Mamusie październikowe 2016, cz. 1 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-11, 17:06   #121
Roosko
Rozeznanie

Dot.: Mamusie październikowe 2016, cz. 1

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam do chrztu taka sukienkę
http://www.mayoral.com/pl/polska/suk...ze=26&orderBy=

I takie bolerko

http://www.mayoral.com/pl/polska/bol...ze=26&orderBy=

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jednak zmieniłaś koncepcję?
Bardzo ładne rzeczy na tej stronie.
Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
i u nas wszystko ok, ale ja jestem po cięciu. Potrafię sobie wyobrazić że po psn jest zupełnie inaczej. Zadbaj o nawilżenie i wyluzowanie, powinno być ok

Zazdroszczę, że już harcujecie Póki co mam okres, już 4 dzień, a z dnia na dzień jest coraz bardziej obfitszy i końca nie widać.
Roosko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 17:08   #122
NelkaHelka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roosko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie natury intymnej - czy wróciłyscie już do aktywności seksualnej? U mnie dwa podejścia z ogromnym bolem i chyba nie muszę dodawać że nieudane. Po wizycie u gin wszystko ok lecz mimo to odczuwam duży dyskomfort.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Od ponad trzech miesięcy nie wiem co to seks i nie zanosi się na takie rarytasy :-P

NelkaHelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 17:24   #123
smerfetka86
Raczkowanie

Styska bardzo ładny stonowany komplecik

smerfetka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 17:38   #124
lexi_one
Rozeznanie

Jejku, dziewczyny ale straszycie tymi okresiskami

Stysia, bardzo ładny komplecik wyszukałaś

Cały dzień dzisiaj u nas leje Już wolę mróz, przynajmniej mogłybyśmy pospacerować.

Aniołek 15.10.2015r.
...zawsze będę pamiętać...
lexi_one jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 17:48   #125
styska1551
Zadomowienie

Roosko- tak byłam dzisiaj u mojej koleżanki i stwierdziliśmy, ze wybierzemy takie trochę mniej znane

Dzięki dziewczyny, może wy sie tym zainspirujecie, na tej stronie sa ogólnie super ciuszki a u nas jeden sklep sprowadza je stacjonarnie i można obejrzeć tez na żywo.

styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 19:28   #126
Megula91
Zadomowienie

Withi_as - tak.. i dodatkowo boli mnie dzisiaj brzuch... nie umie się wyprostować..

Co do seksu.. czekam aż skończy się okres i idę do ginekologa 😉

26.11.2015

04.08.2017
Megula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 19:35   #127
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megula91 Pokaż wiadomość
Withi_as - tak.. i dodatkowo boli mnie dzisiaj brzuch... nie umie się wyprostować..

Co do seksu.. czekam aż skończy się okres i idę do ginekologa 😉

Ok, bo dość długo już to trwa. Jak nie przejdzie jutro, góra pojutrze, to idź skontroluj. Jak to jest bardzo obfite krwawienie to lepiej to sprawdzić

Cytat:
Napisane przez konwalia39 Pokaż wiadomość
Tez bym chciala przelozyc szczepienie bo mamy chrzest 15stycznia a 13 stycznia szczepienie. Teraz jak szczepilismy to wystapilo duzo objawow niepozadanych typu biegunka,wysypka wiec boje sie tak dwa dni przed chrztem. Ale jaki musze podac powod zeby przelozyli?
A musi być jakiś powód? Ja powiem prosto z mostu że mam dwa dni po szczepieniu chrzest i wolałabym odroczyć to o tydzień i tyle Jutro zadzwonię do pediatry i zobaczymy na kiedy będzie termin.
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-11, 19:53   #128
Megula91
Zadomowienie

Withi_as - nawet mnie nie strasz...

26.11.2015

04.08.2017
Stary 2016-12-11, 19:57   #129
Dominika6
Zadomowienie

U nas zbliżenia jeszcze nie było. Czekam na wizyte u gina a mam ja 22.12, pewnie moglibyśmy juz próbować, zwłaszcza ze juz sie nie oczyszczam a jestem po CC, jednak nie ukrywam, ze nie mam najmniejszej ochoty na seks... ogolnie stałam sie jakas oziębła względem mojego męża, niby sie stara, a mnie wszystko w nim drażni i nie mam ochoty na jakiekolwiek czułości, dołuje mnie to bo zawsze bylismy przyklejeni do siebie i bardzo blisko, a teraz tego nie ma i nawet nie mam na to ochoty, choć on do tego dąży

Dominika6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 19:59   #130
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Withi_as - nawet mnie nie strasz...

Nie straszę, każde większe krwawienie lepiej sprawdzić zwłaszcza jak piszesz że jest bardzo obfite A najlepiej zadzwoń jutro do swojego ginekologa i zapytaj czy lepiej się zgłosić czy nie, jak on uważa.

Moje dziecko wcina dzisiaj co godzinę... Czy to możliwe że mam za mało pokarmu i nie najada się na raz? Naprawdę mam wrażenie że coś jest nie tak. Ona zawsze była żarłoczna, ale dzisiaj to jakieś Apogeum

Przy okazji polecam extra serial netflixa - 3%. Osiem odcinków,wciągnęliśmy od wczoraj

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2016-12-11 o 20:03
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 20:47   #131
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Ana- mój tez sie brechta jak załatwi pampersa, taki dumny z siebie jest

Hmm mój sie wgl nie przekręca, wgl jakiś taki mało ruchliwy jak go położę na tapczanie to nawet nie zmieni miejsca leżenia...

Moja dzisiaj przekręciła się dwa razy i to sama
Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Te obroty z brzucha na bok/plecy są przez to że dziecku głowa ciąży. Mój też tak robi i wierzga nogami tak że ciężko pieluche zmienić

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
U mojej to na pewno nie ciążenie głowy bo potrafi dość długo leżeć na brzuchu bez przewalanie się natomiast widzę konkretnie że przekręca głowę na bok i ciągnie za sobą całe ciało
Cytat:
Napisane przez Roosko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie natury intymnej - czy wróciłyscie już do aktywności seksualnej? U mnie dwa podejścia z ogromnym bolem i chyba nie muszę dodawać że nieudane. Po wizycie u gin wszystko ok lecz mimo to odczuwam duży dyskomfort.

Nie martw się mój pierwszy raz też nie był udany chociaż jakby to powiedzieć nie z mojej winy natomiast nie da się ukryć że mnie też troszeczkę boli i zawsze musimy używać dodatkowo żelu nawilżającego
Cytat:
Hej dziewczyny ja od wczoraj czuje się fatalnie... ten okres mnie wykończy...

Ja chrzcze 5 lutego

No niemożliwe moja Ala też będzie chrzczona 5 lutego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-11, 20:59   #132
Megula91
Zadomowienie

Ana - ale jaja 😁😁 Nie dość, że mają takie same imię i śpią w nocy to jeszcze w ten sam dzień mają chrzest 😂

26.11.2015

04.08.2017
Stary 2016-12-11, 21:02   #133
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Nie straszę, każde większe krwawienie lepiej sprawdzić zwłaszcza jak piszesz że jest bardzo obfite A najlepiej zadzwoń jutro do swojego ginekologa i zapytaj czy lepiej się zgłosić czy nie, jak on uważa.

Moje dziecko wcina dzisiaj co godzinę... Czy to możliwe że mam za mało pokarmu i nie najada się na raz? Naprawdę mam wrażenie że coś jest nie tak. Ona zawsze była żarłoczna, ale dzisiaj to jakieś Apogeum

Przy okazji polecam extra serial netflixa - 3%. Osiem odcinków,wciągnęliśmy od wczoraj
o, o czym to?

U nas dziś kolkowy wieczorek, mam nadzieję, że już zasnęła spokojnie. Ale z dnia na dzień coraz spokojniej podchodzę do takich przygód - wiem, że to nie codziennie, wiem, jak z tym walczyć i mam znacznie więcej cierpliwości. Z dnia na dzień czuję się coraz lepszą mamą
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 21:02   #134
ana909
Erudycja

Cytat:
Ana - ale jaja 😁😁 Nie dość, że mają takie same imię i śpią w nocy to jeszcze w ten sam dzień mają chrzest 😂

No właśnie istny zbieg okoliczności
Stary 2016-12-11, 21:03   #135
paula1010
Zadomowienie

Roosko Nasz "pierwszy raz" miał miejsce 4 tygodnie po porodzie. Niby nie było źle, ale byłam strasznie spięta przez świadomość, że byłam szyta Z każdym kolejnym razem jest lepiej

paula1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 21:31   #136
bzyczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dominika6 Pokaż wiadomość
U nas zbliżenia jeszcze nie było. Czekam na wizyte u gina a mam ja 22.12, pewnie moglibyśmy juz próbować, zwłaszcza ze juz sie nie oczyszczam a jestem po CC, jednak nie ukrywam, ze nie mam najmniejszej ochoty na seks... ogolnie stałam sie jakas oziębła względem mojego męża, niby sie stara, a mnie wszystko w nim drażni i nie mam ochoty na jakiekolwiek czułości, dołuje mnie to bo zawsze bylismy przyklejeni do siebie i bardzo blisko, a teraz tego nie ma i nawet nie mam na to ochoty, choć on do tego dąży

Dominika u mnie to samo, jestem przemeczona, tz mnie wkurza, klocimy sie czesto i nie chce mi się. Jeszcze nic nie było ale jutro mam lekarza i jak da zielone światło to pewnie spróbujemy bo tż juz nalega bardzo
My chrzciny robimy na wiosnę, jeszcze nie mamy terminu ale pewnie gdzieś w kwietniu, teraz nie mam do tego głowy, nie chce mi się tego ogarniać bo u nas to jest większa impreza na 50 osób wiec trzeba odpowiednią restauracje znaleźć, menu, zaproszenia itp.
bzyczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 21:38   #137
spinkaO
Raczkowanie

U nas seks był słaby... czułam ból i jakoś nie mogłam się odprężyć. Poza tym niskie mam libido. I tu pytanie do Was jak można je podnieść? Macie jakieś sprawdzone sposoby?

My oglądamy teraz trzecia serię Black Mirror. Niestety bardzo nieregularnie, bo zanim mąż uśpi starszaka to ja już padam i nie mam siły nic oglądać. ..

Przede mną ciężkie dni. Starszak się rozchorował i nie idzie do przedszkola przynajmniej do środy. .. brrr juz się boję 😉

Dominika jak tam (.)(.) jest jakaś poprawa czy nadal boli?

Styska bolerko śliczne, ale jednak sukienka z zary bardziej mnie urzekła.

Dobrej nocki 😊

spinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 21:45   #138
Dominika6
Zadomowienie

SpinkaO wczoraj cycuszki troche odpoczęły (laktator+kapturki) i dzis znow daje sie małemu glodomorowi gryźć, ale jest o niebo lepiej wiec mam nadzieje, ze juz wychodzę na prosta i sobie nie pogorszyłam tym, ze go przystawiam do gołej piersi, ale nie chce zeby sie odzwyczaił

Jak juz znajdziesz sposób na te libido to daj znac moj tz juz bardzo zagaduje, wiec mnie to nie minie, a tu chęci zero... w ciazy miałam większa ochote niz teraz :/

Dominika6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:04   #139
megilla
Zakorzenienie

Nie pamiętam czy się dziś odzywałam, bo to był długi dzień. Przyjechała do nas przyjaciółka z mężem w odwiedziny. Klara pokazała polska gościnność u marudzila. Potem cały dzień i wieczór nie mogłam jej uśpić. Plus taki, że mogę ją odłożyć do łóżeczka na 15min obudzona, wiec mogłam zjeść obiad w zasadzie uspilam ja dopiero teraz. Ciekawe na jak długo? A może szykuje mu niespodziankę i przespi całą noc?

Poza tym, w tym tygodniu mam sprawdzian, bo tz pojechał na kurs do Gdyni i zostałysmy same.

Co do libido, to ja bym już chętnie...w końcu wróciło po końcówce ciąży.

Mam pytanie do dziewczyn, które mają lozeczko w sypialni. Czy śpią z Wami zwierzaki?
megilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-11, 22:12   #140
marrticzka
Zadomowienie

Jestem i ja w nowym wątku. Trochę trwało zanim się skapnęłam,że wy już tu😁
Co do seksu,to u mnie libido że ho ho .Pierwszy seks był ok.4 tyg.po porodzie.Było i jest super ekstra git. Może dlatego,że nie miałam żadnego pęknięcia,szycia. Może gdybym miała problemowe dziecko,nie w głowie byłby mi seks.Ale skoro mała idzie spać o 22.00 to cóż robić z resztą wieczoru?😈😊

Pisałyście o chrzcie.My nie chrzcimy,nie chodzimy do kościoła,więc nie będziemy uprawiać hipokryzji. A rodzina męża niech se gada.moja jest liberalna😊

Nelcia,dużo siły życzę.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość
Nie pamiętam czy się dziś odzywałam, bo to był długi dzień. Przyjechała do nas przyjaciółka z mężem w odwiedziny. Klara pokazała polska gościnność u marudzila. Potem cały dzień i wieczór nie mogłam jej uśpić. Plus taki, że mogę ją odłożyć do łóżeczka na 15min obudzona, wiec mogłam zjeść obiad w zasadzie uspilam ja dopiero teraz. Ciekawe na jak długo? A może szykuje mu niespodziankę i przespi całą noc?

Poza tym, w tym tygodniu mam sprawdzian, bo tz pojechał na kurs do Gdyni i zostałysmy same.

Mam pytanie do dziewczyn, które mają lozeczko w sypialni. Czy śpią z Wami zwierzaki?
Megilla,nasz labrador nie zaśnie nigdzie indziej.Zawsze tam,gdzie my😍

23.06.2010- NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU

http://www.suwaczek.pl/cache/fa9b5ce760.png

Edytowane przez marrticzka
Czas edycji: 2016-12-11 o 22:11
marrticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:13   #141
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak, kot często z nami śpi. Zamykanie drzwi jest bezcelowe, wydrapałby dziurę.

My też już próbowaliśmy, ale na razie czuję spory dyskomfort, prawie od razu czuję otarcia. I libido w porządku tylko mąż mnie wkurza. Olewa wszystko, to jak wygląda mieszkanie, zajmowanie się dzieckiem, moje zmęczenie. Teraz sobie pochrapuje na łóżku, a ja walczę żeby uśpić dziecko. I nie, nie ma na rano do pracy.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:22   #142
konwalia39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morrigan1986 Pokaż wiadomość
Tak, kot często z nami śpi. Zamykanie drzwi jest bezcelowe, wydrapałby dziurę.

My też już próbowaliśmy, ale na razie czuję spory dyskomfort, prawie od razu czuję otarcia. I libido w porządku tylko mąż mnie wkurza. Olewa wszystko, to jak wygląda mieszkanie, zajmowanie się dzieckiem, moje zmęczenie. Teraz sobie pochrapuje na łóżku, a ja walczę żeby uśpić dziecko. I nie, nie ma na rano do pracy.

Moj maz to samo. Juz od dawna chrapie w lozku w sypialni a ja od godz. 20 walczylam zeby uspac Igora. Zasnal o 23,ciekawe o ktorej sie obudzi...
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:24   #143
megilla
Zakorzenienie

A jak zachowują się wobec dziecka?
Kot nie wlazi do łóżeczka? Bo ja Kotelke raz złapała na tym, ale pozwoliłam obczaić aliena pod moim okiem.
megilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:29   #144
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak zachowują się wobec dziecka?
Kot nie wlazi do łóżeczka? Bo ja Kotelke raz złapała na tym, ale pozwoliłam obczaić aliena pod moim okiem.
Jak mała jest w kołysce to mu wisi, czasami powącha rączkę jak wystaje spomiędzy szczebelków. Za to jak Zosia jest poza kołyską to kombinuje jak tu do niej wskoczyć, bo tam jest taki fajny kocyk, na którym jeszcze nie spał.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-11, 22:33   #145
Natka3008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ajike Pokaż wiadomość
Mój też jeszcze się nie przekręca. Jedynie bardzo macha rączkami i bardzo kręci się w łóżeczku. Czasem nawet budzi się leżąc w poprzek łóżeczka

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Dziewczyny, które używają pasa poporodowego😀. Jakie macie pasy i jak dobierałyście rozmiar?
Zastanawiam się nad kupnem. W ciąży przytyłam całe 12 kg ale po porodzie zeszły mi tylko 3. Masakra. W nic się nie mieszczę. Przypuszczam, że to zatrzymanie wody gdyż w poprzedniej ciąży też tak miałam. Teraz nawet nie jestem w stanie założyć obrączki.
Święta się zbliżają a ja wyglądam jak słoń . Wczesniej kupowałam ubrania w rozmiarze 38 a teraz ostatnio kupiona sukienka to 44. Muszę to jakoś przeczekać ale może ten pas mnie wspomoże...
Ja noszę pas poporodowy jak gdzieś wychodzę żeby jakoś wyglądać Żeby nikt sie nie musiał mnie pytać który to miesiąc Pas mam firmy Pani Teresa na opakowaniu są wymiary obwodu brzuchu Pierwszy miałam rozmiar M teraz kupiłam rozmiar S
Cytat:
Hej dziewczyny ja od wczoraj czuje się fatalnie... ten okres mnie wykończy...

Ja chrzcze 5 lutego

Ja jutro będę mieć 7 dzień okresu i jeszcze jest Nie leje się ze mnie ale jest Ciekawe czy skończy mi się do 18 grudnia na chrzciny syna

Ja juz bym chciała spróbować z mężem ale dobrze nie skończył się połóg to dostałam okres Nawet nie wiem kiedy zapisać się do gin bo wciąż coś ze mnie wypływa

megilla ja w tym tygodniu znowy sama z dwójką dzieci Mdm strach w oczach Tym bardziej ze mały ma te ciężkie noce bez spania

Cyprian
29.10.2016 r.
Natka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-12, 00:51   #146
Ewula88
Wtajemniczenie

Mamusie październikowe 2016, cz. 1

Słonik proszę o przesłanie trochę cierpliwości dla mnie. Ja jestem na skraju cierpliwości.... co do męża to mój usypia dziecko a ja zawsze idę siać wcześniej. Gdyby nie on pewnie bym zwariowała. We wt mam wizytę u giną to zobaczę czynna zielone światło. Nasz kot śpi w salonie a drzwi mamy zamknięte. Martticzka jak Lila usnie o 22 to ja idę dość razem z nią bo nigdy nie wiem kiedy sie obudzi ...

Edytowane przez Ewula88
Czas edycji: 2016-12-12 o 00:55
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-12, 04:51   #147
ana909
Erudycja

Ja poszalałam i usnęłam koło 1 a mała wstała o 5.10. Idę spaaaaaac 😴😴😴😴😴
Stary 2016-12-12, 06:08   #148
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Ja nie mam ochoty nawet na cokolwiek. Padam na pysk, nie w głowie mi amory.
Liczyłam że przy okazji niedzieli trochę odpocznę, ale się przeliczyłam. Małą boli brzuch, od soboty godz. 11 nie było kupy. Pręży, wije się i męxzy bidulka. Płacze w niebogłosy.
Przepajanie wodą, masaż, ćwiczenia nóżkami nic nie dają. Od rana nadal to samo.
Jedyne co to rani w niedziele o 7 zaliczyłam kąpiel, miał to być początek miłego dnia. Wieczorem padłam tqk jak stała i tak, spałam w ubraniu.
Teraz mała przysnęła przy cycku i szumach, a ja czekam aż mąż wróci ze sklepu żeby umyć włosy chociaż bo dziś idę do ludzi, czyli na szczepienie. Chciałabym zaliczyć też szybką kąpiel, ale nie nastawiam się. Póki kupy nie będzie to marnie ti widzę

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-12, 07:08   #149
Fasolka10
Zakorzenienie

Boże jedyny ... niech ktoś mnie kopnie. ... chyba się kawy napije ale boję się że ten gad wściekliźny dostanie....
Chyba skok przechodzi (wczoraj skończył 8 tyg ) .... no w nocy myślałam że szału dostane .... ciągle vos mu nie pasuje... cycek dobrze ... za sekundę rzuca się przy nim i puszcza i krzyk cholera wie o co ... bo bek był baki tez kupa tez .... ja pier..... na ręce chwilka dobrze zaraz się wścieka. .. nosz cholera i co tu jeszcze ... myślałam że się wściekne z tej niemocy .... w końcu usnac. .. żeby niedługo potem znów wstać na cyca .... a rano...... piękny wielki uśmiech. ....WTF .... zeszliśmy na dol i znów marudny
.... ratunek jeździmy o domu wózkiem .... na razie przysnal ... chwili trwaj ... pije herbatę

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2016-12-12, 07:19   #150
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Fasolka10 Pokaż wiadomość
Boże jedyny ... niech ktoś mnie kopnie. ... chyba się kawy napije ale boję się że ten gad wściekliźny dostanie....
Chyba skok przechodzi (wczoraj skończył 8 tyg ) .... no w nocy myślałam że szału dostane .... ciągle vos mu nie pasuje... cycek dobrze ... za sekundę rzuca się przy nim i puszcza i krzyk cholera wie o co ... bo bek był baki tez kupa tez .... ja pier..... na ręce chwilka dobrze zaraz się wścieka. .. nosz cholera i co tu jeszcze ... myślałam że się wściekne z tej niemocy .... w końcu usnac. .. żeby niedługo potem znów wstać na cyca .... a rano...... piękny wielki uśmiech. ....WTF .... zeszliśmy na dol i znów marudny
.... ratunek jeździmy o domu wózkiem .... na razie przysnal ... chwili trwaj ... pije herbatę

Moja jutro kończy 8 tygodni, ale myślałam że skok ma już za sobą, bo w piątek i sobotę była taka inna, lepsza, fajniejsza, bystrzejsza, taka bardziej kochana. A tu masz- niedziela i armagedon.
A może u mnie to i kupa, brzuch, skok i humory kobiety. A dziś szczepienie, więc tylko mnie dobić.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości