|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po akrylu...
Cytat:
Podpisuję sie pod całością. a zniszczone paznokietki mocz, tak jak radzi Betik w ciepłej oliwce (uważaj nie w gorącej!), albo w żelatynie (2-3 łyzki zelatyny na talerz do zupy, rozpuścic we wrzatku, poczekac az nieco ostygnie i włozyc łapki na ok 20 minut, pod koniec wetrzeć resztki oblepiajacej żelatyny w paznokcie). To ze sposobów "babcinych", z odzywek, polecam mirrę. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Albertyna, poważnie ta żelatyna pomaga?? Słyszałam o tym ale nie chciało mi się wierzyć w skuteczność jak to trafnie ujęłaś tego "babcinego sposobu"
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Pomaga, pierwsze efekty widac juz pom tygodniu, jednak by cos na prawde pomogła trzeba codziennie prze miesiąc w niej moczyć po 20 minut.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Ja rok temu zdejmowalam (sama, bo nie chcialam wydawac kasy na kosmetyczke, bo wiedzialam, ze i tak beda te same efekty) akryle. Paznokcie mialam okropne przez jakies pol roku. Jak tylko kawalek paznokcia urosl, od razu go musialam spilowac. Co 2 dni malowalam paznokcie odzywka na rozdwajajace i lamliwe paznokcie i zafundowalam sobie tabletki "Silica" (mozna je kupic w aptece, bez recepty. sa one na wlosy i paznokcie. cena nie jest wysoka. jest zaskakujaco bardzo niska, a preparat jest swietny!) No i tak wyleczylam moje paznokcie po akrylach Teraz sa calkiem ladne ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#35 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Nie po akrylach a po zerwaniu akrylu!!!!
Tak polecam wszelkiego rodzaju preparaty witaminowe wzmacniające włosy i paznokcie. Na rynku jest wiele preparatów. Merz spezial, silica, h-pantoten, dużo produktów ze skrzypem polnym, i wiele wiele innych. Zapraszam do odwiedzania aptek. Nie tylko odżywiajcie paznokcie z zewnąrz, ale i od wewnątrz!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.