![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D
Cytat:
![]() To jest model PODOBNY nie identyczny i oczywiście kolor czerwień ![]() Co u Ciebie Apolonio ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() jestem z powrotem |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Super to słyszeć... a jaki powód tego rozkwitu??? ![]()
#1474 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
ja sie tu dzis dobrze czuje
![]() dziekuje Wam za opinie. mysle ze kominek zostanie, moze za 10 lat nam sie odmieni i bedziemy go uzywac. kuchnie tez zostawimy otwarta-a jak sie nie sprawdzi to zamkniemy scianka i juz ![]() a z takich drobnych zmian to tylko zmiana okna balkonowego z przodu na zwykle, dodanie drzwi do garazu, i z pokoju na gorze (nr 15) zrobimy pralnio-suszarnio-graciarnie na razie ![]()
#1476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słuchajcie. Ja nie badzo mam ochotę się już spierać, wycofuję się podobnie jak Vadi, niemniej powiem jedno. Nikogo tu nie "faworyzuję", wyrażam swoje zdanie obojętne do kogo piszę. Z paroma z was piszę też na gadu,ale nie mam potrzeby się z tym uzewnątrzniać. Zgadzam się z Dorinką i Kapturkiem. Z Vadi również bo powiedziala o robieniu z igły widły. Ja to tak właśnie odbieram Nigdzie nie padło żadne "wypad z wątku", czy też nie zabroniono nikomu wypowiedzi. Po prostu w pewnym momencie zrobiła się troszkę ciężka atmosfera. Nie sądzę, żeby ktokolwiek chciał obrazić Hihi czy Kulbit. Mowa tu o wyrażaniu własnego zdania, nie zawsze musi być dla nas miłe. Kiedy ktoś zarzuca mi pseudonaukowe gadki nie obrażam się i nie znikam. Nie wszyscy muszą mnie lubić, nie wszyscy muszą się zgadzać. To co napisala Caperuci ja odbieram jako zwrócenie uwagi na problem, który jest, a nie próbę obrażenia czy wygonienia z forum kogokolwiek. Ktoś powiedział coś takiego? Nie zauważyłam. I jak teraz nie odebrać tego jako ucieczki i dziecięcej zabawy w chowanego, jeśli z niczego zrobiła się afera, i osoby zainteresowane po prostu z wątku zwiały. Nie rozumiem dlaczego poczuły się obrażone. Tym bardziej, ze najpierw zniknęła Hihi, a dopiero potem Kulbit, trudno więc nie odebrać tego jako "nakręcania się nawzajem". Dajcie spokój dziewczyny, lubimy się tu przecież i nie można powiedzieć, że nie zauważyliśmy, ze was nie ma. Tylko po co odstawiać szopki i bawić się w podstawówkę? Hihi bywasz ostra i kategoryczna w wypowiedziach i masz do tego prawo, lubisz wyrażać swoje zdanie. Więc daj prawo innym do tego samego. Również czuję się świetnie. Dorinko: jesteśmy bardziej podobne niż przypuszczałam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Dorinko, re-we-la-cja, bardzo odwazna, szczegolnie w czerwieni to bedzie furora
![]() ![]() U mnie w zasadzie nic nowego, jest wszystko w porzadku. Z wiosna od razu mam lepszy humor i najchetniej bym ciagle spacerowala bo jest tak slicznie w sloncu. Poza tym, bez zmian, pisze mgr ![]() Dowiedzialam sie tez, ze w sierpniu bedzie wesele przyjaciolki TZ wiec juz sie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Juhu! Czesc Rybko! Co tam u Ciebie?
L_V, mnie tez olaly, a jak sie upomnialam o uwage, to Dorinka ![]() Madlen zwrocila uwage, ze jakos mi nieswojo i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
łał
![]() Piekna i niestandardowa ![]() Czesć ![]() Gold wybacz ale w Twoim temacie to ja się zagubiłam...więc napisz mi co u Ciebie.
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
Czesc Haniu, szczesciaro, gratuluje udanego urlopu
![]() U mnie to prozaiczny powod, po prostu kocham slonce i od razu odżywam jak troche na mnie poswieci ![]() ![]() ![]() Hania, Ty teraz masz jaki kolorek wlosow? Wybacz, ze tak ni z gruchy ni z pietruchy ale chyba kiedys wkleilas swoje zdj w karmelkowym/jasnym brazie i ten kolor mi sie strasznie spodobal!! Molabys go jeszcze raz wkleic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Rozeznanie
|
Dorinka ! Jaka kieca
![]() ![]() Apolonio super, ze u Ciebie sie uklada. A wiosna, to przeciez najpiekniejsza pora roku i juz niedlugo! Anitko, spiewalas wczoraj TZ-towi przez Skype? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Rozeznanie
|
Dorinko, zabójcza kiecka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Czesc tez Kapturku, tez chyba Cie nie bylo jakis czas. Edit: zeby nie bylo tak cudownie, to dodam, ze tragicznie napierdziela mnie kregoslup, mialam tam dyskopatie i jak tylko przestalam cwiczyc to odnowil mi sie jakis uraz. Czasem np, w ogole nie moge chodzic, tak mnie blokuje.. juz od ponad tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się Madlen, właśnie ZWRÓCNIE UWAGI zakończyło się jak zakończyło. ![]() No widzisz tyle czasu a jednak jeszcze się do końca nie znamy, to chyba dobrze ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Chcę Wam napisac tylko tyle, ze jestem dorosłą dziewczynką i nikt do niczego mnie nie zmusza ani nie ma wpływu na moje decyzje. Jeśli sama nie mam do czegoś przekonania to nie robie tego. Decyzje podejmuję samodzielnie na skutek samodzielnych przemyśleń.. Są sprawy ważne i ważniejsze...
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że dobrze Dorinko
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() a ja siedzę w pokoju u TZ i sie ukrywam bo przyszedł gość bo pralka coś szaleje a jest nowa ![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem od czego zacząć. W sobotę o 15 miałam jechać do Poznania, do koleżanki- bawić sie dobrze i pić z okazji dnia kobiet... a potem tzn. w poniedziałek jechać do babci.... Ale w sobotę o 12 przyszłam do mamy z zakupami (umawiałyśmy że jej pomozemy bo miała bóle w kręgosłupie od tygodnia), od rana do niej nie mogłam sie dodzwonić.... Nie miała telefonu przy łózku. Krzyczała pół nocy że może ktoś z sąsiadów ją usłyszy i do mnie zadzwoni. Weszłam i zobaczyłam porażający widok. Mama płakała z bólu, nie mogła się poruszać, leżała na łóżku i w dodatku powiedziała że nie trzyma moczu ![]() Zadzwoniłam na pogotowie i na szczęście bez problemu ją zabrali do szpitala. O 18 była już operowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Cześc Kulbit
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie jestem silna ale wiem jakie slowa moga zranic mnie i wiem ze te same slowa wypowiedziane do kogos innego moga sprawic mu taka sama albo wieksza przykrosc ![]() ![]() A chwilami czulam sie na naszym watku jak na "wyscigu szczurow" piszac o prostych, normalnych rzeczach ktorcyh nikt nie zauwazal... I kiedy ktos powiedzial: Anita wyluzuj jest zbyt wiele postow itp.. To sie nie obrazalam ani nic.. Rozumialam ze ktos inny ma wazniejsze problemy i to jemu trazeba pomoc ![]() Milego popoludnia dla Was ![]() ![]() Sanetko: Bedzie dobrze, dasz rade z zaliczeniami ![]() ![]() ![]() Apolonio witaj ![]() Gold fish Myslalam o Tobie, co slychac, jak sprawy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ano nie bylo, ale tez wszystko wiem co sie dzialo w dziewczyn. ![]() U mnie tez O.K i tez wiosenka daje mi powera. Bidulko! Moj Tz ma problemy z plecami, straszne bole miewa, a codziennie boli i tak, ale mowi, ze da sie do tego przyzwyczaic ![]() Czy do bolu mozna sie przyzwyczaic? Apolonio, zdrowka! Moze na wiosne Cie lupie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
a dziekuję dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz mam sprany karmel....za tydzień farbuję się na brąz ![]() ![]() Zaraz wygmeram to zdjęcie i wkleję. Cytat:
![]() A cwiczenia? moze one pomoga ![]()
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
patrzcie szybko jak nas dużo
![]() ja ostatnio tez czuje się jakby mnie ktos wypluł mam rano zawroty głowy i katar, i wogóle do południa czuje sie okropnie
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Wszystko to trwało 6 godzin... od 12 do 18. Tyle dobrych zbiegów okoliczności co wtedy się wydarzyło... normalnie nie będę tutaj tego wymieniać bo po co- ale wiem że mieliśmy wielkie szczęście.
TŻ był ze mną cały czas. Najpierw godzina przygotowań i czekania na karetkę... trzymałam sie jakoś zeby ją nie potrzebnie niepokoić. Ale jak zabrali ja na noszach to po prostu jak bóbr ryczałam aż sąsiadka przyszła... masakra dziewczyny... no i potem ten niepokój, w końcu to weekend, chirurga musieli ściągać z domu... Wróciliśmy po 22 do domu, wycieńczeni z nerwów, TŻ siedział ciągle w poczekalni a ja przy mamie... nie wiem co bym zrobiła bez jego silnych ramion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Witaj Anitko!
![]() Cytat:
![]() Ale dziekuje, dziekuje, jestem dobrej mysli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Gold strasznie mi przykro...biedna mama tyle wycierpiała.
A teraz jak się czuje?.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.