|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Dziewczyny ratujcie ! Nie mam pojęcia co kupić mojemu chłopakowi na 18ste urodziny, które są już 7 marca.
Edytowane przez mańcia Czas edycji: 2008-03-09 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
![]()
Urodzinywy prezent dla mężczyzny, co polecacie??????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla mężczyzny
wyszukiwarke.
Albo ksiazke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+m%EA%BFczyzny
prosze link do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłabym gre komputerową,zależy co lubi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
Jest duży wątek zbiorowy o prezentach, poszukaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Raróg
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć..
Zbliża sie (25.02.08) moja pierwsza rocznica bycia z moim boyem.. Nie mam pojęcia co mam mu kupić.. Mówią ,że najlepsze jest cos od siebie.. Ale ja nie mam juz pomysłów.. w tym samym miesiącu wydałam kase na jego 18-stke i walentynki... Jestem spłukana.. Mam poświęcone 50 zł na kupienie czegoś na rocznicę.. tylko co...? Miałam już propozycje od znajomych: *zrobienie albumu ze zdjęciami od początku naszego związku (nie posiadamy takich zdjeć od początku ,po za tym w ogole w prawdzie nie robiliśmy sobie tak razem ,tak nie bylo okazji... woleliśmy się nacieszyć soba a nie cykać foty xD) *Kupienie dwóch srebrnych łańcuszków z dwoma połówkami serca jeden dla mnie ,.jeden dla niego (ok super ,ale chyba mi na to nie starczy ![]() Ja już nie wiem co mam kupić.. Licze na wasze rady !! Dodam ,że mój chłopak nie jest materialistą! No ale fajnie byłoby mu cos fajnego kupić... Jakie są wasze pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co kupić na pierwszą rocznicę??
![]() poczytaj Plotkowe, użyj wyszukiwarki. |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
słuchaj...
![]() http://www.allegro.pl/item312514260_...a_prezent.html
#941 |
Zakorzenienie
|
jest wielki watek na temat prezentow, wiec proponuje uzyc wyszukiwarki
![]()
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja dla mojego TŻ na naszą drugą rocznicę zrobiłam takie coś:
przykładowy filmik --> http://pl.youtube.com/watch?v=GTqv0rvjSBI kilka zdjęć, dwie piosenki i Windows Movie Maker =) Bardzo łatwo jest zrobić takie coś a jakie efekty ![]() Na urodziny zrobiłam ciasteczka i wręczyłam Dyplom Kochanka (. TŻ był baaardzo zadowolony =) (fotki poniżej) |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
Więc (wiem, wiem - nie zaczyna się zdania od "więc"
![]() Co mój TŻet już dostał?
- śmieszne np. Instrukcja obsługi teściowej (bo prawdę powiedziawszy tak sobie znają się z moją mamą) - seria Opowieści z Narnii (bo straasznie chciał), - a ostatnio (ponieważ uwielbia i studiuje turystykę - książki o tej tematyce) np. jego idola ![]()
![]()
#945 |
Przyczajenie
|
![]()
Piszę do Was z ogromną prośbą! Jestem z moim chłopakiem od 3 lat i zawsze mam ten sam problem... Nie wiem jaki zrobic mu prezent... były juz łańcuszki ramki do zdjęć czy perfumy, teraz nie mam żadnego pomysłu a do jego urodzin zostały 3 dni!!! Dodam że jest typem sportowca dlatego nie moge mu kupić ładnego portfela czy zegarka...A gdy pytam co chciałby dostać odpowiada że nic, chociaż wiem że czeka na jakąś niespodziankę... Prosze dajcie jakieś pomysły!
#946 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka! PoMoCy!
Cytat:
Wyszukiwarka...
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
zawsze mozesz kupic jakis sportowy zegarek
![]() a tak poza tym- skorzystaj z wyszukiwarki. ![]()
#948 |
Zakorzenienie
|
Wątki łączę
![]() ![]()
![]() |
#949 |
Raczkowanie
|
albo może gazetę np
Men's Health |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: co na prezent dla 24-letniego faceta???/
Hej
![]() ![]() Kurcze według mnie perfumy to nie pasuje na 18 ste urodziny dla swojego chlopaka ... nie chce Mu dawać takich prezentów jakie może dac każdy ... tzn kosmetyków, ciuchów itp. Mój P. pali więc myślałam o komplecie takim : zapalniczka na benzyne , taka buteleczka do alkoholu, bryloczek do auta ( bo zdaje prawo jazdy) i coś tam jeszcze było. Ładnie ten komplet wygląda ale niewiem czy pasuje na 18- ste urodziny ... myślałam ze o poduszce , kubku, koszulce z Naszym zdjeciem ale hmm ma juz pełno Naszych zdjęć. Co myślicie o tym komplecie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
Juz wiem co Mu kupie ... pooglądałam Wasez odpowiedzi i myśle ze to bedzie dobry pomysł :
- ten komplet co wyżej napisałam i teraz troch epozgapiałam od innyc :P własnoręcznie robiony zeszyt "bardzo bardzo" (kupuje się zeszyt, na pierwszej stronie można napisać coś w stylu "Nawet nie wiesz jak...", następnie przez cały zeszyt trzeba się "męczyć" z pisaniem "bardzo bardzo bardzo..." lub "mocno mocno mocno" i na ostatniej stronie dokańczamy zdanie "..Cię kocham" - karteczki z kocham Cie poprzeklejane po pokoju - Dyplom kochanka- i telegram czekoladki ![]() moze byc ? |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
tak dużo? Rozpieszczasz go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
hmm duzo ? w koncu tylko raz w życiu ma sie 18 lat :P hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
I niech zagnę- na telegramie z czekoladek treść"Kocham Cie" ? ![]() Ja się powoli zaczynam rozglądać za prezentem dla TŻta na urodziny. Bardzo podobają mi się skórzane portfele, na których można wytłoczyć dowolną dedykację lub inicjały-co kto woli ![]()
![]() |
#956 |
Przyczajenie
|
a gdzie moznaby zobaczyc taki portfel ? macie jakąś stronke z tym ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o prezent dla chłopaka to poleacam stronę : http://www.toys4boys.pl
ja ostatnio mojemu na urodziny kupiłam Lodowy kufel (http://www.toys4boys.pl/Lodowaty-kuf...a-item257.html) + jego ulubione piwo, myśle ze na 18 urodziny to byłby świetny prezent ![]()
#958 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
ok dzieki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
16 marca razem z TZ obchodzimi nasza kolejną rocznice, i kupilam w sumie zamowilam grawerowane kieliszki z naszymi imionami i datą i wino na ktorym rowniez wykonano grawer wierszyka milosnego.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.