![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wartość dziewictwa.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Atrakcyjny tekst, ale moim zdaniem nie pasujący do porządnej dziewczyny. Proponuję zrobić sobie takie ćwiczenie umysłowe na pamięć. Jak zwykle wyglądał pierwszy seks z danym partnerem? Z moich wspomnień wynika, że to ja jako mężczyzna byłem inicjujący, aktywniejszy, o krok dalej w pieszczotach. Mówiąc wprost to ja decydowałem o tym kiedy wezmę (posiądę) kobietę, która oddała mi swoje ciało. Czy w dzisiejszych czasach to już tak nie wygląda? Normy społeczno-kulturowe aż tak się zmieniły? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z kobietami to tak jest, że sobie "bierzesz ją" na spontanie i całkiem nieoczekiwanie, a okazuje się, że delikwentka już wygolona i czyściutka, bo to ona uwiodła Cię tak, że wydaje Ci się, że to Ty. ![]() Co do tego brania i dawania... Nie lubię tej semantyki. Mało to facetów na Wizażu było, którzy się skarżyli, że przespali się z kobietą i ona przestała odbierać telefony? Żyjemy w coraz bardziej zniewieściałym społeczeństwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() To jest jeden z niewielu przypadków, w których skłaniam się do wizażowej standardowej porady - terapia pilnie wskazana (aczkolwiek osobiście wątpię, czy coś da, tacy są na ogół nieuleczalni)
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyglądał tak, jak chciałam i sobie zaplanowałam (a nie brałam pod uwagę "bycia braną", bo to nie niewola tatarska, tylko zwykły seks) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
jestę wieszczę
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale takie prymitywne spojrzenie bywa czasem zabawne - w każdym razie kijem dotknąć bym tego pana nie chciała, nie mówiąc o wchodzeniu w bliższe kontakty ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że żadna kobieta NIGDY nie pojdzie z toba do łóżka. Niezle facetowi sie wydaje że to "ON decyduje" hahaha w ciąże jakkby co tez zachodzisz TY? Ona zachodzi w ciaze wiec ona decyduje!! Gdyby nie chciałą to żadnego seksu by nie było!!! DOTARŁO?? Wiekszej bzdury nie słyszałam." posiąśc" serio używasz tak denych okreslen? Czyli masz w dupie ją i tylko sobie korzystasz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy co "łatwej" do związku nie chcecie tylko "porządnej" to zadajecie pytanie: ile penisów miałaś w pochwie? ![]() Edit: Cytat:
![]()
K: 37 "Wiedźmikołaj" Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2016-12-15 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
niecnotliwa dziewica
|
Ale ze się nie bał, ze któraś odgryzie...?
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- widocznie ..nie było co odgryzać...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie jeden raz spotkałem się z tym, że faceci klasyfikują daną kobietę jako taką "na poważnie" albo "just for fun". Chodzi mi o to, że często facet już na samym początku znajomości wie, że z tą konkretną dziewczyną nie chciałby się związać na całe życie, ale kontynuuje znajomość, flirtuje, podrywa... dla samego seksu, albo żeby kogoś mieć. I właśnie bycie dziewicą świadczy o tym, że wcześniej z daną dziewczyną żaden facet się w ten perfidny sposób nie zabawił. To jest taki skrajny przypadek tego co napisał jeden z kolegów powyżej, że nie ma co wymagać czystości, ale nie jest za fajnie mieć dziewczynę, z którą spało "pół osiedla". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
niecnotliwa dziewica
|
Dlaczego z przesadą? Sam przyznajesz, ze się z tym zgadzasz - to weź sobie dowolny podręcznik psychiatrii, nie musi być nowy - wprost przeciwnie, i poczytaj sobie o kompleksach. Z tego co o sobie piszesz, wyłania się podręcznikowy przykład.
Przerażające.
![]() |
#109 |
BAN stały
|
[QUOTE=Bananalama;68645841]Nie misiu, nie Ty decydowałeś. Gdybyś zdecydował, gdy ona najpierw nie zdecydowała, że oto tak teraz w tym momencie możesz jej wsadzić pena, to sorry, ale byłby to gwałt.[COLOR="Silver"]
Oczywiście, że kobieta decyduje najpierw czy się danemu facetowi odda... ale to facet podejmuje ostateczną decyzję, czy ją weźmie ![]() Mam nadzieję, że żadna z Was nigdy nie była w sytuacji, że próbowałyście zdecydowanie przejąć inicjatywę aby zdobyć jakiegoś samca, a on zwyczajnie olał. To bardzo poniżające. Natomiast odwrotna sytuacja, czyli że facet dostaje kosza. Nic fajnego, ale mówi się trudno, próbować trzeba. Tu nie ma symetrii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [QUOTE=przemek73;68647176] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
jestę wieszczę
|
[QUOTE=przemek73;68647176]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kobieta się nie oddaje, to nie jest rzecz!!!! To jest żywy myślący człowiek, który może zadecydować, ze z tym konkretnym osobnikiem życzy sobie uprawiać seks!!! I spróbuj sobie to wbić do tego pustego czegoś, KOBIETA TO NIE PRZEDMIOT!!!!!
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Bananalama;68647361]
Cytat:
![]() On by musiał ja wtedy zgwałcic by "nadal decydowac" ![]() Teoria autora rozpadła sie jak domek z kart ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ZGADZAM SIE ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-12-15 o 11:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Z przesadą, bo wskazałaś dwie skrajności: matka z żoną (dziewicą), a cała reszta to dziwki. A poza tym było też o seksie... że niby po bożemu z żoną, a z tymi "dziwkami" wszelkie perwersje.
Z drugą częścią się całkowicie nie zgadzam. Z kim innym jak nie z żoną jest miejsce na urozmaicanie sobie pożycia ![]() A do czego miałbym się przyznać? Do jakich kompleksów? Chodzi o to dzielenie kobiet? Oczywiście, że się przyznaję, przecież już napisałem wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Za żonę chcesz porządną kobietę - najlepiej dziewicę. Kobieta, która uprawia seks oralny porządna nie jest - znaczy, nawet jak dziewica, na żonę się nie nadaje - znaczy, jest dziwką.
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciec moze, żadna porzadna i do tego dziewica nie bedzie go chciała. Wiec temat "decydowania w łózku" tez odpadnie. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-12-15 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Dlaczego ten pustak nie ma bana??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.