|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ex na plaży Polska
W pierwszym odcinku mieli chyba, że Hvar.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Nic nie przebije 1 sezon Warsaw Shore, kiedy wszyscy byli naturalni. Między ujęciami mają chyba reżysera.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ile było odcinków tego dennego programu ??
...denny ale po kryjomu oglądam w chwili odmóżdżenia po pracy hehhe
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ale muszę przyznać, że Wojtek dobiera sobie wybitne partnerki.
Mam tu raczej na myśli Patrycję oraz Korrrnelkę, która pojawiała się w WS ( choć nie zdziwię się jak i tutaj się pokaze) - olaboga! Dla mnie to taki typ głupio-mądrej niedojrzałej laleczki ![]() A sam Wojtuś to jednak delikatnie gwiazdorzy. Nie wytrzymałabym z takim typem człowieka dłużej niż kilka godzin
|
|
|
|
|
#36 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-13 o 23:54 |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Sandra jest z nich wszystkich najładniejsza, przebija eksy Wojtka o mile.. Nie wiem dlaczego niektórzy się zachwycają tymi dziewczynami?
Byłby dużo ładniejsze, gdyby nie miały napompowanych ust!! To wygląda okropnie, dlaczego jest taka brzydka moda teraz? :/ Mam nadzieję, że Sandra nie pójdzie w ich ślady i się tak nie oszpeci jak one. A swoją drogą, ktoś się tu zastanawiał jakie są linki między tymi uczestnikami, a WS Otóż, Sandra wstawiła foto ze Sliflerem na insta:https://www.instagram.com/p/BNFCaRzj...sandrasarapata Są razem? |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Przełamane po kolejnej Ex Wojtka
![]() A co do Sandry to nie rozumiem zachwytów nad nią - wygląda jak szatampowa Instagramerka, w dodatku ma dość widoczne (od samego wejścia) wałki. Dlatego pewnie została sparowana z Michałem - od obojga czuć taką bylejakość |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie na bardzo ładną twarz i ( jak na razie) naturalną. Co do kg, to faktycznie, ma lekką nadwagę, się nawet jej to pasuje. Na pewno na tle innych uczestniczek wypada bardzo korzystnie wizualnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Mógłby mi ktos tak wytłumaczyć w jednym zdaniu o co chodzi w tym programie? O co kaman z tymi ex? Maja zawrócić w głowie byłym? O co stawka?
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
comablack89 Otóż MTV wysyła na wakacje bodajże ósemkę uczestników.
W pierwszym odcinku bawią się nieźle, parują między sobą, po czym sukcesywnie przysyła się kolejno exów uczestników. Exi mają różne cele - jedni chcą odzyskać miłość, inni chcą się odegrać, a jeszcze inni sami nie wiedzą. I tyle z podstawowych założeń, potem dochodzą drobne komplikacje (np. przyjeżdża dwójka exów jednego uczestnika i trzeba dokonać wyboru, którego exa wyrzucić z programu, a którego zostawić). Stawki jako takiej nie ma, nic przynajmniej nie mówiono o tym dotychczas. |
|
|
|
|
#42 |
|
Komplikatorka
|
Heja
![]() Byłam ciekawa czy ktoś to ogląda i znalazłam Was ![]() Ja zaczęłam, bo znam osobiście jednego uczestnika i ciekawość co tam pokazał wygrała WS nie oglądałam ani jednego odcinka i nawet nie wiem o co tam chodzi
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 7d5d1bdea3fbb18ab1155295525c8aaba14b73cc_5fbc4d44b3770 Czas edycji: 2016-12-03 o 20:59 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-13 o 23:53 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;68235761]Wiadomo, nie jest najładniejszą dziewczyną jaka istnieje, ale moim zdaniem na tle innych uczestniczek wyróżnia się bardzo pozytywnie swoim wyglądem. Nie jest sztuczna, napompowana, wygląda ładnie bez makijażu. W Polsce dużo takich dziewczyn, ale porównaniu do innych eksów czy uczestniczek warsaw shore to wygląda dużo lepiej, a niektórzy się zachwycają napompowanymi eksami wojtka
[/QUOTE]Cóż za relatywizm xd Poza tym kierując się tymi kryteriami: Joanna > długo nic > Sandra. Na pewno jest ciekawsza niż kolejna typowa 18-tka z instagramową urodą. |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie sie tez podoba typ urody Sandry
uwazam ze jest bardzo ladna i zapada w pamiec. Tylko niech sie nie odzywa
|
|
#47 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-13 o 23:53 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie Olaf z Sandrą mogliby wylecieć z programu.
Zupełnie nie pasują do reszty, nie wnoszą żadnej wartości dodanej n, wyraźnie trzymają się na uboczu, w dodatku są alienowani przez pozostałych uczestników, - podobny przypadek jak z "młodymi" w WS. Poza tym nie oszukujmy się, że te wszystkie dramy i awantury to creme brulee tego typu programów, nikt o zdrowych zmysłach przecież nie bierze produkcji MTV na serio. Cytat:
W dodatku w tym odcinku emocje sięgnęły zenitu i lały się drinki xd Pasywno-agresywna relacja między nimi staje się coraz bardziej agresywna. Edytowane przez gulczano Czas edycji: 2016-12-07 o 01:13 Powód: Tak o xD |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Komplikatorka
|
Ogólnie dużo sytuacji jest "reżyserowana"
![]() Jak to znajomy określił "sztuczność"
|
|
#51 |
|
Killing me softly
|
Najbardziej mnie bawi, jak dziewczyny (w szczególności Jola) mówią o sobie, że są damami, mają klasę i honor
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Jak myslicie odpadnie Krystian czy Wojtek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Pojęcia nie mam. Wydaje mi się, że Wojtek, żeby zrobić tej jego lali na złość.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Komplikatorka
|
Wojtek
Na fp już pisali
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2016-12-14 o 08:23 |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki za spoilera...
|
|
|
|
|
#56 |
|
Komplikatorka
|
Odpowiadałam na pytanie wyżej, ale nie ma za co
Jeszcze chcesz coś wiedzieć ? Kolega tam był więc mogę powiedzieć do samego końca co będzie
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cos w zwiastunie mowili o malej blondyneczce, czyzby mala Anka? Ci faceci tam to tragedia, chamy, prostaki, tepaki.Tylko ten Adam no i mlody Olaf sa w miare. Wojtek bylby ok gdyby nie uawazal sie za niewiadomo kogo, widac ze sodowka mu uderzyla.
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Mała Anka wejdzie na 100%, na profilu Joli było dodane zdjęcie z uczestnikami w tym jedna dziewczyna miała zakrytą twarz, a pod spodem komentarz Małej z jej prywatnego profilu o tym, czemu ją zakrywają...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

...denny ale po kryjomu oglądam w chwili odmóżdżenia po pracy hehhe

Byłby dużo ładniejsze, gdyby nie miały napompowanych ust!! To wygląda okropnie, dlaczego jest taka brzydka moda teraz? :/ Mam nadzieję, że Sandra nie pójdzie w ich ślady i się tak nie oszpeci jak one.