![]() |
#2371 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Hej z rana. Ja wczoraj miałam ciężka noc. Ból głowy, a dziś obudziłam się z katarem.czuje że mam zapchane zatoki. Mam nadzieję że nie szykuję się chorobsko. Czuję się dobrze dziś, gdyby nie ból głowy.
Czekam na dobre wieści z wyników. |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie dziś piękne słońce tylko mróz się trzyma. Sarenka podziwiam Cię że jeszcze dajesz radę pracować na nocną zmianę! Tuska kciuki za dzisiejszą wizytę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2373 |
Zakorzenienie
|
Sarenka co sie stalo w pracy? Ja tez sie czuje maloatrakcyjna wrazenie tlustosci a nie brzucha ciazowego. Do tego te bole glowy..podziwiam te ktore pracuja .. Milego dnia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja mam dzisiaj wizytę i nie mogę się już doczekać ![]() A to Wam gin nie robi wcześniej usg przez brzuch tylko od 14tygoddnia +? Ja już na ostatniej wizycie miałam przez brzuch i było wszytsko ładnie widać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2375 |
Zakorzenienie
|
Ja od 10 tyg mialam przez brzuch.
Kciuki za wizyte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam sie dzis. Siedze i czekam na ostatnie badanie krzywej... jeszcze 45 minut. Ehhh... myslalam, ze bedzie tragicznie, ale jest ok. Zobaczymy jak bedzie dalej. Pani mnie pytala, czy mi nie jest slabo albo czy nie chce wymiotowac. Ale chyba jest dobrze, bo mama jest ze mna i nie mam czasu o tym myslec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Trzymam kciuki, bo dzis kilka wizytujacych jest... jestem ciekawa waszych relacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
A ta krzywe kazdy musi robic mi jeszcze nie zlecił?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 |
Zadomowienie
|
Ewelinka ja tez czulam tapniecie. Az mi lozkiem zabujalo! Znowu to bylo w rudnej, na szczescie gornikow nie bylo tam.
Dziewczyny mam takie pytanie. Teraz luteine kupilam na znizke, inaczej placilabym ponad 100zl. I mam pytanie, moj gin przyjmuje prywatnie to bedzie mogl wypisac mi ten lek na znizke czy nie i bede musiala placic pelna cene? |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
Może to jest po prostu decyzja pani ginekolog? Może woli robić USG dopochwowo? Zresztą nadal mi brzucha prawie nic nie widać (w pracy dzięki temu jeszcze nic nie wiedzą), może gin więcej widziała tym sposobem który robi? Byłam ciekawa jak to u Was wyglądało
![]() Ja mam dziś gin na 18.00. Tak bardzo bardzo chciałabym dziś poznać płeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam teraz bo sie troche martwie wysokim cukrem na czczo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie wypijemy drinka z glukoza juz niedlugo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Witam sie i ja przy pięknym mroźnym słoneczku i zaraz wybieram sie na spacerek z córka i koleżanka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Tak serio tp nawet mezowi wczoraj mowilam ze czuje sie jak wieloryb, jestem taka gruba i szybko sie męczę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zadomowienie
|
Co wy tak narzekacie na siebie...
Pomyslcie o 8 i 9 miesiacu. Teraz kazda jest piekna i powabna😂 Potem bedziemy sie nazywac wielorybami😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kalina już krzywą robisz? Też się teraz zastanawiam kiedy mój lekarz mi da skierowanie bo ja w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
Raczej trudniej orzez brzuch jakbys otyla byla badz slaby sprzet. Czy na znizke to chyba decyzja lekarza nie wiem czy musi miec podpisana um z nfz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Jade do kuzynki meza na ploty.ide sie wymalowac ..wlosow nie zdaze umyc postatam sie zrobic ladnego kokotka:p ubiore musztardowy swetr zeby wygladac promiennie ![]() Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2016-12-16 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Raczkowanie
|
Kalina już doczytałam czemu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, że martwiłyście się o mnie, dlatego przepraszam, że wczoraj nie odpisałem, ale nie miałam siły nawet na oczy patrzeć. Teraz też wzroku nie mogę skupić.
Zgodnie z waszymi radami zadzwoniłam do ginekologa. Ten kazał mi jechać do szpitala, bo mogą to być skurcze macicy. Mimo, że na IP była przede mną jedna dziewczyna, to zanim wyszła, to nazbierało się nas trochę. Pielęgniarka zaczęła przyjmować według dolegliwości. Powiedział, że u mnie nic poważnego się nie dzieje, wiec najpierw inne dziewczyny były przyjęte. Po 5h przyszła moja kolej. Zanim mnie lekarka zbadali, miałam już wypisane przyjęciem na oddział. Lekarka nie zrobiła mi ktg. Zrobiła mi szybkie usg na którym wyszło ZE MÓJ DZIDZIUŚ SIĘ ZMNIEJSZYŁ O 7 MM, A TYDZIEŃ CIĄŻY Z 13.3 ZMIENIŁ SIĘ NA 12.1. Lekarka nie znalazła nic niepokojącego. Ostukała mi jeszcze plecy w okolicach krzyża. Jak mnie tak ostukiwała z prawej strony, to aż podskoczyłam z bólu. Czyżby to nerki? Wróciłam do domu. Ściągnęłam płaszcz, buty i poszłam spać. Strasznie mnie telepalo z zimna. Nie miałam siły iść do toalety, bo w oczach ciemno mi się robiło. Gdzieś o północy maciek przeniósł mnie spać do sypialni. Dzisiaj boli mnie nadal kręgosłup /nerki? i wzroku nie mogę skupić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam na końcówce sie czułam atrakcyjniej niż na poczatku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie pięknie jak się popatrzy przez okno. Gorzej jak się wyjdzie, taki mróz. Maja, mój mąż w pracy to się przez moment stresu najadlam. Ja nie wiem co to się w tym roku dzieje :/ Jak się czujesz? Popytaj na recepcji jak to wygląda z receptą. Nie wiedziałam że to aż tak drogie jest. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() Lecę dalej ubierać choinkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurczę, ale przynajmniej ginekologicznie jest ok. Nerki bardzo ponoć sa bolesne wiec możliwe, ze to to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys Wam pisałam ze u mnie na oddziale czesto mialam kontakt z ciezarnymi- objawy takie jak Twoje. To moga byc nerki. Bardzo czesto wystepuje kolka nerkowa w ciąży. Powinnas jechac do urologa na usg czy nie tworzy sie wodonercze itd. Objawy sa niepokojace, dziwie sie ze bez badan krwi wyypuscili Cie do domu. Ja bym zrobila kreatynine, crp z krwi i bad ogolne moczu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- A jak bedziesz miala temperature to na sygnale jedzcie do szpitala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, wszytkim, ja właśnie wracam od dentysty. Pogoda cudowna, lekki mrozik, piękne słońce, cudownie. Jak przechodziłam przed chwila przez Plant to aż się ze wzruszenia popłakałam, że świat jest taki piękny 😀 ahh, te hormony!
Wiola, dużo zdrowia życzę 😊 a dzidziuś pewnie się nie zmniejszył, tylko poprzednio był źle zmierzony 😉 w takim razie teraz masz inny tp? Zapisz sobie to gdzieś. Bo w I trymestrze dzieciaki rosną identycznie kazde, a później to już dup... i tego nie sprawdzisz 😏 ja mam tylko 3 dni różnicy, wiec nie zmieniano mi, ale jak większa różnica to warto pamiętać 🙂 Kciuki za dzisiejsze wizyty, za dobre samopoczucie i ogólnie za super dzień 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Rozeznanie
|
Postaram się napisać więcej później. Teraz idę soac. Dobranoc Mamusie
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skontaktuj sie z jakims bo nerki powinni obejrzec. W ogole jakas dziwna ta lekarka na ip ze tego nie zrobila Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.