|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Dziewczyny polećcie jakiś dobry płyn do demakijażu oczu (płyn nie śmietankę i do tego zwykły, a nie dwufazowy) na truskawie.
Miałam już te wszystkie Loreale, Yves Rochery i itp i nie zmywają dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Rozeznanie
|
Zgłasza się kolejna truskawkomaniaczka
![]() A ja właśnie dostałam maczka- posy, sliczny jest ![]() Zamówienie robione w piątek, to się nazywa szybka dostawa ![]() Wczoraj dostałam perfumy(nieoclone ![]() Czekam jeszcze na 3 paczuchy, jedną niestety przejęli kochani celnicy, ze szminką za 40 parę złotych, ciekawe czy pozostałe dwie z perfumami mi przejdą... |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak zachwalacie owsiane produkty TIGI. Poczytałam co piszecie, ale może któraś mogłaby jeszcze cos o nich napisac, po dłuższym stosowaniu. Po szamponie nie elektryzują się włosy, po odżywce i dłuższym stosowaniu nie są przyklapnięte? szukam czegoś do cienkich, rozjaśnianych włosów. dziękuję z góry
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
A to pewnie może się okazać, że jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego ![]() To pewnie coś takiego jak miał Rimmel w kasetce.
#3007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najśmieszniejsze, że w tym piśmie jest tylko wspomniane o dokumencie potwierdzającym zamówienie, nic o kserze dowodu czy kserze tego pisma od nich, a to tez trzeba dołaćzyć. Nie ma to jak precyzyjne informacje z urzędu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja kupiłam emulsję kanebo i to nie w promocji.... i jest wyprodukowana 5 lat temu... przegieli... dotatkowo Tż kupił krem z męskiej serii clarinsa - data produkcji 2002
![]() Nadmieniam , że pozostałe zakupy oki , - meteorytki i kredka chanela,. |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
a może ten decalkulator jest do niczego. gdyż dostalam pomadkę lancoma niby z 2003 roku, a wiec wg decalkulatora bardzo stara...ale pomadka jest pachnąca , dobra konsystencja, dobrze się trzyma ...a że mialam kiedys pomadke przeterminowaną i była smierdząca, trudno było nią się pomalować....wiec nie wiem co o tym wszystkim mysleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Raczkowanie
|
Ale ja dzwoniłam do dystrybutora kanebo w Polsce i on mi odkodował date produkcji emulsji, więc to jest raczej pewne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
oojej to wpółczuje ci...
ja wczoraj dostalam peeling biothermu, wiec szybko spawdzilam date, bo to na prezent i ufff 09.2007 |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Dizewczyny. Przyleciały moje filoeciki, Stilla i Fly Mascara. Wymaziałam oko eyelinerem Stilli, ma bardzo łądny kolor, dość zdecydowany fiolet, szkoda tylko, że ma twardą końcówkę, bo ja dotąd preferowałam elastyczne pędzelki, ale krecha wyszła mi ładna i precyzyjna. Fly ma śliczny kolor, taka dokładnie śliweczka jak chciałam, nie za jasna. Natomiast tusz jest mocno suchy, pudrowy. Wymalowałam się, rzęsy są ładne, ale teraz się zastanawiam czy konsystencja to jego uroda, czy też wina wiekowości. Czy dekalkulator rozkodowuje Givenchy? Na tuszu jest kod 5001. Ktoś wie może?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na twoim miejscu napisałabym do truskawy o tej sytuacji.
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage
Ukrycior - wychodzi na rok 2005 ale czy to są na pewno wszystkie cyferki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Piers do przodu
|
Czyli z tym Kanebo to po prostu jakiś przekręt
![]() Ja co prawda akurat nigdy nie kupowałam tej marki, a mój ostatnio nabyty kremik Clinique za 200 zł ma datę produkcji 01 2007 więc nie jest źle ... co do kolorówki też nie mogę się przyczepić ani do dat ani do jakości ![]()
#3019 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Humor celnika najważniejszym paragrafem w tym kraju ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Raczkowanie
|
Napisałam wczoraj- i czekam na odpowiedz, Tż-towi zwrócili za przeterminowany clarnis ja czekam zobaczymy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
wiesz ja z HR dostałam też suchawy napisałam do nich ale odpisali że odpowiedzą i muszą się zastanowić i na tym koniec. A teraz kupiłam z Griff Borghese podkład i niewiem gdzie sprawdzić datę ważności bo już się boje nakładać go na twarz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() datecalc. nie ma wprowadzonych wszystkich kodów, też mi wyszło 2000 r., ale po sprawdzeniu u dystrybutora - 2007 r. także nie jest pewny. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2274 No chyba że chcesz tylko i wyłącznie zakupić na Tru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Takiż podkład odkopałam na Tru:
http://eu.strawberrynet.com/productD...37749&goChar=G Ktoś używał? ![]() Z maseczek polecam Turnaround 15-Minute Clinique: http://eu.strawberrynet.com/productD...67705&goChar=C Mega wygładzenie i zwężenie porów ![]() Zerknęłam sobie gdzie mój bambusik się aktualnie znajduje. Kliknięty 07.03 dopiero dzisiaj wyleciał z HK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś zna tę multi-paletkę Chanel?
http://eu.strawberrynet.com/productD...ecial&goChar=C czy jak kosztuje 85 zł, to będzie przeterminowana? ![]() wygląda smakowicie ![]() bambus 57 zeta, ale numer! |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny odkąd okazało się że mój kanebo nadaje się tylko do kosza, nie mam czym się smarować… Proszę polećcie coś, jakiś krem , najlepiej całą serie… Mam cerę raczej suchą, lekko naczyńkową z tendencja do wągrów i zapychania… trudno mi coś dobrać bo jeśli jest coś odżywcze to zapycha , a jeśli do skóry tłustej to mam ściągniętą skórę a ten kanebo był dla mnie dobry , no ale przecież nie będę się smarować starociami,.. a w sklepach też już go nie ma..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
nosku, pianka Biothermu jest bardzo fajna, świetnie myje twarz, zmywa makijaż, delikatnie pachnie (jak peeling z tej samej serii), wydaje się, że jest wydajna, skóra po niej jest bardzo świeża, a przede wszystkim wydaje się być bardzo, bardzo czysta, tak że polecam
![]() ukrycior, zamawiałaś Eye Fly później niż ja, a dostałaś szybciej, no no no, ja się doczekać już nie mogę, mam nadzieję, że nie są przeterminowane ![]() ja również mam wątpliwą przyjemność w kontaktach z UC na Łączyny, niby mało paczek mi oclili, bo jak dotąd tylko 2, ale za to ile się czeka na odprawioną paczkę! od jakiegoś czasu nie ma mnie w Warszawie, więc nie mogę osobiście załatwić spraw celnych i odebrać paczki i czekam, aż przyślą mi do rodzinnego domu wciąż czekam na przesyłkę z perfumkami dla TŻ i dla mnie, zamówionymi 28 stycznia, dopuszczonymi do obrotu na terenie kraju 25 lutego, już 11 marca, a ja ciągle ich nie mam ![]() ![]() myślałam, że znajdę w necie jakiś adres mailowy do nich, przekopałam chyba wszystkie możliwe strony, fora itp. i już myślałam, że coś znalazłam (zapytanie przez stronę, niby jest jakiś mail, ale ja go nie widziałam, czekałam aż odpowiedzą), ale nikt nie odpowiada i chyba przyjdzie mi w przyszłości wszystkie dokumenty pocztą wysyłać co trwa kilka dni ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.