|
|
#3511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
To musisz se FB założyć Nie no dobra przekażę, jeśli jeszcze nikt tego nie zrobił Napisać, że kochasz i tęsknisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znad zimnego kufla po ciepłym grzańcu Śpita już? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3512 | ||
|
BAN stały
|
Pfff!
Prędzej se szpilki założę i uderzę w miasto! Cytat:
Napisz, że nie znoszę i w Cytat:
![]() --- Chciałem być "apolityczny", ale po tych bzdurach Błaszczaka się nie da... w ogóle po tych "mundrościach" nic się nie da... czas na mnie
|
||
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Dajesz!
dobra, jak se życzysz ![]() Dobra chyba trzeba iść spać, bo się głodna robię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
C'nie? Patrz niżej
![]() Branoc
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spać! Zwiedzać! :mlotek:
|
#3517 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Coś jeszcze chciałam... Teraz nie pamiętam. |
|
|
|
|
#3518 |
|
BAN stały
|
Znad ice tea z Biedry
|
|
|
|
#3519 |
|
Piers do przodu
|
dobrze, że to ostanie bo zaczynam mieć alergię na tłumy
|
#3520 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.krokant migdałowy spokojnie można siekanymi podprażonymi migdałami zastąpić, bez cudów , natomiast każdy biszkopt rośnie z górką i jak się go po wyjęciu odwróci, zrobi się cudny zakalec należy po wystygnięciu, kiedy się kroi biszkopt do przełożenia już ściąć górkę , pokroić na blaty , i dopiero wtedy wywrócić dnem do góry , znaczy na dól tortu kładziesz blat ścięty z góry i tak dalej, aż na wierz kładziesz ten z samego spodu, odwrócony nogami do góry , i masz równiutki tort Cytat:
Cytat:
![]() 2.a cóż za problem ? zagotowujesz wodę z korzeniami (nie warzywnymi ) i miodem, wlewasz spitirus, przecedzasz et voila ![]() Cytat:
Cytat:
2.koreańczyków, przyniese ideu do zajęć gospodarskich , jak to przy niedzieli po południu Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to one są najbardziej zabawne ![]() zresztą mieszanie jest teraz tak popularne, że już nie mogę... w skrócie parka + torba od Korsa Się pochwalę, ze miałam dziś w Łazienkach sesję foto - ciuchy wybrałam sama i głównie to pomarańcz był I wiecie, jeszcze się coś takiego zrobiło ze mną, ze pewne rzeczy (zdarzenia, sytuacje, nastroje) chcę zachować tylko dla siebie - nawet proces twórczy, i to nagle się stało - tym sposobem nie piszę od 10ciu dni, ale też załatwiam i załatwiam - i uwaga - zaprosili mnie do współpracy, ta galeria, na której mi najbardziej zależało. To duże wyróżnienie. Na razie będzie aukcja (na początek stycznia mam namalować 4 obrazy!!!!). Poza tym na jednego cwaniaka się wypięłam grzecznie i jestem z tego dumna (galernika)Łaaaaa - oraz mam w dwóch parach okularów już optyczne szkła - zmienił mi się komfort życia
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Muzeum Powstania Warszawskiego jest faktycznie wspaniałe
|
#3523 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() swoją drogą, jak te (tj. z tego bloga) przepisy wyglądają na wymierzone, sprawdzone, wypróbowane i powtórzone 1000 razy dla podparcia sposobów. czar pryska przy próbie odtworzenia ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Mić, pls, zróbmy wpis sylwestrowy a la ofiara mody z balu, może zdjęciami się zainspirować? bo ja nie chadzam
Co myślisz?
|
#3525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki za troskę, jak się podejmę próby pieczenia to sobie zerknę w notatki. Cytat:
![]() Do czego sejsa? Taka na własne potrzeby czy nie? |
||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Może trzeba mieć do tego wszystkiego taki zmysł smaku? Gust? ![]() A wwłaśnieto mieszanie wszystkiego zr wszystkim i to,że w sumie wszystko wolno,sprawia, że mam ochotę zrobić na przekór i sie ubierać i nosić wielce nieluzacko ![]() Dzis sie odzialam w czarny kkożuch do kolan, bordo szalik i takież rękawiczki, skórzane portki i kozaki na obcasie. I czułam sie super ![]() Odziałam dzisiaj swój kożuch, żeby przetestować czy dobrze grzeje. Wróciłam do domu cala mokra od potu Na dworze git, ale w sklepie czy autobusie trzeba ściągać w ciagu kilku sekund, bo grzeje okrutnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-12-18 o 21:49 |
|
|
|
#3527 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- i świadomość plusów/minusów własnego ciała też; reguły pomagają trzymać ład np. w instytucjach i stopują tysiące pytań, ale dobrze ubranego człowieka nie czynią
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret sywestra, to jutro mam dzwonić za biletami na taką imprezę
i muszę jakiś obów kupić ![]() czy kozaki na obcasie albo botki, czy oficerki i na miejscu zmienić
|
|
|
|
#3529 |
|
Piers do przodu
|
Betty
fajnie w klimacie obuw i reszta nieco naughty w typie Ditty von Teese chyba ![]() edyta: Albo na Marlenę Dietrich
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-12-18 o 22:28 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze stylem boję się kombinować, bo to raczej nie moja bajka i mocnego makijażu też na sobie nie umiem wykonać ![]() poza tym nie wiadomo czy nie będziemy wracać zimną nocą na piechotę do hotelu, bo impreza jest w innym miejscu
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
https://pl.pinterest.com/pin/121175046203327770/ no na Marlenę to https://pl.pinterest.com/pin/304767099759533414/
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na moje potrzeby, bo do Brulionu oraz będę na Jej (Gabrysi Francuz) blogu http://streetfashionincracow.pl/
Cytat:
Ty masz wyczucie, pamiętam zdjęcia, gdzie wyglądałaś jak z poprzedniej od poprzedniej epoki Cytat:
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale muszę pokombinować przed, bo inaczej będzie klapa..
|
|
|
|
|
#3534 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad harbety*
*herbaty Cytat:
![]() Cytat:
Xiądz dobrodziey opowiedział mi po sumie, jakoby psie krwie Komitet Obrony Służby założyły! Jestem już po słowie z Hrabyą Kaczyńskim (Waćpani kojarzy, Tofik onego utknął na przedwiośniu na naszej topoli, trza byłó straż ogniową wołać), musiemy środki odpowiednie przedsięwziąć, bo nam jeszcze we dworze do hucpy jakowey dojdzie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i gratuluję!
|
|||||||
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Piers do przodu
|
Gryx głównie żarciowe
mięsko na pieczyste, rybkę po taniości do po grecku, warzywa, owoce, nabiał, suszone pomidory, oliwki, przyprawy, picie i takie tam, pół kosza wyszło więc ok w porównaniu do reszty
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na hasło"rewia" zapala się w głowie lampka "lata 20" ![]() Jakąś kiecka z frędzlami albo boa z piór, rękawiczki itp...
|
|
#3538 | |
|
BAN stały
|
Ja nie wiem, które lubię bardziej, bo i kaczkę i indyka uwielbiam
![]() Cytat:
A jakiś alkohol (na lepsze trawienie świątecznych specjałów oczywiście )?
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Piers do przodu
|
Co do alkoholu to przybywa z Hajnówki Duch Puszczy
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w mieście rozważaliśmy imprezę w klimacie retro i tam bym zaszalała ze strojem i dodatkami fogle, to faceci mają łatwiej - chłop ostatnio dostał zapro na European Hotel Design Awards, wrócił z pracy, pojechał wypożyczyć smoking 2h przed galą, najadł i podrinkował za darmo, porobił zdjęcia z drag queenami co prowadzili imprezę, nawiązał kontakt z facetem od drewna egzotycznego co ma 300 mln funtów obrotu... a ja się muszę produkować... indyk mi się przejadł ![]() a kaczka dobrze zrobiona (np: confit) to mistrzostwo ![]() nadrobimy w nowy rok w mandragorze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Nie no dobra przekażę, jeśli jeszcze nikt tego nie zrobił
Napisać, że kochasz i tęsknisz? 

Napisz, że nie znoszę i w

dobrze, że to ostanie bo zaczynam mieć alergię na tłumy

obuw i reszta nieco naughty w typie Ditty von Teese chyba