|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kosmetyk do twarzy
Kochane prosze o pomoc, przymierzam sie do kupna kosmetyków do twarzy, mam twarz raczej sucha,skłonna do zmian trądzikowych, zastanawiem sie co kupić, z jakiej firmy, co mi polecacie, wczesnie uzywalam nivea, garnier, iwostin, lirene ... moze macie cos sprawdzonego, a tak wogole jak oczyszczacie twarz, stosujecie zel do mycia, potem tonik ...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyk do twarzy
Ja zakupiłam ostatnio skuszona opiniami na wizażu maseczkę Soraya Biostymulacja równowagi hydrolipidowej z efektem mikrodermaabrazji. Bardzo fajna, stosuje się ją na noc zamiast kremu. A co do suchej skóry to przede wszystkim pij dużo wody mineralnej, wypróbuj capivit A + E lub capivit hydrocontrol, co do kremów to niezły jest garnier komfort suchej skóry na dzień, ale ja zwykle używałam go zimą i nie wiem czy teraz się sprawdzi, bo może być za ciężki. Nic innego z kremów nie przychodzi mi do głowy, bo ivostin już stosowałaś, spróbuj może wody termalnej, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest caly watekj na ten temat np. w "nasze zbiory kosmetyczne" chyba sie to tak nazywa tam jest mnostwo kosmetykow i jak dziewczyny oczyszczyaja twarz... a co do mnie do twarzy stosuje serie Avene |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
tu tez moze cos znajdziesz dla siebie
Wasze sposoby na dbanie o siebie - ODTAJNIONE wyszukiwarka to super sprawa ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.