|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
a my biorąc ślub bedziemy mieli 22 i pół , bo ślub 5 czerwca. Ja z listopada a mój tz z grudnia
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o sprawy seksu to wiele rzeczy nauczylam TZ, on mnie natomiast niczego A to niby ja bylam wczesniej nie mialam do czynienia z seksem... Ogolnie to mam jakiegos dziwnego TZ ![]() Cytat:
To ona chyba nie wie co to znaczy... ![]() A dieta rzeczywiscie skuteczna Ja w ten sposob od stycznia zrzucilam 6 kg
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę o odpowiedź wyczerpującą temat.
|
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba przejdę na taką dietę.
nie mam wyjscia trzeba coś z tym zrobić. Mam nadzieję ze mi się uda
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
wyczerpujaca opisala ja fanta20
![]() inaczej dieta MŻ-WR. (mniej żarcia, wiecej ruchu )
|
#546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nio to ja mam większy problem z dupcia niż z gorą chyba ja mam 165 wzrostu i waże jakieś 57 kg ;P ale też bym chciala schudnąć troszke ![]() Cytat:
ziemniaki to ogólnie od zawsze jakoś nie często jadlam nio ale zdaza mi się zjeść raz na tydzien Natomiast slodycze to moj nalog i nie wyobrazam sobie zycia bez nich i jak tu w takim ukladzie schudnac??Cytat:
tez mi się tam tluszczyk odklada bleee
|
||||
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, zmotywowałyście mnie.
od dziś swoją dietę zmieniam na MŻ-WR (czytaj: do tego, co już robię dodaję niejedzenie białego pieczywa i niepicie słodkich napojów oraz idę na aerobik). dzięki! |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie muszę się odchudzać, ale przydałoby się trochę przytyć. Na razie stwierdziłam, że muszę zadbać o swoją kondycję. Dzisiaj wyciągnęłam rower a jak bedzie na prawdę ciepło to odkurzę swoją rakiete tenisowa;D
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh ja to na razie dbam o swoja kondycje siedzac przy kompie i piszac magisterke, albo czytajac jakies bzdety do pracy ;/ co nie sprzyja chudnięciu, ale za to pochlanianiu duzej ilosci slodyczy ;/
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wyciągnęłam dzisiaj rowerek, a przy pierwszej jeździe po zimie doszłam do wniosku, że moja kondycja jest zerowa. Nogi to mnie konkretnie bolały, tym bardziej, że przez ostatnie pół roku mój ruch ogranicza się do wsiadania w auto. Wcześniej na przystanek dochodziłam spory kawałek, a jak było ciepło to codziennie na rowerku. Trzeba będzie się jakoś zmotywować. Tylko jak to zrobić, jak przed domem samochód stoi.![]() Leń ze mnie straszny!
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu dziewczyny to ja widze, ze wy aktywnie swój czas spedzacie
![]() ja tez dzis "biegałam" ale po centrum handlowym no co
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
.Ja jestem strasznie zapracowana i po powrocie z pracy to tylko marzy mi się odpoczynek, ale pogoda raczej nastraja mnie optymistycznie, więc i energii sporo mam . Idę zaraz pojeździć na rowerze stacjonarnym, bo normalnego jeszcze nie kupiłam , a potem zestaw ćwiczeń rozciągajaych i od razu lepiej się poczuję . Co do diety, to żadnej nie stosuję. Niedługo przejdę na hurtowe ilości owoców i warzyw (latem non stop jem arbuzy, również ze względu na nerki, żeby mnie żadne infekcje pęcherza nie łapały ). Ostatnio nie jem pieczywa nawet ciemnego, tylko chrupkie. Słodycze lubię, ale wolę owoce. Nie odmówię pysznych lodów .Co do wieku, to chyba ja jestem najstarsza . Mam skończone 27 lat, narzeczony jest młodszy o 4 lata . Ale dzisiaj w pracy bardzo zdziwiłam współpracowników, bo dawali mi góra 24 lata . Ja się właśnie na tyle czuję i miło usłyszeć takie słowa.Co do seksu... Cytat:
Od kiedy seks z kimś kogo kochasz jest fujjj?! ![]() My z TŻ-tem jeszcze nie spalismy ze sobą i szczerze to na razie nam sie nie spieszy . On nie będzie dla mnie pierwszym mężczyzna, miałam już dwóch partnerów wcześniej. Ja dla niego będe pierwsza kobietą... Nie żałuję niczego. Z pierwszym eks narzeczonym znaliśmy się od dziecka. Dopiero po 2 latach związku zdecydowalismy się na seks. Miałam wtedy 21 lat i 5 miesięcy. Potem był ktoś inny...Mojego ukochanego przyszłego maużka znam 8 lat, jesteśmy ze sobą 7 miesięcy. Ja od ponad 3 lat zyję sobie w celibacie. Nie narzekam. Pragnę, żeby obecny mężczyzna, żeby był moim jedynym już partnerem, ojcem moich dzieciaczków. Przyjaciółmi jestesmy od lat, nawet, jak byłam w innych związkach i on tez, to kumplowalismy się . Nie nudzimy się w sypialni, bo poznajemy się cały czas. Jest wspaniale i zmysłowo. Uczymy się od siebie nawzajem. Być moze zaczekamy do ślubu, kto to wie. Chce, żeby dla niego te chwile były bardzo wyjątkowe i cudowne. Seks nie jest niczym złym, jeśli zawsze towarzyszy mu uczucie...
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi szwankuje net, bo zdublował mi się post...
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
Popieram koleżankę i gratuluję wytrzymałości. Ale wiecie co myślę: Fujjjj to jest zdrada, a nie taka sytuacja.
Edytowane przez alizot Czas edycji: 2008-03-16 o 14:43 |
|
|
|
#556 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta
chciałabym do Was dołączyć bo mój ślub będzie 08.08.2009 )
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety moja Droga przebijam Cie w dniu slubu ja będe miec 29 (a fakt faktem wygladam na 20 bo mam 160cm i waze 50kg)a mój TŻ będzie miał 25lat
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#563 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Mam do was pytanie, czy macie już zarezerwowane wszystko, chodzi mi o salę, orkiestrę, fotografa itd. My na razie tylko salę zarezerwowaliśmy bo z tym był największy problem i zastanawiam się czy resztę też już trzeba załatwiać. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Sabka ja już mam wszytsko zalatwione. wszytskie umowy podpisane
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wyobrażam sobie być z kimś kto uprawiał sex z kimś innym przede mną i juz Wy macie inne zdanie ok
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też już mamy wszystko pozalatwiane, ale to czy trzeba zalatwiac juz czy mozna poczekac to pewnie zalezy też od regionu. U nas (woj. śląskie) już większość fajnych zespołów ma pozajmowane terminy na 2009 rok, z kamerzystami i fotografami jest troche lepiej mi się wydaje. Ale myślę, że skoro z salami u Was jest problem, to za reszta też powinniście się już zacząć rozglądać lepiej zalatwic szybciej niż potem się denerwować, że ktoś kogo byście chcieli ma termin zajęty My tak mielismy z kamerzystą - niby nasz ślub dopiero we wrzesniu 2009, a jak dzwonilismy do tego kamerzysty co sobie go uwidzielismy to wszystkie terminy we wrzesniu mial jeszcze wolne oprocz naszego takze lepiej chyba sie pospieszyc
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja narazie mam załatwioną salę i zespół. Jeśli chodzi o kamerzystę i fotografa to jeszcze poczekam z tym
|
|
|
|
|
#569 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wszystko dla niezapomnianych wrażeń i cudnej nocy poślubnej No może jednak nie będą to 3 m-ce, ale np 2 Ale warto się pomęczyć![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jestem zdaje się o rok starsza, a w dniu ślubu będę mieć prawie 23 lata, a Tż 24.Cytat:
Słodycze też uwielbiam ![]() Dobrze tylko, że odchudzać się nie muszę, bo ciężko by mi było zrezygnować z ziemniaczków i słodyczy Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#570 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może jest jeszcze jakaś inna tajemnica o której nie wiem:/ Głównie chodzi o tłuszcz na brzuchu. Po anglii zebrał się taki samar, że trudno mi się go pozbyć, wyglądam jakbym była w ciąży
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Jesli chodzi o sprawy seksu to wiele rzeczy nauczylam TZ, on mnie natomiast niczego
A to niby ja bylam wczesniej nie mialam do czynienia z seksem... 
To ona chyba nie wie co to znaczy...

Leń ze mnie straszny!

Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam