać? ![]() ![]()
![]() |
#2530 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Ja tez jestem ale bardzo pomogly mi kremy na naczynka . Maczka mam pare dni ale jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
O siostrzyczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Pytanie do dziewczyn, które zamawiały atomizerki u gwaihally. Czy te małe (2,5 ml) wciska się do oporu, czy do jakiegoś poziomu tylko? Mam je po raz pierwszy, w stanie rozmontowanym, i nie chciałabym ich zepsuć- tzn. ani rozwalić, ani, żeby coś z nich wyciekło
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny więc tak: Strasznie droogo macie tę wodę u nas podgrzanie wody to 12zł/m3 plus dostawa wody i odprowadzenie ścieków 6,48 - to razem 18,48 - i to wsio. A i w tym roku jeszcze nie wzrosło. Nie jestem w pracy - wiec nie mogę zajrzeć w papiery - ale nie pamiętam żeby coś innego uchwalono ... ![]() A liczniki na każdym kaloryfku to paranoja, bo one mierzą tez ciepło "naturalne" - czyli - jak jest ciepło na dworze a kaloryfer nie grzeje - to taki licznik i tak nabija. niestety. Najlepsze są liczniki przepływowe -albo licznik centralny, który zlicza wszystkich i dzieli po równo - tak jest sprawiedliwie - bo jak zauważyłyście, jeśli ktoś mieszka przez ścianę z nieogrzewanym/niezamieszkanym mieszkanie to musi dogrzać więcej -a przecież to nie jego wina. I chyba jest dobrze, skoro u nas tak jest i prawie wszyscy mieszkańcy nie tylko nie dopłacają ale i mają spore zwroty z rozliczenia C.O. No chyba, ze jesteśmy jakąś wyjątkowo oszczędną Spółdzielnią ![]() ![]() Niestety teraz tak jest, że jak się chce oszczędzić to trzeba marznąć, nawet przy minimalnym grzaniu się dopłaca - jeśli liczniki są na kaloryferach. Ale sposób rozliczania ciepła nie zależy tylko od Spółdzielni - lokatorzy też mają prawo głosu -od tego są Walne Zgromadzenia - radziłabym poruszyć tę kwestię. Właśnie wróciłam z Arkadii - zawiedziona - łaziłam po sklepach i szukałam kurtałki na święta - jak już znalazłam fajną w C&A to sie okazało, że nie ma mojego rozmiaru ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Favkes- przykro mi z pwodu kurtki w Zarze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Wiem .... Niestety musiałam ją odwiesić bo Tomek był w innym sklepie, żeby pójść po niego musiałam odwiesić kureczkę
![]() Chociaż i tak mnie pocieszył - bo powiedział, że mu się wcale nie podobała ..... Rachelo -spania przy telewizorze nie oduczysz .. never ![]() ja bym chciała swojego oduczyć paleni - i już bym była szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
dostalam kwiatka na dzien kobiet od TZ,.... i w zasadzie to by bylo na tyle. wolal piwo z kumplem i mecz, niz odebrac mnie z dworca i pomoc dowlec ciezka torbe do domu.
dzisiaj przeprowadzam z nim powazna rozmowe, ktora najprawdopodobniej zakonczy sie rozstaniem. bo nie mam sily tego juz dluzej ciagnac. jestem dla niego bardziej praczką/kucharka/sprzataczka niz dziewczyna. nie zabiega o mnie,nie troszczy sie, nie matwi, nie adoruje. wiec stwierdzilam ze na co mi taki zwiazek. a poza tym teraz juz jestem pewna, ze on nie dorosl jeszcze i potrzebuje na tym etapie kumpli, a nie kobiety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz czasem lepiej pobyc samemu niz w zwiazku, ktory bardziej nas frustruje niz cieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
lipiec na maksa!!! :)
|
yoono
![]() u mnie też DK jakiś taki ![]() ![]() Nie ma dnia, żeby nie było awantury, już przestałam dzwonić, bo zawsze kończy się tak samo... Poszłam na zakupy, ale wróciłam jeszcze szybciej, bo wszędzie obściskujące się pary, kwiatki, sratki.. ![]()
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Ja się pewnie narażę wszystkim pachnącym, ale... Co prawda chciałabym, żeby mój rzucił palenie, ale są takie chwile, widzę jak wkurzony siedzi w słabo oświetlonym pokoju, wypuszcza strużki dymu.... Coś w tym jest pociągającego, nic na to nie poradzę.
Uch, chyba mi hormony szaleją, bo gdyby teraz mój tż zaczął TAK palić, to bym się na niego rzuciła, zdarła ciuchy i... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
dziekuje jestescie kochane
![]() wlasnie pewnie skonczy sie na tym ze kopne go w tylek. tylko przeraza mnie to co bedzie potem, cala ta organizacja, razem mieszkamy, mamy mnostwo wspolnych rzeczy, no i dwa kotki..ich zal mi najbardziej, nie wiem co z nimi:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy da się podzielić, ale kociki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Czekam na Ragnarok
|
yoona - mecz jest ważny, ale jeśli przyjechałaś po meczu, to powinien nie iść na piwo, a Cię odebrać. Każdy mecz jest niepowtarzalny i dla kibica to ważne.
Także mecz i wieczór dla Ciebie lub mecz z Tobą i piwo po meczu razem ![]() A co do martwienia itp to mam podobnie, ale taki człowiek, taki charakter. Może mamy tego samego? ![]() ![]() ![]() A może się martwi, ale tego nie widzimy? Po mężczyźnie trudno poznać tak naprawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biore to, ty tamto - wyrowna sie. Koty - zabierz je, porwij ![]() Zreszta - jest szansa, ze ja postawisz sprawe na ostrzu noza to sie otrzasnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki Favkes ,walczylismy jak lwy i nic ,zmienili nam pomierniki z cieczowych? ![]() Ja nie mam sily sie uzerac ,bo wszyscy sa chetni a jak przychodzi co do czego ,to zostaje sie samemu i wtedy pada -"tylko pani jest niezadowolona nikt sie nie skarzy" ![]() Yonna trzymaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzuć go w jasną cholerę ! ![]()
![]() |
#2547 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy wisi mi większość, ale mój głuptokiem nie jest. Kwiatka mi nie kupił, bo nie cierpię badyli, z których po pierwsze pożytku nie ma, po drugie wodę trzeba zmieniać, po trzecie wywalać jak zdechną. siódmego wieczorem dostałam czekoladki z tekstem: "Jutro Cię nie będzie - zjedz po północy". ![]() Cytat:
Po co ma się otrząsać i co z tego otrząsania ma wynikać? Chwilowa zmiana? Bo nie sądzę, by jego podejście do tego związku mogło zmienić się na stałe. Pomysł z zabraniem zwierząt uważam za słuszny - pamiętam, że Yoona pisała, że Jej partner nie dba i nie karmi. Nie można zostawić zwierzaków na tak niepewny los. Jestem po Metalmanii. Rozczarowanie w tym roku. ![]()
![]() |
#2548 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja lubię róże, bo kolekcjonuję zasuszone.
I to miły gest, co prawda w wazonie więcej niż 1 dzień nie posiedzą, ale jak ładnie wyglądają wisząc łebkami w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | ||
BAN stały
|
O to to
![]() Cytat:
![]() Posłanko Hojarska ja jestem! ![]() Mój ulubiony drink, zaraz po gin + tonic ![]() To ten na naczynka i "zaczerwienienia"? Używałaś go już? A co to jest pier.dolnik Pani Moderator? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
![]() Zarazo jedna, mam monitor w okruszkach z wafelka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.