![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wartość dziewictwa.
Mozna miec sposoby, by moze czasem stwierdzic czy kobieta miala malo cxy wielu facetow, z jakimi sie spotykala, ale moim zdaniem zamiast dokladnego patrzenia na to warto patrzec na poglady, charakter. Wtedy jak dla mnie to jaka to byla przeszlosc ma male znaczenie, przynajmniej dla mnie. Dla kogos moze ma wieksza, wiec jak chce, to moze niech zapyta. Nie wszystkie kobiety klamia jak niektorzy mysla. Wiekszosc osob i tak mysle, ze mialo "standardowa" ilosc partnerow i dla mnie samo to niewiele mowi. Trzeba poznac, bo i tutaj znajda sie osoby, z ktorymi bedzie ciezko sie dogadac jak i fajne. No a nawet osoba ktora spelnia calkowicie czyjes wymagania czasem moze nie odpowiadac. Nie da sie zyc tylko wedlug schematu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
on tired little feet
|
Ajaj, ten wątek powoduje u mnie niekontrolowaną chęć puszczania się, żeby stworzyć sobie jak najlepszą ochronę przed ludźmi z takimi pięknymi poglądami.
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
To byłoby piękne, gdyby było takie łatwe, niczym te mityczne puszczalskie panny, które wystarczy pociągnać w stronę męskiej toalety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68696461]wystarczy raz, po stracie dziewictwa już jesteś chroniona
![]() Terefere... oni są mocni w gębie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle nie dziwi to, co przeczytałam w wypowiedziach samców. Za to jestem autentycznie przerażona tym, że istnieją kobiety, które próbują coś takiego racjonalizować i usprawiedliwiać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
Już bez przesady, że kogokolwiek boli hipotetyczny brak zainteresowania ze strony odrzuta, który fantazjuje o byciu królem na puszczy i mordowaniu dzieci nowo zdobytych samic.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bycie ojcem, rodzicem to coś więcej niż bycie biologicznym ojcem. Wchodząc w związek z obecnym partnerem nie pytałam o przeszłość, o ilość partnerek, bo jakoś miałam to w ![]() Hmm, chłopak ze swoją pierwszą partnerką zwlekał z seksem, bo był prawiczkiem i trochę się 'bał'? Ze mną 'szybko' poszedł do łóżka. Kurde teraz nie wiem czy to doże czy źle o nim świadczy ![]() Nie wiem czy nawet bym na takiego trafiła. Jeśli na co dzień ma charakter bycia jak na piątkowej dyskotece co maca po kątach. Co do metody lub i nie: spotykasz się z dziewczyną i pytasz: z iloma uprawiłaś seks? [1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68696461]wystarczy raz, po stracie dziewictwa już jesteś chroniona ![]() Mam nadzieję, że takie teksty to nie tylko w necie, ale potrafią to mówić otwarcie na żywo. Wtedy sprawa jasna ![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja wypytałam partnera o liczbę przede mną. W ilu związkach był, jak długo i jakie były przyczyny rozstania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68697816]Na żywo kogoś takiego nie spotkałam. Tylko w internecie.
A ja wypytałam partnera o liczbę przede mną. W ilu związkach był, jak długo i jakie były przyczyny rozstania.[/QUOTE] Maczo w internecie, pipka w świecie ![]() Ja jakoś nie czuła potrzeby. O przyczynę rozstania jedno związku zapytałam, ale bardziej z "babskiej" ciekawości, tak o ![]()
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
wyszło dość spontanicznie. Ale jakbym sie dowiedziała ze rozstał się bo "nie była dziewicą"" nie była porządna" to uciekłabym z krzykiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
A dla nas dochodzi do tego jeszcze (oprócz wymienionych) element przekazania swojego kodu genetycznego. Tak jesteśmy stworzeni i żadne kolejne posty nadwornych trolli typu adeedra, thirky i spółki nic tu nie zmienią. Tak jak wiele kobiet czuje coś takiego jak instynkt macierzyński, tak ja przynajmniej bym chciał wiedzieć, że to jest mój syn/moja córka, a nie dziecko nieznanego pochodzenia, które nie posiada w sobie nic z mojej krwi, moich cech...co jest dla mnie jedną z ważnych cech rodzicielstwa a nie tylko "dostarczycielstwa" finansów i wychowywania. Ja bym się nie zdecydował na taką adopcję. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez topdong Czas edycji: 2016-12-16 o 20:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Konto usunięte
|
Topdong, przestań się kompromitować. Twoje posty z reguły dostarczają mi rozrywki, ale są pewne granice i to się robi niesmaczne.
Rozumiem, ale niewielkie doświadczenie nie ma nic do wypisywania takich bzdur. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiedza o kobietach czerpana wyłącznie z literatury nie byłaby taka zła gdybyś się nie ograniczał do podręczników uwodzenia. Szukaj tej pani w swoim typie szukaj, szczęścia życzę w poszukiwaniu bo nikt na ciebie lepszego bicza nie ukręci niż ty sam - acz kwestię dzieci radziłabym przemyśleć, bo kiedy wyznawczyni tej samej filozofii i wielbicielka królów puszczy cię kochać przestanie to ci się miesięczne wydatki na utrzymanie potomstwa zmniejszą do zera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tym że człowiek który czeka z seksem do 30 roku życia ma trochę inny tok myślenia i podejrzewam że dla nie jednej takiej osoby przeszłość seksualna partnera -byłabym większym czy mniejszym problemem który trudno jest zaakceptować . Ja pewnie też czułabym się z tym licho i może walcząc z tym mogłabym jakoś to przezwyciężyć (gdybym naprawdę kochała ) ale nie mam pojęcia czy bym to udziwniała. Czy odeszła zdając sobie sprawę że jednak nie dam rady. Lepiej odejść niż zatruwać życie sobie i innym . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
BAN stały
|
Cytat:
To, że Ty masz w d* to nie znaczy, że facet będzie miał w d* to ilu do tej pory dałaś d* ... Nie bez przyczyny kobiety dzielą liczbę facetów przez 3 ... Doskonale wiedzą, że "przebieg" ma znaczenie dla facetów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;68701926]
Z tym że człowiek który czeka z seksem do 30 roku życia ma trochę inny tok myślenia i podejrzewam że dla nie jednej takiej osoby przeszłość seksualna partnera -byłabym większym czy mniejszym problemem który trudno jest zaakceptować . Ja pewnie też czułabym się z tym licho i może walcząc z tym mogłabym jakoś to przezwyciężyć (gdybym naprawdę kochała ) ale nie mam pojęcia czy bym to udziwniała. Czy odeszła zdając sobie sprawę że jednak nie dam rady. Lepiej odejść niż zatruwać życie sobie i innym .[/QUOTE] I u osób nie czekających z seksem, i u ludzi młodszych może się pojawić zazdrość o przeszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyy, nie daję dupy więc grzeczniej. topdong mów mi więcej o instynkcie macierzyńskim. Też go nie ogarniam ![]()
![]() |
![]() |
#229 | ||
Raczkowanie
|
W szerokich granicach - owszem. Chyba, że przeszlibyśmy do skrajnych przypadków i patologii, ale o tym nie było mowy.
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
on tired little feet
|
Cytat:
I pohamuj się z tymi tekstami.
![]() |
![]() |
#231 |
Konto usunięte
|
Gregorius jak zwykle pisze z innego uniwersum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wypytuję o takie rzeczy, bo uważam to za bezsensowne na pierwszym spotkaniu - pomimo tego, iż jak napisałem wcześniej uważam to za ważne. Ważne, ale...nie na tym etapie znajomości. Ja się niczego nie boję, mi zależy na porządnej dziewczynie, a jak mi ucieknie jakaś przechodzona laska to naprawdę nie będę płakał. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A z tym wygrywaniem z naturą już zupełnie pojechałeś po bandzie. Gatunek ludzki właściwie nic innego nie robi, tylko 'wygrywa z naturą', więc ci tak jakby nie wyszło z tym argumentem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;68704036]Gregorius jak zwykle pisze z innego uniwersum
![]() Jedyna, która mnie rozumie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||||||
Tęczowa Jaszczurka
|
Mam wrażenie, że mnie nie słuchasz. Oddzieliłam posiadanie poglądu od zachowań na poglądzie opartych. Nigdzie nie twierdziłam, że te drugie są ok.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kanapka z wędliną => smaczna =/= kanapka bez wędliny => niesmaczna Tylko fanatycy nigdy nie mają żadnych wątpliwości. Cytat:
Póki co większość tego typu dyskusji wygląda tak: [wizażanek]: kontrowersyjna teza [co wizażanki myślą]: ten pogląd nie trzyma się kupy, bo [argument A], [argument B] i [argument C] [co wizażanki mówią]: trzeba być idiotą, żeby mieć taki pogląd (a argumentów nie podamy, bo idiota i tak nie zrozumie) O tym od początku mówię. Już jaśniej nie umiem tego przedstawić. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||||||||
Konto usunięte
|
O proszę, mam podobne wrażenie co do Ciebie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a) mogę b) lubię c) przyjdzie jakaś zaszczuta dziewczyna i przeczyta, niech przynajmniej widzi, że nie wszyscy czują się w obowiązku obrony takich tez Naprawdę nie mam potrzeby nawracania ludzi o takich poglądach, ale to nie znaczy, że nie mogę się podzielić moimi. Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Tęczowa Jaszczurka
|
Ok, rozumiem. Mój błąd, pomyliłam tę całą pyskówkę z dyskusją. Koleś was obraża, więc wy obrażacie jego, już łapię. Nikomu tu nie zależy na żadnych wnioskach czy przekonaniu drugiej strony do swojego punktu widzenia, więc moje spostrzeżenia nie są nikomu do niczego potrzebne. Eot z mojej strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.