|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D
Wczoraj byłam krótko w dzień, więc jakoś nie zapamiętałam.
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1443 |
|
*sportaddict*
|
Dorinko - kazdy ma prawo do własnego zdania, wg jednych Madlen nie ma racji, wg innych ma, no i co w tym karygodnego? Wg mnie ta cała sprawa to robienie wideł z igły + najwyraźniej wcześniejsze uprzedzenia, zastanawia mnie to, czy tak samo zareagowałabyś np. gdyby te same słowa napisała Hania? Albo Anitka czy Lemoorka?
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem ze tylko na jedna noc..więc to nic strasznego, troszkę tęsknoty nie zaszkodzi.
![]()
|
#1445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby mi ktoś powiedział "nic dobrego tu nie wnosisz" to chyba bym się poczuła urażona. Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-11 o 12:18 Powód: post pod postem :-] |
|||
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
itp. chodzi mi o forme wypowiedzi . Nie zgadzać się to jedno a drugie jak wię to przekazuje !!! Hania, Anitka czy Lemoorka na pewno nie wypowiedziały by się w ten sposób, tego jestem pewna .Vadi to był przykład, a problem tkwił w czym innym- ja napisałam o "klepaniu o tyłkach" co mimi zdaniem wytrącało watek a drugie to MONOPOL NA WIEDZĘ Zachowanie "zabieram zabawki " i uciekam jest identyczne jak wtedy- co rzekomo STRASZNIE OBRAZIŁAM Kulbit- ten sam schemat, ciekawe dlaczego obrażanie się następuje parami.?
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczynki!
Jak mija dzionek? U mnie bylo piekne sloneczko, ale gdzies sobie poszlo. Cytat:
Czesc L_V! Rozumiem , ze Ktos to ja. Rozumiem tez, ze mozesz czuc sie zawiedziona obrotem sprawy, ale nie powiedzialam ani Hihi, ani Kulbit czegos podobnego. Malo tego Kulbit byla w Dniu Kobiet i jakos nie zapowiadalo sie, zeby miala sobie pojsc, bo sie obrazila. Skoro to forum i kazdy ma prawo wyrazic opinie, to w czym rzecz? Chyba lepiej byloby powiedziec w porzadku, kogos tam irytuje to trudno i dalej byc na watku, a nie obrazac sie? Mi tez sie podoba obecnie i wcale nie jest mdlo. JEST SYMPATECZNIE |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
witam ja juz po zjaęciach
teraz siedze u TZ
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Rozeznanie
|
Czyli już wszystko dobrze
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
nie sposob nadrobic tego co piszecie
![]() no wiec to jest "wspanialy" muratora http://projekty.muratordom.pl/projek...=&x=0&y=0&nr=2 mozecie sobie go tutaj obejrzec. za jakies 2 dni go dostaniemy i idzemy do projektanta zeby zrobic adaptacje plus male zmiany. jeden facet nam za to krzyknal 900zl plus 50 kazda zmiana. ale od czego ma sie mame geodete- juz gadala ze znajomym ,zrobi nam to za gora 200zl, a moze i za darmo. jestem przerazona stanem naszej dzialki, podmokly teren, na razie to tam mozna co najwyzej staw sobie zrobic ![]() szukamy murarzy teraz, chyba troszke szczescie sie do nas usmiechnie. mam znajoma od ktorej mozemy odkupic supoporeks po starych cenach, tyle tego ma ze powinno na pol domu starczyc. ale jak to bedzie to dopiero zobaczymy. a ja ogolnie mam straszliwe wahania nastroju. jeszcze 2 egzaminy w plecy i juz mam dosc. wczoraj jak wyszlismy od projektanta,ja cala w skowronkach a godzine pozniej wylam TZowi przez te studia. byle do weekendu, napisze i albo zalicze albo nie. ale najwieksze napiecie zejdzie
|
#1452 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nikt nie powiedzial "nic dobrego tu nie wnosisz", to Twoje wlasne interpretacje. Poza tym dziewczyny ktore tak bronia Hihi, w dziwny sposob wtedy udzielaly sie nieelegancko. Zamiast jasno postawic swoj punk widzenia, to albo sie zmyly, albo podsmiewaly ironicznie z moich postow. I to tez jest dla mnie dziwne. A to, ze do Hihi mozna prosto z mostu, to wlasnie Ci sie wydaje. Bo ja wlasnie prosto z mostu. I gdyby nie rzucila sie bezsensownej walki, wlacznie z ironicznym przeinaczaniem sensu moich wypowiedzi to moze by nie doszlo do az takich rozmiarow awantury. |
||
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetka, ale slicznym domek
dziewczyny Wy dalej o tej kłótni-było mineło zapominamy o tym bo to nudny i niemiły temat
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jaki numer: mam 2 wesela w czerwcu,tydzien po tygodniu. TZa siostra tak robi bo jej ksieciunio tak sobie zarzyczyl (bo jak nie ta data to wcale?
). i jest 14 czerwca a na 21 planuje TZa brat (tylko on to robi juz od prawie roku). na jego miejscu niezle bym sie wkurzyla. zreszta inna siostra TZa rozstawia te druga i ksieciunia po katach za to, az do domu do siebie przyszlam, tam ciagle awantury i fochy
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
Sanetko, jaki piekny domek!
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie okazało się, że Hihi może prosto z mostu ale jej to nie ![]() Sanetko już Ci tego domku zazdroszczę
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę mi się podoba. Mam tylko jedno zastrzeżenie-mała kuchnia. Macie tam sporo miejsca, może pokombinujcie, żeby ją jakoś powiększyć. Nie wiem, jak bardzo lubicie gotować. My lubimy, ja z resztą od zawsze bardzo lubię kuchnie-to takie miejsce spotkań, pogaduszek... To moje zboczenie, mam małą kuchnię, a cały czas marzy mi się ogromna ![]() Poza tym, domek super. Gratulacje i powodzenia w budowniu
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ze sie podoba
![]() kiedys chcialam taki zeby mial jakis wykusz, moze lukarne. a nie taki "stodolowaty".prosty. ale ze ten ma idelane wnetrze dla nas ![]() beda tylko jakies drobne zmiany, inne okno, drzwi w garazu. zastnawiam ze nad 2 rzeczami. kuchnia: otwarta czy zamknac i czy zlikwidowac kominek w salonie (ine lubimy takich rzecz). co Wy na to?
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kobietki
![]() dawno mnie nie bylo.. przede wszystkim.. Twin-Maid gratulacje!!! Dorinko, gdzie model Twojej sukni? Mialas wkleic.. ![]() A ja rozkwitam na wiosne..
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostawcie komineeeeek
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi apropo tych uprzedzeń....ja np. klikam z Hihi i Kulbit od dawna z Kulbit jako pierwsza na męzatkowym i polubialm ją szalenie od 1 postu.
Uwielbiam hihulca poczucie humoru i indywidualność. O zadnych uprzedzeniach nie mam mowy...sa tylko fakty a faktem jest ze hihi i kulbit są w dwuosobowym KWA i nie rozumiem zupełnie poruszenia. I jeszcze jedno- chciałam zauwazyc ze Sanetka juz dawno pisała o tym ze nie moze się odnalezc na watku. Zbiego okolocznosc?? Watek ostatnio przypominał wyscig na to kto ma fajniejsze i błyskotliwsze posty...swoją droga do mdłości nudne.
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
mekintoszek widze ze kuchnia mala
. ale tak naprawde nie bedziemy z niej az tak bardzo korzystac. do ugotowania obiadu starczy. moja w domu nie ma nawet polowy tej wielkosci i jest ok. a juz TZ zadba o to zeby ja wygodnie umeblowacwlasnie dzwonila moja mama. pojechala wyznaczyc przylacza wody an dzialce i klocic sie zeby zrobili. a okazalo sie ze juz sa. tylko co z tego jak nie w tym rogu dzialki w ktorym nam pasuje. trzeba bedzie odkopywac i ciagnac inaczej
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wyglądało mi to na publiczny lincz
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko śliczny domek. Trzymam kciuki, aby się Wam budowa bez problemów udała.
Dzięki Apolonio.
|
#1466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do stodołowatości domku-właśnie to mi się w nim bardzo podoba |
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem tylko czemu nie ma z Nami Hihi i Kulbit. [quote=caperucitaroja;6864 401]Czesc Dziewczynki! Jak mija dzionek? U mnie bylo piekne sloneczko, ale gdzies sobie poszlo. Witaj Caperuc.. Wieczorkiem wkleje wam zdjecia, wiosna w Szczecinie., ktore zrobilam idac na probe, zeby wyslac je Tztowi /dac mu choc namiastke slonka/ Bo u niego deszcz i zimno![]() Co do naszego forum uwazam ze po to ono jest zeby kazd mogl sie swobodnie wypowiedziec na kazdy temat. Nie mozna oczekiwac ze wszyscy zawsze beda jednoglosni. Jednak jesli slowa ktorejs z nas sprawiaja nam przykrosc powinnismy o tym powiedziec tej osobie na forum.. I szybko wyjasnic jakies nieporozumienia. I pisac wszystkie dlaje bez uraz i pretensji Lubie tu pisac, radzic,gadac o wszystkim z Wami wszystkimi.Lubie wszystkie dziewczyny, lecz niektore bardziej i z nimi rozmawiam sobie na gg Ale nie pisze im na wizazu jak bardzo je lubie, uwielbiam czy cos/chyba ze moze raz/ bo uwazam ze kazda z Was jest symptaytyczna i nie chce zeby ktos sie poczul gorszy a ktos inny faworyzowany i tyle..
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuchnie bym otworzyła na salon zdecydowanie. Jak to bez kominka. Kominek w domu to jest piekna sprawa. Mój brat ma i super jest usiąsc zima przy nim w fotelu z ksiazka ...... A nie chcecie zrobic płaszcza wodnego- znaczy ogrzewaniz z kominka. Mozna bardzo zaoszczędzic na ogrzewaniu.
|
|
#1469 |
|
Rozeznanie
|
Zlota Rybka tez gdzies sobie odplynela, po ostatnich "zyczliwych" poradach i jakos nikt nie teskni? Ja o niej mysle jak z TZ i jak sobie radzi. Ja tez odeszlam z watku wlasnie po tym ataku na Dorinke
, przez Kulbit i Hihi w okresie swiatecznym.![]() Sanetko, kominek musi byc. No jak zima ma byc, zimno? Ja marze o kominku. Przedawkowalam kawe, zaraz spadne z krzesla
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, kurcze, smutno mi.
Zarucanie KWA. A powiem Wam jak było z emną. 2 razy starałam się "wkręcić do wątku" i dwa razy zostałąm olana. po prostu NIKT mi ni eodpisał, nawet prostego "cześć". Za trzecim razem, kiedy pochwaliłam się zaręczynami, pierwsza odpowiedziałąła ( z gratulacjami) Hihi. Dlatego może brak mi obiketywizmu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Więc chyba ktoś jej wytłumaczył, że byłoby nietaktem u nas się pojawiać, nie rozumiem tego
itp. chodzi mi o forme wypowiedzi 

teraz siedze u TZ

). i jest 14 czerwca a na 21 planuje TZa brat (tylko on to robi juz od prawie roku). na jego miejscu niezle bym sie wkurzyla. zreszta inna siostra TZa rozstawia te druga i ksieciunia po katach za to, az do domu do siebie przyszlam, tam ciagle awantury i fochy