|
|
#3361 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3362 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka branża, że nawet na górze takie Jobsy i Cukierbergi chadzajo w golfach i t-shirtach, to jak tu nagle na dole wyskoczyć z jakimiś wiktoriańskimi stójkami i vintage kieckami? ![]() Za to z drugiej strony - jakie wrażenie robią tak ubrane osoby Zwłaszcza, gdy wokół luz blues totalna dowolnośc (a czasem i bezguscie ) na ulicach, to tym bardziej mi się podobają osoby ubrane dośc klasycznie http://szkoladam.pl/czy-klasyczna-el...odaje-nam-lat/ "Zauważyłam, że termin klasyczna elegancja mniej więcej równa się ładunkiem emocjonalnym z funkcjonującym jeszcze czasem stwierdzeniem 'stara panna'. "
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-14 o 14:52 |
|
|
|
|
#3364 |
|
BAN stały
|
Wybieram świąteczne oświetlenie okienne, za duży wybór, zdecydowanie
|
|
|
|
#3365 |
|
To ja :)
|
Sprawdź, jakie mają sąsiedzi i po prostu kup większe
![]() Zapisz
|
#3366 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Piers do przodu
|
No nie mogę się doczeać warsztatów kulinarnych wsysło mnie nieco ![]() Miłego dnia Baru snad niczego
|
#3368 |
|
|
Znalazłam motto perfumoholika ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Tak, planowałam się nim pochwalić, ale się nie chce ładować... To jeszcze raz...
|
#3369 |
|
|
No i
|
#3370 |
|
BAN stały
|
Mursz, jest
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
... bo własnie miałam pytać o perfumy znów ![]() chyba chce misie czegoś jak stara Lolilita Lempicka tylko odrobinę mniej lukrecjowatego. Jakieś wiśnie w likierze, no i żeby było DOSTĘPNE Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-14 o 16:24 |
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Ktos wybiera się ze mną do muzeum w niedzielę?
|
#3373 | |
|
|
Cytat:
Kupiłam pierogi z grzybami, odgrzałam sobie, ugryzłam, a tam pół na centymetra grube ciasto i mały, płaski kawalątek grzybka... I wiecie co?? Tylko do siebie mogę mieć pretensję, czytam skład: olej, mąka, sól, GRZYB, cebula... Zapisz
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale fakt, na dzisiejsze realia, to dużo Mon cheri chyba wycofli, nigdzie nie widuję w sklepach, ale właśnie szamam Wedlowe wiśnie w likierze 2. My zamówilismy na święta takie "prawie domowe" Asine chyba czy coś. Są przegenialne, wczoraj napadłyśmy z Mam na 2 paczki celem testowania. Kołduny z pieczarkami i grzybami oraz grzybowe uszka. No po prostu mistrzostwo, osiągnęłam wczoraj szczyt zadowolenia ze smaku, i było mi błogo, świat przestał istnieć. Robić będziemy tylko kompot i ryby Aaaa, ja chyba szczelę bigos wege z Jadłonomii, bo wszyscy go kochają oraz sos grzybowy bo jest prosty i obłędny i do wszystkiego
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-14 o 16:42 |
|
|
|
|
#3375 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Parabelko, mam taki problem pierwszego świata, że jak umyję paszczę tym wszystkim i wklepię hydrolat z zielonej herbaty to jest bardzo dobrze - cera rozjaśniona, pory ściągnięte, wystarczy upudrować nos bo cała reszta wygląda świeżo. A jak nałożę choćby hialuron to już wyłażą zaczerwienienia, rozszerzają się pory a twarz wygląda na przetłuszczoną. No i teraz dylemat - nakładać mimo wszystko + krem + coś tam? Mam wrażenie, że z każdą warstwą robi się większe ciasto. Czy zły hialuron wybrałam, czy po każdym tak jest? |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ruskich bym pojadł
|
||
|
|
|
#3377 |
|
|
Ruscy struchleli....
![]() Zapomniałam napisać, jak mój kochany telefon mnie wczoraj załatwił. Klikałam sms, patrząc na jakiś film, wyklikałam i puściłam, przy czym, jak już było za późno, coś mnie tknęło... Miałam wysłać "Jak plany na święta?", a wyszło "Jak plamy na ryju?" Naturalnie wysłałam zaraz wyjaśnienie, i dostaję odpowiedź: "to było morderstwo doskonałe, udławiłam się herbatą" ![]() Zapisz
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to jak nałożę serum olejkowe z IOSSI to mam gładko twarz, jakby mi pory rozprasowywało. Mam takiego pomysła, a jakbyś tego hialurona właśnie z jakimś emolientem walnęła? Olejkowe serum etc? Może nie będzie się tak osadzał, bo właśnie na mnie wszelkie hialurony, gliceryny w roztworach wodnych - esencje - się osadzajo. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Nienawidzę tego smartfonowego alfabetu. |
||
|
|
|
#3379 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Piers do przodu
|
Mursz ja zamówiłam sobie pielemieni z SAMYMI grzybami (podgrzybkami) z cebulką
![]() Za to dopiero co zrobiłam fit sałatkę, częstujcie się
|
#3381 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
jest Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
, i nie przeszkadza mi warstewka kosmetyków na skórze , bo raz, że działa ochronnie, dwa - świadomość jej istnienia hamuje odruchy dotykania łapami twarzy, co tylko ma pożądane skutki w postaci mniejszej ilości syfów z powodu że brudne łapy skóry nie dotykają ![]() Kluczowe pytanie - jaki hialuron masz ? płynny i rzadki czy jakiś gięsty ? Bo może od tego to też zależeć jak podejrzewam , chociaż każdy zostawia taką cieniutką jakby świecącą warstewkę . Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kupiłamse seruma na zapas i dwa kremy do rąk ![]() Zapisz
Zapisz Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-12-14 o 18:41 |
|||||
|
|
|
#3382 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3383 |
|
|
Bielendy?? Bo ja trzy
ale może coś na prezent będzie...Zapisz
|
#3384 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Tylko pytanie, skoro nie pasuje mi ten efekt to:- trudno, trzeba i już - znaleźć inny hialuron np. wodnisty - używać na noc 2. mój jest dość gęsty, żelowy, ale wchłania się, nie ma lepkiej w dotyku warstwy. Ino wizualnie słabo. Zastanawiam się czy wodniste w stylu Hado Labo są mniej "mokre". Cytat:
![]() 2. trochę nie zrozumiałam co do mnie piszesz ![]() BTW u mnie roztwór wodny gliceryny działa dokładnie w drugą stronę: paszcza się niemiłosiernie lepi, ale jest matowa i taka smooth A, jeszcze mam kryzys pielęgnacyjny (szybko!). Otóż wyczytałam, że to Volufiline nie działa, nie ma prawa działać, działa tylko wg koncernu, który je opatentował i przekupionych blogerek. A na mnie chyba działa, i zastanawiam się, skąd tak nagle wybiórcze placebo. Zaczęłam teraz się analizować w lustrze, że może se wmawiam i jest źle jak było ![]() Ponadto wyczytałam, że Sidmool ogólnie nie działa, że płatki pod oczy nie działają, w ogóle wszystko jest słabe i o kant tyłka. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-12-14 o 20:10 |
|||
|
|
|
#3385 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() możesz też wejść w uproszczony wyciąg ze wszystkiego, co podałaś Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2016-12-14 o 20:24 |
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad domowego karaoke z małżem
Byłam m.in. Axl'em Rose i Royem Orbisonem. Cytat:
![]() 2. No jak nie? No przecież normalnie, mieszać hialurona z czymś olejowym - krem/serum na bazie emolientów. I oczywiście mam na myśli z takim co już emulgatora ma w sobie of kors. Cytat:
Tzn ja w tym nie widzę nic złego. To chyba lepsze niż gangi jednak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-14 o 21:40 |
||
|
|
|
#3387 |
|
BAN stały
|
Znad herbaty
|
|
|
|
#3388 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3389 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Jessoo, chomik mi się dziś trafił naprzeciwko ![]() To jest taka babka z Płochocina, 50+, która nałogowo żuje gumę i non stop się jej te policzki trzęsą, dokładnie jak u chomika. Jak ją widzę na peronie to idę w innym kierunku, no ale dziś się dosiadła a że tłok był, nie miałam gdzie miejsca zmienić, tylko się z zadumą wpatrywałam w sufit. Obrzydlistwo.
|
|
#3390 | |
|
|
Cytat:
![]() Jakoś w ogóle nie jestem zwolenniczką gumy do żucia. Ludzie międlą paszczą, jeszcze niektórzy przy tm mlaskają, fuj. Zapisz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Zwłaszcza, gdy wokół luz blues totalna dowolnośc (a czasem i bezguscie
) na ulicach, to tym bardziej mi się podobają osoby ubrane dośc klasycznie

Znalazłam motto perfumoholika