![]() |
#1051 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() gastone co do nóg, nie przejmuj się ja też nie mam zgrabnych.. niestety.. chętnie bym chodziła w spódnicach, ale jakoś nigdy nie moge dobrać dobrego fasonu dla mnie i zamiast tego kupuje spodnie :P: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Wtajemniczenie
|
Ja z kolei nogi do kolan mam groteskowo szczupłe i zgrabne, tylko że uda mam grube, duży tyłek (ale jego akurat lubię) i brzuuuuch
![]() Zawsze się coś znajdzie: jedna ma krzywe nogi, druga duży tyłek, inna mały biust - nie dajmy się zwariować. Gastone - ze zdjęcia wynika, że masz ładną cerę - jakby mi kto dał wybierać to na 100% nie wiem, ale bym się zastanawiała. PS. Komu brakuje cm w talii? Chętnie odstąpię.
#1053 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, świetny jest ten wątek! Aż miło popatrzeć na zdjęcia: że będąc "większą" kobietą, można tak fajnie się ubrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Ol takze mozemy sobie przybic piateczke
![]() Ja lubie swoje nogi (oczywiscie moglybybyc dluzsze i szczuplejsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
przepraszam chilanes, ale musze
![]() ta jeansowa spódniczka, którą ostatnio kupiłam jest booska ![]() jest luźna, więc mogę ją nosić tak jak lubię - kilka cm pod pępkiem, jest z cienkiego, rozciągliwego i miłego w dotyku jeansu, jest za kolana, ma fajny ni to niebieski, ni to szary kolor, dla mnie cud miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() ![]()
#1056 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno wygląda świetnie: zauważyłam, że spódnice (jak i spodnie) najkorzystniej wyglądają jak je się nosi kilka cm pod pępkiem
![]() ![]()
#1057 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
no prosze
![]() ![]() ![]() ![]()
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lepiej jak spodnie/spodnice sa wysokie??
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
co myślicie o kamizelkach w naszych rozmiarach? jaką powinna mieć długość i co do nich założyć?
![]()
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty lepiej powiedz, co stosujesz, że w podpisie tak ładnie Ci waga zjeżdża ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ostatnio skusialam sie i kupilam cosik na ebayu.I nigdy juz tego nie zrobie!Macie szczescie ze dostajecie rzeczy z ktorych jestescie zadowolone.Zamowilam bluze, wyszywana, na zdjeciu byla sliczna.Pisalo ze nowa.Okazalo sie ze stara, prana kilkakrotnie, smierdzaca petami i z dziura na kieszenie.Tojakis zart? OPsoba sprzedajaca miala mnostwo pozytywnych komentarzy wiec podwojnie sie zqwiodlam. Oczywiscie kontakt z ta osaba jest nie mozliwy.Nie odbiera maili.Podobnie bylo z moim mezem. Zamowil koszule w kolorze szarym, z lnu.Dostal z cienkiego plotna i granatowa.Nigdy nie zamowie juz z ubran nic na ebayu.Zamaiwam inne rzeczy i zawsze jestem zadowolona a teraz klapa.WRRR jestem wsciekla jak malo kto.A jak odesle bluze to skad wiem ze dostane kase spowrotem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie noszenie spodni/spódnic z wysokim stanem (do talii) to koszmar. Figura robi się jakaś taka nienaturalna, tyłek wygląda na 3 rozmiary większy, usiąść się nie da, bo wbija się między wałki i te stają się jeszcze większe, no chodząca masakra
![]() |
#1064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To okropne!!! Albo Ty mialas wyjatkowego pecha albo ja szczescie, bo do tej pory moje zakupy na ebay-u sa wiecej niz udane. Przede wszystkim wstawcie sprzdawcom powaznego negatywa a co do zwrotu pieniedzy to zalezy od tego czy dany sprzedawca wogole dopuszcza zwroty - powinno to byc wyaraznie napisane na stronie z opisem produktu. Tak na marginesie dodam, ze mam w pracy kolezanke, ktora rowniez kupuje na aukcjach, od lat i to ona poradzila mi zeby kupowac od tych co to maja wylacznie pozytywane komentarze wiec jesli ktos ma mniej niz 99% pozytywow nie kupowac!!! Ja niedawno dostalam swoja druga spodnice - lekko falbaniasta, czekoladowa, dluga. I tak jak wczesniej spodnicom mosilam zdecydowane NIE tak teraz jestem w nich zakochana - nie wiedzialam ze mozna sie czuc tak zwiewnie i kobieco!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kamizelki to jutro skoczę do Top Secret i sobie przymierzę, bo bardzo mi się podobają gastone szczerze współczuję, ja nigdy nie kupowałam przez ebay, za to sporo przez allegro i tylko raz się zawiodłam, ale nie chodziło o ciuchy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja po prośbie
![]() ![]() ![]() gastone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
Myślę,gastone powinnaś napisać do Admina Ebay,,,mają namiary na sprzedawców i muszą Ci pomoc .Wiem,że np.Allegro w razie takich spraw pomaga.
Goska widziałam kiedyś takie stroje w sklepach z bielizną Trumph.Moze sprawdz też Quuele. |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
taki kostium nazywa się chyba tankini ![]() ![]()
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na allegro widziałam takie http://www.allegro.pl/item324928324_...0_52_nowa.html http://www.allegro.pl/item325518698_...0_52_nowa.html http://www.allegro.pl/item324379307_...0_52_nowa.html http://www.allegro.pl/item324379298_...0_52_nowa.html A tak gadałyście o płaszczykach i w końcu sama sie skusiłam znalazłam sobie taki cena trochę wysoka ale myślę ze warto http://www.allegro.pl/item325884872_...hit_2oo8_.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
Niepotrafię kupić cholernego biustonosza! No niepotrafię sama dobrze wybrać
![]() Czy DD-E to, to samo?
#1072 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Toogra i Tankini dzięki bardzo za propozycję
![]() ![]() Chilanes znam ten ból ja mam ten sam problem zawsze ale to zawsze ,ostatnio to z pół godziny patrzyłam przykłądałam<niestety nie było warunków do zmierzenia bo na ryneczku kupuje<a to jest jak dla mnie teraz podstawa aby zmierzyć najlepiej na miejscu ale jak nie można to sie umówić ze sprzedawczynia czy w razie czego możnaby wymienić przeważnei nie ma z tym problemu... co do rozmiaru to mi sie wydaje że nie rozmiar rozmiarowi nie równy na jednym napisane dd/ na innym e a ten e mniejszy niż wczesniejszy wieć najlepiej jak jest możliwośc to mierzyć mierzyć... na tvn style własnie leciał o stanikach Trinni i Suzannah rozbierały kobiety ze źle dobranych staniorów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
Agnieszq właśnie o takiej myślałam z przedłużanym przodem, jest taka w ts, ale nie miałam czasu się tam wybrać, więc nawet nie wiem czy będzie pasować :/
Chilanes Gosia ma rację, co firma to rozmiar, dlatego moim zdaniem masz dwie opcje albo poszukać porządnego sklepu, gdzie miła ekspedientka zmierzy Cię i doradzi, albo przewertować forum gazeta.pl jest tam sporo o dobieraniu stanika ![]() hmmm mam problemik, macie jakiś pomysł jak ubrać się na otwarcie poważnej restauracji? nie jestem podfruwajką ![]() ![]() ![]()
#1075 |
Zakorzenienie
|
a na wesele w czerwcu co??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
Chilanes, polskie staniki po D mają E, a brytyjskie mają D. DD. E, F, FF ...
![]() Podaj wymiary pod biustem i w biuście to Ci spróbuję pomóc ![]()
#1077 |
Zakorzenienie
|
ja wiem jaki mam niby rozmiar, ale w 1 staniku jest ok a w drugim kude za małe/duże ;/ Muszę zmierzyć z 10 by kupić 1 ;( a i tak nigdy nie jestem pewna, czy jest ok
![]()
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej porób zdjęcia przykładowych zestawów, to ci pomożemy i pooglądamy przy okazji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
To ja się może tak skromnie sama pokażę.
Pierwsze zdjęcie to z odwiedzin u brata, drugie to mój dzisiejszy zestaw do szkoły, z tym ze zamiast skarpetek były podkolanówki i baleriny czarne ![]() ![]() W ogóle to zdjęcia jak jestem ubrana daje na swojego bloga ![]()
![]() |
#1080 |
Zadomowienie
|
Witam co tak cicho
![]() synesthesia-podoba mi się zestawik z tuniką i zielonym sweterkiem,,chetnie bym go przygarnęła.Ostatnio trudno coś fajnego wyłapać na ciuchach....kupiłam fajne butki na wiosnę,zamszowe na malutkim obcasiku -wytargowałam za 10 zł...myslę,że to dobra cena.Na ogól nie kupuje butów z ciucholandu,,chyba,że mają metki,ale te mnie urzekły.W poniedziałek ide na polowanie mam wolnę,,a to dzien dostaw,Postaram się dołaczyc foty,,,ja syn się zlituje,,,i mi z aparatu zgra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.