![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() seksoholiczki... :P
jak czesto uprawiacie seks ze swoimi TŻ??
![]() bo ja to rbie codziennie... hehe ![]() moze jestem seksoholiczka... ![]() ![]() ![]() jesli powtorzylam watke, to prosze o skasowanie, ale szukałam i nie znalazłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: seksoholiczki... :P
hymm ... kiedys kazda wolna chwile spedzalismy w lozku ...
albo na pralce ... albo na stole ... albo ... na dzialce ... albo ... a teraz tak jakos rzadziej ... moze przez to , ze przez ostatnich kilka miesiecy byl splot stresujacych wydarzen Gosi matura , moje egzaminy , teraz studia i przeprowadzka. brakuje mi nooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja tez jestem...Codziennie po kilka razy...A jak juz nie kilka, to chociaz raz...Ale zaniedlugo bede musiala sobie z tym jakos poradzic i myslec o czym innym.I ciesze sie nawet. Bo czuje, jakby to byl jakis staly punkt dnia, jakbym byla tylko od tego, mimo, iz daje mi to przyjemnosc.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
kilka razy dziennie??? matko!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nineczkas- no niestety jakos tak wychodzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Raz dziennie, czasami nawet kilka i tak przez 4 lata
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kilka razy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mnie też to zastanawia
![]() Ale znam takie osoby co nigdy nie maja dość ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
My na początku to jak króliczki Duracella, zresztą jak większośc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bywa roznie,tymbardziej ze zmienne sa fale nasycenia soba-bywa ze wiekszą potrzebą jest emocjonalna bliskosc a sam seks schodzi na plan dalszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
jak nie brałam tabletek antykoncepcyjnych to tez było codziennie a teraz jak biore to moze z gora 2 razy w tygodniu..spadek libido
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
codziennie to chyba na początku bycia razem, a teraz? w zależności od tego, czy TŻ nie ma nocnej zmiany, czy nie jesteśmy zmęczeni, czy nam się chce itd. Tak wiec często to nie wypada, ale kilka razy w tygodniu zawsze, cóż, chyba takie uroki dla mojego TŻ ma życie w związku małżeńskim z cieżarną żoną, hehe a ja się z niego jeszcze śmieję, ze później kilka tygodni abstynencji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
U mnie po 6 latach nadal jest tak samo jak na początku przynajmniej raz dziennie ale czasami i kilka , wyobraźni nam nie brakuje z czego sie bardzo ciesze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
A ja myślałam, że tylko mnie pigułki odbirają ochote...
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A ja nie biore pigułek i cholercia mjatek na gumki idzie
![]() Ostatnio wiele sie w naszym życiu zmieniło (czyt. każdy ma mniej czasu), nie mieszkamy jeszcze razy, choć często u siebie nocujemy, ale nie pozwala nam to wszytsko na seks codziennie. Poza tym przyznaję się bez bicia, że i tak chyba nie miałabym ochoty na takie częste stosunki.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kiedy bylam młodsza i miałam wiecej czasu a mniej obowiązków to i 4-5 razy dziennie codziennie. teraz musze myśleć o obiedzie, psie, pracy, sprawdzaniu tego co przynoszę do domu po pracy, zakupach, sprzątaniu (zrobiła się ze mnie okropna czyścioszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bywa roznie,tymbardziej ze zmienne sa fale nasycenia soba-bywa ze wiekszą potrzebą jest emocjonalna bliskosc a sam seks schodzi na plan dalszyale apetyt na seks zostaje wciaz taki sam i duzo zalezy od okolicznosci,warunkow w jakich sie znajdujemy.
Ja równiez się pod tym podpisuje ![]() Na poczatku zwiazku, kiedy sie "chodzi" ze soba wiadomo że częściej sie ze sobą kochamy. Później jesli się wchodzi w związek małżeński wiadomo:dochadzą rózne problemy(finansowe, mieszkaniowe), zaczynamy zarabiac na zycie(mijamy się w drzwiach),i do tego dochodzi czasami stres-najwiekszy wróg ![]() Tak jak Heksia powiedziała, uzależnione jest to od wielu czynników ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... u nas jest chyba ze 2-3 razy w tygodniu. Czasami zdarza sie tak, że wogóle nic... Kiedys to mi sie nie chciało za bardzo, ale rzuciłam tabletki i moje libido wzrosło. Chciałabym kochać sie częściej, ale teraz TŻ jest zmeczony pracą. Coraz częsciej zdarza sie tak, że spotykamy się i oglądamy tv. Nie ma już tego ognia co kiedyś... Czasami staram sie go jakos kusić, zakładam krótką spódniczkę, opieram sie o biurko do kompa żeby cos niby sprawdzić i sie wypinam do niego. Ale on nie reaguje nawet... siedzi na łózku i patrzy w tv. Czasami jest mi strasznie przykro z tego powodu i czuję się nie atrakcyjna... wydaje mi sie, że go juz nie pociagam. Kiedys nasz seks był taki spontaniczny, cieszylismy sie sobą... a teraz jest taki ślamazarny. Tak jakby od niechcenia. Jakis czas temu jak sie pokłócilismy to o mi zarzucił, że nie jest tylko chłoptasiem do seksu. Od tamtej pory jakoś ciezko mi inicjować seks... a on jest zbyt zmeczony. Od razu uprzedzę, że na pewno nie ma kochanki.
![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Shem skąd ja to znam...Mój TŻ ma pracował przez wakacje na budownie...przychodził późno wymęczony, bez zycia.Od razu zasypiał i żadnego pożytku dosłownie z niego nie było
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
No własnie... ja też pamietam, ze jak pracowałam to czasami starałam sie specjalnie dla niego ubrac w cos seksownego, chociaż faktycznie też mi sie mniej nie chciało, pewniezarówno przez tabletki jak i przez pracę. A teraz ja staram sie byc bardzo wyrozumiała, piszę mu w ciagu dnia miłe smsy, jak przychodzi do mnie to podaje mu herbatkę i pytam czy moze cos by zjadł. Staram sie o niego dbać, bo jest zmeczony... ale z drugiej strony... czuję sie tak jakbym zaczynała byc taka kura domowa... nieatrakcyjną, niegodna uwagi. Wiem, że tak nie jest, że on na mnie zupełnie nie zwraca uwagi, ale po prostu od jakiegoś czasu jestem głodna jakiś komplementów. Cos czuję, ze jak trafię na jakiegos faceta z "niezła gadką" to ulegne w 5 sekund
![]() MarcinK... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jestem d niedawna na forum i tak się zastanawiam czytając rózne wątki, skąd wziął się skrót TŻ??, może to głuipe pyt, ale nie jestem wtajemniczona ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam Marcinek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() bo prawde mowiac znudzilo mi sie w lozku :/ w wakacje , w namiocie bylo mmm ... moim marzeniem byloby sie na łonie natury gdzies , na polanie , w zbozu czy cos ... no ale narazie to nie przejdzie ... chociaz jak mowi Gosia ... nie mowi nie ani tak ... wiec zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.