![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marudzimy że chyba w grudniu nie urodzimy... Grudniówki 2016 cz 6
ja spac nie moge ogladamy film na lapku bo tv nie mamy .
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Julus cc 16:49, 3790 gram, 59 cm. Boli jak cholera 😩
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje! :-* najwazniejsze ze jest , bol niedlugo minie :-* Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to dorodny chłopak! ![]() Biedna... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
justynia, a jak u Ciebie noc się zapowiada???
monika, Tobie też życzę spokojnej ostatniej nocki w domu z córcią wewnątrz brzucha ![]() Uff, Lidka szaleje jak jeszcze nigdy! Aż boli konkretnie chwilami jak się rozpycha ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2016-12-13 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja zaczelam od dzis regularnie 4 razy dziennie siadac na pilke i robic krążenia biodrami.
Moj kot spierdziela z domu jak widzi moja pilke tak sie jej boi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mam skurcze od 16 poczatkowo nieregularne potem co 7-8 min.. Wzielam prysznic i zeszly co 10-12 min.. Teraz czekam na jakies 4 regularne i jedziemy na ip.
Jak mowilam ze nie bolaly to kurde teraz nadrabiają :\ boli tak ze nie wiem czy męża drapać czy ściany ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Papaya gratuluje !!! ![]() ![]()
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2016-12-13 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam wrażenie, że większość akcji porodowych u nas odbywa się w nocy, co? Po raz kolejny będę za każdym przebudzeniem się w nocy zerkać na tel! ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
my mamy filmowy maraton na lapku
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
kciuki!!! ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odpoczywaj, będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Myśl ze synuś jest juz bezpiecznie z Tobą
![]() ![]() I w ogole gratulacje kochana ![]() pociesz sie ze poród SN tez by bolał a i szyte krocze daje w kość - mnie juz 10 dzień boli Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szpitalu, zostajemy. Mąż mnie wlasnie rejestruje a ja juz po badaniu. Trzymajcie kciuki !
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Justyna kciuki!
Okazalo sie ze cewnik nie odciagal mi moczu i mialam pelen pecherz dlatego nawet przeciwbolowki nie dzialaly 😑 ych. Od 17:30 cycolimy i tulimy sie z julkiem a jutro przyjedzie tz i moze sie nim zajmie to bede miala czas zebg odespac. A kiedy wejsc na forum to nie mam pojecia 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super ze jestescie razem ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Papaya gratki
![]() Justyna super i pelnia i w terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My nie spimy znowu 😢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Papaya gratulacje!!! 🌹🌹🌹
Czekamy na fotke krolewicza 😍 I szybkiego powrotu do zdrowia!!! Justynka trzymamy kciuki! ✊✊✊ My nadal walczymy z KP... Są silikonowe nakładki oszukanczo polewane mm żeby ciągnęła cokolwiek , bo glodna 😩😩😩 Niestety jak ja zabrali na obserwacje po porodzie ( niższe pH ze wzgledu na długość porodu) to dali jej butelkę i wszystkie babki mówią ze dlatego mi się jeszcze nie rozbujalo a i ona leniuch, bo z chcą nie leci jak z butli... Była dziś psycholog i pytala o samopoczucie i widząc moja minę jak mowilam o KP to mówiła ze wpadnie jutro jeszcze, znaczy dziś ... Przepraszam , ze nie nadrabiam Was, ale nie ogarniam 😩😩😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby le.kko poszło 💪 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:25 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Cytat:
Współczuję tego moczu 😩 U mnie łlasce źle zrobili zastrzyk w kręgosłup I podobno jej wyleciało Czasu nie mieli I jak mówiła czuła dużo podczas operacji Podobno np samo cięcie nawet 😶🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:25 ---------- Cytat:
Bo sn czy cc to dupa nie wybór 🤐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Jak się ogarniemy to opisze jak to z nami, meczennicami było 🙌
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poddawaj się i nie bierz tego do siebie Spokojnie podchodz do tematu ☝❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja wczoraj dostalam adasia do w koncu kolo 21 bi sie wyprosilam bo mial kezec na obserwacji, ale nic nie chcial ssac, bo juz byl najedzony j tylko przy mnie spal z dwie godzinki i go oddalam o 23 bo juz przysypiakam i balam sie ze go zgniote, a mam ograniczone ruchy pdzez to ze jestem po cc. powiedzialam poloznym zeby mi go przyniosly na karmienie w nocy ale one niestety ze dopiero rano mi o 6 mi przyniosa., wiec teraz juz nie moge spac i na niego czelam. bylam tez w nocy u niego z tym obolalym brzuchem po cieciu i sporo po wyjsciu z lozka mi wylecialo krwi na podloge wiec naralobilam sobie jeszcze roboty i bedac o 1 w nocy u niego widziakam ze musial przed cgwila mm bo ulewal duzo. kurcze mam nadzieje ze teraz rano chociaz mi go dadza nienajedzonego.
co do rany i operacji to musze powiedziec ze super narazie. strasznie sie bakam tego cc, ze moze cos bede czuka podczas operacji, ze bedzie okropnie bolec. te bole co mam teraz to lekkkie pobbolewania nasilajace sie podczas ruchu. jestem na przeciwbolowych takich jak ketonal, paracetamol. slyszalam ze drugj dzien po operacji jest najgorszy wiec trocge sie boje. ale ten bol co czulam orzy skurczach to nic w porownaniu do tegl. przy skurczu przy rozwarciu 7 cm maz wbijal mi kciuki w kregoslup z calych sil a ja jrzyczalam mocniej, mocniej a on nie dawal rafy, chociaz facet jest silny bardzo, ma 190 wzrosth i 95 kg i tez mega duzo sily i on wymiekal, ze nie dawal rady tak mocno sie wbijac. i te skurcze byly coraz czestsze co 2 minuty. godzine wczesnien przy tak silnych skurczach odkaczylam sie sama od oksytocyny i odmowilam jej przyjmowania. musiakam sie pod tym podpisac. lezelam pod ktg i pod oksytocyna i mnue tak zostawili. lezakam juz godzine krzyczac ratunku tak nega mnie bolalo aa skurcze co 2 minuty mega silne. meza nie bylo bo jeden lekarz go wyprosil o y mowiac ze jeszcze tk dlugi potrwa ake w tamyej chwili juz do mnie jechal. wypiekam sie sama z tego ktg sama idlaczylam sue od oksytocyny a vabka to widzac powuedziaka ze jaj chce moge rodzic ba ulicy a ja do niej: no wkasnie wole na ulicy. potem orzyjechal maz j tak przez godzine mnie nasowal podczas wszystkich skurczow. gdy skonczyla sie istatnia cesarka wzieli mnie di operacji. nie mogli nawet mi wlozyc cewnika bo nie mogkam wytrzynac lezac na wznaj na skurczu i chxuakam zebt zrobili mi tk miedzy skurczami a skurcze juz co minute. nie mogli tez sie wkluc bo ich blagalam zeby to nie bylo na skurczu. no masakra co wtedy czulam. na cesarce juz atmosfera byla mega super. zartowali ze mna. pielegniarka anestezjologiczna byla bardzo mila. lekarz wyjal adasua j mowi: 5 kilo jak nic, z tego jajka waza kilogram. ![]() ja myslalam ze on zartuje ze 5 kilo a oni ze raka waga ze zdrowy i pokazali mi go, byl taki sliczny i patrzul na mnie takimi wielkimi oczami. podczas operacji gadalam takie glupoty, ze juz nigdy nie bede miaka dzieci, ze jezeli bede miaka to nie zjem nifdy noc slodkiego zeby nasteone dziecko nie bylo takie duze,( co chyba wciele w zycie) ze bede sie dyzo ruszac, zeby dzidzia tak duzo nie przytyla. jak dla mnie kazda kobieta ktira urodzila naturalnie powinna dostac jakas nagrode nie wiem nobla? nie chce straszyc bo moze dzuewczyny ktore maja nniejsze dzieci odczuwaja mniejszy bol i nie jest tak zle, ale u mnie bylo strasznie. ![]() ciesze ze jestem po i mam dzidziusia bo to jest tak wielkie szczescie ze nie da sie tego opisac.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Urodzilam
![]() Przed 5 mała była na świecie !!! Bożeee ordery dla każdej kobiety za poród !!! Gdyby nie gaz to bym umarła !!! Jak dojde do siebie to sie odezwe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Dziś mnie wymeczylo to dziecko. Co chwile cos. Tzn pielucha. Aż się zaczęłam zastanawiać czy to normalne.
Dziś Ala taką fontanną osrała tżta ze śmiałam się z pół godz. Nie dość że jego to jeszcze koc i podłoga 😁 Melduje źe odpadł nam pepuszek! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przez to ze tyle tych porodow przez dwa dni to w jakas depresje chyba wpadam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Patrzac na liste mam do rozpakowania czuje lekkie przerazenie, coraz blizej swieta ... ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.