|
|
#3301 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
), ale niech jakiś wyż nadejdzie i słońce! Wczoraj i dzisiaj przewegetowałem dzień cały niczym zombie po lobotomii, a jak se o lataniu ze ścierą pomyślę, to autentycznie mi słabo z tym moim zapałem do pracy i energią śniętego leniwca Ale wiem też, że najgorzej ruszyć dupę i zacząć, potem to już jakoś z górki (taka self-motivation, może uwierzę...) ![]() Cytat:
Ale weź to mojej mamie powiedz ![]() Cytat:
Dlatego też zawsze wychwalał będę szlachetną prostotę minimalizmu Cytat:
|
||||
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądalismy Galileo, Cejrowskiego, Pioruna - kreskówka - genialna gra kocicy, polecam. I mało tego, nie żałujemy nic a nic takiego nieróbstwa. Choć też wolę gdzieś wyjść lub coś porobić, to jednak dziś to była najlepsza z opcji, wybrana zupełnie świadomie. Po naszej wodzie pełnej kamienia nic się nie błyszczy, a zacieki są białe. Taaak, wiem, "załóż se filtr". Małż nie kce, bo drogo, bo cos tam bo coś tam. nevermind. Aż mi słabo się zrobiło od tych kaczek i słoni ![]() No ja zazwyczaj zmieniam wywalając, ale tym razem coś bym chciała wnieść, a nie wiem co? Idę szukać inspiracji w necie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-12 o 00:28 |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3304 | ||
|
BAN stały
|
W ramach akcji "staramy się o fasolkę"?
Żart taki, hohoho Cytat:
Cytat:
Jeden, dwa wazony, to samo ad sinupret świec/świeczek/świeczników/ramek ze zdjęciami/pater/rzeźb itd., przelatujesz raz-dwa ścierą, ustawiasz z powrotem i wsio |
||
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3306 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Parabelko, uśmiałam się wczoraj nad streszczeniem Trylogii, boskie!
|
|
#3307 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Panaroja
|
snad zimna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3309 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tylko jestem ciekawa, na ile kolor skóry bez opalania (już po pozbyciu się przebarwień typu piegi, posyfowe) traktowanej sporadycznie kwasami może jeszcze zjaśnieć. Czy to w ogóle możliwe, czy ma się odcień X i koniec. |
|
|
|
|
#3310 |
|
BAN stały
|
U mnie piękne słońce, więc brak wymówek, że mi się sprzątać nie chce dzisiaj
Chciałem z rana kartkę świąteczną zanabyć i wysłać, ale gdym zobaczył na poczcie kolejkę sięgającą drzwi, dałem se siana
|
|
|
|
#3311 |
|
Nindżopesz
|
Uprzejmie donoszę, że maseczka Innisfree o smaku Aloesu nie jest fajna. Podrażniła mnie przy oczach, skóra nawilżona, ale ani jaśniejsza, ani uspokojona, nawet przeciwnie, pojawiły się zaczerwienienia.
|
|
|
|
#3312 |
|
BAN stały
|
A co tu takie pustki?
![]() Uprzejmie donoszę, że po sześciu godzinach wytężonej pracy wypucowałem swój pokój na błysk! No i czystkę w długopisach poczyniłem, okazało się, że "na wierzchu" trzymam ich sztuk 22, poza tym 4 ołówki i tyleż samo piór wiecznych (do szuflady wolę nawet nie zaglądać)
|
|
|
|
#3313 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja bylam na imprezie - znaczy, wigilii firmowej. Wracam najedzona i z premią - na razie na papierku, ale zawsze to coś
|
#3314 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja sie użerałam od rana z ZUSem, także musiałam jak wróciłam jakos dojść do siebie
|
#3315 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Z wanny
nie uzywam aplikacji tak mi latwiej. A ja dziś wdychalam z radością mroźne powietrze. Tylko do jutra taki suchy pikny stan więc się tym delektowalam wrecz. |
|
|
|
#3318 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Owoc żywota Twojego je ZUS Cytat:
Zignoruję tę złośliwą zaczepkę ![]() Klamka! Zapomniałem o klamce! Cytat:
|
||||
|
|
|
#3319 |
|
BAN stały
|
Czytam se reckę Bruta na fragrze i myślę: "hmmm, zupełnie jak wiersz" (nawet słyszałem swoją wewnętrzną deklamację, taki specyficzny rytm/intonacja), wchodzę na profil recenzenta i wszystko jasne! "Poet, writer"
![]() Old school hairy chest bloke man roars from the caverns of time, thundering his manly cry of fresh citrus lavender and lockeroom camaraderie to blurred gendered soft man of today. The soul-blood of modern metro men is hit with a proud memory of what he used to be, what he should be and what he can be again. The return of masculinity is upon us, balance restored, western civilisation rebuilds with pride, not nostalgia, but towards a future with purpose and masculine determination to reclaim all that has been taken, shelved, but never truly forgotten and certainly never lost. Brut heralds the return of man as manly man. Did you miss us? It's okay, we're back, though we never really did go away. ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Dobranoc Mam takie dziwne wrażenie, że gadam sam ze sobą
|
|
|
|
#3320 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
![]() Dzień dobry Gryszard, miło Cię widzieć z rana! |
|
|
|
#3321 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czasem trzeba porozmawiać z kimś inteligentnym, no nie? ![]() Zimno. I słoneczko. I udało mi się dojechać do pracy bez atrakcji w postaci mandatu.
|
#3322 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3324 |
|
BAN stały
|
Gotowe!
|
|
|
|
#3325 | ||
|
Panaroja
|
Dziń dybry spod pięknego suoneczka i wcale nie pięknego mrozu
![]() Cytat:
Cytat:
? ![]() no właśnie Redzia indywidualnie i ty drogi Baru macie pozdrowienia od Karkki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3326 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie będzie co relacjować, bo zmarch ani problemów skórnych nie mam, żeby było widac jakąś róznicę
![]() Serum jest ok, krzywdy nie robi, szybko się wchłania (można solo jak i pod krem), rano buzia ładna, miękka, no jest ok, profilaktycznie się maziam ![]() Bar odpozdrawia Karkki Kiedy w końcu do nas zajrzy?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-13 o 12:12 |
|
|
|
#3328 |
|
Mother of Cats
|
No fłaśnie!
Karkki, nie bądź taka, wróć. Zapisz ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Z oglądania seriali jednak jest pożytek Wchłonęłam ostatnio Being human, w którym jeden z bohaterów nosi wełniane bezpalczaste rękawiczki, który to widok natchnął mnie do zakupu takowych (no dopsz, tylko 30% wełny), a dzięki temu pracuję teraz w rękawiczkach i ciepło mi w dłonie, hej! ![]() Zapisz
|
|
|
|
#3329 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Choć niekoniecznie wełniane.BTW to jeden z moich ulubionych elementów garderoby. Cytat:
Za to już popełniłam kolejne zakupy i jeszcze muszę ustrzelić jakiś krem pod oczy, na celowniku mam ten żeńszeniowy i jeszcze pewien japąsky.2. nawzajemnie!Flakon |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

), ale niech jakiś wyż nadejdzie i słońce!
Ale wiem też, że najgorzej ruszyć dupę i zacząć, potem to już jakoś z górki (taka self-motivation, może uwierzę...)
Ale weź to mojej mamie powiedz
Dlatego też zawsze wychwalał będę szlachetną prostotę minimalizmu 
Oglądalismy Galileo, Cejrowskiego, Pioruna - kreskówka - genialna gra kocicy, polecam. I mało tego, nie żałujemy nic a nic takiego nieróbstwa. 
Idę szukać inspiracji w necie.
Żart taki, hohoho
Jeden, dwa wazony, to samo ad sinupret świec/świeczek/świeczników/ramek ze zdjęciami/pater/rzeźb itd., przelatujesz raz-dwa ścierą, ustawiasz z powrotem i wsio 

i jeszcze muszę ustrzelić jakiś krem pod oczy, na celowniku mam ten żeńszeniowy i jeszcze pewien japąsky.