|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Cytat:
Dzieki za info. Moj ginekolog ma tylko zwykłe usg. No i robi mi usg co dwa tygodnie. Mysle ze dlatego ze mialam problemy na poczatku ciąży A co to jest ta pazierność karkowa???
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona tacie, a tata babci... a babcia dalej.... i chrzestny do mnie zadzwonił z gratulacjami, a ja wtedy nawet jeszcze tego usg nie miałam więści szybko się rozchodzą
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2524 | |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
To wy jeszcze nie wszystkim powiedzialyscie?? Ja bym nie wytrzymala. W dniu w ktorym zrobilam test i wyszedl pozytywny, powiedzialam rodzicom jednym i drugim, dziadkom, cioci...
|
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
W moim przypadku wie tylko brat, bratowa, kuzyn i kolega z pracy. Stwierdziliśmy z TŻ- cikiem, że rodzicom powiemy w Polsce. Taki mały zając
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
hej jak u Was wieczorek sie zapowiada ? o mojej ciazy wie tylko TZ i "przyjaciołka" ktora odkad sie dowiedziała ze jestem w ciazy nie napisze nawet sms z pytaniem jak sie czuje...
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie wam, możecie rodzinie podarować fajnego zajączka w te święta, ja nawet tygodnia nie wytrzymałam do dnia babci i dziadka. Będziecie miały super święta
mój tż-cik już wrócił więc jestem cała happy. Jutro dzwonię do genetyka, ale dopiero o 16 nie wiem jak wytrzymam tak cały dzień... i tak pewnie nie dowiem się niczego tylko umówię na wizytę na przyszły tydzień... oj trzeba się nauczyc cierpliwości...
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki kochane wklejam Wam swoj brzuchol
![]() od niedzieli wg usg leci 6 tydzien ![]() nie zwracajcie uwagi na tego rozstepa jednego bo jest tam juz od paru lat i zniknac nie chce ![]() tak jak mowilam, wieczorami moj brzuch to wyglada jak na 4 miesiac
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Iwa_iw super masz baniaczek wszystkie nasz brzuszki sa słodkie
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
i dziękuję, że tak się o mnie martwicie i jednocześnie przepraszam, że nie było mnie kilka dni... Mam taki sajgon w pracy, ze nie mam kiedy usiąść do kompa (wiecie hi hi przygotowuje sobie teraz mojego zastępce na stanowisku, bo zamierzam od maja iśc na L4) a potem wyjazdy po pracy do sklepów budowlanych (blee... mam dość juz remontu) i tak mi dzień zlatuje że jak wstaje o 7 rano to do 23-24 na nogach.U mnie wszystko w porządku wciąż czuje się rewelacyjnie i dalej nie wiem "co to ciąża" czytając o Waszych mdłościach, zgagach i ogólnym złym samopoczuciu.Brzucholek mi rośnie i nawet rano nie znika A niżej wrzucam Wam fotki z przed kilku dni ![]() hmm.. tak teraz patrze a to sprzed tygodnia ten brzucholek (14 tydzień i 1 dzień) Ps. ale mam zaległości w czytaniu ... aż wstyd ![]() I obiecuje się meldować przynajmniej co dwa dni - co byście się nie martwiły dziewczynki
|
#2533 |
|
Rozeznanie
|
Re: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Korzystajac z Waszych wskazówek własnie zrobiłam sobie suwaczek. Ciekawe czy działa...
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Cytat:
Sliczne i zgrabniutkie brzuszki ![]() No wlasnie a jak zrobic zeby np napis "moje malenstwo" kierowal do suwaczka?
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tzw. ukryty link łatwo zrobić korzystając z kodów czyli wystarczy wpisać w swoim podpisie: [U R L=link]<klik>[/U R L] <-- bez spacji pomiędzy literami U,R,L !! w miejscu <klik> wstawiamy napis, opis jaki chcemy widzieć w miejscu link = link, odnośnik do strony (www. ... lub http:// ... ) czyli u Ciebie w miejscu <klik> wpisz sobie np. moje malenstwo i taki napis będziesz widzieć
|
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dopisek: Cos mi to nie dziala
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Moze wstawiłaś gdzieś spacje w kodzie i dlatego nie działa.
Napisz mi na PW jeśli będzie dalej nie będzie Ci wychodzić - teraz zmykam spać, a do kompa zasiada mąż. Buziaki i miłej nocki
|
#2538 | |||
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Re: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No własnie mi też.
|
|
#2539 |
|
Rozeznanie
|
Re: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
No jeszcze jedna próba z tym suwaczkiem.
Znowu sie nie udało. Ostatnia próba i ide spać. Moze jutro sie uda. Robie tak jak napisała Taurysek ale cos mi nie wychodzi. Dobranoc dziewczyny.
|
|
#2540 |
|
Rozeznanie
|
Nasza Fasoleczka kochana
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu - gratuluję - fasolka piękna, cała mamusia Dbaj o siebie i odezwij się czasem
|
|
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
GoniaJ śliczna fasolineczka
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
GoniaJ ale masz slicznosci
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!!!
GoniaJ piękna ta twoja kreweteczka, gratuluję serdecznie!!! Iwa_iw Taurus_ku piękne brzucholki!!! Ale u Taurus_ka to już prawdziwy ciążowy bębenek. dziewczyny a co do suwaczka, to ja wpisuję jakieś słowo w podpisie np maluszek, zaznaczam je i naciskam taki znaczek z planetą i tam wklejam link z suwaczkiem. i mi tak wychodzi
|
|
|
|
#2545 |
|
Rozeznanie
|
GoniaJ ladna dzidzia zaraz mi sie przypominają moje pierwsze lezki na widok mojej kruszyny.
Dziewczyny widze że brzuszki zaczynają roznąć nioo mój to jest olbrzym w porownaniu do waszych ale widzę ze już sie do mnei zbliżacie hehe jak naprawimy aparat to pokaze wam swój ( też miał kiedy się zepsuć :-() |
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
Dziś w pracy zwymiotowałąm śniadanko które zjadłąm w domu a już caly tydzień było dobrze kurcze niby 16 tydzień a jeszcze takei rzeczy .... a wieczorem zawsze zgaga ochyda... zadnej z was tego nie zyczę
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei dzisiaj czuję się wyśmienicie, żadnych mdłości innych dolegliwości (obym tylko ich sobie nie wywołała) wogóle dzisiaj nie czuję się jakbym w ciąży była
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
Ja czulam sie super do 2 miesiecy i od 3-go jak ręką odjął wymioty przezz 3 tygodnei a teraz zgaga brrrr
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh czyli mnw. do 6 tyg. A pozniej loo masakra zaczelo sie wszystko :P
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
mam zaparcia. 3dzien sie mecze. nic mi nie pomaga. jestem zla bo jem a wszystko we mnie zostaje;(
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

Nastrój też mam taki byle jaki.. Wszystko mnie drażni..Ciekawe jak mój TŻ ze mną wytrzymuje..

a ona tacie, a tata babci... a babcia dalej.... i chrzestny do mnie zadzwonił z gratulacjami, a ja wtedy nawet jeszcze tego usg nie miałam
- dopochwowym

... aż wstyd