![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Helllllllołłłłłłłłłł
![]() Faktycznie cicho ![]() ![]() Ja wczoraj bylam na Todd Tweeney, czy jak to sie tam pisze. TŻ tak sie postaral, bo on nie przepada nadmiernie za takimi filmami, ale ja lubie musicale, dlatego zrobil mi niespodzianke i zabral mnie na to do kina. No ale to jednak byla porazka.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No cos Burtonowi i reszcie ekipy moim zdaniem nie wyszlo tym razem... ![]() Swoja droga od czasow Piratow z Karaibow docenilam gre J.Deepa, wczesniej kojarzyl mi sie z plakatami z bravo ![]() ![]() Milej niedzielllli ![]()
#1202 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() tamonita: O to milej i owocnej nauki zycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madame_apple: Fotke wstawie kiedys na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() LoLcIa123: Boskie zakupy ![]() ![]() Ja jeszcze troche powizazuje i pjde sie uczyc na polko ![]() ![]() Milej i slonecznej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj od TŻ-ta dostałam śliczną,czerwoną różę ![]() ![]() ![]() Już się dziś pouczyłam trochę na fizykę,potem idę się spotkać z przyjaciółką,bo mam dla niej płytę z piosenkami no i wracam do nauki ![]() Chciałam się zobaczyć z TŻ-tem,ale musiał coś załatwić ![]() LoLciu - Śliczne zakupy i bukiecik ![]() Miłej niedzieli kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj zrobilam taaaakiego drinka,ze chyba go opatentuje ![]() ![]() ![]() wyszedl owocowy slodziutki koktajl po ktorym mialam taki humorej,ze TZ ze mnie kulal ![]() Cytat:
![]() a my wstalismy dzis o 10.30 ![]() ![]() A wracajac do TZ, to on jak zobaczyl,ze moj kuzyn ma Playstation 3 to juz koniec.. ![]() Wezme te raty chyba na siebie bo TZ ma 1 maja 30ste urodziny i to idealny prezent bedzie ![]() odezwe sie jak wrocimy ![]() milej niedzieli kochane ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
![]()
Widzę, że każdy ciekawie weekend spędził
![]() Karolinko te butki są ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku mój brat ma playstation 2 i dwie konsole i fakt to wciąga ![]() Gujanko chciałam iść na ten film, ale widze, że podziękuje ![]() Madame_aplle jak seans filmowy ![]() Ja spałam od wczoraj aż dwie godziny ![]() ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam płaszczyk - śliczny, ale czarny. Przymierzyłam chyba wszystkie dostępne czerwone płaszczyki i żaden mnie nie zachwycił. Kupiłam też w deichmanie moje ukochane haftowane butki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Milkuś, już są te buciki w D.? To chyba tez sobie kupie, bo co prawda te moje z zeszlego roku niby wygladaja ok, ale kto wie
![]() ![]() ![]() jutro planuje pierwszy dzien prawdziwej pracy nad moja mgr ![]() ![]() ![]()
#1207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() my wrocilisy z zakupow, kupilsmy PS3 wiec TZ zasadniczo zniknal ![]() ![]() ![]() ja tez dostalam dzis prezent!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ide poczytac troche i potem spac. Ciesze sie nawet,ze jutro do pracy o coraz blizej wyjazdu do domciu ![]() milego wieczorka kochane ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Milko - pokaz płaszczyk !
![]() Kochane a ja dzisiaj całyd zien w domu prawie. Jak aj się objadam to jest masakra ![]() Jutro w sumie lajtowy dzień, ide kupić karnet na siłownię ![]() ![]() A tak to całe dnie z PTŻ rozmawiam ^^ Wzięłam się za rysowanie ^^, eehh jakies tam telenty chyba mam haha ;D ale to takie odstresowujące zajęcie ![]() Lecę pogadać jeszcze z ![]()
#1209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zadam głupie pytanie: to Beckstreet Boys jeszcze grają razem ?? ![]() ![]() Wogóle to dlaczego ja nie dostaje prezentów na Wielkanoc ? ![]() ![]() Dzień spędzony w domu z rodzicami na zmianę przed tv, kompem, ksiażką i... jedzeniem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jedyny minus to to, że przesadzili z czerwoną farbą :P Cytat:
![]() tylko to mleko sojowe mnie odstrasza, nigdy nie piłam ![]() szału nie ma ![]() ![]() Także nie żaluję, że poszłam, ale... spodziewałam się czegoś innego ![]() uuuuu powiało ambicją ![]() Cytat:
![]() a TZ bedzie mial teraz zabawe, ze ho ho ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez mykam spać, jutro pobudka o 5 wiec... ![]() Dobrze, ze chociaz zajec nie ma ![]() Planuje jutro napisac recenzje tej nieszczesnej sztuki, na ktorej bylam w srode. Jak o tym mysle to juz mi niedobrze. Dlatego pomysle o tym dopiero jutro ![]() aha i jeszcze Wam przypomnę Moje Drogie, ze 10marca czy jutro jest Dzień Mężczyzn - więc złóżcie życzenia mężczyznom naokoło ![]() tamo - trzymam kciukasy za jutrzejszy sprawdzian ![]() Buziaki, spijcie słodko ![]()
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Słonka
![]() ja też wczoraj zabalowałam troszkę więc dziś jakoś nie miałam siły do kompa usiąść ![]() ![]() Karolinko - super zakupki i bukiet śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku - ale sobie TZ zabawkę sprawił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milkuś - gratuluję nowego płaszczyka ![]() ![]() Gujanko - i jak tam początek pisania ![]() Moniczko :kciuki za jutro ![]() nie lubię takich rozwalonych dni, ale cóż, czasami się zdarzają ![]() idę zaraz sie umyć i chyba do łóżka, bo już nic mądrego dziś nie zrobię ![]() słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Ech... Dobranoc Aniołki.
Weekend stanowczo jest za krótki. Kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Tż-et faktycznie Kochany,chociaż dzisiaj znowu się pokłóciliśmy nie na żarty ![]() ![]() Ewusia Ty mi powiedz,jak przekonać ludzi żeby kupowali najlepiej,bo dopiero mam 4zamówienia,a jestem spłukana ![]() ![]() Dobranoc ![]() Aa,Ather,jak możesz wyślij mi adres na priv ![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Aniołki ^^
Ładny dzień się zapowiada ![]() ![]() Dzisiaj w końcu idę kupić karnet na siłownię ![]() Lolciu tez byłam konsutantką - jak coś to pytaj ^^ Miłego dnia ;*
#1215 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia z pracą - ja też powinnam zacząć ![]() Już wyspana ![]() BB- szalałam za tym zespołem ![]() ![]() Wrzuce później ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczynki Kochane (nie) dziękuje ![]() ![]() w 100 % się zgadzam... ![]() ![]() No mam nadzieję, że wrzucisz ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh faktycznie zapowiada się ladny poniedzialek ![]() Byle mi tylko z tej matmy poszło ![]() Dziś idę dopiero na drugą godzinę, bo polskiego nie mam ![]() ![]() Dlatego mykam po kawke ![]() Miłego Dnia Aniołki ![]()
![]() |
#1217 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() Czytam,ze macie piekna pogode ![]() Ale sie ciesze bo z kazdym dniem blizej Swiat ![]() mileog dnia robaczki ![]()
![]() |
#1218 | |||
Zakorzenienie
|
oj tak, zdecydowanie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam grono stałych klientek i nie narzekam, zawsze stać mnie na kosmetyki dla siebie i jeszcze coś tam czasem zostaje ![]() Cytat:
![]() ![]() czekam na fotkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jem sobie śniadanko a później idę na włoski ![]() miłego dnia Kochane ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś, do pisania mojej pracy to jeszcze troche, narazie czytam materialy ktore mam
![]() ![]() ![]() ![]() ALe sliczna pogoda dzis ![]() ![]() Madame. to ile tych swiat oni maja? na koniec wrzesnia jest dzien chlopaka i chyba w czerwcu tez cos tam z mezczyznami ![]() ![]() ![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
![]()
Obiecana fota
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak mija dzień? Ale jestem zmęczona ledwo wstałam. Ząb mnie boli ![]() Buźka
#1223 |
Rozeznanie
|
Mnie wspaniale
![]() ![]() Czy Wy też tak macie, że jak tylko pierwsze słoneczko, pierwsze ciepełko to od razu mnóstwo energii, zapału i dobrego nastroju? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
![]() Ahhh jak cudnie na dworze ![]() ![]() Milciu btw. ładniuśki płaszczyk ![]() Więcej napisze później bo teraz mykam się pouczyć ![]() ![]() ![]() Miłego i Słonecznego dnia ![]()
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Dostałam piąteczkę z polskiego ![]() ![]() Jutro mam pracę klasową z hiszpańskiego i spr z angola,więc muszę się jeszcze trochę pouczyć no i będzie dobrze,mam nadzieję ![]() W ogóle cały tydzień troszkę przepełniony nauką,jedynie w piątek nie mam żadnego spr ![]() Podczytuję co tam u Was ![]() Agolku - No to fajny prezent sobie sprawił TŻ,mój też ma Playstation z tym,że 2 albo 1,nie pamiętam,muszę się zapytać ![]() ![]() ![]() Tamo - Owocnej nauki ![]() U mnie też dzisiaj słoneczko świeci,ale mimo wszystko troszkę zimno jak się wyjdzie na dwór ![]() Miłej reszty dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zadomowienie
|
![]() Zaledwie 40min temu dotarłam do domu po 9,5 godzinach zajęć ( po raz pierwszy w tym roku szkolnym xD) Pogoda cudowna ^^ Wczoraj w ramach chilloutu wyrwałam się na krótki spacer po okolicy. Kurczę blade,jak zielono sie zrobiło ![]() Średniawo 'wyspana' powędrowałam do LO, a tam miła niespodzianka w postaci oceny dostatecznej z polskiego, tzn.analizy wierszy na poziomie rozszerzonym (w ramach matur ;P)Wychowawczyni obcięła punkty za zbyt 'podniosłe i wyszukane słownictwo' ![]() ![]() Następnie chłopacy z klasy uraczyli nas ładnymi 'złotymi'różami z jednej z lepszych kwiaciarń i po tabliczce czekolady Alpen Gold. Wolałabym Milkę z karmelem ![]() Osławioną matmę oczywiście zawaliłam o_O Gdy wstawi mi 2 będzie święto lasu ![]() Chyba nadszedł najwyższy czas się zdrzemnąć, więc narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Schism_ gratuluję polskiego
![]() Ja dziś spędziłam ładnych parę godzin siedząc nad Wisłą z przyjaciółmi. Pogoda przepiękna! |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
A ja po siłowni, zabieram się za naukę. Sorka powiedziała, ze z atydzien pyta ze wszystkich epok o.0 No to tak sobie policzyłam: z racji tego, ze weekend zawalony, bo jadę do jaskiń i w ogole to mam 5 dni na przypomnienie sobie wszystkich epok ; / Bosko. Nie wiem jak to zrobię. Eh.
Lece się ukac ![]()
#1229 |
Zakorzenienie
|
Ale jestescie pracowite
![]() Ja jakoś tak od początku roku się lenię ... nie, pewnie nic dobrego z tego nie wyjdzie, ale ciężko mi się do czegokolwiek zabrać :P. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
O taa,Ja w szczególności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.