![]() |
#121 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2016, cz. 1
Cytat:
![]() Bardzo ładne rzeczy na tej stronie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Styska bardzo ładny stonowany komplecik
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Jejku, dziewczyny ale straszycie tymi okresiskami
![]() ![]() ![]() Stysia, bardzo ładny komplecik wyszukałaś ![]() Cały dzień dzisiaj u nas leje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Roosko- tak byłam dzisiaj u mojej koleżanki i stwierdziliśmy, ze wybierzemy takie trochę mniej znane
![]() Dzięki dziewczyny, może wy sie tym zainspirujecie, na tej stronie sa ogólnie super ciuszki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Withi_as - tak.. i dodatkowo boli mnie dzisiaj brzuch... nie umie się wyprostować..
Co do seksu.. czekam aż skończy się okres i idę do ginekologa 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Withi_as - nawet mnie nie strasz...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#129 |
Zadomowienie
|
U nas zbliżenia jeszcze nie było. Czekam na wizyte u gina a mam ja 22.12, pewnie moglibyśmy juz próbować, zwłaszcza ze juz sie nie oczyszczam a jestem po CC, jednak nie ukrywam, ze nie mam najmniejszej ochoty na seks... ogolnie stałam sie jakas oziębła względem mojego męża, niby sie stara, a mnie wszystko w nim drażni i nie mam ochoty na jakiekolwiek czułości, dołuje mnie to bo zawsze bylismy przyklejeni do siebie i bardzo blisko, a teraz tego nie ma i nawet nie mam na to ochoty, choć on do tego dąży
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko wcina dzisiaj co godzinę... Czy to możliwe że mam za mało pokarmu i nie najada się na raz? Naprawdę mam wrażenie że coś jest nie tak. Ona zawsze była żarłoczna, ale dzisiaj to jakieś Apogeum ![]() Przy okazji polecam extra serial netflixa - 3%. Osiem odcinków,wciągnęliśmy od wczoraj ![]() Edytowane przez withi_as Czas edycji: 2016-12-11 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||||
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Ana - ale jaja 😁😁 Nie dość, że mają takie same imię i śpią w nocy to jeszcze w ten sam dzień mają chrzest 😂
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dziś kolkowy wieczorek, mam nadzieję, że już zasnęła spokojnie. Ale z dnia na dzień coraz spokojniej podchodzę do takich przygód - wiem, że to nie codziennie, wiem, jak z tym walczyć i mam znacznie więcej cierpliwości. Z dnia na dzień czuję się coraz lepszą mamą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Erudycja
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Roosko Nasz "pierwszy raz" miał miejsce 4 tygodnie po porodzie. Niby nie było źle, ale byłam strasznie spięta przez świadomość, że byłam szyta
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My chrzciny robimy na wiosnę, jeszcze nie mamy terminu ale pewnie gdzieś w kwietniu, teraz nie mam do tego głowy, nie chce mi się tego ogarniać bo u nas to jest większa impreza na 50 osób wiec trzeba odpowiednią restauracje znaleźć, menu, zaproszenia itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
U nas seks był słaby... czułam ból i jakoś nie mogłam się odprężyć. Poza tym niskie mam libido. I tu pytanie do Was jak można je podnieść? Macie jakieś sprawdzone sposoby?
My oglądamy teraz trzecia serię Black Mirror. Niestety bardzo nieregularnie, bo zanim mąż uśpi starszaka to ja już padam i nie mam siły nic oglądać. .. Przede mną ciężkie dni. Starszak się rozchorował i nie idzie do przedszkola przynajmniej do środy. .. brrr juz się boję 😉 Dominika jak tam (.)(.) jest jakaś poprawa czy nadal boli? Styska bolerko śliczne, ale jednak sukienka z zary bardziej mnie urzekła. Dobrej nocki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
SpinkaO wczoraj cycuszki troche odpoczęły (laktator+kapturki) i dzis znow daje sie małemu glodomorowi gryźć, ale jest o niebo lepiej wiec mam nadzieje, ze juz wychodzę na prosta i sobie nie pogorszyłam tym, ze go przystawiam do gołej piersi, ale nie chce zeby sie odzwyczaił
![]() Jak juz znajdziesz sposób na te libido to daj znac ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam czy się dziś odzywałam, bo to był długi dzień. Przyjechała do nas przyjaciółka z mężem w odwiedziny. Klara pokazała polska gościnność u marudzila. Potem cały dzień i wieczór nie mogłam jej uśpić. Plus taki, że mogę ją odłożyć do łóżeczka na 15min obudzona, wiec mogłam zjeść obiad
![]() ![]() Poza tym, w tym tygodniu mam sprawdzian, bo tz pojechał na kurs do Gdyni i zostałysmy same. Co do libido, to ja bym już chętnie...w końcu wróciło po końcówce ciąży. Mam pytanie do dziewczyn, które mają lozeczko w sypialni. Czy śpią z Wami zwierzaki? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Jestem i ja w nowym wątku. Trochę trwało zanim się skapnęłam,że wy już tu😁
Co do seksu,to u mnie libido że ho ho .Pierwszy seks był ok.4 tyg.po porodzie.Było i jest super ekstra git. Może dlatego,że nie miałam żadnego pęknięcia,szycia. Może gdybym miała problemowe dziecko,nie w głowie byłby mi seks.Ale skoro mała idzie spać o 22.00 to cóż robić z resztą wieczoru?😈😊 Pisałyście o chrzcie.My nie chrzcimy,nie chodzimy do kościoła,więc nie będziemy uprawiać hipokryzji. A rodzina męża niech se gada.moja jest liberalna😊 Nelcia,dużo siły życzę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
"Skoro i tak trafię do piekła, to po drodze mogę zaszaleć" ![]() ![]() 23.06.2010- NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/fa9b5ce760.png Edytowane przez marrticzka Czas edycji: 2016-12-11 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też już próbowaliśmy, ale na razie czuję spory dyskomfort, prawie od razu czuję otarcia. I libido w porządku tylko mąż mnie wkurza. Olewa wszystko, to jak wygląda mieszkanie, zajmowanie się dzieckiem, moje zmęczenie. Teraz sobie pochrapuje na łóżku, a ja walczę żeby uśpić dziecko. I nie, nie ma na rano do pracy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
A jak zachowują się wobec dziecka?
Kot nie wlazi do łóżeczka? Bo ja Kotelke raz złapała na tym, ale pozwoliłam obczaić aliena pod moim okiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja juz bym chciała spróbować z mężem ale dobrze nie skończył się połóg to dostałam okres Nawet nie wiem kiedy zapisać się do gin bo wciąż coś ze mnie wypływa megilla ja w tym tygodniu znowy sama z dwójką dzieci Mdm strach w oczach Tym bardziej ze mały ma te ciężkie noce bez spania
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie październikowe 2016, cz. 1
Słonik proszę o przesłanie trochę cierpliwości dla mnie. Ja jestem na skraju cierpliwości.... co do męża to mój usypia dziecko a ja zawsze idę siać wcześniej. Gdyby nie on pewnie bym zwariowała. We wt mam wizytę u giną to zobaczę czynna zielone światło. Nasz kot śpi w salonie a drzwi mamy zamknięte. Martticzka jak Lila usnie o 22 to ja idę dość razem z nią bo nigdy nie wiem kiedy sie obudzi ...
http://www.suwaczki.com/tickers/klz99vvj5q3ffljn.png Edytowane przez Ewula88 Czas edycji: 2016-12-12 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Erudycja
|
Ja poszalałam i usnęłam koło 1 a mała wstała o 5.10. Idę spaaaaaac 😴😴😴😴😴
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ochoty nawet na cokolwiek. Padam na pysk, nie w głowie mi amory.
Liczyłam że przy okazji niedzieli trochę odpocznę, ale się przeliczyłam. Małą boli brzuch, od soboty godz. 11 nie było kupy. Pręży, wije się i męxzy bidulka. Płacze w niebogłosy. Przepajanie wodą, masaż, ćwiczenia nóżkami nic nie dają. Od rana nadal to samo. Jedyne co to rani w niedziele o 7 zaliczyłam kąpiel, miał to być początek miłego dnia. Wieczorem padłam tqk jak stała i tak, spałam w ubraniu. Teraz mała przysnęła przy cycku i szumach, a ja czekam aż mąż wróci ze sklepu żeby umyć włosy chociaż bo dziś idę do ludzi, czyli na szczepienie. Chciałabym zaliczyć też szybką kąpiel, ale nie nastawiam się. Póki kupy nie będzie to marnie ti widzę
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Boże jedyny ... niech ktoś mnie kopnie. ... chyba się kawy napije ale boję się że ten gad wściekliźny dostanie....
Chyba skok przechodzi (wczoraj skończył 8 tyg ) .... no w nocy myślałam że szału dostane .... ciągle vos mu nie pasuje... cycek dobrze ... za sekundę rzuca się przy nim i puszcza i krzyk cholera wie o co ... bo bek był baki tez kupa tez .... ja pier..... na ręce chwilka dobrze zaraz się wścieka. .. nosz cholera i co tu jeszcze ... myślałam że się wściekne z tej niemocy .... w końcu usnac. .. żeby niedługo potem znów wstać na cyca .... a rano...... piękny wielki uśmiech. ....WTF .... zeszliśmy na dol i znów marudny .... ratunek jeździmy o domu wózkiem .... na razie przysnal ... chwili trwaj ... pije herbatę ![]() ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może u mnie to i kupa, brzuch, skok i humory kobiety. A dziś szczepienie, więc tylko mnie dobić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.