Pierścionkowe rozważania, część VII :D - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 11:34   #1441
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Twin, Kulbit wczoraj była.
Wczoraj byłam krótko w dzień, więc jakoś nie zapamiętałam.
Stary 2008-03-11, 11:34   #1442
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Szkoda, że Kulbit była jeszcze wczoraj rano i wydawało się O.K. że nic wielkiego się nie stało a później ZERO Więc chyba ktoś jej wytłumaczył, że byłoby nietaktem u nas się pojawiać, nie rozumiem tego
eeee no myślę, że może poprostu nie może dziś tutaj być z jakiś innych powodów niż te o których myślicie. Skoro wczoraj była to i dziś się pojawi bądź jutro
Stary 2008-03-11, 11:36   #1443
vadi
*sportaddict*

Dorinko - kazdy ma prawo do własnego zdania, wg jednych Madlen nie ma racji, wg innych ma, no i co w tym karygodnego? Wg mnie ta cała sprawa to robienie wideł z igły + najwyraźniej wcześniejsze uprzedzenia, zastanawia mnie to, czy tak samo zareagowałabyś np. gdyby te same słowa napisała Hania? Albo Anitka czy Lemoorka?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:37   #1444
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu nacieszyłam się ale najwazniejsze, że wyjezdza na krótko...
Rozumiem ze tylko na jedna noc..więc to nic strasznego, troszkę tęsknoty nie zaszkodzi.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:39   #1445
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Nieprawda każda mogła się wypowiadać tyle, że później można było niezłe cięgi zebrać- patrz sytuacja Madlen - za swoje zdanie, niezgodne z Hihi Ja niestety tak to odbierałam., nie tylko wtedy ale wiele razy, dlatego często wołałam ugryźć się w język niż powiedzieć coś sprzecznego z jedyną, słuszną wypowiedzią Właśnie to jest Forum i KAŻDY może się wypowiedzieć jak chce, a tak ostatnio nie było

Jeśli Hihi wykazałaby odrobinę pokory i przyjęła małą krytykę byłoby inaczej. Nikt nikogo nie rozstawiał po kątach, a każdy ma prawo do swojego zdania, czy nie ? Czy tylko niektórzy, bo takie mam wrażenie ?

Haniu nacieszyłam się ale najwazniejsze, że wyjezdza na krótko...
Dorinko, ale to właśnie dobrze, że sa dziewczyny o łągodnym usposobieniu i są takie, któe sa bezpośrednie w swych osądach. całą uroda forum i tego wątku polega na tym miksie charakterów. Czasami trzeba pogłądzić po główce, a czasem zasadzić kopa w ty**k.

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Ja też uważam, że forum jest po to, żeby każdy mógł się na im udzielać i wypowiadać swoje zdanie. Kłótnie są nieuniknione gdy zbiera się tyle różnych osobowości. Mnie osobiście brakuje Kulbit i Hihi... ale rozumiem dlaczego Ich nie ma. Pewnie na Ich miejscu tak samo bym się zachowała.
No mi też właśnie.

Gdyby mi ktoś powiedział "nic dobrego tu nie wnosisz" to chyba bym się poczuła urażona.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Bo prawda jest ze Hihi i Kulbit się uwielbiaja, prawda jest że hihi ma szalenie silna osobowosc i nie przyjmuje zadnej krytyki. Prawda jest że zdominowała watek, prawda jest że niesmaczne jest wplatanie w rozmowy na watku histori z o których inne osoby nie maja zielonego pojęcia. Prawda jest ze ja lubie bardzo Dorinkę, Madlen, Vadi, Anitkę...ale ja nie musze o tym pisac w co drugim poscie.
Z Anitka codzeinnie rozmawiam na gg i jakos nie widze potrzeby nawiazywania na forum do naszych rozmów spoza forum.
No włąśnie wydaje mi się że do hihi można prosto z mostu. jak się dziewczyna zagalopuje to wystaczy jej napisać "Hihi, przyhamuj bo się zagalopwałaś". Bezpośrednio, na pewno to zniesie.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-11 o 12:18 Powód: post pod postem :-]
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:43   #1446
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dorinko - kazdy ma prawo do własnego zdania, wg jednych Madlen nie ma racji, wg innych ma, no i co w tym karygodnego? Wg mnie ta cała sprawa to robienie wideł z igły + najwyraźniej wcześniejsze uprzedzenia, zastanawia mnie to, czy tak samo zareagowałabyś np. gdyby te same słowa napisała Hania? Albo Anitka czy Lemoorka?
Kazdy ma swoją rację, właśne zdanie, ale taki ATAK- jakieś posądzanie o pseudonaukowe regułki itp. chodzi mi o forme wypowiedzi . Nie zgadzać się to jedno a drugie jak wię to przekazuje !!! Hania, Anitka czy Lemoorka na pewno nie wypowiedziały by się w ten sposób, tego jestem pewna .

Vadi to był przykład, a problem tkwił w czym innym- ja napisałam o "klepaniu o tyłkach" co mimi zdaniem wytrącało watek a drugie to MONOPOL NA WIEDZĘ Zachowanie "zabieram zabawki " i uciekam jest identyczne jak wtedy- co rzekomo STRASZNIE OBRAZIŁAM Kulbit- ten sam schemat, ciekawe dlaczego obrażanie się następuje parami.?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:49   #1447
caperucitaroja
Rozeznanie

Czesc Dziewczynki!

Jak mija dzionek? U mnie bylo piekne sloneczko, ale gdzies sobie poszlo.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Właśnie to mi chodziło.

Napisze jak to wygląda z mojejgo punktu widzenia - osoby która jest w wątku dosyć "świeża".

To że zdarzaj asie sprzeczki - TO DOBRZE. to jest tylko forum, internet. Nasze prawdziwe życie jest gdzieć TAM.
A na forum gadamy z babkami z całego świata i nie ma się co dziwić, że się czasem zetniemy. I dobrze, kurcze pieczone, bo inaczej byłoby śmiertelnie nudno.

Aż tu nagle wpada Ktoś, robi awanturę, rozstawia wszystkich po kątach, mówi "ta i ta mi się nie podobają, wypad mi z wątku, bo jesteście gówniary". No i co jest teraz? LIPA.

Czesc L_V!
Rozumiem , ze Ktos to ja. Rozumiem tez, ze mozesz czuc sie zawiedziona obrotem sprawy, ale nie powiedzialam ani Hihi, ani Kulbit czegos podobnego. Malo tego Kulbit byla w Dniu Kobiet i jakos nie zapowiadalo sie, zeby miala sobie pojsc, bo sie obrazila.
Skoro to forum i kazdy ma prawo wyrazic opinie, to w czym rzecz? Chyba lepiej byloby powiedziec w porzadku, kogos tam irytuje to trudno i dalej byc na watku, a nie obrazac sie?
Mi tez sie podoba obecnie i wcale nie jest mdlo. JEST SYMPATECZNIE
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:58   #1448
kaska87
Zakorzenienie

witam ja juz po zjaęciach teraz siedze u TZ

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:59   #1449
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witam ja juz po zjaęciach teraz siedze u TZ
Tylko grzecznie tam
Stary 2008-03-11, 11:59   #1450
mekintoszek
Rozeznanie

Czyli już wszystko dobrze
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 11:59   #1451
sanetka
Zakorzenienie

nie sposob nadrobic tego co piszecie

no wiec to jest "wspanialy" muratora
http://projekty.muratordom.pl/projek...=&x=0&y=0&nr=2

mozecie sobie go tutaj obejrzec.
za jakies 2 dni go dostaniemy i idzemy do projektanta zeby zrobic adaptacje plus male zmiany. jeden facet nam za to krzyknal 900zl plus 50 kazda zmiana. ale od czego ma sie mame geodete- juz gadala ze znajomym ,zrobi nam to za gora 200zl, a moze i za darmo. jestem przerazona stanem naszej dzialki, podmokly teren, na razie to tam mozna co najwyzej staw sobie zrobic

szukamy murarzy teraz, chyba troszke szczescie sie do nas usmiechnie. mam znajoma od ktorej mozemy odkupic supoporeks po starych cenach, tyle tego ma ze powinno na pol domu starczyc. ale jak to bedzie to dopiero zobaczymy.

a ja ogolnie mam straszliwe wahania nastroju. jeszcze 2 egzaminy w plecy i juz mam dosc. wczoraj jak wyszlismy od projektanta,ja cala w skowronkach a godzine pozniej wylam TZowi przez te studia. byle do weekendu, napisze i albo zalicze albo nie. ale najwieksze napiecie zejdzie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 12:00   #1452
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Dorinko, ale to właśnie dobrze, że sa dziewczyny o łągodnym usposobieniu i są takie, któe sa bezpośrednie w swych osądach. całą uroda forum i tego wątku polega na tym miksie charakterów. Czasami trzeba pogłądzić po główce, a czasem zasadzić kopa w ty**k.

Gdyby mi ktoś powiedział "nic dobrego tu nie wnosisz" to chyba bym się poczuła urażona.
Cytat:
No włąśnie wydaje mi się że do hihi można prosto z mostu. jak się dziewczyna zagalopuje to wystaczy jej napisać "Hihi, przyhamuj bo się zagalopwałaś". Bezpośrednio, na pewno to zniesie.
A moze czasem trzeba tylko wysluchac? Co to za wyrocznia, zeby rozpatrywac pod katem, czy poglaskac po glowce, czy dac kopa? Eee, nie bardzo rozumiem.

Nikt nie powiedzial "nic dobrego tu nie wnosisz", to Twoje wlasne interpretacje. Poza tym dziewczyny ktore tak bronia Hihi, w dziwny sposob wtedy udzielaly sie nieelegancko. Zamiast jasno postawic swoj punk widzenia, to albo sie zmyly, albo podsmiewaly ironicznie z moich postow. I to tez jest dla mnie dziwne.

A to, ze do Hihi mozna prosto z mostu, to wlasnie Ci sie wydaje. Bo ja wlasnie prosto z mostu. I gdyby nie rzucila sie bezsensownej walki, wlacznie z ironicznym przeinaczaniem sensu moich wypowiedzi to moze by nie doszlo do az takich rozmiarow awantury.
Stary 2008-03-11, 12:02   #1453
kaska87
Zakorzenienie

Sanetka, ale slicznym domek i fajny bo ma duzo pomieszczen i zakamarków-lubie takie
dziewczyny Wy dalej o tej kłótni-było mineło zapominamy o tym bo to nudny i niemiły temat

Stary 2008-03-11, 12:04   #1454
sanetka
Zakorzenienie

wiecie jaki numer: mam 2 wesela w czerwcu,tydzien po tygodniu. TZa siostra tak robi bo jej ksieciunio tak sobie zarzyczyl (bo jak nie ta data to wcale?). i jest 14 czerwca a na 21 planuje TZa brat (tylko on to robi juz od prawie roku). na jego miejscu niezle bym sie wkurzyla. zreszta inna siostra TZa rozstawia te druga i ksieciunia po katach za to, az do domu do siebie przyszlam, tam ciagle awantury i fochy

Stary 2008-03-11, 12:04   #1455
caperucitaroja
Rozeznanie

Sanetko, jaki piekny domek!
Stary 2008-03-11, 12:07   #1456
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość

Nikt nie powiedzial "nic dobrego tu nie wnosisz", to Twoje wlasne interpretacje. Poza tym dziewczyny ktore tak bronia Hihi, w dziwny sposob wtedy udzielaly sie nieelegancko. Zamiast jasno postawic swoj punk widzenia, to albo sie zmyly, albo podsmiewaly ironicznie z moich postow. I to tez jest dla mnie dziwne.

A to, ze do Hihi mozna prosto z mostu, to wlasnie Ci sie wydaje. Bo ja wlasnie prosto z mostu. I gdyby nie rzucila sie bezsensownej walki, wlacznie z ironicznym przeinaczaniem sensu moich wypowiedzi to moze by nie doszlo do az takich rozmiarow awantury.
Dokładnie, tez na to zwróciłam uwagę - niby śmiechy hihi (w sensie śmiac się ), że jakieś tam KWA i prześmiewcze traktowanie tematu, skoro dobrze było wiadomo o jakie zachowania dokładnie chodziło

Nie okazało się, że Hihi może prosto z mostu ale jej to nie , działanie w jedną stronę

Sanetko już Ci tego domku zazdroszczę
Stary 2008-03-11, 12:08   #1457
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
nie sposob nadrobic tego co piszecie

no wiec to jest "wspanialy" muratora
http://projekty.muratordom.pl/projek...=&x=0&y=0&nr=2

mozecie sobie go tutaj obejrzec.
za jakies 2 dni go dostaniemy i idzemy do projektanta zeby zrobic adaptacje plus male zmiany. jeden facet nam za to krzyknal 900zl plus 50 kazda zmiana. ale od czego ma sie mame geodete- juz gadala ze znajomym ,zrobi nam to za gora 200zl, a moze i za darmo. jestem przerazona stanem naszej dzialki, podmokly teren, na razie to tam mozna co najwyzej staw sobie zrobic

szukamy murarzy teraz, chyba troszke szczescie sie do nas usmiechnie. mam znajoma od ktorej mozemy odkupic supoporeks po starych cenach, tyle tego ma ze powinno na pol domu starczyc. ale jak to bedzie to dopiero zobaczymy.

a ja ogolnie mam straszliwe wahania nastroju. jeszcze 2 egzaminy w plecy i juz mam dosc. wczoraj jak wyszlismy od projektanta,ja cala w skowronkach a godzine pozniej wylam TZowi przez te studia. byle do weekendu, napisze i albo zalicze albo nie. ale najwieksze napiecie zejdzie
Sanetko, śliczny domek Naprawdę mi się podoba. Mam tylko jedno zastrzeżenie-mała kuchnia. Macie tam sporo miejsca, może pokombinujcie, żeby ją jakoś powiększyć. Nie wiem, jak bardzo lubicie gotować. My lubimy, ja z resztą od zawsze bardzo lubię kuchnie-to takie miejsce spotkań, pogaduszek... To moje zboczenie, mam małą kuchnię, a cały czas marzy mi się ogromna

Poza tym, domek super. Gratulacje i powodzenia w budowniu
Stary 2008-03-11, 12:08   #1458
sanetka
Zakorzenienie

fajnie ze sie podoba

kiedys chcialam taki zeby mial jakis wykusz, moze lukarne. a nie taki "stodolowaty".prosty. ale ze ten ma idelane wnetrze dla nas

beda tylko jakies drobne zmiany, inne okno, drzwi w garazu.

zastnawiam ze nad 2 rzeczami. kuchnia: otwarta czy zamknac i czy zlikwidowac kominek w salonie (ine lubimy takich rzecz). co Wy na to?

Stary 2008-03-11, 12:09   #1459
.Apolonia.
Raczkowanie

Czesc kobietki
dawno mnie nie bylo..
przede wszystkim..
Twin-Maid gratulacje!!!

Dorinko, gdzie model Twojej sukni? Mialas wkleic..

A ja rozkwitam na wiosne..
.Apolonia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 12:11   #1460
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie ze sie podoba

kiedys chcialam taki zeby mial jakis wykusz, moze lukarne. a nie taki "stodolowaty".prosty. ale ze ten ma idelane wnetrze dla nas

zastnawiam ze nad 2 rzeczami. kuchnia: otwarta czy zamknac i czy zlikwidowac kominek w salonie (ine lubimy takich rzecz). co Wy na to?
ja bym chciała miec kuchnie, jadalnie i salon razem
zostawcie komineeeeek

Stary 2008-03-11, 12:11   #1461
hania811
Zakorzenienie

Vadi apropo tych uprzedzeń....ja np. klikam z Hihi i Kulbit od dawna z Kulbit jako pierwsza na męzatkowym i polubialm ją szalenie od 1 postu.
Uwielbiam hihulca poczucie humoru i indywidualność.
O zadnych uprzedzeniach nie mam mowy...sa tylko fakty a faktem jest ze hihi i kulbit są w dwuosobowym KWA i nie rozumiem zupełnie poruszenia.

I jeszcze jedno- chciałam zauwazyc ze Sanetka juz dawno pisała o tym ze nie moze się odnalezc na watku. Zbiego okolocznosc??
Watek ostatnio przypominał wyscig na to kto ma fajniejsze i błyskotliwsze posty...swoją droga do mdłości nudne.
Stary 2008-03-11, 12:12   #1462
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Vadi apropo tych uprzedzeń....ja np. klikam z Hihi i Kulbit od dawna z Kulbit jako pierwsza na męzatkowym i polubialm ją szalenie od 1 postu.
Uwielbiam hihulca poczucie humoru i indywidualność.
O zadnych uprzedzeniach nie mam mowy...sa tylko fakty a faktem jest ze hihi i kulbit są w dwuosobowym KWA i nie rozumiem zupełnie poruszenia.
.
co to znaczy bo ja nie wiem

Stary 2008-03-11, 12:14   #1463
sanetka
Zakorzenienie

mekintoszek widze ze kuchnia mala. ale tak naprawde nie bedziemy z niej az tak bardzo korzystac. do ugotowania obiadu starczy. moja w domu nie ma nawet polowy tej wielkosci i jest ok. a juz TZ zadba o to zeby ja wygodnie umeblowac

wlasnie dzwonila moja mama. pojechala wyznaczyc przylacza wody an dzialce i klocic sie zeby zrobili. a okazalo sie ze juz sa. tylko co z tego jak nie w tym rogu dzialki w ktorym nam pasuje. trzeba bedzie odkopywac i ciagnac inaczej

Stary 2008-03-11, 12:15   #1464
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Czesc L_V!
Rozumiem , ze Ktos to ja. Rozumiem tez, ze mozesz czuc sie zawiedziona obrotem sprawy, ale nie powiedzialam ani Hihi, ani Kulbit czegos podobnego. Malo tego Kulbit byla w Dniu Kobiet i jakos nie zapowiadalo sie, zeby miala sobie pojsc, bo sie obrazila.
Skoro to forum i kazdy ma prawo wyrazic opinie, to w czym rzecz? Chyba lepiej byloby powiedziec w porzadku, kogos tam irytuje to trudno i dalej byc na watku, a nie obrazac sie?
Mi tez sie podoba obecnie i wcale nie jest mdlo. JEST SYMPATECZNIE
Napisałam to tylko i wyłącznie z mojego punktu widzenia.

Tylko wyglądało mi to na publiczny lincz
Stary 2008-03-11, 12:15   #1465
twin--maid
Zakorzenienie

Sanetko śliczny domek. Trzymam kciuki, aby się Wam budowa bez problemów udała.

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
Czesc kobietki
dawno mnie nie bylo..
przede wszystkim..
Twin-Maid gratulacje!!!

Dorinko, gdzie model Twojej sukni? Mialas wkleic..

A ja rozkwitam na wiosne..
Dzięki Apolonio.
Stary 2008-03-11, 12:17   #1466
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja bym chciała miec kuchnie, jadalnie i salon razem
zostawcie komineeeeek
Zgadzam się. Możecie otworzyć kuchnię, to ją powiększy automatycznie. A kominek zostawcie koniecznie. Nadaje bardzo dużo ciepła (dosłownie i w przenośni).
Co do stodołowatości domku-właśnie to mi się w nim bardzo podoba
Stary 2008-03-11, 12:17   #1467
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, musze to napisać, bo nie wytrzymam.

Jak Wam się podoba atmosfera w wątku przez ostatnie 2 dni? Jest fajnie? Jest dyanmicznie jak kiedyś? Dobrze się tu czujecie? Nie brakuje Wam czegoś?
Czuje sie tu dobrze, choc dzis ogolnie mam kiepskie samopoczucie
Nie wiem tylko czemu nie ma z Nami Hihi i Kulbit.

[quote=caperucitaroja;6864 401]Czesc Dziewczynki!

Jak mija dzionek? U mnie bylo piekne sloneczko, ale gdzies sobie poszlo.

Witaj Caperuc..U mnie tez slonko

Wieczorkiem wkleje wam zdjecia, wiosna w Szczecinie., ktore zrobilam idac na probe, zeby wyslac je Tztowi /dac mu choc namiastke slonka/ Bo u niego deszcz i zimno

Co do naszego forum uwazam ze po to ono jest zeby kazd mogl sie swobodnie wypowiedziec na kazdy temat. Nie mozna oczekiwac ze wszyscy zawsze beda jednoglosni. Jednak jesli slowa ktorejs z nas sprawiaja nam przykrosc powinnismy o tym powiedziec tej osobie na forum.. I szybko wyjasnic jakies nieporozumienia. I pisac wszystkie dlaje bez uraz i pretensji Lubie tu pisac, radzic,gadac o wszystkim z Wami wszystkimi.
Lubie wszystkie dziewczyny, lecz niektore bardziej i z nimi rozmawiam sobie na gg Ale nie pisze im na wizazu jak bardzo je lubie, uwielbiam czy cos/chyba ze moze raz/ bo uwazam ze kazda z Was jest symptaytyczna i nie chce zeby ktos sie poczul gorszy a ktos inny faworyzowany i tyle..
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 12:19   #1468
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie ze sie podoba

Sanetko dom piekny...bardzo w moim stylu. Własnie dlatego że prosty i bez zadnych wykuszy itp.

Kuchnie bym otworzyła na salon zdecydowanie.
Jak to bez kominka. Kominek w domu to jest piekna sprawa. Mój brat ma i super jest usiąsc zima przy nim w fotelu z ksiazka ......
A nie chcecie zrobic płaszcza wodnego- znaczy ogrzewaniz z kominka.
Mozna bardzo zaoszczędzic na ogrzewaniu.
Stary 2008-03-11, 12:21   #1469
caperucitaroja
Rozeznanie

Zlota Rybka tez gdzies sobie odplynela, po ostatnich "zyczliwych" poradach i jakos nikt nie teskni? Ja o niej mysle jak z TZ i jak sobie radzi. Ja tez odeszlam z watku wlasnie po tym ataku na Dorinke , przez Kulbit i Hihi w okresie swiatecznym.

Sanetko, kominek musi byc. No jak zima ma byc, zimno? Ja marze o kominku.

Przedawkowalam kawe, zaraz spadne z krzesla
Stary 2008-03-11, 12:21   #1470
L_V
Zakorzenienie

Wiecie co, kurcze, smutno mi.

Zarucanie KWA. A powiem Wam jak było z emną. 2 razy starałam się "wkręcić do wątku" i dwa razy zostałąm olana. po prostu NIKT mi ni eodpisał, nawet prostego "cześć".

Za trzecim razem, kiedy pochwaliłam się zaręczynami, pierwsza odpowiedziałąła ( z gratulacjami) Hihi.

Dlatego może brak mi obiketywizmu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości