![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2702 | ||
Zakorzenienie
|
Majade, pochwal się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: Majade, a gdzie jest ten sklep? Tzn. sam Butyk jest pod Wro - Wiśnia Mała chyba, jak się na Trzebnicę jedzie? No i chyba w salonie HD. Więcej nie kojarzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Z Tobą kusicielu na bank, bo jak już zamówiłam to doczytałam, ze studniówkowo zakupiłaś ten model z niższym obcasem.
Ja tej wiosny zamierzam podrosnąc o 10 cm i połamać nogi a co ![]() Aga, poleciałam do HD do Grunwaldzkiej ale żałosny ten ich wybór. A co do Wiszni to kusi mnie strasznie, zeby zapytać czy można do nich podjechać, zmierzyć, pogadać ![]()
Edytowane przez majade Czas edycji: 2008-03-10 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
agnieska no właśnie, ja tam wyczytałam, że w Ligocie Pięknej (to obok Wiszni, tam pewnie jest poczta), mam nadzieję, że jakby rozmiar okazał się nie taki to pozwolą mi przywieźć do nich, bo w LP prawie co weekend bywam
![]() Może kiedyś w PiPie się rozpoznamy ![]() ![]() majade wow, 11 cm to bym nie wytrwała chyba pięciu minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
11 cm w sam raz do samochodu ![]() ![]()
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Moje studniówkowe były cudne
![]() ![]() ![]() a) szybko wymieniać b) przy takim obcasie i peep toe brać idealnie swój rozmiar Bardzo sexy... choć życzę powodzenia na wrocławskich ulicach ![]() ![]() Ja wręcz mieszkam za PiPą (Piławska, w linii prostej, żółto-niebiesko-czerwone bloki, za tymi nowymi budowanymi ![]() Maja, a co przeterminowanego znalazłaś? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do PiPa, to mnie się nie trafiło, ale ja obsesyjnie sprawdzam wszędzie i wszystkie daty ważności, więc praktycznie w każdym wrocławskim sklepie już na taki trafiłam. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z przeterminowanych rzeczy w Pipie: kilka czekolad, sałatkę majonezową (!), kiedyś kupowałam zwykłe rybki na wagę a babka na paragon nabiła mi najdroższą wersję ryb, która była w sklepie, z kodu kreskowego skarpetek (polecam męskie z wełną - cudne) wynikało, ze to mop itd. Nie lubię takich akcji w sklepach. Po prostu nie chce mi się w czasie zakupów sprawdzac na każdym kroku, czy ktoś się machnął.
![]() |
#2709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, w sklepie są duzo droższe ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, to na szczęście nie muszę mieć butów, w których będę łazić cały dzień, bo nigdzie cały dzień nie chodzę. Na pewno na takich obcasach nie latałabym codziennie do pracy czy na uczelnię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Witchdoctor
|
Myślę, że to dobry wątek na ważne pytanie:
czy to dobra forma do muffinek? :I http://www.allegro.pl/show_item.php?...a%3E%3C%2Fi%3E
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że dobra jest, ma standardowa średnicę na dole, więc łatwo będzie kupić papilotki.
majade a ja jakoś nie mogę się do silikonowych przekonać. Poza tym uwielbiam te kolorowe papilotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ich widokiem.
![]() |
#2715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama czekam właśnie na przesyłkę z Brastopu, mam nadzieję, że dojdzie niebawem. Choć w sumie i tak dziś wyjeżdżam, więc odbiorę po powrocie. Nooo, chyba że mam awizo w skrzynce już. Zaraz zresztą sprawdzę, bo wychodzę i zajrzę do skrzynki i na pocztę, mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wole jednak te teflonowe formy, ciasta z form silikonowych sa jakies takie uparzone, jakby ugotowane a nie upieczone ![]() snow moj odwyk idzie doskonale ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
ziz gratulacje
![]() ![]() MagJa może i szybko, ale mnie się bardzo podobają, muffinki bez nich są dla mnie jakieś niedorobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Podobno mają unieważnić próbną, bo przecieki były. Niebiosa przychodzą mi z pomocą. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale moje oczy aż tak bardzo nieokreślone nie są, jednak najczęściej bywają piwne. Cytat:
![]() Zresztą były czy nie były, to i tak nie sądzę, żeby było tak źle, jak myślisz. Najczęściej jest tak, że jak się myśli, że poszło źle, to jednak okazuje sie, że wcale nie aż tak źle, jak się wydawało. Czego i Tobie życzę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie listonosz w ogole nie nosi większych przesyłek, tylko od razu zostawia awizo. Nawet czasem większe koperty muszę odbierać na poczcie. Ale może dlatego, że ma duży rejon? ![]() Ja swoje kupiłam w Galerii Krakowskiej w Martensie ![]() Cytat:
![]() Oby mi tez tak łatwo poszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Dzięki, no ale co mi mogło dobrze pójść w pisaniu nie na temat? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do przedmaturalnego tycia... ja sie rozpaslam na pierwszym roku studiow ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak romantycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zawsze, jeśli bardzo się speiszę, a nikogo nie ma w pobliżu to nie. Ale zdarzało mi się, zawsze też zwracałam towar jak był przeterminowany. Dokładnie - świetnie to ujęłaś ![]() Od kwietnia znów zacznę dbać o sylwetkę - siłownia, fitness, taniec, częste spacery, mam nadzieję, że coś pomoże ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obejrzę tego Diora, a jak mi się nie spodoba, to wezmę Lancome, jak spotkam w Sephorze. ![]() We wszystkich sklepach HD, ale mały wybór. I jeszcze mniejszy w Gortz 17. Kiedyś był firmowy sklep w podziemiach GC. Nieodżałowany przeze mnie. ![]() Bronx ma buty ładne, dobrze zrobione i dobrej jakości, ale nie mam ochoty bawić się w odsyłanie, a to niestety prawdopodobne przy mojej stopie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba faktycznie muszę zaglądnąć na to forum ![]() ![]() ------------------------ A teraz proszę nie bić. Wróciłam z miasta z dwoma opakowaniami Sexy Look do biustu (faktycznie promo w rosm.), jedwabiem Biosilk (bo też promo było, więc wzięłam na zapas) i czwórkami Gosha w kolorze Q 24 Platinum. Jechałam w sumie po ArtDeco, ale grafitowy kolor na paletce, na skórze wyszedł jak brudna śliwka, na dodatek w ciepłym odcieniu ![]() Oparłam się za to: - Escadzie Moon Sprakle (czy jakoś tak..), za słodka, za banalna i bardzo podobna do Ode A L'Amour YR, - szamponom Biosilk (bo mam jeszcze ze 2 litry innych inie wiem, kiedy to zużyję, choć głowę myję codziennie) - litrowemu Provegolowi SVR (a cena przyjemna 79 zł ![]()
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Hehe, może jakoś wspólnie się zmotywujemy do ćwiczeń i pracy nad kondychą, bo moja też kiepska
![]() ![]() ![]() A jeszcze sobie dziś przeglądałam książkę ze "Specjałami siostry Anastazji" i parę fajnych przepisów wynalazłam ![]() ![]()
#2727 |
Zakorzenienie
|
ice ja w III klasie LO ważyłam 46 kg. Jak była matura to 50 kg. Teraz 54... Fakt, te 46 kg to była mocna przesada, bo wyglądałam strasznie, nogi jak dwa patyki, ale do tych 50 chętnie bym wróciła
![]() Dwa lata temu miałam nie przechwalając się świetnie wyrzeźbione ciałko - delikatnie wyrzeżbione mięsnie, jędrna skóra, dobra kondycja. Wystarczyło 2 miesiące codziennych ćwiczeń na siłowni i aerobik. A teraz... ech ![]() isa ja czekam, aż otworza mi fitness klub pod domem (I połowa kwietnia) i będę tam codziennie łaziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja ważę 50 kg. I to dopiero gdzieś od wakacji, wcześniej dobijałam maksymalnie do 49 kg (to jeszcze po maturalnym chudnięciu). Najwięcej w życiu ważyłam chyba 52 kg, ale miałam wtedy może 14 lat. Z tym, że waga nijak w sumie ma się do sylwetki, bo jestem chuda (całe szczęście już nie chorobliwie chuda) i nie wyglądam chyba na te moje 50 kg.
Zaczynam się wahać, czy 40 g brązera jednak mi się nie przyda. Po co mam kupować 10 g Benefit za 140 zł, skoro mogę kupić 40 g Lancome za 60 zł? ![]() Mag, dostałaś już swój Hypnose Onyx?
![]() |
#2729 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mogę się doczekać tego Apricota ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pytanie kiedy ja go zużyję ![]() w każdym bądź razie jestem Ci bardzo wdzięczna, bo to dzięki Twojej wiadomości dowiedziałam się, że tak obniżyli cenę ![]() edit: http://allegro.pl/item326645768_clin...eony_nowy.html zobaczcie jak nas nazwano ![]() "Jest to jeden z najlepszych pudrów do twarzy...patrz opinie Wisażanek.. ![]()
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thx, byłam tam dzisiaj i faktycznie 5 modeli na krzyż jest, ale przynajmniej swój rozmiar Bronxowy poznałam ![]() Cytat:
Nie dostałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.