![]() |
#2761 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Jestem w takim stanie ducha, że najlepiej by mi chyba zrobiło, jakbym komuś mocno przywaliła (albo odwrotnie ![]() ![]()
![]() |
#2762 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie pofarbowałam się się farbą Palette Radiance na czerwono - nie czytałam recenzji, skusiłam się w ciemno.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2765 |
czyli Endżi
|
Przywlekłam się poskarżyć i wyżalić
![]() ![]() Ta cefalosporyna to pomiot szatana, mam jej dosyć i odliczam już tabletki, które mi zostały żeby je pożreć w wyznaczonym czasie i żeby to wszystko się skończyło ![]() Czuję się bez-na-dziej-nie. Wczoraj ledwo się zwlekłam z łóżka i już podczas ubierania wiedziełam, że to bez sensu i że nie dam rady jechać do Tricity na zajęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj koleżanka mnie nastraszyła, że powinnam odstawić to cudo, bo koleżanka jej siostry tak się załatwiła jakimś antybiotykiem, że wylądowała w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polazłabym do lekarza, bo nie jestem cierpiętnicą, ale nawet nie mam przy sobie książeczki zdrowia - a u nas w PL niestety służba zdrowia wygląda jak wygląda ![]() ![]() ![]() Bez-na-dzie-ja. No, w każdym razie zaczynam spisywać testament ![]() ![]() ![]() Idę zjeść zupy brokułowej na pocieszenie ![]() Fenris, ciemne włosy ciężko się farbuje i niełatwo chwytają kolor ![]()
#2766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to faktycznie nieprzyjemnie z tymi antybiotykami... żeby Cię tylko jakoś poważniej nie załatwiły, kurczę ![]() ![]()
![]() |
#2767 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brrrrrr |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zadomowienie
|
Angel, nie dawaj się chorobie, chyba nie musisz jeszcze rozdzilać flaszek po znajomych
![]() A tak poważnie, dobrze by było te objawy skonsultować z lekarzem, choć wiem jak to jest, żeby się do jakiegoś dostać, wtedy kiedy człowiekowi potrzeba ![]() Sama lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że jeśli antybiotyk ma spowodowac ostrą reakcję uczuleniową- np. taką, wymagającą hospitalizacji, powoduje ją bardzo szybko. To co opisujesz, to raczej obajwy dużego osłabienia, co oczywiście dobre też nie jest, ale koleżanka niepotrzebnie Cię straszyła ![]() Ostatnio mało się odzywam, bo jestem non-stop w biegu i już tak zmęczona, że padam. Przesilenie wiosenne mie dopadło jak nic, a oprócz tego narkolepsja chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Your Angel - szybkiego calkowitego ozdrowienia.
Poszukujacym pracy - trzymam kciuki. W poniedzialek lub wtorek przyszego tygodnia przenosimy sie do nowych biur, S. zostawia mnie na kilka dni sama, jutro jest ostatni dzien i uczy mnie na szybko tego co potrzebuje na poczatek tygodnia. A dzis mnie zalatwil - po lunchu siadamy a on pyta 'M. jak sie nazywa to male cos na czym kladziesz pileczke golfowa?' ja 'podstawka na pileczke?' on 'nie, hm to ma nazwa, ja zapomnialem...' Wiec ja wlaze w Wikipedie, czytam o golfie ![]() 'tee?' S. z demonicznym smiechem 'yes please' Sikalam w majty. Z wlasnej glupoty. Herbate zrobilam. Zreszta jego teksty, dowiedzial sie jaka lubie muze i np dzis 'jaki masz numer telefonu?' (biurowego) wiec mowie, ze nie mam pojecia na co slysze pewnie 666 the number of the beast... pozniej - 'Steve zaraz przyjdzie i musze Run to the hills...' rzuca tekstami z piosenek a juz najbardziej mnie rozwalil jak mowi 'wybralem sobie juz piosenke jak chce miec na pogrzebie' i tu uwaga 'Since u've been gone' Najlepsze jest w nim to, ze on z glupawki w jednej sekundzie potrafi przejsc do powaznych spraw. A mna jeszcze dlugo potem telepie ze smiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Aniołku trzymaj się, ale następnym razem powiedz lekarzowi, jakie miałaś odczucia. Po co masz się męczyć, a to rzeczywiście może być jakieś uczulenie.
Mnie natomiast rozbolała głowa, siedziałam ,pisałam pracę i nagle łup ![]() ![]() ![]() Hecate - szefa to ty masz jednorazowego ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-11 o 19:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Historia z "tee" jest po prostu bosssska
![]()
#2772 |
Czekam na Ragnarok
|
Hecate - też bym chciała takiego poprawiacza humoru
![]() I poprawiłaś mi humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zadomowienie
|
Hecate, bardzo się ciesze, że w tej "nowej pracy" masz taką super atmosferę, szef zabójczy normalnie
![]()
#2775 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ten dzień jakiś taki do dupy
![]() Wróciłam dziś do pracy po dwóch dniach wolnego (to chyba nie tak dużo, co?), a tu cały sekretariat zawalony papierzyskami. Nosz fak, a co jakby mnie nie było dwa tygodnie? Miałam więc kupę roboty, ale wyrobiłam się ze wszystkim i jeszcze nawet udało mi się załatwić zaległą sprawę, z którą miałam duży problem. Ale oczywiście nie obyło się bez stresu. Obudziłam się o 3 nad ranem. Przez całą noc śniło mi się, że spóźniam się do pracy (bagatela, o dwie godziny), trzy razy nie mogłam zdążyć na autobus. Masakra, umęczyłam się strasznie. Długi weekend w domu był cudowny, bardzo miło spędziliśmy go w dwójkę, czułam się świetnie. Jeden dzień w pracy wystarczył, żeby znowu zaczęło mnie boleć gardło (taka ani zdrowa ani chora jestem chyba od dwóch tygodni). Czy to stres tak działa? Do tego jestem dziś marudna jak mało kiedy (Margotko, Zuziu, rozumiem i łączę się w bólu), zatruwam życie M. A on przychodzi jeszcze do mnie, przytula i mówi że mnie kocha. Nienormalny, ale kochany. Wzruszyłam się. Zmykam do łazienki, a przed snem poczytam HP i potestuję Lutka (chyba padnie na Arabie) z okazji imienin ![]() Ach, jeszcze jeden miły akcent dziś: kupiłam róż Kanebo po okazyjnej cenie, aż sama się sobie dziwię. Przytulaki dla Wszystkich zdołowanych i chorujących. Oczywiście jestem opóźniona: przegapiłam urodzinki Gwaihally (wszystkiego naj naj i dużo miłości ![]()
#2776 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja fryzjera (powaznie fryzjera) zrobila mi i po uplywie czasu patrze - kurde no zolte sa!! ona 'to wina swiatla sztucznego, rano przy dziennym bedzie inaczej' Wstalam rano i co - jajco. Doslownie i w przenosni na glowie. Po 3 dniach wyladowalam u innego fryzjera, a tam na jajcowie robila mi laska rozjasniaczem pasmka. Wlosy sciela mi poteznie i systematycznie co jakis czas sciagala mi resztki zoltka az osiagnelam blond jakis chcialam. A moral taki - jakims cudem wlosy mi nie wypadly a stylizowalam je suszara, lakiery, zele... (pozniej, kilka miesiecy pozniej scielam sie na krotko) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Agnysko81- to nie były rozmowy - a przynajmniej nie były one planowane. Poszłam uzbrojona w cv i dobre chęci - ot tak "na twarz"
![]() Moja głowa...nie cierpię zmian pogody ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | |
BAN stały
|
Cytat:
I co dalej masz ten blond? Ja już mam po 3 latach dość farbowania na blond, dość odrostów, dość wypadania itp.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym blondzie, scielam wlosy na dlugos zakrywajaca uszy, przefarbowalam na braz. Ta farba caly czas sie wyplukiwala wiec poszlam do fryzjery dresiary i powiedzialam tnij na krotko. Mialam moze z 3-4 cm dlugos wlosow, fajnie wycieniowane. Odrastanie jednak bylo upierdliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiecie, ze jeśli kobieta eksperymentuje z włosami to potrzebuje zmiany, albo ma problem, zmiana koloru radykalnie to prawie pewne że ma jakis problem, albo cos kończy/zaczyna. Dużo fryzjerów o tym słyszało, ajk przychodzą kobitki i mówią: tnij, albo z blond na brąż, rudy itp to przy okazji mówią że cos jest nie tak i potrzebują zmiany. A ja mam takie powiedzenie: Co na głowie to w głowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest. Ja niby zrobiłam się pierwszy raz na blond ze względów praktycznych- ale zrobiłam to tuż przed obroną pracy magisterskiej
![]() A wróciłam do brązu po pewnej przykrej przygdzie miłosnej. Nie żebym zrobiła to świadomie, ale jak zbieram fakty to tak wychodzi. Potem znowu wróciłam do blondu-w pażdzerniku zeszłego roku- wtedy odeszłam z pracy i wróciłam do domu z Wrocławia. Naprawdę coś w tym jest- niby nie idę z taką decyzją świadomą do fryzjera ( będę blond bo zaczynam nowe życie- nie robię tego świadomie). Tylko jak pozbierałam teraz, kedy miałam te zmiany , to tak samo wychodzi jakoś ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja od dłuższego czasu chcę się zrobić na brąz, nie wiem czemu, już pomijając zniszczone włosy itp to jakoś wewnętrznie potrzebuje odcięcia się od tego co mnie zle spotkało jak byłam blondynką. Za dużo smutku w ostatnich miesiącach było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
oj jak mi sie jasniutki blondzik marzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja w ogólę nie znoszę blondu
![]() Mam już czarne włosy, czerwień poszła w niepamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Spadam pod prysznic i spac, plecy mnie bolą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Jak to,przecież Ty jesteś blondynką jasną
![]() Blond mi się podoba ale na kimś,nie na mnie na pewno, i naturalny koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja bym ci się nie spodobała ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.