Fenomen Angel - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 08:55   #211
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Fenomen Angel

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
(...)

A dziś mam je na sobie, na obu rękach i wyłapuję w nich coś miękkiego, ciepłego, przytulnego, kobiecego i uroczego.

To się jakoś leczy?

Obawiam się, że nie
Wygląda na to, że Angel wreszcie pokazał ci swoje piękno.
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 09:08   #212
Katty_p13
Piers do przodu

Kropko - wyleczyć może tylko znudzenie zapachem
Stary 2008-03-11, 09:56   #213
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
A dziś mam je na sobie, na obu rękach i wyłapuję w nich coś miękkiego, ciepłego, przytulnego, kobiecego i uroczego.

To się jakoś leczy?
Kropko, jest na to rada. Wystarczy kupić sobie 50 ml Angela, skrapiać się nimi obficie zwłaszcza w ciepłe dni, a szczególnie w letnie upały i przejdzie Ci jak ręką odjął.
A ja oddałam swojego Aniołka ( dostałam go w prezencie) kuzynce, bo leżał tak sobie niekochany, niedoceniany.
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:25   #214
ropuszka
Zakorzenienie

Ja to chyba jednak Aniolka kocham Pare dni temu psiknelam sie nim w perfumerii i doszlam do wniosku, ze to najpiekniejszy zapach swiata. Trudny, niezwykle oryginalny, zawsze bedzie wzbudzal duze emocje. Moze sluzyc zarowno do odstraszania jak i uwodzenia. Ale najlepiej sprawdza sie w roli pocieszyciela. Serio. Przezywam teraz chyba najgorszy okres w swoim zyciu (albo tak mi sie teraz wydaje) i on jeden sprawia, ze sie usmiecham. Znam Angela od daaawna, mialam raz tylko wielka mgielke do ciala, nie odwazylam sie na zakup tradycyjnych perfum, ale mimo to czasami nachodzi mnie chec psikniecia sie tym zapachem. Ostatnio po takim tescie naprawde humor mi sie poprawil. Co jakis czas dolatywal do mnie subtelny (!) zapach tych perfum i wtedy wracal usmiech na moja twarz. Sweterek pachnial intensywnie Aniolkiem, az mi sie go prac nie chcialo Od tamtego dnia, po wielu, wielu latach mojej znajomosci z Angelem, odkrylam, ze to Aniol Pocieszyciel. Aniol Stroz, Aniol Smutku i Aniol Nadziei. Wszystko w jednym.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 11:42   #215
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Ja to chyba jednak Aniolka kocham Pare dni temu psiknelam sie nim w perfumerii i doszlam do wniosku, ze to najpiekniejszy zapach swiata. Trudny, niezwykle oryginalny, zawsze bedzie wzbudzal duze emocje. Moze sluzyc zarowno do odstraszania jak i uwodzenia. Ale najlepiej sprawdza sie w roli pocieszyciela. Serio. Przezywam teraz chyba najgorszy okres w swoim zyciu (albo tak mi sie teraz wydaje) i on jeden sprawia, ze sie usmiecham. Znam Angela od daaawna, mialam raz tylko wielka mgielke do ciala, nie odwazylam sie na zakup tradycyjnych perfum, ale mimo to czasami nachodzi mnie chec psikniecia sie tym zapachem. Ostatnio po takim tescie naprawde humor mi sie poprawil. Co jakis czas dolatywal do mnie subtelny (!) zapach tych perfum i wtedy wracal usmiech na moja twarz. Sweterek pachnial intensywnie Aniolkiem, az mi sie go prac nie chcialo Od tamtego dnia, po wielu, wielu latach mojej znajomosci z Angelem, odkrylam, ze to Aniol Pocieszyciel. Aniol Stroz, Aniol Smutku i Aniol Nadziei. Wszystko w jednym.

Na ubraniach rzeczywiście Angel pachnie bardzo ładnie. Natomiast co do skóry - mnie już chyba po prostu się znudził... Nie czuję wielkich porywów serca, gdy go używam. No, generalnie żadnych emocji już do niego nie żywię, stał mi się obojętny. Szkoda troszkę...

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 12:34   #216
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Obawiam się, że nie
Wygląda na to, że Angel wreszcie pokazał ci swoje piękno.
Ładnie to się tak śmiać ze zszokowanej koleżanki?
Chyba tak, chyba pokazał.
Pytanie czy da się ujarzmić czy będzie mnie przyciągał i odpychał, jak Słoń?

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Kropko - wyleczyć może tylko znudzenie zapachem
Znaczy zakup? Tak też myślałam.

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;6863944]Kropko, jest na to rada. Wystarczy kupić sobie 50 ml Angela, skrapiać się nimi obficie zwłaszcza w ciepłe dni, a szczególnie w letnie upały i przejdzie Ci jak ręką odjął.
A ja oddałam swojego Aniołka ( dostałam go w prezencie) kuzynce, bo leżał tak sobie niekochany, niedoceniany. [/quote]
Oj, samo słowo "obficie" przeraziło mnie w kontekście Angela. Dziś mam dwa małe psiki, po 1 na przedramieniu i sądzę, że naprawdę tyle wystarcza.

Ale rzeczywiście - Angel ma swój urok, a ja go chyba właśnie odkryłam. Zaraz wlezę pod stół i odszczekam wszystko co o nim wcześniej napisałam.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 08:13   #217
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Ale rzeczywiście - Angel ma swój urok, a ja go chyba właśnie odkryłam. Zaraz wlezę pod stół i odszczekam wszystko co o nim wcześniej napisałam.
Ja też odszczekuję wszystkie okropne rzeczy ktore mówiłam, pisałam i myślałam o Angelu.
Przy okazji robienia wiosennych porządków znalazłam próbkę i sobie pomyslałam że zanim ją wyrzucę popsikam nadgarstek aby ostatecznie się przekonać że to śmierdziuch nie dla mnie. Niestety, a może na szczęście Angel roztoczył przede mną swoje piękno które do tej pory było dla mnie niedostępne-cudowna mroźna słodycz...Zawładnął mną całkowicie i nieodwracalnie. Dołączam się do pytania Kropki-czy i jak to się leczy? Choć wlaściwie wcale nie chcę się wyleczyćAngel już do mnie leci i nie mogę się doczekać
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-21, 06:50   #218
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Ja też odszczekuję wszystkie okropne rzeczy ktore mówiłam, pisałam i myślałam o Angelu.
Przy okazji robienia wiosennych porządków znalazłam próbkę i sobie pomyslałam że zanim ją wyrzucę popsikam nadgarstek aby ostatecznie się przekonać że to śmierdziuch nie dla mnie. Niestety, a może na szczęście Angel roztoczył przede mną swoje piękno które do tej pory było dla mnie niedostępne-cudowna mroźna słodycz...Zawładnął mną całkowicie i nieodwracalnie. Dołączam się do pytania Kropki-czy i jak to się leczy? Choć wlaściwie wcale nie chcę się wyleczyćAngel już do mnie leci i nie mogę się doczekać
Wiesz, ja chyba też nie chcę. Siedzę sobie w nim, a że jest na karku nie czuję go, nie męczy mnie, nie drażni. Ale gdy tylko się ruszę, czuję jak ciągnie się za mną piękna chmurka. Najładniejsze jest właśnie to co się lekko w tym obłoczku unosi.

Stary 2008-03-21, 06:57   #219
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Wiesz, ja chyba też nie chcę. Siedzę sobie w nim, a że jest na karku nie czuję go, nie męczy mnie, nie drażni. Ale gdy tylko się ruszę, czuję jak ciągnie się za mną piękna chmurka. Najładniejsze jest właśnie to co się lekko w tym obłoczku unosi.
Dopadło nas na dobreDo tego mój TŻ stwierdził, że cudnie i smakowicie pachnę, teraz ostrzę pazurki na Innocenta
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-21, 07:12   #220
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Dopadło nas na dobreDo tego mój TŻ stwierdził, że cudnie i smakowicie pachnę, teraz ostrzę pazurki na Innocenta
To dobrze się masz. Mój rano przy pożegnaniu zrobił na mnie oczy i powiedział milusio: "idź już, zaraz mnie będzie głowa bolała".

Stary 2008-03-22, 14:08   #221
martwa papuga
Zakorzenienie

Przyzynaję, coś w tym Angelu jest, czego nie ma w innych. U mnie tak było:

- 2 lata miłości po uszy
- 2 lata totalnego obrzydzenia
- pół roku bardzo na plus
- parę miesięcy zniechęcenia
- i od wczoraj znów -

martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-22, 14:20   #222
taiwa
Zadomowienie

Ja powiem tylko tyle, że prawie się nie zdarza, żebym kupowała kolejną butelkę tego samego zapachu. Niewiele było takich przypadków
Angela zużyłam już jedno 100 ml, jedno 50 ml które skończyło mi się chyba na początku lutego, i już za nim tęsknie!
Choć tym razem całkiem możliwe, że się skuszę na którąś z kwiatowych wariacji
Stary 2008-03-22, 16:11   #223
moniuleczka
Zakorzenienie

Ja uwielbiam ten zapach, mojemu chlopakowi rowniez sie bardzo podoba, po prostu Algel ma cos w sobie, a cena to jest podobna jak wiele innych ''modnych'' perfum. Ja osobicie nie wydalam na to kasy tylko dostalam w prezencie od siostry, ale naprawde zapach jest sliczny. Być moze faktycznie nie nadaje sie na codzien, ale od raczej od swieta, imprezy, wiekszego wyjscia... pozdrawiam

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-22, 16:40   #224
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ten zapach, mojemu chlopakowi rowniez sie bardzo podoba, po prostu Algel ma cos w sobie, a cena to jest podobna jak wiele innych ''modnych'' perfum. Ja osobicie nie wydalam na to kasy tylko dostalam w prezencie od siostry, ale naprawde zapach jest sliczny. Być moze faktycznie nie nadaje sie na codzien, ale od raczej od swieta, imprezy, wiekszego wyjscia... pozdrawiam
Hm - bardzo czesto z powodzeniem stosuje na co dzien, do pracy, na zakupy.
Z Angelem zalecany jest umiar - wtedy nie ma ograniczen.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 14:05   #225
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba

U mnie jest fazami-cały grudzień i styczeń należał do Angel'a,luty i marzec to czas flowerbomb V&R,jednak ten pierwszy wciąż towarzyszy mi,zwłaszcza teraz gdy nam tak popadało w tą wielkanoc
La bamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 11:28   #226
jaceknik
Raczkowanie

Ja muszę się poskarżyć na moją żonę .... dostałem małego zakręcenia na punkcie a*mena, automatycznie za tym poszło zauroczenie damskim angelem. Ten zapach jest tak niesamowicie, seksownie, kobiecy.... Już miałem załatwiać przesyłkę z USA i przezornie poprosiłem o próbeczkę w sephorze. I co? No i porażka żona stwierdziła, że zapach ją od razu zatyka, omdlewa o bólu głowy nie wspomnę...
To kolejny wyjątek potwierdzający regułę tj. fenomen tego zapachu.
jaceknik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-07, 22:39   #227
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba

Cytat:
Napisane przez jaceknik Pokaż wiadomość
Ja muszę się poskarżyć na moją żonę .... dostałem małego zakręcenia na punkcie a*mena, automatycznie za tym poszło zauroczenie damskim angelem. Ten zapach jest tak niesamowicie, seksownie, kobiecy.... Już miałem załatwiać przesyłkę z USA i przezornie poprosiłem o próbeczkę w sephorze. I co? No i porażka żona stwierdziła, że zapach ją od razu zatyka, omdlewa o bólu głowy nie wspomnę...
To kolejny wyjątek potwierdzający regułę tj. fenomen tego zapachu.
coś w tym musi jednak być,są dni kiedy nie znoszę tego zapachu i wprost nie mogę wytrzymać,kiedy czuję go w swoim otoczeniua i są takie,jak np. dzisiaj kiedy powąchałam go i pomyślałam.."czekolada"
La bamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 18:51   #228
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Zapytam w tym watku jaki kolor powinien miec Angel by stwierdzic, ze jest świezy.Granatowy czy jasno niebieski?
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 19:49   #229
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez nefernefer35 Pokaż wiadomość
Zapytam w tym watku jaki kolor powinien miec Angel by stwierdzic, ze jest świezy.Granatowy czy jasno niebieski?
Niebieski, nie granatowy... chociaż allegrowiczka Suchus, po sprzedaniu mi miniaturki twierdziła, że we Francji leją zielone

Tęsknię za Angelem... leży spokojnie w kuferku i czeka na chłodniejsze dni. Nie zaryzykuję użycia go w upały..

Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 09:22   #230
angel 310
BAN stały

GG do angel 310

moje pierwsze z nim spotkanie było nieprzyjemne. Po kilku próbach doszłam do wniosku, ze to mój zapach i sprawiłam sobie 25ml. Przyznaję, że ceny ma obłędne ale jest tego wart. Ja lubię ten zapach czekolady i wanilii i pachniałam nim bez względu na porę roku i dnia. Słyszałam dużo komplementów ale i uwagi nieprzychylne.Moj mąż np twierdzi, że Angel śmierdzi rozkopanym grobem i nie chce się do mnie zbliżać kiedy nim pachnę Od kilku tygodni coś zaczęło mi w nim przeszkadzać, może te upały, wiec na razie czeka w kosmetyczce na lepsze czasy, myślę, że na zimę po prostu. Na pewno do niego kiedyś wrócę, chociaz teraz kocham Pradę, która trochę go przypomina
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 10:21   #231
polkadxdx
Zadomowienie

Ja bardzo długo nie miałam ochoty zaznajomić się z Aniołkiem, a wszystko przez wszechobecne podróby. Koleżanka używała czegoś takiego, smród okropny.
Podróbki wiadomo, pachną jak pachną, ale wspomnienie tego Diable czy jakoś tak, zostało mi na długo.
Najpierw pokochałam Innocenta, potem poznałam serię ogródkową i dopiero wtedy odważyłam się sięgnąć po klasyka . I teraz nie wyobrażam sobie mojej kolekcji bez niebieskiej gwiazdy.
Tylko wyobraźcie sobie, że dla mojego mężulka Angel to "krowi zapach". Słyzałam o różnych skojarzeniach: piwnica, trup, ale krowa?!
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 11:25   #232
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polkadxdx Pokaż wiadomość
Tylko wyobraźcie sobie, że dla mojego mężulka Angel to "krowi zapach"

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 11:58   #233
swish
BAN stały

Cytat:
Tylko wyobraźcie sobie, że dla mojego mężulka Angel to "krowi zapach". !
To dziwne, bo moja siostra to samo mówi o Innocent ...
swish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 12:42   #234
Nicoletta
Zadomowienie

GG do Nicoletta

Cytat:
Tylko wyobraźcie sobie, że dla mojego mężulka Angel to "krowi zapach". Słyzałam o różnych skojarzeniach: piwnica, trup, ale krowa?!

A jak pachnie krowa?
Nicoletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 12:57   #235
Katty_p13
Piers do przodu

No mój mąż mówi, że mu Angel pachnie babciną szafą a mnie czekoladą waniliową
Stary 2008-08-01, 13:06   #236
Nicoletta
Zadomowienie

GG do Nicoletta

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
No mój mąż mówi, że mu Angel pachnie babciną szafą a mnie czekoladą waniliową
Może Babcia męża przechowywała w szafie czekoladki?
Stary 2008-08-01, 13:21   #237
polkadxdx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicoletta Pokaż wiadomość

A jak pachnie krowa?
Mąż w dzieciństwie każde wakacje spędzał na wsi u dziadków, próbował doić krowę i twierdzi, że wymiona miały zapach Angela. Blee, lepiej nie będę o tym pisać. Ja żadnej krowy w aniołku nie czuję.
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 13:26   #238
Katty_p13
Piers do przodu

Ano tak było czekoladki (śliwki w czekoladzie) i słoneczne, dojrzałe jabłka z działki
Stary 2008-08-01, 13:38   #239
your Angel
czyli Endżi

Moja mama z kolei twerdzi, że Angel to "sama chemia". I za każdym razem gdy pachnę czymś, co jej nie do końca pasuje pyta czy pachnę jakims Muglerem
Stary 2008-08-01, 14:24   #240
Nicoletta
Zadomowienie

GG do Nicoletta

Cytat:
Mąż w dzieciństwie każde wakacje spędzał na wsi u dziadków, próbował doić krowę i twierdzi, że wymiona miały zapach Angela. Blee, lepiej nie będę o tym pisać. Ja żadnej krowy w aniołku nie czuję.
Z kolei, tak myślę i przychodzi mi do głowy jedno:
Mąż Cię jednak skomplementował. Ponieważ zapach wymion uważano za afrodyzjak, więc Angel pachnie jak afrodyzjak. Zresztą na bazie wymion niemało kosmetyków powstaje. A już nie wspomnę o pochodzeniu piżma...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości