![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Welon Na Twarz
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
No wlasnie, a jak to wyglada z upieciem takiego welonu do koka. Ja planuje tez welon dwuwarstwowy bo ladnie wyglada i tez zastanawim sie na zaslonieciem twarzy. Ale tez planuje uczesac wlosy w koka, ze tak powiem, na czubku glowy. No i zastanawima sie czy lepiej wyglada jak sie welon wepnie pod czy nad koka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
No dokladnie takie samo wrazenie mialam, ze jesli bedzie pod kokiem (czyli jakby na dole/srodkowo-tylnej czesci glowy) to nawet ramion chyba zbyt dobrze nie zakryje tylko bedzie zwisal za plecami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ale z drugiej strony jak kok bedzie na czubku glowy, to krotsza warstwa i tak sie zmiesci na twarz. Tylko jezeli bedzie on bardzo wysoki, to moze za bardzo sie odbijac pod tym welonem - wersja z kokiem pod dluga warstwa jest bardziej sprawdzona.. musisz chyba zrobic probna zeby sie upewnic.
Dzieki malin30 za pocieszenie ![]() ...nie wiem jak Wy, ale mi sie wydaje ze welon od gory jest juz tak ozdobny i uroczysty ze fryzura powinna byc skromna, a ja kiepsko wygladam z zaczesanymi wlosami i myslalam o czyms wymyslniejszym z przodu.. wiec zeby zachowac elegancje moze bede zmuszona nisko przepiac welon... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Natienka, nie ma za co
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaje, że kok nie musi być na czubku głowy, żeby na górze był welon. Ja bym chciała skromną fryzurę, małego koczka. Strasznie podobają mi się takie upięcia:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Uroczo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja sie jeszcze zastanawiam nad jednym. Czy myslicie, ze ten grzebyczek od welonu wystarczy zeby go utrzymac na miejscu? Zastanawialam sie czy by tego grzebyczka moze jeszcze dodatkowo nie przypiac jakimis wsuwkami zeby sie nie wysunal. Czy ktoras z Was jest juz moze 'po' i moze cos powiedziec na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie będę miała koku, ale rozpuszczone włosy uprzednio nakręcone na grube wałki, gdzie górna ich partia będzie spięta i lekko postawiona. O matko ale się rozmarzyłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, ze nie mam pojecia, bo wszystkie welony ktore mierzylam w salonach byly z grzebyczkami. Ale ja bym sie na Twoim miejscu nie martwila. Wydaje mi sie, ze wsuwkami sie lepiej umocuje niz grzebyczkiem. Tak jak wyzej pisalam, ja mam na grzebyczku i zastanawiam sie czy tego grzebyczka jeszcze wsuwkami nie dopiac. Bede miala koka, w ktorego bedzie mozna wpiac ten grzebyczek od gory, ale mam dosc cienkie wlosy, wiec sie zastanawiam czy sie nie wysunie. Juz chyba bede po prostu probowac przy probym uczesaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
ja sie bardziej martwie o ukladanie. wydaje mi sie ze grzebyk podnosi welon, a same wsuwki moze sprawia ze bedzie na plasko.. ech nie moge sie doczekac kiedy go przymerze! (to dopiero w kwietniu...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
A jak Wam się podoba woalka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
a jakie fryzury pasuja do welonu upietego na gorze, bo chcialam miec tak upiety a z drugiej stroy chcialam miec koka spietego z luznych lokow, no cos takiego zeby moje blond wlosy mialy wiecej objetosci. Czy da sie to pogodzic czy musi byc uczesanie na gladko przy welonie upietym z gory? niestety nie mam tutaj zdjecia tej fryzury co mi sie podoba ale wytlumaczyc moge ze od samej nasady wlosy sa skrecone na walki ok 1, 5 cm srednicy i ulozone w swobodne fale. Na zdjeciu skad wzielam pomysl dziewczyna miala welon upiety z tylu ale tak beznadziejnie zwisal
![]() Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-03-07 o 09:49 Powód: dodaje zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Pieeeeeeekne! Tez o czyms takim mysle. Nie przypinalam jeszcze welonu do takiej fryzury - pocwicze dopiero w kwietniu. Nie chce tez wygladac zbyt 'slodko' i zbyt ozdobnie - nie wiem czy burza lokow i welon od gory to juz nie za duzo... jak ktoras z Was juz tego probowala moze wkleicie jakies zdjecia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja planuje do welonu fryzure taka jak ma Penelope Cruz na reklamie lakieru do wlosow Loreal - w koncowym ujeciu gdy jest w sukni wieczorowej. Baaaaardzo misie podoba to uczesanie - klasyczny, elegancki kok - troche podniesiony i wcale nie 'ulizany'. Ja mam tez w miare cienkie wlosy i przy tym uczesaniu tez mozna troche podtapirowac zeby mialy troche wiecej objectosci - juz to omowilam z fryzjerka. Tutaj mozna obejrzec ta reklame i zobaczyc fryzurke: http://www.youtube.com/watch?v=3vDg8h5xjyw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może któraś z Was już przetestowała to rozwiązanie? Dodam, że fryzurę chcę mieć maksymalnie prostą, naturalną i niewymuszoną. Coś klasycznego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Ja szaleję za tą fryzurą, jest taka delikatna, bez żadnych udziwnień. Idealnie pasuje do welonu upiętego na samym czubku głowy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Tak samo jak welon - do tylu. Woalka jest sztywna wiec jak ja wygniesz w druga strone to tak zostanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale można też wywinąć woalkę po ceremonii do tyłu, jak na pozostałych zdjęciach:
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rozpoczynam więc polowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja będę miała dłuuugi welon 2 warstwowy. Jedna wartwa będzie miała 2,5m a druga 1m. Bardzo mi się podoba twarz zasłonięta welonem tylko ja będę szła do ołtarza z TŻ i kto mi ten welon odsłoni i kiedy?? Załączam swoje fotki: (na fotkach jest nie mój welon, mój ma dłuższy przód jeszcze) lepiej z welonem na twarzy czy z welonem z tyłu?? http://img150.imageshack.us/my.php?image=img0782xp6.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?image=img0785al9.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.