|
|
#3391 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
I nie, gumy nie da się żuć elegancko. Jedno wyklucza drugie.
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dumam jeszcze, czy by w sobote do Centrum nauki Kopernik nie podejśc, tam tez zawsze dzikie tłumy w weekendy są ![]() le rezerwacja online/telefoniczna na tydzień zawieszona (prace systemowe) ![]() Miałam iśc na zakupy ciuchowo-kosmetyczne, ale zajrzałam na stan konta, po czym siadłam i zapłakałam Zero zakupów od dzisiaj![]() Dzisiaj przyjszłam w wojskowym żakiecie i skórzanych portkach ![]() https://www.unisono.eu/zakiet-30-06006sf-ne.html Wczoraj capłam jeszcze to, na wiosnę (jam niska, to sięga przed kolano) ![]() https://www.unisono.eu/sukienka-6-1051-nero.html Na święta chyba mróz będzie Dobrze, że kożuch mam, ciepła czapa i szalik tez się przydadzą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 11:13 |
||
|
|
|
#3393 | |
|
Nindżopesz
|
Hmm, da się. Ja rozgryzam taką gumę żeby poczuć smak, potem czymam w paszczy bez międolenia i sporadycznie przesuwam z lewej na prawą zagryzając. Wygląda jak zwykłe przełykanie śliny, no chyba, że to też Cię obrzydza
![]() Cytat:
Maja, znalazłam krem tonujący dla Cię: Etude House Face Blur. Lekki krem z filtrem bodajże 30, odrobinę rozjaśnia, ujednolica, optycznie wszystko bluruje. Mnie jednak wkurza każda półpłynna konsystencja. No i silikony, nie wiem jakby na mnie wpłynęły w dłuższym użytkowaniu. A co do ubrań to IMO bez sensu oglądać się na innych. Ludzie w większości noszą co im w ręce wpadnie, zwłaszcza faceci Jak masz pomysł na siebie to dawaj! Czy Cabotine Gres jest faktycznie podobny do Tendre Poison? I w ogóle co sądzicie? Myślałam coby kupić nietopszu jako dodatek do głównego prezentu na święta. TP chyba lubi bo trzyma pustą butelkę w łazience. Obawiam się tylko czy to nie będzie jakiś straszliwy dryndus, chyba nigdy nie wąchałam Cabotine. |
|
|
|
|
#3394 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Zapisz
|
|
#3395 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ale to tylko stare konserwy tak uważają
|
|
#3396 | |
|
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w całej rozciągłości. No, może poza konserwami... ![]() Zapisz
|
|
#3397 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3398 |
|
Nindżopesz
|
Ok, takie żucie jest nieeleganckie, ale niezauważalne
|
|
|
|
#3399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w kolejce w łazience m.in. nawilżający z Lidla, co w testach pobił inne droższe marki ![]() http://kobieta.wp.pl/kosmetyki-z-lid...2544883303553a Ale może wiosną, zimą wolę cos treściwego na mróz ![]() Cytat:
![]() Ale jakąs uwage zwracają, już dwóch kolegów usłyszałam, że "Ty to chyba jakiejs cięższej muzyki słuchasz, nie?"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 11:37 |
||
|
|
|
#3400 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
|
Cytat:
Zapisz ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- To jeszcze dodam, że klapki, to nie są buty , nie chodzi się w nich po ulicy, tylko na plaży
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Dobry kierunek. Veeeeerry you |
|
|
|
|
#3403 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nago - owszem. Skrót mi wyszedł - powiem tak: eleganckie to nie jest
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-12-15 o 11:58 Powód: dopisałam wyjaśnienie |
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to to jst krem idealny DLA MNIE! Aaaale nie zgapię niestety, bo ja właśnie ichnich silikonów nie zdzierżam. Testowałam masę koreańskich bb i nie dla psa kiełbasa |
|
|
|
|
#3405 |
|
Piers do przodu
|
![]() Miłego dnia Baru
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a park to nie plaża ![]() Rozbieranie się z ubrań w innych miejscach niż plaża nie przystoi w żadnym wypadku Wywalanie ciała na widok publiczny to dopiero brak kultury... ![]() Mikołaj był w pracy, przyniósł włoskie wino i toruńskie pierniczki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-15 o 12:11 |
|
|
|
|
#3407 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie no, żart. Niemniej kremik nie jest zgodny z moją filozofią, wg której chcę dopieszczać a nie maskować cerę. Im mniej silikonów i paciania na biało, tym lepiej.Cytat:
|
||
|
|
|
#3408 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I nie chodzi o to, co "wolno" raczej co "wypada".
|
|
#3409 | ||
|
BAN stały
|
Yeeeaaah!!!
Cytat:
Choć ja gumę raz na ruski rok żuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3410 |
|
Piers do przodu
|
I tak zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
akurat tematy żucie gumy czy publiczna szama to pikuś w stosunku do wielu innych publicznych zachowań ludzkich
|
#3411 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
wachlarz burackich zachowań jest baaaaardzo szeroki i można by tak wymieniać w nieskończoność.Po prostu - kiedyś ludzi uczono czegoś takiego jak kultura. Jak to napisała pewna pani z WO - w tej chwili liczy się "wolność osobista". Że się to odbywa kosztem innych - a co za różnica? Byleby mnie było dobrze.
|
|
#3412 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3413 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-12-15 o 13:12 Powód: żucie, żucie, żucie! :P |
|
|
|
|
#3414 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() I jakby Ci ktoś przez godzinę naśladował czynności opisane w pewnym wierszyku, zapewniam, że uznałbyś to za równie obrzydliwe, co podany przeze mnie przykład. Red, dopisałam do swojego posta wyjaśnienie, doczytaj proszę.
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem mocno przewrażliwiona na irytujące fizjologiczne dźwięki ![]() ale odkąd jadę na łagodnym ziołowym leku pod nazwą fluoksetyna, to wszystko po mnie spływa i mogę się jeszcze uśmiechnąć mimowolnie jak mi serotoniną buchnie
|
|
|
|
#3417 |
|
Nindżopesz
|
Chyba widziałam jeśli o te chaszcze chodzi.
Tak czy siak dziwi mnie, że jeśli Ciebie w kostiumie nikt nie widzi, to jesteś ok, ale jeśli ktoś w tych krzaczorach żuje gumę, to i tak niekulturalny, niewychowany buc. |
|
|
|
#3418 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() I akurat nie park miałam na myśli pisząc o gumie, tylko o osobie, która mymle mordą siedząc naprzeciw drugiej osoby, w odległości mniejszej niż metr.
|
|
#3419 | |
|
BAN stały
|
Nie wierzę!
Cytat:
--- Betty, fluo nie działa
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś smartfona samsunga? (J5 bodajże) Może to głupie pytanie, ale nie wiem gdzie się ściągają mmsy, które dostaję. Żadnego jeszcze nie zdołałam zobaczyć.
Mam włączone automatyczne odbieranie, pobieram pisze, że pobrano, a w pobranych, downloads ich nie ma Gdzie ich szukac, przecież gdzieś być muszą Tzn wiem, że potem znikają, po czasie który pisze w "szczegółach" wiadomości. Będę wdzięczna za pomoc, zakładam, że to banalnie proste, ale nie mam za wiele opcji w menu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-15 o 13:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Zero zakupów od dzisiaj
Dobrze, że kożuch mam, ciepła czapa i szalik tez się przydadzą 

klask i: Dobry kierunek. Veeeeerry you 

Gdzie ich szukac, przecież gdzieś być muszą