|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC xD [!] nasze skarby...=)
fioletową, czarna mam podobną a inne kolory mi nie pasują
|
|
#1292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Cytat:
|
||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze wytrzyma pranie;P |
|
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny świetne zakupy !
Paulinaaa_ Tobie już na ten temat coś mówiłam hehe, świetne ! Evva O prosze kto się pojawił bardzo fajne zakupy !Bloondyna świetna kamizelka ! Anies świetna ta torba, nie jestem w temacie, a pewnie o niej mówiłaś, więc zapytam skąd i za ile? ![]() A tak odbiegając od tematu to śniłaś mi się ! "Sen o anies" Byłam w jakimś mieście i spotkałam ją w kawiarni haha zastanawiałam się czy podejść czy po prostu iść dalej, jednak podeszłam przedstawiłam się i oooooooo cześć haha obejrzała mnie dokładnie od góry do dołu i usiadłyśmy, potem przyszła jej koleżanka, potem przyszły moje - nie wiem skąd się tam wzięły. Poszłyśmy kupić lody haha a okazało się , że to nie lody tylko napój no i dobra dalej gadu gadu potem gdzieś sobie poszła i wróciła po dłuższym czasie oznajmiając, ze mogę sobie kupić dużo lodów i przelać pieniądze tej dziewczynie na konto a potem ona się rozliczy z szefem haha ok ok, potem poszłysmy gdzieś na miasto ( było ciemno) oczywiście wczesniej zrobiłm zakupy i stałyśmy przed pocztą było tam bardzo wysoko, nagle szedł jakiś podejrzamy typ i ona kazała mi się schować wieszając się na tym murze ( nie wiem jak to określić, ale wisiałam sobie , na dole był trawnik - bardzo wysoki był ten mur ) i anies z koleżanką schowały się gdzieś za kolumną i kiedy zobaczyam tego typka spadłam. Miałam rozbitą głowę i gdy się ocknęłam stała obok anies, jej koleżanka i pielęgniarka, która mówiła, ze mam trafić do szpitala na 2tyg a ja chciałam iść do domu - anies przekonała pielęgniarkę i tak się stało, poszłam "do domu" z robitą głową haha anies wzięła moje reklamówki z zakupami i sobie poszła - zostałam sama, bez nikogo z rozbitą głową, nie znałam miasta nie wiedziała gdzie iść. Potem spotkałam swoje koleżanki i zapytały jak podobała mi się DŻUMA haha obudziłam się z bolącą głową i z listem leżącym na stole nadawcą jest poczta ( napisali w sprawie reklamacji) ----------------------------------- A to moje zakupy: * saszki - musiałam kupić koniecznie 53zł * sukienka 40zł otworzyli nowy lump i ceny od 2- 65(płaszcze) * nietoperz 16zł - lepiej wyglada na człowieku * tunika worek kolor bardziej nasycony, brąz na dole zakonczona gumką, fajnie się układa 16z* spodnie do przeróbki 18zł * pasek 3zł |
|
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
a rzeczywiście, różnią się nieznacznie kolorami
|
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i te ceny
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro odbieram osobiście moją z tego sklepu i mam nadzieję, ze się nie zawiodę
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: T O R B Y !
|
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka fajne kozaczki i sukienka z kokardka, ale drogo sobie za nia policzyli
![]() Udalo mi sie w koncu uporzadkowac pokoj i zrobilam fotki ciuszkow ![]() Paski z Primarka Pasek z czarnym kamieniem Internationale, przy kasie dostalam znizke i kosztowal jedyne 2 f Pasek turkusowo czarny, skorzany, lump 1,5f Sweterek w serduszka, H&M dzieciecy, 9,99f Sweterek zielony i czerwony Primark 8f
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Torba podrozna Puma 12,99
Szorty, Primark 6f Rybaczki, Primark 6f Bluza Bank przeceniona z 45 na 15 f Kamizelka na piersiaczk, Primark 8f
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Kamizelka biala, Primark 8f
Kamizelka fioletowa, Mk one 3f Bokserka, Mk one 5f Koszula fioletowa, Primark 5f Koszulka z kotkiem, Primark 3f Koszulka z kamizelka, Primark 4f
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Koszulka na ramiaczkach, Primark chyba 4f
Koszulka z koralami i slodka kokardka, Peacock 8f Long w paski z kokardka H&M 10f Biala tunika z kamieniami H&M 10f Dluga koszula z kokardka H&M 15f, TŻ stwierdzil to stroj dla pielegniarki Golfik w serduszka New Look z kokardka, przeceniony z 18 na 10 f
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Bombka w serduszka, New Look 18 f
Zolty grzybek, lump 3,5f Czarny grzybek na guziczki, Primark 12 f Czarny grzybek z kokardka, Primark 15 f Grzybek dla mamy, Primark 15f Zakiet dla mamy, Primark 11f
|
#1307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Świetnie ogromniaste zakupy
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Grzybek w ktorym momentalnie odpadly guziki
Primark 8 fKrotki zakiet z marszczonymi rekawkami i guziczkami na plecach Kurtka z kamykami, River Island, 40 f Kurtka brazowa z rekawem 3/4 Primark 12 f To wszystko co udalo mi sie przywiezc ![]() Golfik 39 zl Brazowy long golfik z kokardka Bershka 25 zl, nie posiadam fotki
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
!!! A te wyróżnione bluzeczki ![]() cudne!!!
|
||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina ! Wszystko mi się podoba
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Paulina Zakochałam sie we wszytkim
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
A oto moje zakupki
![]() Torebka z Reserwed- 89zł Koszula- trol- 59Zł Szliczek- 39 zł
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Po obejrzeniu wszystkich nowych nabytkow Pauliny, zmarlam !!
![]() Super i zazdroszcze ! |
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszystko super!!!!
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
kamizelka jest z działu DIVIDED
![]() |
|
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
Doszła wczoraj, ekspres! Świetna jest, starannie wykonana, każdy detal dopracowany, ma też dodatkowe gadżety, których nie widać na zdjęciach katalogowych
, taki ozdobny listek i jakiś dzyndzel na klucze, a sam nie wiem na co on jest . Skórka fajna, miękka. Bardzo ładny kolor, lepiej wygląda, niż na zdjęciach ze sklepu, bałam się, że będzie się błyszczała, ale nie. Zapakowana była w woreczek przeciwkurzowy, każda klamerka, paseczek, rączki dodatkowo owinięte w folie, chyba 10 min ją rozpakowywałam Jestem w pełni usatysfakcjonowana a miesci sie w niej A4? i czy mozna ja nosic na ramie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

49,90 zł
?

bardzo fajne zakupy !
no i dobra dalej gadu gadu potem gdzieś sobie poszła i wróciła po dłuższym czasie oznajmiając, ze mogę sobie kupić dużo lodów i przelać pieniądze tej dziewczynie na konto a potem ona się rozliczy z szefem haha ok ok, potem poszłysmy gdzieś na miasto ( było ciemno) oczywiście wczesniej zrobiłm zakupy i stałyśmy przed pocztą było tam bardzo wysoko, nagle szedł jakiś podejrzamy typ i ona kazała mi się schować wieszając się na tym murze ( nie wiem jak to określić, ale wisiałam sobie , na dole był trawnik - bardzo wysoki był ten mur ) i anies z koleżanką schowały się gdzieś za kolumną i kiedy zobaczyam tego typka spadłam. Miałam rozbitą głowę i gdy się ocknęłam stała obok anies, jej koleżanka i pielęgniarka, która mówiła, ze mam trafić do szpitala na 2tyg a ja chciałam iść do domu - anies przekonała pielęgniarkę i tak się stało, poszłam "do domu" z robitą głową haha anies wzięła moje reklamówki z zakupami i sobie poszła - zostałam sama, bez nikogo z rozbitą głową, nie znałam miasta nie wiedziała gdzie iść. Potem spotkałam swoje koleżanki i zapytały jak podobała mi się DŻUMA haha obudziłam się z bolącą głową i z listem leżącym na stole nadawcą jest poczta ( napisali w sprawie reklamacji)
i te ceny
Ja jutro odbieram osobiście moją z tego sklepu i mam nadzieję, ze się nie zawiodę