![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Boszzzz ja już 6.5 kg na plusie, no ale ja bez przerwy jem żeby nie było mi niedobrze bo tylko jak jem to mi dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
Ja za to lubie komedie romantyczne... albo niemieckie filmy romantyczne. Eh... tak sie rozplywam, i placze, i smieje.
Ale dobrym filmem tez nie pogardze. Tylko jak mam zly nastroj, to wole sie nie dolowac... wole iluzje i marzenia😉😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Vela pewnie jeszcze śpi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1625 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=pannaanna_87;685559 26]Jestem po wizycie. Maluch ma 7cm i przekroczylam 13 tydz.
![]() ![]() Przytylam 1 kg w 1 trymestrze także jestem zadowolona. Lekarz zapytał sie a gdzie brzuch i zaczal się smiac.. ![]() A twój kochana jest śliczny ![]() Kolejna wizyta 2go stycznia z wynikami z prenatalnych i papa. Paula eh to ja nnie wiem juz co czutam..mam omamy chyba przez te bole glowy.. Zdziwil sie ze tez mam omdlenia i mi slabo ale potem ze sie zdaza. Cisnienia nie zmierzyl..w sumie ani razu..sama mierze i mam b. Dobre.. Wysłane z [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=73630]aplikacji Mialam napisac, ze dzis byl filmik na fb. Mozna paracetamol brac ale ibuprom nie. Jak tylko urodzilam, to bralam ibuprom na przemian z paracetamolem na bole po cc. Jak bylam w szpitalu z synkiem, to lekarze mowili mi o badaniach, ktore mowia, ze ibuprofen zle dziala na sluch. Wiec teraz raczej go unikam w stosowaniu u rodzinki. Tylko uwazaj na siebie, bo im dalej tym ciezej moze byc z tymi omdleniami, a moga tez sie konczyc i juz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kalina198 Czas edycji: 2016-12-12 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Ale namieszalam. To znak, ze trzeba isc spac. Wiola, Vela albo ma kiepski dzien (wiem cos o takich) albo odpoczywa, albo odsypia. Albo sie obrazila😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- A i wiecie, ze spanie na lewym boku to mit. Ciesze sie, bo mnie to stresowalo... a teraz totalny luz. Sama szerzylam takie teksty ale od dzis juz ciiii... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kalina198 Czas edycji: 2016-12-12 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie to martwi jak ktos sie nie odzywa. Bo to zawsze podejrzane. Wiola, masz takie teksty, ze przypominasz mi moja przyjaciolke... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2016-12-12 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hahahah Cytat:
![]() Jednak jak się pracuje i to jeszcze w handlu to cała ta otoczka wpływa na nastrój świąteczny, a jak się w domu siedzi to już jest inaczej. W tym tygodniu też muszę upiec pierniki ![]() No i oczywiście gratuluję wszystkich cudownych wizyt <3 Edytowane przez giovanemamma Czas edycji: 2016-12-12 o 21:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja to juz nie jest. Musze rano zawiesc mojego skrzata do przedszkola, bo inaczej caly dom rozniesie. Chyba ten katar, to taki o... bo nic mu nie jest wiecej a juz siedzi tydzien w domu. Plasterki takie jak aromaktiv albo pulneo sa super. Pieknie z nimi oddycha jak ma troche kataru, tzn mam porwnianie noc bez a noce z plasterkami... Dobrej nocki dziewczynki. Aaa kotki dwa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Przyczajenie
|
Na ból brzucha, na plamienia na początku ciąży, na poronienie pół roku wcześniej... Jak próbowaliśmy odstawić duphaston dostałam takich bóli że musiałam przeleżeć kilka dni z uniesionymi nogami -.-
Jutro mam wizytę u mojego lekarza, więc mam nadzieję, że skoro I trymestr prawie za mną może ograniczymy prochy ![]() Prenatalne poszły świetnie, płeć nieodgadniona, ale skoro chomiczek zdrowy jest szczęście ![]() A co do filmów polecę Wam mój ukochany Family Man z Nicholasem Cagiem. Świąteczny i wspaniały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień upłynął mi pod hasłem: "rzygania ciąg dalszy"... Dodatkowo rano byłam w pracy, później miałam wizytę u endokrynologa i niestety dobrych wieści nie usłyszałam ![]() Ale to napiszę Wam jutro bo choć spać mi się nie chce, to mam mega mdłości i ciężko się pisze, mieni się w oczach wszystko. Dziękuje Wiolka i Kalina za pamięć i troskę ![]() ![]() I wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
Vela dobra godzina na smalec
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
Hej
Gratuluję wczorajszych wizyt, Trzymam kciuki za dzisiejsze Ja dostałam smsa, za w czwartek mam wizytę w urzędzie pracy, zapomniałam o tym, mezus akurat w czwartek jedzie na szkolenie do innego miasta, więc może w środę mnie zawiezie i chyba powiem o ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1640 |
Rozeznanie
|
Hej a mnie dalej boli brzuszek... Takie wzdecia i kolki... Ajjjj W nocy bylo momentami ciezko... Ale już niedlugo ide spaaaaac... Corka juz w przedszkolu a ja wskakuje do kapieli... Tym ktore spaly cala noc i tym ktore juz na nogach mowie dobraaaaanoc....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Konto usunięte
|
Witajcie z rana. Ja właśnie kończę śniadanko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja od rana mam lenia. Zaraz muszę wepchać tyłek do wanny. Wybrałabym się do ciucha, ale nie wiem, czy będę mieć wenę. Popołudniu mam genetyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Konto usunięte
|
Trzymam kciuki za badania. U mnie też lenistwo w pełni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() Trochę mnie tutaj nie było, podczytywałam Was jak tylko mogłam ale jakoś weny do pisania nie miałam no i jeszcze miałam parę spraw na głowie. Wczoraj miałam genetyczne i jak narazie wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- No i gratuluję również udanych wizyt ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1645 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Dziś kolejna ciężka noc tym razem ja nie kaszlalam za dużo ale za to córeczka się budziła płakała i też kaszlala. Zastanawiam się czy leki i antybiotyk nie powoduje u niej boli brzuszka itp dziś ją poobswrwuje. Niedługo przyjedzie moja mama żeby nam pomóc jestem tak chora z córą że nie jestem w stanie nawet się nią zająć oby tylko nam to przyszło. O 14 mam wizyte u swojej gin i usg zobaczymy co powie na mój stan zdrowia. Dodam że mam jeszcze przepukline pepkową która mocno mnie boli od tego kaszlu w 1 ciąży nie była dużym problemem i rodziłam naturalnie a tu mam wątpliwości bo ciągły kaszel i kichanie w niczym nie pomaga. Edytowane przez Danarie Czas edycji: 2016-12-13 o 08:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzień dobry w ten mroźny poranek ![]() Byliśmy wczoraj na zakupach do świątecznych ciast. Ale bym już popiekła coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj sie. Dobrze, ze bedziesz miec pomoc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ja dzis mialam okropna noc... nic prawie nie spalam. A tyle planow na dzis zrobilam. Chcialam machnac sobie hybrydy, zrobic ozdoby do przedzkola na kiermasz - do przyniesienia na dzis, chcialam zagniesc kruche ciasto na coasteczka, ogarnac chate i chyba nic wiecej, bo zakupy juz mam zrobione. Oby choc 2 punkty zostaly zrealizowane do czasu kiedy odbiore karateke. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Hejo.
W końcu dziś słoneczny dzień ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje ale link mi nie dziala, nie wiem czemu. Gratuluje udanych wizyt! Ciekawe czy w przyszlym tygodniu moj uparciuszek pokaze mi kim jest, taki prezent dla mamusi na swieta ![]() Oczywiscie wstalam z bolem glowy ;/ Obejrzalam relacje mamyginekolog, mowila ciekawe rzeczy. Warto obejrzec. Mowila m.in. o paracetamolu i dlaczego lepiej go wziac niz meczyc sie z bolem glowy. U mnie sloneczko swieci ale jest przymrozek. Edytowane przez maajjaa88 Czas edycji: 2016-12-13 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.