Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-10, 15:25   #2731
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Nie dostałam UC się nim pewnie zaopiekował, podobnie jak szamponem Tigi, bo te rzeczy zamawiałam pierwsze i jeszcze nie dostałam paczek, a wszystkie pozostałe już mam. W tym rozbitego maczka Posy
Uuu, współczuję. I rozbitego maczka też. A maczek w jakim jest opakowaniu? Takim jak limitowanki, czy normalnym?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 15:27   #2732
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dostałam UC się nim pewnie zaopiekował, podobnie jak szamponem Tigi, bo te rzeczy zamawiałam pierwsze i jeszcze nie dostałam paczek, a wszystkie pozostałe już mam. W tym rozbitego maczka Posy
rozbitego? o matko jak oni mogli... biedactwo
a to ta wersja w plastiku, tak?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 15:35   #2733
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Kurcze, Dziewczyny od wieków kupuję 75 C/B , tylko gorsety, które mają ciasno przylegać do ciała kupuję 70 C.

Chyba faktycznie muszę zaglądnąć na to forum . A pod biustem mam, hm, nie wiem ile, mierzę tylko talię (aktualnie 64) i biodra (na kościach 87, niżej 92). Bij, zabij pod biustem ile mam nie wiem .
to jak kupujesz stanik, jak nie wiesz, ile masz pod biustem?
Mniej więcej co parę miesięcy należy się dokładnie mierzyć i weryfikować rozmiar stanika
Jak chcesz, mogę pomóc

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Uuu, współczuję. I rozbitego maczka też. A maczek w jakim jest opakowaniu? Takim jak limitowanki, czy normalnym?
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
rozbitego? o matko jak oni mogli... biedactwo
a to ta wersja w plastiku, tak?
MagJa - też współczuję
A maczek jest w opakowaniu plastikowym, bez lusterka - dzisiaj dostałam swojego razem z szachownicą
Myślalam, że ta szachownica większa
A maczek też nie wiem, czy nie poleci dalej, bo na pierwszy rzut oka wolę Peony
Stary 2008-03-10, 15:38   #2734
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
MagJa - też współczuję
A maczek jest w opakowaniu plastikowym, bez lusterka - dzisiaj dostałam swojego razem z szachownicą
Dziewczyny, dzięki
Ano maczek rozbity, może nie w drobny pył, ale nie trzyma się opakowania, pokruszony jest. Opakowanie, tak jak Gothic pisze

Gothic
, jak już się zdecydujesz czy Posy sobie zostawiasz, to daj znać, bo jak mi Tru nowego nie wyślę, to z chęcią bym go od Ciebie wzięła, o ile chociaż część kosztów mi zwrócą... Niemniej jednak daj znać jak coś
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 15:41   #2735
iceflower
Przyjaciółka KWC

To w takim razie studzi moją ochotę na Almond Blossom z Tru. Może to głupie, ale jak mam dwa takie same kosmetyki, to wolałabym, żeby miały takie same opakowania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-10, 15:43   #2736
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa - też współczuję
już mam w plastikowym opakowaniu.. Jednak wolałabym tę wersję z lusterkiem jest taka... bardziej elegancka
niemniej jednak nie narzekam bo zawartość jest boska

miałam brać Posy, ale jeszcze trochę zaczekam z zakupem... muszę przystopować z kosmetykami, bo ostatnio przybywają mi w zawrotnym (jak na mnie) tempie.
Jak tak dalej pójdzie w kwietniu skończę na odwyku jak reszta NK
Double with me?
Stary 2008-03-10, 15:48   #2737
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
to jak kupujesz stanik, jak nie wiesz, ile masz pod biustem?
Mniej więcej co parę miesięcy należy się dokładnie mierzyć i weryfikować rozmiar stanika
Jak chcesz, mogę pomóc
Normalnie, mierzę zazwyczaj 75 C, jak miseczka pasuje to biorę. Przez net jak kupuję to 75 C i też jest ok, nawet jeśli miseczka ciut za duża się okaże, to od czego są wkładki silikonowe .

Ja nie mam jakiejś obsesji wymiarowej .Nie mierzę się wcale, no prawie wcale. Ostatnio wymierzyłam się w talii i biodrach, bo przeraziłam się na wadze, no i wszystko mi z tyłka leci. To była czysta ciekawość. Ostatnich pomiarów nie wiem kiedy dokonywałam .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 15:52   #2738
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dzięki
Ano maczek rozbity, może nie w drobny pył, ale nie trzyma się opakowania, pokruszony jest. Opakowanie, tak jak Gothic pisze

Gothic
, jak już się zdecydujesz czy Posy sobie zostawiasz, to daj znać, bo jak mi Tru nowego nie wyślę, to z chęcią bym go od Ciebie wzięła, o ile chociaż część kosztów mi zwrócą... Niemniej jednak daj znać jak coś
ok, dam znać jakby co

Cytat:
Normalnie, mierzę zazwyczaj 75 C, jak miseczka pasuje to biorę. Przez net jak kupuję to 75 C i też jest ok, nawet jeśli miseczka ciut za duża się okaże, to od czego są wkładki silikonowe .

Ja nie mam jakiejś obsesji wymiarowej .Nie mierzę się wcale, no prawie wcale. Ostatnio wymierzyłam się w talii i biodrach, bo przeraziłam się na wadze, no i wszystko mi z tyłka leci. To była czysta ciekawość. Ostatnich pomiarów nie wiem kiedy dokonywałam .
wiesz, to nie jest kwestia obsesji wymiarowej
Generalnie chodzi o to, że biust akurat bardzo łatwo można zniszczyć przez źle dobrany stanik Zwłaszcza taki noszony latami. Fakt, przy mniejszym biuście może to nie jest tak drastyczne jak przy dużym, ale dziewczyny z mniejszym biustem tez piszą, że odkąd noszą dobrze dobrane staniki, biust lepiej wygląda, lepiej się trzyma. A w końcu chodzi o to, żeby przez długi czas pozostał jędrny, a nie obwisły
Stary 2008-03-10, 16:39   #2739
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Posiadam bardzo ładnie wygląda na ustach - kupiła go sobie moja mama, ale nie podobał się jej efekt. Oddała mi i za każdym razem, gdy mam go na ustach pyta co to za cudo ładnie pachnie, dla mnie cukierkowo wiśniowo.
A on jets mocno drobinkowy

Cytat:

Zaczęłam stosować znowu olejek Lumene, który swego czasu odstawiłam, bo mnie lekko podrażniał. I działa. Cera mi wraca do ładu. W końcu goją się wszystkie krostki, koloryt lepszy, mniej sucho, a wczoraj nawet IsaDora mi w pory nie powłaziła.
Ice a masz olejek w tej nowej czy starej wersji?

Cytat:
No to jeżeli obwód 75 zapinasz najciaśniej jak się da, to znaczy, że jest za luźny i powinnaś spróbować 70-tkę
Obwód stanika należy zapinać na najluźniejszą haftkę - dopiero w miarę jak się rozciąga stanik, można przechodzić na ciaśniejsze haftki. Z kolei gdy dojdziemy do najciaśniejszej i być może jest to czas, aby zmienić stanik i rozmiar

Obwód 75 jest dla osób, które pod biustem bardzo ciasno mierzone mają ok 80 cm lub nawet więcej
A skoro piszesz, że jesteś chuda, to moim skromnym zdaniem powinnaś nosić obwód mniejszy (ale miskę odpowiednio większą).
Wiem, co piszę, bo siedzę trochę w temacie dobierania staników i hobbystycznie się tym zajmuję

I nie wiem, czy znasz takie fajne strony:
Lobby Małobiuściastych
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580
i świetny blog również dla Małobiuściastych http://b75.blox.pl/html
Chciałam sie podpisać obytrzema rencami pod tym co Gothic pisze, kiedyś jej posłuchałam i tą metodą mam idealny stanik 65D Trzyma piersi cudnie, nie zsuwa się na plecach - świetny jest.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Piszecie tu o tych błyszczykach, bronzerach, a mnie przestało to już ruszać Odwyk działa.
Działa działa, ja też nie mam oczopląsu na allegro i tru, nie jest źle. Ostatnio co prawda weszłam z koleżanką do Douglasa to się zdziwiłam ile nowiści i jakie to ładne wszystko, ale mi przeszło

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Myślę, że to dobry wątek na ważne pytanie:
czy to dobra forma do muffinek? :I
http://www.allegro.pl/show_item.php?...a%3E%3C%2Fi%3E
fajnie to zabrzmiało, nałogowe kosmet. - dobry watek do muffinków Logiczne.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

snow
moj odwyk idzie doskonale na kolorowke nie wydalam w ciagu tych dziesieciu dni ani zlotowki i w ogole mnie do kolorowki nie ciagnie. z pielegnacji kupilam tylko najpotrzebniejsze rzeczy i jestem szczesliwa
Jestem z Ciebie dumna

[quote=0306;6855527

A teraz proszę nie bić. Wróciłam z miasta z dwoma opakowaniami Sexy Look do biustu (faktycznie promo w rosm.), jedwabiem Biosilk (bo też promo było, więc wzięłam na zapas) i czwórkami Gosha w kolorze Q 24 Platinum. Jechałam w sumie po ArtDeco, ale grafitowy kolor na paletce, [/quote]
Jakie kolorki są w tym Goshu?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hehe, może jakoś wspólnie się zmotywujemy do ćwiczeń i pracy nad kondychą, bo moja też kiepska Ćwiczę sobie tak co 2 dzień brzuszki i boczki, ale zrobię parę i już mnie wszystko boli Niby gruba nie jestem(mam normalną figurę), ale skóra na brzuchu mało jędrna i mięśni ani widu
Oj jestem za, tłusta się zrobiłam upasiona fe, jeszcze totalnie siedzący tryb życia Nie lubię sama w domu ćwiczyć, wolę taniec i basen.

---
W pracy trochę normalniej, tak mnie TŻ wspiera że aż zdziwiona jestem I do tego wiosennie, taaaki piękny dzień

A impreza w stylu lat 70 - totalna porażka Tzn ponoć wyglądałam super (ach te korale, srebro, błysk, włosy jak z Abby) ale klimat - masakra.

Dziewczyny jak dojrzycie na All. lub Tru Givenchy Absolutelu, to dajcie znać na prv

Używa (ła) któraś z Was Subli'mine?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:08   #2740
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
majade a ja jakoś nie mogę się do silikonowych przekonać. Poza tym uwielbiam te kolorowe papilotki
Kupiłam silikonową, papilotki tez wzięłam - mimo iż nie trzeba bedą przynajmniej ładniej wygladać
A w realu wczoraj kupiłam cukrowe "pisaki" do ciast, zestaw 3 kolorów (czerwony, zielony, zółty) ok 4,50

Cytat:
ziz gratulacje Naprawdę, Twoja postawa działa na mnie bardzo mobilizująco! No i też jestem bardzo happy, czuję się taka... wyzwolona
A o mnie zapominacie Jak mam wytrwać w odwyku ??

Cytat:
Mnie nauka do matury strasznie odchudziła. Po wszystkich egzaminach ważyłam 46 kg. Skóra i kości. Jak patrzę na zdjęcia w kostiumie z wakacji po maturze, to aż mi się płakać chce, wyglądam strasznie.
Ja też w trakcie nauki do matury schudłam - nie z nerwów, a dlatego że dużo się uczyłam i szkoda mi było czasu na zrobienie jedzenia - chyba że mama podsuneła pod nos to jadłam

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
tez mnie to ciekawi

Kupiłam sobie wczoraj taki koszyczek zamykany na półce była cena 9,99 a przy kasie okazało sie że 6,99
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1790.JPG (41,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1789.JPG (95,6 KB, 41 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:10   #2741
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

a ja skaczę z radości, bo dzięki szpiegowi MagJi i uprzejmości noseknosek (dzięęki wielkie ) będę miała swój wymarzony czarny żelowy eyeliner w słoiczku bazę pod makijaż MACa z filtrem 50 też udało mi się kupić (wreszcie jest w Warszawie) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że więcej zachcianek kosmetykowych nie mam
Stary 2008-03-10, 17:20   #2742
Estella
Zakorzenienie

A u mnie dziś Brownies królują na stole pychotka, niestety mam dziwny pierkarnik i musiałam piec dwa razy dłużej niż w przepisie.
Na kolację planuję Guacamole z pomidorami.

Jeśli chodzi o wagę to ja przez całe liceum i pierwszy rok studiów ważyła pomiedzy 40 a 44kilo, dopiero od drugiego roku zaczęłam tyć. Na szczęście nie dużo, ale przydałoby mi się poćwiczyć (brr nie lubię). W końcu trzeba się pokazać na plaży

Dior ma mini drobinki, nie jest to brokat; mogę zrobić w środę fotki (jutro nie ma mnie cały dzień).

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:23   #2743
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
To w takim razie studzi moją ochotę na Almond Blossom z Tru. Może to głupie, ale jak mam dwa takie same kosmetyki, to wolałabym, żeby miały takie same opakowania.
ja mam peony i posy w kasetkach a amaryllisa w palstiku i strasznie mnie to denerwuje

Cytat:
Jestem z Ciebie dumna
dziekuje Wy niewierne Tomasze jednak nie am rzeczy niemozliwych zizou tez potrafi nad soba panowac

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A o mnie zapominacie Jak mam wytrwać w odwyku ??
pamietamy, pamietamy

Cytat:
uuu biedna
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:36   #2744
isa666
Zakorzenienie

MagJa Współczuję rozbitego maczka

Skoro już wspominamy...ja zawsze byłam pulchna jako dziecko, w gimnazjum chorowałam na zapalenie płuc i nagle schudłam kilkanaście kilo(mam od tej pory wielkie rozstępy na biodrach ), w liceum byłam już chudsza, ale przed maturą nie schudłam wiele, bo ja ze stresów jem dużo słodkiego i czekolady Schudłam dużo znów na 1. roku studiów i potem w pracy a teraz przytyłam znów, ale przy wzroście 170 cm ważę 54-56 kg i moja waga jest prawidłowa według BMI, ale właśnie ta obwisła skóra na brzuchu i brak ruchu robi swoje, bo nie mam ani kawałka mięśnia, jestem jak flak I chyba pora coś z tym zrobić wreszcie
Stary 2008-03-10, 17:45   #2745
zizou
Zakorzenienie

ja tez jestem jak flak pod moja kamienica otwarli niedawno fitnesklub, chodze na joge, rozciagam sie teraz mi sie w szkole uspokoilo, juz po sesji wiec zapsize sie na jakiegos bodeszejpa czy cwiczenia z pilka
Stary 2008-03-10, 18:05   #2746
Kaisandra
Wtajemniczenie

Ja też jestem raczej szczupła/ normalnej budowy. Po zimie zawsze z 2 kg mi przybywa, ale później to zrzucam. Też jestem flak. Wogóle nie mam mobilizacji do ćwiczeń, a chciałbym, żeby moje ciało było jędrniejsze. Zaczełam robić brzuszki, kręcę się pare minut dziennie na twisterze i dorzucę jeszcze steper:P Narazie wystraczy.

Mag współczuję rozbitego maczka, ale widze, żę masz szczęscie i dostaniesz nowy. A tamten, aż tak rozbity w drobny mak?

Estello, moja przyjaciólka tam mieszka, to z chęcią dowiem się gdzie ten sklepik

Z zakupów kosmetycznych kupiłam w weekend szampon casting ( kolor wybierałam 2 tygodnie ) i nową maseczkę do włosów Joanna Naturia

z Almowych sosów ja polecam wszystkei do spaghetti:d. Ja bym nie mogłam robić tam zakupów przez net, bardzo lubię tam chodzić, czysta pzryjemność dla mnie (ostatnio był weekend toskański i degustacje ).

W butyku mają bardzo fajne buty, tylko ja ostatnio zachorowałm na sportowe buty tommy'go eh ale muszę zastanowić się czy są mi potzrebne, bo wydatek dośc spory
Stary 2008-03-10, 18:16   #2747
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie wczoraj taki koszyczek zamykany na półce była cena 9,99 a przy kasie okazało sie że 6,99
świetny bardzo fajne zastosowanie dla niego znalazłaś
gdzie taki upolowałaś?
Double with me?
Stary 2008-03-10, 18:20   #2748
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam sie podpisać obytrzema rencami pod tym co Gothic pisze, kiedyś jej posłuchałam i tą metodą mam idealny stanik 65D Trzyma piersi cudnie, nie zsuwa się na plecach - świetny jest.
no to się cieszę strasznie, że masz dobry stanik
Takie informacje od świeżo nawróconych są bardzo istotne

A co do wagi - dobrze, że już dawno wyrosłam z kompleksów
Ja od czasów podstawówki ważę powyżej 60 kg przy 170 cm (ale nie będę pisać ile powyżej ) i jest mi dobrze. Owszem, parę kg mniej by się przydało, ale w życiu nie wyobrażam sobie zejścia z wagą w moim przypadku do wartości 50 parę kilo.
A na fitness się w końcu zapisałam, więc może uda mi się rozwinąć jakieś mięśnie
Stary 2008-03-10, 18:39   #2749
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
ok, dam znać jakby co
Chyba jednak nie będę chętna na Twojego maczka, bo już mi Tru odpisała, że wyślą mi nowego. I mam nadzieję, że tym razem szybko do mnie przyfrunie cały i zdrowy, bez maczania łap UC, bo puder Clinique, który też tak dosyłali wtedy po kradzieży z paczki, niestety UC oclił.

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
a ja skaczę z radości, bo dzięki szpiegowi MagJi i uprzejmości noseknosek (dzięęki wielkie ) będę miała swój wymarzony czarny żelowy eyeliner w słoiczku bazę pod makijaż MACa z filtrem 50 też udało mi się kupić (wreszcie jest w Warszawie) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że więcej zachcianek kosmetykowych nie mam
Cieszę się razem z Tobą. Sama mam chrapkę na Navy, ale póki co mogę sobie o nim pomarzyć. Zresztą ciągle nie kupiłam stosownego pędzelka, a tymi, co mam, nijak nie da się robić kresek tym eyelinerem

Cytat:
ja mam peony i posy w kasetkach a amaryllisa w palstiku i strasznie mnie to denerwuje
Też by mnie to wkurzało Tyż estetka ze mnie

Cytat:
uuu biedna
Ano
Ale Tru zapewniła, że wyślą mi nowego
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 18:41   #2750
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ano
Ale Tru zapewniła, że wyślą mi nowego
to dobrze fajna ta truskawa, cos ukradna - przysylaja, cos sie potlucze - przysylaja super
Stary 2008-03-10, 18:50   #2751
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jednak nie będę chętna na Twojego maczka, bo już mi Tru odpisała, że wyślą mi nowego. I mam nadzieję, że tym razem szybko do mnie przyfrunie cały i zdrowy, bez maczania łap UC, bo puder Clinique, który też tak dosyłali wtedy po kradzieży z paczki, niestety UC oclił.
Stary 2008-03-10, 20:45   #2752
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A co zrobisz ze starym maczkiem?
Stary 2008-03-10, 20:53   #2753
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A on jets mocno drobinkowy
Moim zdaniem tak.

Poszłam go dzisiaj obejrzeć (nie wytrzymałam), i to zupełnie nie jest to, o co mi chodzi. Prawie same różowe drobinki, mało koloru.

Były w końcu nowe Diory. Nawet niebrzydki ten rozświetlacz z kwiatkami, ale bez szału. Za to te paskowane są moim zdaniem do bólu przeciętne. Mam od groma fajniejszych rozświetlaczy.

Cytat:
Mam starą wersję olejku. A Ty miałaś już nową?

Cytat:
A impreza w stylu lat 70 - totalna porażka Tzn ponoć wyglądałam super (ach te korale, srebro, błysk, włosy jak z Abby) ale klimat - masakra.
Też nie lubię przebieranych imprez.

---

Dokupiłam sobie smackersów. Co prawda tylko dwa z serii Skittles - truskawkowy i Banana Berry. Teraz już mi przeszkadzał marny wybór, nie ma już żadnych interesujących dla mnie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-03-10, 20:54   #2754
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
świetny bardzo fajne zastosowanie dla niego znalazłaś
gdzie taki upolowałaś?
W Realu
Były też inne rodzaje: np. z przegródkami, większe, bez zamknięcia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 20:59   #2755
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
ok, dam znać jakby co

wiesz, to nie jest kwestia obsesji wymiarowej
Generalnie chodzi o to, że biust akurat bardzo łatwo można zniszczyć przez źle dobrany stanik Zwłaszcza taki noszony latami. Fakt, przy mniejszym biuście może to nie jest tak drastyczne jak przy dużym, ale dziewczyny z mniejszym biustem tez piszą, że odkąd noszą dobrze dobrane staniki, biust lepiej wygląda, lepiej się trzyma. A w końcu chodzi o to, żeby przez długi czas pozostał jędrny, a nie obwisły
To mnie nie grozi , bieliznę wymieniam bardzo często, najstarszy jaki mam ma 2 lata i praktycznie nie noszony. Jutro się obmierzę, jak znajdę centymetr i ozwę się na priv, chętnie skorzystam z pomocy eksperta.

Cytat:
Jakie kolorki są w tym Goshu?
Biały z takimi lekkimi drobinkami, jak się go nałoży delikatnie powieki wyglądają jak mokre , stalowo szary wpadający w ciemny grafit, srebrny i taki brązowo-szaro-fioletowy, wszystkie ze srebrnymi drobinkami (ale bardzo delikatnymi), w chłodnej tonacji. Postaram się pstryknąć fotę jutro bo nie zabrałam kabełka z aparatu

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Skoro już wspominamy...ja zawsze byłam pulchna jako dziecko, w gimnazjum chorowałam na zapalenie płuc i nagle schudłam kilkanaście kilo(mam od tej pory wielkie rozstępy na biodrach ), w liceum byłam już chudsza, ale przed maturą nie schudłam wiele, bo ja ze stresów jem dużo słodkiego i czekolady Schudłam dużo znów na 1. roku studiów i potem w pracy a teraz przytyłam znów, ale przy wzroście 170 cm ważę 54-56 kg i moja waga jest prawidłowa według BMI, ale właśnie ta obwisła skóra na brzuchu i brak ruchu robi swoje, bo nie mam ani kawałka mięśnia, jestem jak flak I chyba pora coś z tym zrobić wreszcie
Moje BMI jest dużo poniżej normy (obecnie 54 kg przy 180 cm), wyglądam fatalnie i chciałabym przytyć, tak ze 4 kg, ale nie potrafię, wręcz mam wrażenie, że nadal chudnę .

Stary 2008-03-10, 21:07   #2756
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie nie grozi , bieliznę wymieniam bardzo często, najstarszy jaki mam ma 2 lata i praktycznie nie noszony. Jutro się obmierzę, jak znajdę centymetr i ozwę się na priv, chętnie skorzystam z pomocy eksperta.
ok, to czekam na PW
Pamiętaj - bardzo ściśle na wydechu pod biustem i luźno w biuście
Stary 2008-03-10, 21:10   #2757
0306
Zadomowienie

GG do 0306

A jednak znalazłam kabełek, mam zdecydowanie za dużą torbę .gosh.JPG

Stary 2008-03-10, 21:25   #2758
snowqueen
Zakorzenienie

Eee, to może i ja się pomierzę Żyję w przedświadczeniu, że mam 70B

Hosenko ja też pamiętam o Tobie Szkoda, że ostatnio tak mało bywasz, ale przy takim rozkładzie dnia, jaki masz, to zrozumiałe. Gdyby nie to, że ja to i z pracy wizażuję to też niewiele bym tu pisała

ice mnie się nawet nie chce oglądać nowych Diorów
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:30   #2759
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ice mnie się nawet nie chce oglądać nowych Diorów
mnie tez tak samo jak stracilam juz wszelka ochote na paskowane kliniki po opiniach dziewczyn z watku klinikowego ze te to sa dopiero niespecjalne alez duzo piniendzy zaoszczedzilam [i mam dzika satysfakcje, ze, przyjmujac - kupilabym obydwa diory i obydwa kliniki, mam w kieszeni ponad 600 zlotych ]
Stary 2008-03-10, 21:31   #2760
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, to może i ja się pomierzę Żyję w przedświadczeniu, że mam 70B
pomierz się, pomierz
zobaczymy, co wyjdzie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości