![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juzxxxxu, dziewczyny, co się stało z moim grzecznym dzieckiem. Śpi dzisiaj po 15 min.i cały czas stęka . Już mam dość! Zaraz go chyba ubiore i wystawie przed dom, może dłużej pospi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
Aaaa! Mieszko właśnie usiadł sam!
#274 |
Zakorzenienie
|
#275 |
Zakorzenienie
|
Gratki!
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Dałam po raz pierwszy marchewkę. I doopa. Wykrzywia się, wypluwa i dławi papką. Później już ręką odsuwa łyżeczkę. Czy to znaczy, że jeszcze nie czas? 😲 Kurde, jaka różnica. Maks od razu pięknie polykał i.po dwóch dniach zajadał już połowę słoiczka . A ten mały wrazliwiec kompletne przeciwieństwo |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale super, że w nocy się poprawiło, oby tak dalej! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ewentualnie może spróbuj mu dać ugotowaną pokrojoną w słupki? Ostatnio moja koleżanka miała przez kilka dni to samo co Ty - dziecko się krzywiło, odpychało łyżeczkę. Po moim wykładzie na temat BLW, dała mu warzywka do samodzielnego jedzenia i włala - sam sobie podjadł ![]() Ja coraz bardziej wierzę w magiczną moc białych pampków u nas! Nie dość, że Marysia w nocy lepiej śpi, to jeszcze na spacerze dzisiaj spała ponad 1,5 godziny (a od jakiegoś czasu było to góra 40minut). Mało tego - przychodzimy do domu, otwieram pampka a tam kupa! Nawet nie wiem kiedy ją zrobiła, bo nawet nie zajęczała ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- A czo to tylu podglądaczy? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tutaj nie szaleją z rodzajami jak w Pl ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Wow, Australia, chyba mamy b.ciekawy wątek! 😂 Dziec zasnął na dworze. Zimno jak Ch.olera ale może pójdzie wzorem Ignasia Śliweczki i pospi porządnie. 😋 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
My po szczepieniu dzisiaj kisimy sie w domu caly dzien. Na szczęście Oliwka grzeczna
![]() Doidy nie robi na niej wrazenia. Jak za pierwszym razem sie napila to teraz leje sie po brodzie wszystko. No ale sie nie poddaje codziennie robie podejscie ![]() Lena współczuję z tym okresem i lacze sie w bolu u mnie w maire normalnie teraz ![]() Dla Mieszka 👏👏👏 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Caryca - brawa dla Mieszka!
![]() U mnie wizaz cały czas na tel pracuje w tle więc pewnie też liczy ![]() Franek pije że zwykłej szklanki ostatnimi dniami. Fajnie uderza ząbkami o nią i tak dźwięczy ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Kasiu kiedy Ci się unormowalo? Ufff chyba trochę odpuszcza, bo mogę wstac. Znaczy się bol, bo leje się nadal. |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj pierwszy dzień 2 okresu i mysle ze bedzie po "staremu" pierwszy byl dlugi i bardziej obfity. Mam nadziej Lena ze u Ciebie bedzie juz coraz łagodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Czytam na bieżąco a co chcę napisac to coś mi przeszkadza. Yeraz walczę z czasem.i baterią.
U nas noc kiepska co godzinkę pobudka raz bylo 1,5h ![]() Gratki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnej nocy Mamuśki ![]()
![]() |
#285 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2016-12-13 o 20:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, no widzisz. Czyli mnie też nie widzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
U mnie kolejny dzień do dupy.
Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a idź mi nie mów nawet, Mikiś to jadł od razu chętnie, czasem i jeden słoiczek nie starczał i się darł o jeszcze, a ten pluje, wypluwa, leje mnie porękach łyżeczkę wywala ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też się trochę boję bo niby chłop hak dąb ale jeszcze taki dzidziuś ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Kaśka, współczucia dla koleżanki. Młody chłopak i jeszcze malutkie dzieciaczki😖 chorował na coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
rak
![]() Ania dobranoc, oby nocka była lepsza ![]()
#290 |
Zakorzenienie
|
Dziad! 😢
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Chwalę się, że mój młodszy synus kolejny wieczór zasypia sam😁 Zjada butlę, odbijamy, odkladam do łóżeczka, włączam misia i projektor i Idę sobie. Obserwuję Kubę w monitorku. On się turla na prawo i lewo i zasypia😍 ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- I dzisiaj przyszedł mój klej na gorąco. Od jutra zaczynam tworzyć😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||||
Konto usunięte
|
Moja trójca śpi i ja też zaraz zmykam, bo może być ciężka noc... Ignaś w dzień nie marudzi jakoś bardzej niż zwykle. Bawi się na macie i glut mu co chwilę wisi
![]() Odciągamy mnóstwo glutów! Dzięki temu kto wymyślił aspirator do odkurzacza, bo bez niego by mi chyba gałki oczne wsysło ![]() Brawo! Jeśli dobrze pamiętam jeszcze jest na podium- miejsce 3. ![]() Cytat:
![]() Ja bym się nie poddawała. Podawaj przez kilka dni żeby przyzwyczaił się do nowego smaku. Podobno trzeba podać 6 razy coś, żeby mózg to polubił ![]() Chociaż ta teoria jakaś nie do końca prawdziwa jest, bo mi na przykład milka oreo już za pierwszym razem bardzo zasmakowała ![]() Cytat:
![]() Nooo, podglądaczy jak w czerwcu! Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
W ub. roku mój kolega z podstawówki zmarł na raka i moja koleżanka (4 lata młodsza) na białaczkę. Oboje małe dzieci zostawili. W zeszłym roku zmarła też 36 letnia mama chłopca z klasy Igi. We śnie zaczęła się dusić. Mąż ją reanimował, potem była w śpiączce i chyba po miesiącu zmarła. Masakra po prostu. Tyle teraz młodych ludzi choruje :-( Oby nam zdrowie jak najdłużej służyło! Brawa dla Kubusia za zasypianie ![]() Jedyny minus jest taki, że w ogóle nie korzystam z łóżeczka ![]() Pochwal się od czego zaczynasz tworzenie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Kasia dzięki, też mam taką nadzieję.
Australio albo z takiej z uchem albo z ikeowskiej więc obie są grubawe ![]() Sliweczka - Milka oreo hahahahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak tak nocki?
#294 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas 2 pobudki, więc nieźle, tylko po drugiej się wierciła bardzo i musiałam wstawać i smoczka podawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez mam takie okresy ![]() Cytat:
Jajko całe ![]() ![]() Gratulacje! ![]() Dzien dobry mowie i ja ![]() Elegancko nadrobiłam ![]() ![]() U mnie kiepski poniedziałek a wczoraj byłam u rodziców wiec szal zakupow mnie pochłonął bo syna z babcia zostawiłam :P: Dzis sprzątam i moze zrobie tez jakies ozdoby na choinkę - to nasza pierwsza i w ramach oszczędności sama jakies bombki potworze :p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U nas nocka spoko, Mały się budził jak zwykle 2 razy ![]() Ja też już troszkę lepiej się czuję, tzn jeszcze ciut mnie boli jak się ruszam ale jest o niebo lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie coś rozkłada przeziębienie, czuję zawalone zatoki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Heloł! U nas nocka całkiem całkiem
![]() ![]() Kupiłam wczoraj nawilżacz powietrza i od razu lepszy komfort spania. Nie obudziłam się z wysuszonym nosem i gardłem. Ignaś leży na macie i odczepia notorycznie te boki. Gryzie je aż piszczą mu na dziąsłach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
Taki gryzak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.