Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-09, 11:24   #1201
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Helllllllołłłłłłłłłł

Faktycznie cicho Ale zauwazylam, ze w weekendy to normalne..

Ja wczoraj bylam na Todd Tweeney, czy jak to sie tam pisze. TŻ tak sie postaral, bo on nie przepada nadmiernie za takimi filmami, ale ja lubie musicale, dlatego zrobil mi niespodzianke i zabral mnie na to do kina. No ale to jednak byla porazka.... Stroje bardzo fajne, spiewali tez ladnie, zdjeca bardzo dobre, ale... film się taaaaaaaaaaaak ciąąąąąąąąąąąąąąągnąąąąąą ąąąąął, no nie moglam wysiedziec.... Gdyby nie to, ze fotele kinowe jednak najwygodniejsze do spania nie sa, to bym usnela jak nic... Niby nawet cos tam pod koniec moglo "zaskoczyc", chociaz akurat ja to przewdzialam (nie bede pisac co, bo moze ktos jednak zechce obejrzec), dlatego mysle, ze film byl jednak przewidywalny... no coz. J.Deep jak zawsze ladnie gral, ale w tym filmie moim zdaniem wysilac sie nie musial - jedyne co to nie mogl mrugac oczami (bo taki skupiony wyraz twarzy musial zachowywac... ).
No cos Burtonowi i reszcie ekipy moim zdaniem nie wyszlo tym razem...

Swoja droga od czasow Piratow z Karaibow docenilam gre J.Deepa, wczesniej kojarzyl mi sie z plakatami z bravo A teraz mysle sobie, ze kiedys byc moze nawet porownam go z J.Nicholsonem, ktorego uwielbiam i ciesze sie, ze niebawem ukaze sie w kinach nowy film z nim.

Milej niedzielllli

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 12:47   #1202
Baby14
Zakorzenienie

Hejo No faktycznie ciuchutko tu dziś.

tamonita: O to milej i owocnej nauki zycze Ja mam wolne juz od czwartku w czwartek sa zawody, piatek rekolekcje, weekend, 2 dni rekolekcji,sroda-dzien profilaktyki wiec 0 nauki no i swieta takze zostały 3 dni. Tylko szkoda ze najgorsze 3 dni. Jutro spr z geografi (kompletnie nic nie umiem) wtorek konkurs z anglaka i pytanie z biologi a w srode spr. z fizyki ale przezyje te 3 dni

madame_apple: Fotke wstawie kiedys na pewno ale na razie cyfrowka zepsuta Fajnie ze wczorajszy dzien sie udał No i milego wypadu do kina z przyjaciolka

LoLcIa123: Boskie zakupy zazdroszcze Tżeta

Ja jeszcze troche powizazuje i pjde sie uczyc na polko Taka pogoda ze grzech sie edukowac w domu

Milej i slonecznej niedzieli
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 12:56   #1203
agness51
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj od TŻ-ta dostałam śliczną,czerwoną różę z wstążeczką w serduszka no i w ogóle dzień szybko zleciał
Już się dziś pouczyłam trochę na fizykę,potem idę się spotkać z przyjaciółką,bo mam dla niej płytę z piosenkami no i wracam do nauki
Chciałam się zobaczyć z TŻ-tem,ale musiał coś załatwić

LoLciu - Śliczne zakupy i bukiecik

Miłej niedzieli kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 13:02   #1204
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
U mnie impreza baaaardzo fajna Najlepszy był powrót - zgubiliśmy się na osiedlowych uliczkach i w efekcie zamiast na ulicy po ktorej jeżdża autobusy wylądowaliśmy gdzieś na moście nad obwodnicą trójmiasta^^
W efekcie powrot opozniony o ponad godzine
Ale generalnie ciesze sie, ze poszlam to byl bardzo udany wieczor, a szlam bez zbytniego zapalu
Rano tylko sie obudzilam z takim bolem glowy,ze masakra - to chyba wina pitego z gwinta absyntu...
Ale zyje, po sniadanku zrobilo mi sie znacznie lepiej
Dzis regenereuje sily, a po poludniu ide z przyjaciolka na "Mgłę" do kina

Milego dnia, buziaki
no to ciesze sie,ze sie impreza udala najlepsze na kaca sa ponoc cwiczeniaalbo lezenie w lozku

Ja wczoraj zrobilam taaaakiego drinka,ze chyba go opatentuje mrozone jagody,jezyny i maliny, zmiksowane z wodka i mlekiem sojowym nieslodzonym i slodzikiem: slina:
wyszedl owocowy slodziutki koktajl po ktorym mialam taki humorej,ze TZ ze mnie kulal

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tżeta

Ja jeszcze troche powizazuje i pjde sie uczyc na polko Taka pogoda ze grzech sie edukowac w domu

Milej i slonecznej niedzieli
zycze owocnej nauki, korzystaj z pogody

a my wstalismy dzis o 10.30masakra!! dawno tak nie spalam dlugo! a polozylam sie o 23 wiec sporo oszlismy na silownie i basen, czuje sie swietnie ale jakos glowa mnie boli.
A wracajac do TZ, to on jak zobaczyl,ze moj kuzyn ma Playstation 3 to juz koniec..Trul mi wczoraj caly Bozy dzien...ze on tez chce,ze wezmie na raty zebysmy tak tego nie odczuli (kosztuje 300£ i mozemy wziasc na 10 mcy po 32£ albo na 4 lata po 9£ na mc, wiec nie jest zle). Marudzil i marudzil i wkoncu zaraz jedziemy chyba kupic jak dostaniemy mozliwosc wziecia na raty..Fajna sprawa zwlaszcza jak sie filmy w HD oglada no i gry oczywiscie wypas.nie wiem jak ja sie w tym odnajde ale sprobuje..
Wezme te raty chyba na siebie bo TZ ma 1 maja 30ste urodziny i to idealny prezent bedzie

odezwe sie jak wrocimy

milej niedzieli kochane
Stary 2008-03-09, 18:16   #1205
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Widzę, że każdy ciekawie weekend spędził

Karolinko te butki są Pilnuj ich bo nie ręcze za siebie Torebka też fajna i szlafroczek - jaki mięciutki No a bukiecik pierwsza klasa

Agolku mój brat ma playstation 2 i dwie konsole i fakt to wciąga

Gujanko chciałam iść na ten film, ale widze, że podziękuje

Madame_aplle jak seans filmowy

Ja spałam od wczoraj aż dwie godziny W domu byłam koło 4, wstałam o 6 (nie z własnej woli, to mój kochany braciszek). Wczoraj bardzo dobrze się bawiłam

Dzisiaj kupiłam płaszczyk - śliczny, ale czarny. Przymierzyłam chyba wszystkie dostępne czerwone płaszczyki i żaden mnie nie zachwycił. Kupiłam też w deichmanie moje ukochane haftowane butki - te z zeszłego roku się zużyły. Są takie wygodne a kosztują tylko 29 zł
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 20:02   #1206
gujana
Wtajemniczenie

Milkuś, już są te buciki w D.? To chyba tez sobie kupie, bo co prawda te moje z zeszlego roku niby wygladaja ok, ale kto wie a jak sie zniszcza to bede bardzo niepocieszona, bo sa mega wygodne i je kocham naprawde!!!! tak wiec na zapas chyba sobie kupie...

jutro planuje pierwszy dzien prawdziwej pracy nad moja mgr

Stary 2008-03-09, 20:19   #1207
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Dzisiaj kupiłam płaszczyk - śliczny, ale czarny. Przymierzyłam chyba wszystkie dostępne czerwone płaszczyki i żaden mnie nie zachwycił. Kupiłam też w deichmanie moje ukochane haftowane butki - te z zeszłego roku się zużyły. Są takie wygodne a kosztują tylko 29 zł
to chyba niewyspana jestes co? widze wszystki na weekend poszalaly

my wrocilisy z zakupow, kupilsmy PS3 wiec TZ zasadniczo zniknal siedzial,podlaczal kable,kombinowal,ustawial i teraz siedzi i gra na grze...szkoda,ze futbol a nie jakas przygodowa.Ale ja sobie jakas kupie fajna znacie sie na grach? Cos zeby chodzic po komnatach, zbierac jakies klucze itp, ogolnie przygodowe z niewielka iloscia rozlanej krwi

ja tez dostalam dzis prezent!!na wielkanoc! Bilety na Backstreet Boys w maju pewnie sie smiejecie ale jak bylam mlodsza to ich uwielbialam i ciesze sie niezmiernie

teraz ide poczytac troche i potem spac. Ciesze sie nawet,ze jutro do pracy o coraz blizej wyjazdu do domciu

milego wieczorka kochane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 20:49   #1208
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Milko - pokaz płaszczyk !

Kochane a ja dzisiaj całyd zien w domu prawie. Jak aj się objadam to jest masakra a pozniej płacze, że grubas jestem =='
Jutro w sumie lajtowy dzień, ide kupić karnet na siłownię w końcu kasę uzbierałam

A tak to całe dnie z PTŻ rozmawiam ^^
Wzięłam się za rysowanie ^^, eehh jakies tam telenty chyba mam haha ;D ale to takie odstresowujące zajęcie

Lecę pogadać jeszcze z i spac ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 21:12   #1209
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
czekam na zdjęcie !

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
my wrocilisy z zakupow, kupilsmy PS3 wiec TZ zasadniczo zniknal siedzial,podlaczal kable,kombinowal,ustawial i teraz siedzi i gra na grze...szkoda,ze futbol a nie jakas przygodowa.Ale ja sobie jakas kupie fajna znacie sie na grach? Cos zeby chodzic po komnatach, zbierac jakies klucze itp, ogolnie przygodowe z niewielka iloscia rozlanej krwi

ja tez dostalam dzis prezent!!na wielkanoc! Bilety na Backstreet Boys w maju pewnie sie smiejecie ale jak bylam mlodsza to ich uwielbialam i ciesze sie niezmiernie
Zazdroszcze tego PS 3... Ja na PS 1 zawsze grałam w Crasha są rózne wersje Taki fajny lisek Albo w Teekena uwielbiałam te bijatyki i ciągłe "round one !"
A teraz zadam głupie pytanie: to Beckstreet Boys jeszcze grają razem ?? Nawet nie wiedzialam
Wogóle to dlaczego ja nie dostaje prezentów na Wielkanoc ?

Dzień spędzony w domu z rodzicami na zmianę przed tv, kompem, ksiażką i... jedzeniem Jutro pisze poprawkowy spr. z matmy, bo go zawaliłam Oby mi dobrze poszło bo jak nie... (tfu, tfu, tfu, tfu... pojdzie dobrze ! musi pójść... )
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 21:15   #1210
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
A ja dziś mam zamiar po obiedzie pouczyc się słówek z Francuskiego i z matmy, a potem wolne do wieczora Jeszcze tylko tydzień i wolne... Na szczęście od następnego poniedziałku rekolakcje mam
też już się nie mogę wolnego doczekać choć się nie przemęczam zbtynio póki co
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Ja wczoraj bylam na Todd Tweeney, czy jak to sie tam pisze. TŻ tak sie postaral, bo on nie przepada nadmiernie za takimi filmami, ale ja lubie musicale, dlatego zrobil mi niespodzianke i zabral mnie na to do kina. No ale to jednak byla porazka.... Stroje bardzo fajne, spiewali tez ladnie, zdjeca bardzo dobre, ale... film się taaaaaaaaaaaak ciąąąąąąąąąąąąąąągnąąąąąą ąąąąął, no nie moglam wysiedziec.... Gdyby nie to, ze fotele kinowe jednak najwygodniejsze do spania nie sa, to bym usnela jak nic... Niby nawet cos tam pod koniec moglo "zaskoczyc", chociaz akurat ja to przewdzialam (nie bede pisac co, bo moze ktos jednak zechce obejrzec), dlatego mysle, ze film byl jednak przewidywalny... no coz. J.Deep jak zawsze ladnie gral, ale w tym filmie moim zdaniem wysilac sie nie musial - jedyne co to nie mogl mrugac oczami (bo taki skupiony wyraz twarzy musial zachowywac... ).
No cos Burtonowi i reszcie ekipy moim zdaniem nie wyszlo tym razem...
a mnie się podobało
jedyny minus to to, że przesadzili z czerwoną farbą :P

Cytat:
Ja wczoraj zrobilam taaaakiego drinka,ze chyba go opatentuje mrozone jagody,jezyny i maliny, zmiksowane z wodka i mlekiem sojowym nieslodzonym i slodzikiem
wyszedl owocowy slodziutki koktajl po ktorym mialam taki humorej,ze TZ ze mnie kulal
brzmi cudownie, strasznej ochoty nabrałam na takiego drina
tylko to mleko sojowe mnie odstrasza, nigdy nie piłam

Cytat:

Madame_aplle jak seans filmowy
szału nie ma Nie wiem czy reżyserowi chodziło o taki efekt (w końcu to miał niby być horror), ale cała sala pękała ze śmiechu. Bez kitu, na tak śmiesznym filmie dawno nie byłam
Także nie żaluję, że poszłam, ale... spodziewałam się czegoś innego

Cytat:
uuuuu powiało ambicją
Cytat:
ja się niestety na grach totalnie nie znam...poszperaj w necie, na pewno coś dla siebie znajdziesz fajnego
a TZ bedzie mial teraz zabawe, ze ho ho
Cytat:
ale czadddd sama bym chetnie poszła, backstreet boys to muzyka mojego dzieciństwa przecie
Cytat:
teraz ide poczytac troche i potem spac. Ciesze sie nawet,ze jutro do pracy o coraz blizej wyjazdu do domciu
o i to jest prawidlowe podejscie

ja tez mykam spać, jutro pobudka o 5 wiec... rano radio, a pozniej od 14 bede stać na stoisku mojego kierunku na Targach Akademia i zachecac maturzystow do pojscia na te studia :P
Dobrze, ze chociaz zajec nie ma
Planuje jutro napisac recenzje tej nieszczesnej sztuki, na ktorej bylam w srode. Jak o tym mysle to juz mi niedobrze. Dlatego pomysle o tym dopiero jutro

aha i jeszcze Wam przypomnę Moje Drogie, ze 10marca czy jutro jest Dzień Mężczyzn - więc złóżcie życzenia mężczyznom naokoło

tamo - trzymam kciukasy za jutrzejszy sprawdzian

Buziaki, spijcie słodko

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 21:31   #1211
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Słonka

ja też wczoraj zabalowałam troszkę więc dziś jakoś nie miałam siły do kompa usiąść miło było, ale kac nie był miły

Karolinko - super zakupki i bukiet śliczny witaj w gronie konsultantek ori ja już jestem od lat wiec jakbyś miała jakieś pytanie to śmiało a na jakim filmie byłaś w imaxie?
Agolku - ale sobie TZ zabawkę sprawił też sie nie znam na grach, ale wyobrażam sobie ze może być fajne mam nadzieję zę zdasz relację z koncertu BSB ? też byłam w młodości fanką rzecz jasna
Milkuś - gratuluję nowego płaszczyka też już widziałam nasze kochane butki w Deichu, nie miałam wtedy kasy, ale muszę kupić koniecznie, bo moje mają już 2 lata i zaczynają wyglądać na nieco zmęczone
Gujanko - i jak tam początek pisania
Moniczko :kciuki za jutro

nie lubię takich rozwalonych dni, ale cóż, czasami się zdarzają

idę zaraz sie umyć i chyba do łóżka, bo już nic mądrego dziś nie zrobię

słodkich snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 21:57   #1212
Ather
Zakorzenienie

Ech... Dobranoc Aniołki.
Weekend stanowczo jest za krótki.

Kolorowych
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 22:27   #1213
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Tż-et faktycznie Kochany,chociaż dzisiaj znowu się pokłóciliśmy nie na żarty ale już doszedł do fazy przepraszania mnie.
Ewusia Ty mi powiedz,jak przekonać ludzi żeby kupowali najlepiej,bo dopiero mam 4zamówienia,a jestem spłukana

Dobranoc

Aa,Ather,jak możesz wyślij mi adres na priv.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 05:34   #1214
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

dzień dobry Aniołki ^^

Ładny dzień się zapowiada Oby pogoda urzymywała się cały czas
Dzisiaj w końcu idę kupić karnet na siłownię Systematycznośc, wytrwałość = wymarzona sylwetka łaaa ;D

Lolciu tez byłam konsutantką - jak coś to pytaj ^^

Miłego dnia ;*

Stary 2008-03-10, 05:35   #1215
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milkuś, już są te buciki w D.? To chyba tez sobie kupie, bo co prawda te moje z zeszlego roku niby wygladaja ok, ale kto wie a jak sie zniszcza to bede bardzo niepocieszona, bo sa mega wygodne i je kocham naprawde!!!! tak wiec na zapas chyba sobie kupie...

Kupuj póki jeszcze są

Powodzenia z pracą - ja też powinnam zacząć

Cytat:
to chyba niewyspana jestes co?
Już wyspana Uciekam na basen.

BB- szalałam za tym zespołem TŻ zajęty PS to Ty masz więcej czasu na wizaz i babskie przyjemności (maseczki, mazidła itd.)

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
czekam na zdjęcie !
Wrzuce później Powodzenia na sprawdzianie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 05:51   #1216
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
tamo - trzymam kciukasy za jutrzejszy sprawdzian
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Moniczko :kciuki za jutro
Dziewczynki Kochane (nie) dziękuje

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
w 100 % się zgadzam...

Cytat:
Wrzuce później Powodzenia na sprawdzianie
No mam nadzieję, że wrzucisz za powodzenia (nie)dziękuje Miłego pływania

Ehhh faktycznie zapowiada się ladny poniedzialek
Byle mi tylko z tej matmy poszło
Dziś idę dopiero na drugą godzinę, bo polskiego nie mam
Dlatego mykam po kawke

Miłego Dnia Aniołki

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-10, 07:30   #1217
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ale czadddd sama bym chetnie poszła, backstreet boys to muzyka mojego dzieciństwa przecie
Cytat:
Witajcie Słonka
Agolku - ale sobie TZ zabawkę sprawił też sie nie znam na grach, ale wyobrażam sobie ze może być fajne mam nadzieję zę zdasz relację z koncertu BSB ? też byłam w młodości fanką rzecz jasna
no,ciesze sie ze nie tylko ja ich lubilam zdam relacje aczkolwiek to jeszcze 2 mce do koncertu.

dzien dobry wszystkim

Czytam,ze macie piekna pogode nie wiem czy mowili w TV co sie dzieje w UK ale jest paskudnie..Wiatry straszne,deszcze,jakies powodzie w Walii,samoloty z Londynu odwolone jakies a w Szkocji ma padac snieg...Jeszcze tego i brakuje..Ogolnie jest paskudnie, nie chce mi sie ruszac...

Ale sie ciesze bo z kazdym dniem blizej Swiat

mileog dnia robaczki
Stary 2008-03-10, 09:06   #1218
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
oj tak, zdecydowanie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ewusia Ty mi powiedz,jak przekonać ludzi żeby kupowali najlepiej,bo dopiero mam 4zamówienia,a jestem spłukana

.
najważniejsze jest żeby zdobyć stałe klientki i później już będzie łatwiej postaraj sie dać katalog jak największej ilości osób,może jakąś mini promocję zorganizuj za większe zakupy np jakiś rabacik, albo prezencik, ludzie lubią takie rzeczy no i możesz też zaprosić okoliczne panie i koleżanki na pokaz kosmetyczny, wtedy łatwo przekonać do zakupów

ja mam grono stałych klientek i nie narzekam, zawsze stać mnie na kosmetyki dla siebie i jeszcze coś tam czasem zostaje

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Ładny dzień się zapowiada Oby pogoda urzymywała się cały czas
Dzisiaj w końcu idę kupić karnet na siłownię Systematycznośc, wytrwałość = wymarzona sylwetka łaaa ;D
super wiosna sprzyja ćwiczeniom
Cytat:

Wrzuce później
czekam na fotkę

Cytat:

Czytam,ze macie piekna pogode nie wiem czy mowili w TV co sie dzieje w UK ale jest paskudnie..Wiatry straszne,deszcze,jakies powodzie w Walii,samoloty z Londynu odwolone jakies a w Szkocji ma padac snieg...Jeszcze tego i brakuje..Ogolnie jest paskudnie, nie chce mi sie ruszac...

Ale sie ciesze bo z kazdym dniem blizej Swiat
oj, współczuję brzydkiej pogody mam nadzieje ze się poprawi, a jak nie to oby w święta jak już będziesz w tropikalnej Polsce nadal będzie tu ładnie

jem sobie śniadanko a później idę na włoski

miłego dnia Kochane ;*

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 09:51   #1219
gujana
Wtajemniczenie

Ewuś, do pisania mojej pracy to jeszcze troche, narazie czytam materialy ktore mam a ze wiekszosc jest po niemiecku, to tak szybko pisac nie zaczne ale ciesze sie, ze moja mgr przyda mi sie jezykowo, bo inaczej wogole nie chcialoby mi sie jej pisac...

ALe sliczna pogoda dzis Chyba dzis pojdziemy z TŻ na basen

Madame. to ile tych swiat oni maja? na koniec wrzesnia jest dzien chlopaka i chyba w czerwcu tez cos tam z mezczyznami , a o tym marcowym swiecie to pierwsze slysze... No cos takiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 13:21   #1220
Milka19
Zakorzenienie

Obiecana fota Czas się zbierać Im później mam zajęcia tym bardziej mi się nie chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0015.JPG (118,7 KB, 28 załadowań)
Stary 2008-03-10, 13:24   #1221
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

najważniejsze jest żeby zdobyć stałe klientki i później już będzie łatwiej postaraj sie dać katalog jak największej ilości osób,może jakąś mini promocję zorganizuj za większe zakupy np jakiś rabacik, albo prezencik, ludzie lubią takie rzeczy no i możesz też zaprosić okoliczne panie i koleżanki na pokaz kosmetyczny, wtedy łatwo przekonać do zakupów
Właśnie daje komu się da,ale wszyscy oglądają i ładnie dziękują póki co mam 6zamówień,ale takich drobnych niestety nie mam kosmetyków ori do prezentacji,gdzie mogę je zdobyć? strasznie niedoinformowana jestem

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 13:29   #1222
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witajcie
Jak mija dzień? Ale jestem zmęczona ledwo wstałam. Ząb mnie boli Nie chce mi się nic kompletnie. Eh...

Buźka

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 13:58   #1223
Carmel Choco
Rozeznanie

Mnie wspaniale powiew wiosny nie chciało mi się iść do szkoły, więc zerwałyśmy sie z psiapsiółką :P. A zaraz planuje jechać do TZ-ta, żeby na chwilkę oderwał się od nauki (biedny, ma jutro zaliczenia i poprawki).
Czy Wy też tak macie, że jak tylko pierwsze słoneczko, pierwsze ciepełko to od razu mnóstwo energii, zapału i dobrego nastroju?
Carmel Choco jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 14:17   #1224
tamonita
Zakorzenienie

Ahhh jak cudnie na dworze Nawet na zakupy poleciałam w samej bluzie, a do szkoły poszłam w moim nowym nabytku

Milciu btw. ładniuśki płaszczyk

Więcej napisze później bo teraz mykam się pouczyć Francuski, angielski, geografia i matma czekają

Miłego i Słonecznego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-10, 17:15   #1225
agness51
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Dostałam piąteczkę z polskiego ha,jak czytałam lektury to dostawałam 3 ze spr a jak przeczytałam streszczenie,to piąteczka

Jutro mam pracę klasową z hiszpańskiego i spr z angola,więc muszę się jeszcze trochę pouczyć no i będzie dobrze,mam nadzieję
W ogóle cały tydzień troszkę przepełniony nauką,jedynie w piątek nie mam żadnego spr

Podczytuję co tam u Was
Agolku - No to fajny prezent sobie sprawił TŻ,mój też ma Playstation z tym,że 2 albo 1,nie pamiętam,muszę się zapytać nawet kiedyś grałam z nim w jakąś grę,jak się zacznie,to potrafi nieźle wciągać,zapytam się,może ma jakieś przygodowe
Tamo - Owocnej nauki

U mnie też dzisiaj słoneczko świeci,ale mimo wszystko troszkę zimno jak się wyjdzie na dwór

Miłej reszty dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:22   #1226
schism_
Zadomowienie

Zaledwie 40min temu dotarłam do domu po 9,5 godzinach zajęć ( po raz pierwszy w tym roku szkolnym xD)

Pogoda cudowna ^^ Wczoraj w ramach chilloutu wyrwałam się na krótki spacer po okolicy. Kurczę blade,jak zielono sie zrobiło
Średniawo 'wyspana' powędrowałam do LO, a tam miła niespodzianka w postaci oceny dostatecznej z polskiego, tzn.analizy wierszy na poziomie rozszerzonym (w ramach matur ;P)Wychowawczyni obcięła punkty za zbyt 'podniosłe i wyszukane słownictwo',ale i tak ,zważywszy,że nic się nie uczyłam jest si. Do tego w maju max z testowych zad.i zadowoliłby mnie wynik 60%

Następnie chłopacy z klasy uraczyli nas ładnymi 'złotymi'różami z jednej z lepszych kwiaciarń i po tabliczce czekolady Alpen Gold. Wolałabym Milkę z karmelem

Osławioną matmę oczywiście zawaliłam o_O Gdy wstawi mi 2 będzie święto lasu Za to specjalnie po godzinach zostałam napisać poprawę ostatniego... O ile się nie przyczepi niewyraźnych rysunków, będę usatysfakcjonowana.

Chyba nadszedł najwyższy czas się zdrzemnąć, więc narazie
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:52   #1227
winyl
Zakorzenienie

Schism_ gratuluję polskiego .
Ja dziś spędziłam ładnych parę godzin siedząc nad Wisłą z przyjaciółmi. Pogoda przepiękna!
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 18:10   #1228
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja po siłowni, zabieram się za naukę. Sorka powiedziała, ze z atydzien pyta ze wszystkich epok o.0 No to tak sobie policzyłam: z racji tego, ze weekend zawalony, bo jadę do jaskiń i w ogole to mam 5 dni na przypomnienie sobie wszystkich epok ; / Bosko. Nie wiem jak to zrobię. Eh.

Lece się ukac

Stary 2008-03-10, 18:20   #1229
winyl
Zakorzenienie

Ale jestescie pracowite .
Ja jakoś tak od początku roku się lenię ... nie, pewnie nic dobrego z tego nie wyjdzie, ale ciężko mi się do czegokolwiek zabrać :P.
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 18:25   #1230
schism_
Zadomowienie

O taa,Ja w szczególności Owe przygotowania okroiłam jedynie do przeczytania od czasu do czasu notatek Na więcej nie mam sił/ochoty. Tak jak i dzisiaj. Dobrze,że od czwartku począwszy kilka dni wolnego, wyjadę na wieś do rodziny,odpocząć trochę od tego całego zgiełku i..... komputera ;D
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości