|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam słomiany zapał.
Hey jak wyglada Wasz rozwoj w stosunku do przyszlej czy obecnej pracy? Ja jestem po studiach turystyczno-handlowych ale nie pracujew zawodzie. Studiowalam nie wiedzac co chce robic w zyciu i nadal nie wiem... Nie mam pomyslu na siebie rok temu chodziłam na kurs jezykowy by cos robic w kierunku rozwoju ale juz nie chodze bo nie mam pracy. Ogolnie moje prace byly związane ze sprzedaza... Nie mam super hiper cv by odniesc sukces na rynku pracy... Macie jakies rady jak odnalezc to co moglabym robic???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mam slomiany zapal
moim zdaniem warto zainwestowac w jakies ksiazki motywacyjne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam slomiany zapal
To może kurs pilota bądź przewodnika wycieczek? Może do tego jakiś kurs językowy?
Z takim wykształceniem jeśli studia choć trochę Cię interesowały szkoda życia na bycie tylko handlowcem. A handlowiec z Twoim wykształceniem odnalazłby się np. w hotelarstwie albo w biurach podróży. Ze stażem, językiem obcym, wiedzą o danym kraju można pracować za granicą jako rezydent. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() Lepszy jest konkretny plan działania i myślenie zadaniowe. Najlepiej planować od punktu docelowego, rozbić na małe cele- konkretne, krótkoterminowe. I realizować.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2016-12-19 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.