|
|
#3271 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Myślę, że jeśli będziesz na ten składnik podatna, to czemu miałby nie zniwelować. To pogrubia punktowo.
Cytat:
Z obszarem podocznym trzeba precyzyjnie. Ale jak pod workiem masz zapadnięcie, to powinno pomóc nakładanie w tym miejscu. Cytat:
Muszę kliknąć jeszcze jeden żel do mycia i większą łazienkę.Choinkę raczej żywą acz nie popieram tego procederu. TŻ się upiera bo "dla dzieci". |
||
|
|
|
#3272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zawsze podobały mi się wielkie okna i niskie parapety, takie, na których można sobie wygodnie usiąść, bo są wyłożone miękkim obiciem, jak kanapa (mam nadzieję, że wiecie, co mam na myśli) ![]() Dobra. Znalazłem.
|
|
|
|
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ba, ja też o tej. 😊 ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3274 |
|
To ja :)
|
Mydło, tonik, krem, który fajnie pachnie i ma ładne opakowanie
Maski też, sera owszem, ale nie lubię porównywać, sprawdzać, kupuję i jest, jak jest fajne, kolejne jest takie samo ![]() Rajusiu, kolejna wystawa w piątek, a ja mam dopiero 27 końskich rysunków... Zapisz
|
#3275 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Czy Rejcz widziała powrót zimowych zapachów deo w bioanie? Cierpię przeogromnie męki pożądliwości w oczekiwaniu na kasę z grudniowych faktur ![]() Zapisz
|
||
|
|
|
#3276 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Zatrudnij asystenta?? ![]()
|
|
#3277 | |
|
|
Cytat:
![]() Właśnie, się nie pochwaliłyśmy, a było super. Jedzenie obłędne, teraz czekamy na przepisy i będą testy na rodzinie 1481477675749.jpg1481477688204.jpg1481477701055.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3278 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Raj dla kotów ![]() Cytat:
To jest szczucie pysznym żarciem! ![]() Chinkali |
|||
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Z nudów nadrobiłam zaległości w GoT: Po słabym 5 sezonie szósty jest mega!
A suknia Cersei z ostatniego odcinka... Chcę taką ![]() A przy siłowaniu z obieraniem grubej skorki grejpfruta nóż mi się zsunął tak pechowo, że podwadzil i zerwał kawałek paznokcia z kciuka Ledwie mi się opuszek zagoił, to znów będę pół - kaleka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-11 o 19:09 |
|
|
|
#3280 | ||||||||||
|
Panaroja
|
spod ulewy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. 3.realistka po prostu i znawczyni dzieci ![]() ![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.kiedyś próbowałam, na zęby robiło nic , na resztę zrobiło po kilku dniach odruch rzygnięciowy po samym wzięciu oleju do ust eksperymęt przerwano ![]() Cytat:
2. Cytat:
2.żywoumarniętą, znaczy z gałązek , plastik po moim trupie ![]() 3.babcie tak mają Cytat:
profan Część pierwsza : Skrzetuski jadąc na Krym poznał Helenę , która była za, ale jej opieka oraz konkurent Bohun - przeciw ,po czym była wojna kozacka , zamieszki, ucieczki, porwania i pogonie, po czym nasi zwyciężyli a Skrzetuski się z Heleną ożenił, koniec części I . Część druga : Oleńka miała przykazane wyjść za Kmicica albo do klasztoru, Kmicic był chętny ale dresiarz , więc nie chciała, w międzyczasie najechali Szwedzi , nastąpiły ogólne zamieszki, ucieczki, porwania i pogonie oraz podstępy , po czym Kmicic zrozumiał swoje błędy, nawrócił się, poszedł do Częstochowy , został poturbowany, potem służył królowi, zrehabilitował się i ożenił z Oleńką, koniec cz.II . Część trzecia : Wołodyjowskiemu umiera Anusia więc on w rozpaczy do klasztoru wstępuje,Zagłoba go wyciąga, Wołodyjowski poznaje Baśkę, biorą ślub, jadą na Dzikie Pola gdzie Tatarzyn stale podstępnie następuje, znowu są zamieszki, porwania, ucieczki i pogonie , następuje ogólne załamanie polityczne i militarne, po czym Wołodyjowski powoduje Wielki Wybuch , po którym nie ma już żadnego ślubu, KONIEC w międzyczasie poznajemy sytuację finansową Azji Tuhajbejowicza, który wbrew pozorom okazuje się facetem nadzianym ![]() Można ? można ![]() 2. Cytat:
Cytat:
?Zapisz
ZapiszZapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#3281 |
|
Piers do przodu
|
Mursz nie ma sprawy - lubię lepić
czyli jakieś olsztyńskie lepienie chinkali, będą z co najmniej z 21 zakładkami ?? bo w międleniu mięsa jesteś niezastąpiona ![]() Co do chaczapuri to jednak bym dodała nieco ostrości do zestawu serów
|
#3282 | |
|
|
Cytat:
![]() Zamowilam mielone orzechy, tylko bakłażany wywiało z Tesco. Będę krążyć po okolicy i szukać ![]() Parabelko, byłyśmy z Katty na warsztatach kuchni gruzińskiej i takie pyszności były produkowane. I jedzone. I zapijane gruzińskim winem ![]() To chinkali, chaczapuri i coś, co pewnie też ma swoją nazwę, bakłażany faszerowane pastą z mielonych orzechów włoskich, czosnku, przypraw. Pycha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3283 |
|
Piers do przodu
|
Mursz a kozieradkę masz w ilości dowolnej?? Bo o niej nie można zapomnieć w paście orzechowej
|
#3284 | |
|
|
Cytat:
i wyobraź sobie, że mają w moim malutkim sklepiku osiedlowym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3285 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
przezorny zawsze zabezpieczony
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy raz żywa i teraz też chcę. Sztuczną wywaliliśmy w zeszłym roku, wiec obecnie nie mamy żadnej ![]() FB A co byś kciał? ![]() Jak widać poniżej, mogłam i o to zapytać ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziany Azja
Obejrzałam Housebound i sie zdrowo uśmiałam, dobra parodia horrorów, a trzyma też w napięciu i śmiesznie i strasznie
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki W zasadzie to dumam jeśli już to only nad perfumami - tylko budżet był znikł - albowiem deo teraz próbuję znaleźć gdzieś w sztyfcie. Niby Schmidt's wprowadził, ale jeszcze się nie zdecydowałam. Cytat:
Teraz murszę przepisa i spróbowac ukręcić. Wszystko co kocham! No dobra, wszystko co kocham except kuchnia włoska Ale te smaaaaaaki to moje ukochane sa, oczy zamykam jak jem roladki z bakłażana. Bym szła na takie warsztaty i bym kręciła, jak kręcić nie lubię, tak dla pewnych smaków się przemogę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-11 o 21:52 |
||
|
|
|
#3289 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze tak trując o pielęgnacji, myślicie, że jest możliwe coby się rozjaśnić bardziej niż przez 5 lat nieopalania? W sensie, że mam jakiś tam dość jasny kolor skóry, unikam słońca, i czy mogę go jeszcze rozjaśnić, dobrać się do kolejnej warstwy
, czy już taki będzie i kuniec?
|
|
|
|
#3290 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
co nie Mursz?? Damy radę
|
|
#3291 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
|
Cytat:
![]() Wina Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet mam kozieradkę na stanie! Tzn takie roladki to z przepisa sama daję radę, ale kluczem jest DOBRY przepis. Jednak lepienie - nigdy czegoś takiego nie robiłam Z tej żałości pojszłam ukręcić se naleślników z mąki ryżowej, kuku i ziemniaczanej http://www.kwestiasmaku.com/blog-kul...#disqus_thread i wyjszła mi w smaku polenta Zjeść zjadłam, z rozmrożonymi truskawkami, mnie te składniki służą, ale no wciąż polenta Nadzienie mnie zafrapowało zrobię kiedyś full opcję.Tera earl grey, potem pasta wybielająca i nie wiem co dalej, bo mi się nic a nic spać nie chce. Mało tego, energia mnie rozsadza, bym zrobiła remanent w szafkach. Pewnikiem pms nadciąga, zawsze dzień przed mam power wszechczasów.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-11 o 23:04 |
|
|
|
|
#3294 |
|
|
O, a my kupiliśmy jakiś czas temu, szczoteczkę soniczną, dzisiaj jej pierwszy raz użyłam, bo wcześniej "dobijałam" końcówkę od elektrycznej.
Rany, jakie to dziwne. Ma opcję wybielanie, ze specjalną pastą. Czarną. Jakaś sceptyczna jestem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3295 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znad papierków po chałwie i batoniku Karmellove
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteś nie-zas-tą-pio-na! Cytat:
Zwabić Ją do baru z powrotem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będę Ci parzył earl greye, robił masaże i wachlował liściem
|
|||||||||
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby od jutra zima i wyż, powinnam miec motorek w D, choć taka to zima na pół gwizdka - nocom minus, za dnia plus i goofno z nieba ![]() Dobra koniec marudzenia. Mnie nawet nie tyle do sprzątania rwie co do zmian, coś bym pozmieniała Właśnie mnie zaduma nad zmywarko wzięła. Że może się to faktycznie nie opłaca. Czasem coś nie domywa, kapsułki drogie, ale z kolei przy ręcznym nie mogłam patrzeć na tą ohydną suszarkę, i zacieki się robiły. (No bo pucować to ja nie pucuję Ostatnio jak nam się zepsuła mikrofala - jeszcze z czasów kawalerskich małża kupiona jako używka z UK - to ją wynieśliśmy, i chociaż Mami chce nam dać swoją bo nie używa, to kurcze spodobło mi się niemanie mikro. Oszczędność na prądzie to primo. A Primo ultimo jakoś tak więcej miejsca. Praktyczniej i ładniej. Ekspresu jednak nie będzie - nic mnie póki co nie zadowala w 100%. No i tak kombinuję cobytu cobytu. Choinkę murszę przynieść... Jakies gadżety mnie korco, ale nie wiem jakie i na co i po co? Podobnie jak Mursz, nienawidzę ustawki na blacie. Mam tam tylko noże, młynki z przyprawami, sól i małż ma cukier. Wszystko inne pochowane, ale np nie wiem czy nie lpiej jeszcze takie coś na ścianę na noże, przyczepnik taki. ? Tylko znów noże na widoku, fuble. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-11 o 23:46 |
|
|
|
|
#3297 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
mogę robić za tamada ![]() Redzia damy radę wspólnie zrobić co nieco0 wino mam małżowe co prawda, za to w ilości odpowiedniej dla wszystkich ![]() edit: uwaga, dostałam przepisy na wsio ![]() czytałam, że mikrofala to zuo - ja osobiście nie używam
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-12-11 o 23:53 |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rety rety jaką mam rozterkę - podoba mi się strasznie Peau d'Espagne Novelli, ale kurczę, W. krzywi się ze wstrętem ("jakby w starej juchtowej torbie wylał się miód kiepskiego gatunku") - a ja ten zapach kooohchahaham, zabawa tania nie jest - a jeśli będzie jak z Rien, że tylko stoi i już? Tzn raz się pokłóciłam z W., doszło do takiego etapu, że już mnie wcale nie słuchał - więc zamiast się wysilać i strzępić język, odwróciłam się na pięcie, poszłam do pracowni i zlałam się Rienem, aż mi z brody kapało. Ten grymas na twarzy W.!
|
|
#3299 |
|
|
Ju, ale soniczną właśnie? Bo jakoś mi chyba nie przypadła do gustu, za to elektryczną uwielbiam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Może kiedyś sie za to wezmę, jak juz będzie za późno 

To jest szczucie pysznym żarciem! 
Ledwie mi się opuszek zagoił, to znów będę pół - kaleka 

profan 

Teraz murszę przepisa i spróbowac ukręcić. Wszystko co kocham! No dobra, wszystko co kocham except kuchnia włoska
pojszłam ukręcić se naleślników z mąki ryżowej, kuku i ziemniaczanej