Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-12, 21:22   #4591
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
To dobrze! Dla mnie to właśnie będą pierwsze święta po studiach i pierwszy raz nie będę mieć przerwy między Bożym Narodzeniem, a Nowym Rokiem Ale... jak już będę miała stałą pracę to na pewno będę dbała o urlop w tym czasie
Ja nie mam szans na taki urlop, taka branża. Jeszcze nie wiem jak w ogole ogarne te swieta, bo wyjezdzam a nie wiem czy bede mogla wziac wolne 27.12
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-12, 22:01   #4592
medikate
Zadomowienie

Ja przed chwilą odpakowałam moje lampeczki
(300 ledów różowych), które będą jutro powieszone na okno i stwierdziłam, a wezmę te 100 ledów kolorowych dam do babci na kwiatka i stolik. Super to wygląda, no i taki klimacik świąteczny się u babińki zrobił Mówię: babciu, będziesz miała w końcu choinkę u siebie w pokoju, a ona: ładnie wygląda ładnie Jutro muszę skoczyć jeszcze po dwa przedłużacze, bo co roku : a trzeba kupić przedłużacz, a jakoś nie ma chętnych. Teraz tyle lampek doszło, że nie ma gdzie tego wszystkiego podłączać.

Właśnie przeglądam program telewizyjny na święta i standardowo, jedno wielkie gó.no.. Nie mogą dać jednego, a porządnego filmu, nawet z 2015 roku, tylko nawalą jakiś beznadziejnych, które są co roku, matko...

Podaję w skrócie :
Wigilia:
Kevin Polsat, Shrek Forever TVN,Święta Last Minute Polsat
25 grudnia:
Zawód: święty Mikołaj, Śnięty Mikołaj II, Kevin, Happy Feet, Kung fu panda, Pada Shrek,
26 grudnia:
Potop, Epoka Lodowcowa, Śnięty Mikołaj III, Kevin sam w domu po raz czwarty, Listy do M 1, Fred Claus, brat św. Mikołaja

Nie zainteresowało mnie nic, pewnie skończy się na oglądaniu Kevina, a inne filmy tylko w tle
medikate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-12, 23:18   #4593
stokrotenka18
Zakorzenienie

11 dni do Wigilii

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 00:54   #4594
sweet205
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez medikate Pokaż wiadomość
Ja przed chwilą odpakowałam moje lampeczki
(300 ledów różowych), które będą jutro powieszone na okno i stwierdziłam, a wezmę te 100 ledów kolorowych dam do babci na kwiatka i stolik. Super to wygląda, no i taki klimacik świąteczny się u babińki zrobił Mówię: babciu, będziesz miała w końcu choinkę u siebie w pokoju, a ona: ładnie wygląda ładnie Jutro muszę skoczyć jeszcze po dwa przedłużacze, bo co roku : a trzeba kupić przedłużacz, a jakoś nie ma chętnych. Teraz tyle lampek doszło, że nie ma gdzie tego wszystkiego podłączać.

Właśnie przeglądam program telewizyjny na święta i standardowo, jedno wielkie gó.no.. Nie mogą dać jednego, a porządnego filmu, nawet z 2015 roku, tylko nawalą jakiś beznadziejnych, które są co roku, matko...

Podaję w skrócie :
Wigilia:
25 grudnia:
Zawód: święty Mikołaj, Śnięty Mikołaj II, Kevin, Happy Feet, Kung fu panda, Pada Shrek,
26 grudnia:
Potop, Epoka Lodowcowa, Śnięty Mikołaj III, Kevin sam w domu po raz czwarty, Listy do M 1, Fred Claus, brat św. Mikołaja

Nie zainteresowało mnie nic, pewnie skończy się na oglądaniu Kevina, a inne filmy tylko w tle
Co roku reklamują swoje wielkie hity na święta i co roku jest to samo... nudy
sweet205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 07:04   #4595
Bossska_Nat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Uuuuuu! Udanej imprezy !

Chouette Zdrowiej! Też mnie jeszcze zaraza trzyma, ale jestem już całkiem przytomna I też rozważam lekarza

Sugar Piękne prezenty! Zakochałam się, chcę jeden

Nat Haha, W związku z Triumphem, Od razu przyszło mi na myśl: "pokaż" Ale się opamiętam
Mają coś wyjątkowo Ślicznego w ofercie, czy to, co wszędzie ?

Nie dociera do mnie, że w przyszłym tygodniu lecę I że wigilia w następny weekend.. Abstrakcja.

Ja dziś od razu po pracy wzięłam się za sprzątanie Przez tydzień i 2 weekendy byłam zdychająca, więc palcem nawet nie tknęłam Mam już czyściutko i świeżo, wosk się kopci a ja wyciągnęłam kopyta Znalazłam nawet czekoladowy krem do rąk Joanny
Facet mi mdleje w konwulsjach, bo nie ma prezentu dla mnie jeszcze, nawet pomysłu, bo wie jak bardzo selektywna jestem i się boi, że mi się coś nie spodoba Chyba się zlituję i podam mu parę adresów

Bardzo mnie ucieszyłysicie wiadomością o Śnieżnych prognozach na święta Mazury zawieje więc na bank

Hahahahha nie będę tyłkiem świecić ,aleWampowiem że Triumph mabardzo fajnerzeczy obecnie.Ogólnie ich lubię bo mają rzeczy trwałe ,nic sie mi nie dzieje z tą bielizną nigdy ,ogólnie zadowolona jestem

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Wygląda na to że w weekend będziemy mieć mnóstwo zdjęć choinek .
Super!
Już nie mogę się doczekać
Ja planuję w tym tygodniu zrobić w końcu paszteciki i uszka.Wisi to nade mną ,już dawno powinnam to mieć.
Dostałam 3 słoiki bigosu na święta i 3 puszki pierników od kumpeli ,takiego trochę innego sortu niż ja robię,więc milutko
Bossska_Nat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 07:17   #4596
karolinaaa92
Zakorzenienie

Wczoraj widziałam z "Party" Listy do M. 2 na dvd, ale w końcu nie wzięłam.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 08:01   #4597
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
dokładnie wigilia jeszcze jest fajna bo to takie pierwszy dzień + prezenty a pierwszy dzień a tym bardziej drugi dzień świąt to jest nuda i bolący brzuch
Mnie tam nic nie boli, trzeba po prostu wsuwać świąteczne żarcie równomiernie i regularnie
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku miałam propozycję imprezy sylwestrowej za 650 zł/para + 200zł nocleg lub transport. Dla mnie to jednak za dużo. Zresztą i tak jakoś nie mamy szczególnej ochoty na imprezy w tym roku. Pójdziemy do znajomych na domówkę. 😉
W życiu bym tyle nie zapłaciła, jezusmaria, w dupach sie komuś poprzewracało. W cenie pewnie lampka szampana?
Ja chciałam jechać w góry, ale jednak z kasą krucho, więc zostaniemy w domu z królikami

Cytat:
Uuuuuu! Udanej imprezy !

Chouette Zdrowiej! Też mnie jeszcze zaraza trzyma, ale jestem już całkiem przytomna I też rozważam lekarza

Facet mi mdleje w konwulsjach, bo nie ma prezentu dla mnie jeszcze, nawet pomysłu, bo wie jak bardzo selektywna jestem i się boi, że mi się coś nie spodoba Chyba się zlituję i podam mu parę adresów
Ja też świątecznie się rozchorowałam Wczoraj obudziłam się z ogromnym bólem głowy, potem zaczęłam kaszleć Posmarowałam sie vicksem i zawinęłam w szaliczek, dzisiaj siedze w kocu i popijam herbate z miodem. Jutro planuje być już zdrowa

Moj chłopak też stękał, że nie wie co mi kupić w prezencie (akurat ma teraz kiepski okres, mnóstwo pracy i ledwo czasu na cokolwiek), rzucilam pare sugestii ;D Wyswietlaly sie ostatnio na jego laptopie reklamy Kindle, hehe, wiec licze, ze to wskazówka na temat tego co mi kupił

Cytat:

Podaję w skrócie :
Wigilia:
25 grudnia:
26 grudnia:

Bueee, tez mnie interesuje tylko Kevin z tego
Jeszcze Listy do M spoko.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-13, 08:25   #4598
Ondiine
Wtajemniczenie

Cytat:
Podaję w skrócie :
Wigilia:
25 grudnia:
26 grudnia:

A ja lubię Kevina (choć chyba mi się przejadł), Święta Last Minute uwielbiam, choć wałkuję co roku Zawód: święty Mikołaj obejrzę na pewno, Fred Claus też i myślę, że na innych kanałach coś innego jeszcze będzie, bo na pewno się pojawią takie filmy jak "Wesołych Świąt", które znam na pamięć, a lubię
Stary 2016-12-13, 08:36   #4599
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indecorum Pokaż wiadomość
Śliczne! ❤❤❤

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość

Przepiękne prezenty!

U mnie padał najpierw deszcz ze śniegiem, potem śnieg, a teraz to nawet słońce się przebija Ale... mówili w radiu, że jest szansa na białe święta

Cytat:
Uuuuuu! Udanej imprezy !

Sugar Piękne prezenty! Zakochałam się, chcę jeden

Nat Haha, W związku z Triumphem, Od razu przyszło mi na myśl: "pokaż" Ale się opamiętam
Mają coś wyjątkowo Ślicznego w ofercie, czy to, co wszędzie ?

Nie dociera do mnie, że w przyszłym tygodniu lecę I że wigilia w następny weekend.. Abstrakcja.

Ja dziś od razu po pracy wzięłam się za sprzątanie Przez tydzień i 2 weekendy byłam zdychająca, więc palcem nawet nie tknęłam Mam już czyściutko i świeżo, wosk się kopci a ja wyciągnęłam kopyta Znalazłam nawet czekoladowy krem do rąk Joanny

Bardzo mnie ucieszyłysicie wiadomością o Śnieżnych prognozach na święta Mazury zawieje więc na bank
Dziękuję dziewczyny Bardzo mi miło!

No wczoraj wieczorem już łapnął mróz, wysiadałam do pracy, było +1, wsiadałam...i musiałam czekać aż się auto zagrzeje, bo szyba była cała zamrożona tego akurat okropnie nie lubię.

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość

A mnie sie humor poprawił, bo pojechalismy z mezem po choinkę

Co prawda ubiore ja dopiero w sobote, ale juz dzisiaj wiem, ze nie bedzie mi sie chcialo w piatek, po całym tygodniu i jeszcze zakupach spozywczych i spacerze z psem jechac po choinkę. A tak, pyk, pojechalismy jakies 500 metrow i w pierwszym punkcie znaleźliśmy TĘ jedyną :love :wahalam sie pomiedzy swierkiem a jodłą, i wybralam jodłę. Jest piękna, ksztaltna i niestety jej jedyna wada, nie pachnie ale po co sie ma stos choinkowych zapachów
Mielismy ją zostawic na balkonie ale zdalismy sobie sprawe, ze przeciez maja byc, i sa, mrozy, wiec ja osadzilismy w stojaku z wodą i na razie stoi w tej siatce, az zrobie jej miejsce

Ale mnie korci ja ubrac chociaz tylko w swiatełka
Właśnie mi jest smutno, bo mam taki tryb pracy, że większość dni jestem do nocy w pracy, i jutro był jedyny dzień kiedy mieliśmy jechać...to chłopowi przypadła delegacja pod Ukraińską granicę I łowy choinki dopiero w piątek

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
11 dni do Wigilii

Niesamowite Aż nie wierzę :P

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 08:42   #4600
javeira
Raczkowanie

Dziewczyny a jakie filmy świąteczne polecacie? Coś bym obejrzała w klimacie ale kurcze nie bardzo się orientuję w filmach o takiej tematyce (wiem wstyd na całego )

Stary 2016-12-13, 08:51   #4601
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez javeira Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie filmy świąteczne polecacie? Coś bym obejrzała w klimacie ale kurcze nie bardzo się orientuję w filmach o takiej tematyce (wiem wstyd na całego )

Wstyd na całego bo wystarczy wejść na pierwszą stronę i masz przynajmniej 115 propozycji
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 09:01   #4602
javeira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Wstyd na całego bo wystarczy wejść na pierwszą stronę i masz przynajmniej 115 propozycji
omg ale ze mnie pierdoła dzięki za oświecenie NIe wiem jak to sie stało, że nigdy 1 posta nie przeczytałam
Stary 2016-12-13, 09:01   #4603
medikate
Zadomowienie

Ja też lubię Kevina, bo to juz jest tradycja swego rodzaju, niemniej jednak co roku jest to samo, a filmów jest mnóstwo. Jak juz dają Listy do M, to nie mogliby rzucić raz jedyny w roku drugiej części? :/

Stary 2016-12-13, 09:16   #4604
maajjaa88
Zadomowienie

Cytat:
Pamietasz moze cene?
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 09:23   #4605
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez javeira Pokaż wiadomość
omg ale ze mnie pierdoła dzięki za oświecenie NIe wiem jak to sie stało, że nigdy 1 posta nie przeczytałam
Nie ma problemu miłego oglądania

Ja ostatnio oglądałam obie części listów pewnie drugą część puszczą w TV za jakiś rok/dwa bo teraz można kupić obie części na płycie w takim... świątecznym pakiecie
22.08.18
IG
Stary 2016-12-13, 09:36   #4606
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bossska_Nat Pokaż wiadomość
Hahahahha nie będę tyłkiem świecić ,aleWampowiem że Triumph mabardzo fajnerzeczy obecnie.Ogólnie ich lubię bo mają rzeczy trwałe ,nic sie mi nie dzieje z tą bielizną nigdy ,ogólnie zadowolona jestem
Tak, co do jakości to super Ja jakoś zawsze omijałam bo mi się jakieś "nudne" te kolekcje wydawały, a I Z rozmiarówką mają inaczej (w sensie mniejsze ) i się nigdy połapać nie mogłam Wspierałam więc polskiego Esotiq Ale fajnie, dzięki! będzie rajd po gaciach
Cytat:
O, to bym sobie obejrzała. Jak jeszcze za tydzień znajdę, to wezmą na pewno
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Ja też świątecznie się rozchorowałam Wczoraj obudziłam się z ogromnym bólem głowy, potem zaczęłam kaszleć Posmarowałam sie vicksem i zawinęłam w szaliczek, dzisiaj siedze w kocu i popijam herbate z miodem. Jutro planuje być już zdrowa

Moj chłopak też stękał, że nie wie co mi kupić w prezencie (akurat ma teraz kiepski okres, mnóstwo pracy i ledwo czasu na cokolwiek), rzucilam pare sugestii ;D Wyswietlaly sie ostatnio na jego laptopie reklamy Kindle, hehe, wiec licze, ze to wskazówka na temat tego co mi kupił
Ojezusie, co to za plaga? :/ Zdrówka! Spod koca nie wyłaź!
A facetowi to nie wolno tak- trzeba jasno mówić bo się nie domyśli tak łatwo Albo ma jasną własną wizję, albo trzeba palcem pokazać, żeby się chłopak nie męczył
Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny Bardzo mi miło!

No wczoraj wieczorem już łapnął mróz, wysiadałam do pracy, było +1, wsiadałam...i musiałam czekać aż się auto zagrzeje, bo szyba była cała zamrożona tego akurat okropnie nie lubię.
Sugar, następnym razem ognisko na tylnym siedzeniu rozpal

Cytat:
Ja też lubię Kevina, bo to juz jest tradycja swego rodzaju, niemniej jednak co roku jest to samo, a filmów jest mnóstwo. Jak juz dają Listy do M, to nie mogliby rzucić raz jedyny w roku drugiej części? :/
Chciałabym 1 część ma być 26-go, tak? Na bank będę w pociągu

Hmm. Myślę Spakować dziś prezenty koleżankom. Super, ciepło, słońce świeci, d * pa nie atmosfera
Stary 2016-12-13, 10:03   #4607
chouette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Wklejam, bo ja uwielbiam 😍Załącznik 6793816
Śliczna
Cytat:
Uuuuuu! Udanej imprezy !

Dziękuję, przyda się!
Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość

Zawsze cos

A mnie sie humor poprawił, bo pojechalismy z mezem po choinkę

Co prawda ubiore ja dopiero w sobote, ale juz dzisiaj wiem, ze nie bedzie mi sie chcialo w piatek, po całym tygodniu i jeszcze zakupach spozywczych i spacerze z psem jechac po choinkę. A tak, pyk, pojechalismy jakies 500 metrow i w pierwszym punkcie znaleźliśmy TĘ jedyną :love :wahalam sie pomiedzy swierkiem a jodłą, i wybralam jodłę. Jest piękna, ksztaltna i niestety jej jedyna wada, nie pachnie ale po co sie ma stos choinkowych zapachów
Mielismy ją zostawic na balkonie ale zdalismy sobie sprawe, ze przeciez maja byc, i sa, mrozy, wiec ja osadzilismy w stojaku z wodą i na razie stoi w tej siatce, az zrobie jej miejsce

Ale mnie korci ja ubrac chociaz tylko w swiatełka
No pewnie, że coś mimo że nie prezentuje sie najlepiej to i tak się uśmiecham jak patrzę na niego

Wytrzymaj, pomyśl jaka będzie radocha w weekend z ubierania
Cytat:

Wstyd się przyznać, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałam Kevina Może w tym roku nadrobię

Dzisiaj w końcu poczułam atmosferę świąteczną! Aż sobie kolędy nuciłam pod nosem szykując się do pracy Pod pracą trochę mi zapał się zmniejszył Ale teraz siedzę i kupuję ostatnie prezenty i planuję kolejne dni. Ciągle pracuję, więc czas do świąt zleci mi nie wiem kiedy

W końcu wczoraj nie spakowałam prezentów, bo dotarło do mnie, że nie będę miała gdzie ich trzymać Muszę więc czekać do ostatniej chwili.
Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy."

chouette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 11:00   #4608
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

W życiu bym tyle nie zapłaciła, jezusmaria, w dupach sie komuś poprzewracało. W cenie pewnie lampka szampana?

Co prawda no limit wódka, ale i tak sporo jak za taką imprezę.

Stary 2016-12-13, 11:42   #4609
medikate
Zadomowienie

Cytat:
wyobraź sobie, że widziałam ogłoszenia 1300 za osobę (!!! nie parę! !!) i podobno nie było już miejsc, także podziwiam haha

byłam w leroy Merlin, kupiłam dwa przedłużacze, postanowiłam iść na dział ogrodniczy aby pooglądać bombki i inne ozdoby. idę idę w tu nagle moim oczom ukazuje się mikołaj, wyglądający jak pedofil ( tyle, ze bez saksofonu hahaha )

Stary 2016-12-13, 11:48   #4610
karolinaaa92
Zakorzenienie

Nie ogarniam ludzi, którzy wydają nie wiadomo ile na imprezę sylwestrową. 1300 zł od osoby?! - toż to za to można już gdzieś na weekend pojechać. 😃

Idę dzisiaj na poszukiwania cyprysa.🎀

Stary 2016-12-13, 11:49   #4611
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
To czasem tylko gorzej, bo za darmo to niektórzy ludzie lubią się schlać do nieprzytomności, bo darmo

Cytat:
wyobraź sobie, że widziałam ogłoszenia 1300 za osobę (!!! nie parę! !!) i podobno nie było już miejsc, także podziwiam haha

byłam w leroy Merlin, kupiłam dwa przedłużacze, postanowiłam iść na dział ogrodniczy aby pooglądać bombki i inne ozdoby. idę idę w tu nagle moim oczom ukazuje się mikołaj, wyglądający jak pedofil ( tyle, ze bez saksofonu hahaha )

Dla mnie to kosmos - nie lubię takich imprez, z losowymi ludźmi. Ja tylko domówki uznaje w sumie :P

Stary 2016-12-13, 11:54   #4612
medikate
Zadomowienie

Cytat:
To czasem tylko gorzej, bo za darmo to niektórzy ludzie lubią się schlać do nieprzytomności, bo darmo

Dla mnie to kosmos - nie lubię takich imprez, z losowymi ludźmi. Ja tylko domówki uznaje w sumie :P
ja w zasadzie nie mam w ogóle parcia na sylwestra, ale jak mam gdzieś wyjśc, to tylko domowka. raz ze mnie nie stać na bale pokazowe, a dwa ze czułabym się tam jak intruz

Stary 2016-12-13, 11:56   #4613
asik1503
Zakorzenienie

Ja bym chętnie wskoczyła w ładna sukienkę i poszła na bal ale to trzeba miec z kim i trzeba mieć za co a tak to zostaje siedzenie w domu mam nadzieję, że za rok uda się jechać w góry
22.08.18
IG
Stary 2016-12-13, 12:17   #4614
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie wskoczyła w ładna sukienkę i poszła na bal ale to trzeba miec z kim i trzeba mieć za co a tak to zostaje siedzenie w domu mam nadzieję, że za rok uda się jechać w góry
Kieckowanie zalicze w piatek na christmas party, a sylwestra wole w domu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 12:21   #4615
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
ja w zasadzie nie mam w ogóle parcia na sylwestra, ale jak mam gdzieś wyjśc, to tylko domowka. raz ze mnie nie stać na bale pokazowe, a dwa ze czułabym się tam jak intruz

Ja to samo. Dlatego albo w domu z mężem i psami, albo w gronie przyjaciół

Stary 2016-12-13, 12:25   #4616
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Ja to samo. Dlatego albo w domu z mężem i psami, albo w gronie przyjaciół
Ja w tym roku prawdopodobnie w domu z rodzinka, bo nikt nic nie mówi ani o nic nie pyta, jakieś parki porobiły się wśród znajomych. Jedni się zaręczyli i o znajomych zapomnieli, bo chcą mieć romantycznego sylwestra, inni jada do spa, bo mają gdzieś organizację domówki. Ja nie mam warunków na organizację domowki, bo moi rodzice nigdzie nie ida, a mieszkam jeszcze z babcia, także odpada. Będzie co będzie

Stary 2016-12-13, 12:26   #4617
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Kieckowanie zalicze w piatek na christmas party, a sylwestra wole w domu
Ja nie mam takich okazji nawet na weselu już 3lata nie byłam xD a lubię się odstrzelić i nie czuć się jak szczur na otwarcie kanału bo reszta w spodniach/bluzach/tshirtach itp.
22.08.18
IG
Stary 2016-12-13, 12:31   #4618
chouette_
Wtajemniczenie

To ja miałam propozycję pójścia na sylwestra za 220 albo 240 zł za osobę i uznałam, że to za dużo. Ale przebiłyście mnie

Uświadomiłam sobie, że jednak ubiorę jakąś choinkę w tym roku - u babci
Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy."

chouette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-13, 12:35   #4619
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chouette_ Pokaż wiadomość
To ja miałam propozycję pójścia na sylwestra za 220 albo 240 zł za osobę i uznałam, że to za dużo. Ale przebiłyście mnie

Uświadomiłam sobie, że jednak ubiorę jakąś choinkę w tym roku - u babci
500zl za pare + sie ubrać, to wychodzi ładna sumka :/ Moja sasiadka mnie pytała wczoraj na klatce schodowej żebym wpadła jej pomóc ubrać choinkę, także bez wątpienia sie zgodzę

Stary 2016-12-13, 13:13   #4620
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Nie ogarniam ludzi, którzy wydają nie wiadomo ile na imprezę sylwestrową. 1300 zł od osoby?! - toż to za to można już gdzieś na weekend pojechać. 😃
Na weekend?? Za taki hajs to prawie ze na wakacje można skoczyć na tydzień
Cytat:

Już to widzę, tłum obcych, półprzytomnych ludzi i ja trzeźwa w środku tego

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości