![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teoysal redensity II
Fot nie mam. Płaciłam 800zl.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Przeraza mnie tez ze mnostwo babek pisze , ze sa nie zadowolone. Jaki mialas srodek podany?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki jak w temacie ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
wypełniłam ostatnio policzki, ale StylAge L bodajże i wszystko jest bardzo ok. chciałabym teraz wypełnić dolinę łez Redensity II i się boję przez te opinie :/ wiem, że zabieg Ulthera działa na podobnej zasadzie i cenowo wychodzi też podobnie, więc może to jest alternatywa dla TR II ?? Próbowałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie boje, jutro mam konsultacje, zobacze co mi powie. Najgorsze , ze mieszkam w Uk a tu takie zabiegi wykonuja kosmetyczki z reguły. Lekarze tez ale cena wtedy jest kosmiczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Zrob w Polsce. Ja bym nie poszla do kosmetyczki. Sorry to sa okolice oczu w koncu.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Botox robie u niej od jakiegos czasu i jestem bardzo zadowolona.
Zobacze co mi jutro zaproponuje. Ona juz pod 40 i wiekszosc zabiegow sama sobie robi, wiec generalnie jest profesjonalna i wyglada dobrze. Tutaj na forum tez polecaja lekarzy a potem czesto okazuje sie , ze to partacze. Ech, my kobiety mamy fioła na punkcie wygladu. MOj maz mowi, ze nie widzi zadnych zmarszczek , ze przesadzam , hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Hej!
Mam pytanie do dziewczyn, które miały robioną dolinę łez TR II. Czy wasze oczy też puchną?! Miałam przeprowadzony zabieg pod koniec października i myślałam, że to przejściowe, ale do tej pory rano oczy są bardzo podpuchnięte, w trakcie dnia opuchlizna trochę schodzi, ale nigdy całkowicie. I możecie mi powiedzieć jak długo preparat się utrzymuje? Lekarz poinformował mnie, że do 2 lat - jeśli tak, chyba udam się na rozpuszczanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Chryste przerazasz mnie bo jestem umowiona.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam żadnego opuchnięcia. TR II to żel hialuronowy i może delikatnie zbierać wodę, która zatrzymuje się w organizmie. To kwestia bardzo indywidualna. Ograniczyłabym sól i cukier, bo to one mogą powodować nadmierne opuchnięcie.
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, nie miałam takiego zamiaru
![]() Odpowiem szczerze - jeśli pomimo ograniczenia cukru i soli, jak sugeruje Kusum, dalej będę tak puchła, na pewno nie zdecyduję się na kolejny zabieg. A opuchnięcia nie wyglądają wcale lepiej od doliny łez, której się pozbyłam. Zrobiły mi się "poduszeczki", które dość wyraźnie odznaczają się od policzków i u ich podstawy, właśnie ze względu na wypukłość, pojawia się zacienienie. A to zacienienie w przeciwieństwie do zwykłych sińców jest ameliniowe i go nie pomaluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Cholera. Ja 9golnie mam problem bo mam i dolek i poduszeczki. Zobaczymy co leka4z powie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Możesz zapytać o to lekarza przed zabiegiem. I ja również bardzo chętnie dowiem się co powiedział, bo mój lekarz stwierdził tylko, że jeśli mam skłonności do puchnięcia to może się tak dziać i zalecał masaż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
kennedy i co zrobiłas doline lez? Jestes zadowolona?
anastazjabe dalej masz podpuchniete oczy? Ja juz sama nie wiem co robic? Chciałabym i strasznie sie boje |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Tak, raz bardziej, raz mniej, ale zawsze są podpuchnięte. A jaki masz problem z oczkami? Ja miałam dolinę łez i dodatkowo mam cienie. TRII nie pomoże na cienie.... Ja bezpośrednio po zabiegu byłam zadowolona (jeszcze nie było opuchlizny), lekko podmalowałam korektorem pod oczami i wyglądały dużo lepiej niż zazwyczaj, ale jednak siny kolor pozostał, dlatego zdecydowałam się też na karboksyterapię. Jestem już po dwóch zabiegach i widzę delikatną różnicę w kolorze pod oczami.
Aha i doczytałam, że masz robiony botoks, tylko nie wiem w jakiej okolicy - mi lekarz powiedział, żebym nie robiła botoksu po TRII, bo zrobią mi się worki pod oczami. Podobno botoks może osłabić mięśnie i TRII spłynie do dołu. Edytowane przez anastazjabe Czas edycji: 2015-12-23 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja mam cienie delikatne, ale zrobiła mi sie dolina łez.
I taki jakby dołek pod okiem , co z daleka wyglada na cien w kształcie podkowy. Wczesniej nie miałam i teraz zastanawiam sie czy to nie od botoxu. Albo ze starosci. Sama juz nie wiem co o tym myslec. Widze, ze skora jest mało jedrna pod oczami, taka jakby rozlazła.ic te Ja bym chciała wypełnic te ubytki pod oczami. Czytałam , ze TRII nie puchnie, wiec to mit?? Ile ci podali pod jedno oko? MOzesz wstawic fotki samych oczu jak wygladało przed i teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie dziś zakończyłam 3 zabieg w odstępach dwutygodniowych redensity2. Efekty rewelacja. Podany 1ml. Rok temu podano mi 0,5ml nie było takiego efektu jak dziś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Jestem po 2 mezoterapiach preparatem Eye Bag Solution oraz 2 etapach podania Redensity II u dr Radziejewskiej. Eye Bag miał przygotować do wypełniacza, zmniejszyć worki, pomóc. Po obu mezoterapiach nie miałam żadnych siniaków, opuchnięcie było lekkie, ale... nie było najmniejszych efektów. Po dwuetapowym ostrzyknięciu Redensity mogę powiedzieć, że efekty nie były warte 600+800zł...
Efekty: - brak worków po średnio przespanej nocy - cienie? nadal widocznie, być może mniej, ale nie znacząco - komfort psychiczny, że zrobiłam coś dla siebie
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wybieram za dwa tygodnie na powtórkę TRII. Chyba, że moja dr wymyśli cos innego?
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Bardzo żałuję ,że wydałam tyle pieniędzy na tak słaby preparat . Kilka lat temu miałam wypełniane doliny łez stylage i od razu efekt .Równo ,gładko ,ciągle tak samo .Tym razem poszłam do innej lekarki ,która rozpuściła stare resztki i podała redensity 2. Według ulotki reklamowej pełen zachwyt . W istocie rzeczy efekt mizerny ! Cienie rzecz jasna jakie były takie są , doliny są ciut mniejsze ale nadal i mało tego ,skóra pomarszona jakby z grudkami ,patrząc pod kątem . Podano mi po 0.5 pod oko i kazano czekać na efekt . Juz wiem , ze pójdę dołożyć ale nie sadze bym była zadowolona .Tym samym jestem tak rozczarowana i wściekła , ze tak wtopiłam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Mały update. Po roku zastanawiania sie i uzalania nad moimi dołami tydzien temu zrobiłam sobie TRII. Bólu nie było praktycznie, bo wczesniej posmarowano mi okolice pod oczami kremem znieczulajacym. Po zabiegu lekkie zaczerwienie i jeden krwiaczek pod okiem, ktory mozna było ukryc korektorem. Efekt u mnie wow. Nie mogłam przestac patrzec w lustro. Dzis mija tydzien i widze, ze było lekko opuchniete bo dolina jest bardziej widoczna niz bezposrednio po zabiegu. Za tydzien ide na dolozenie kwasu bo dostałam tylko 0,5ml. Mimo wszystko wyglądam 1000 razy lepiej, nie ma tego cienia pod oczami. Mam nadzieje, ze po dolozeniu efekt bedzie utrzymywal sie bardzo długo.
Mi nic nie puchnie ale nie mam tendencji do opuchniec pod oczami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja mieszkam w Uk. Zapłaciłam 170 funtów za dwie wizyty. W sumie mam 1ml. Dzis byłam na dopelnieniu, bo w ciagu 2 tygodni jednak troche sie wchłoneło albo opuchlizna zeszła. W kazdym razie tydzien temu było extra, dzis juz ciut mniej. Teraz jak dolozyla wyglada naprawde fajnie.
Wydaje mi sie, ze za kazdym razem otwierała nowe opakowanie. W sumie sie nie przygladałam, bo mam do niej duze zaufanie. Nastepna wizyte mam za miesiac i powiedziała, ze jak trzeba bedzie to dołozy. Mysle , ze w ramach ceny. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Dziewczyny palicie fajeczki? Myslicie, ze to prawda, ze palenie powodu szybsze wchlanianie sie kwasu? Tylko to zmusi mnie do rzucenia palenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.