Panny Młode 2009 cz.II - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-12, 14:55   #691
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Widzę, że Kubuś i Julia cieszą się największym zainteresowaniem.
i właśnie dlatego (mimo, że to śliczne imiona) nie chcemy tak nazwać dzieci.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 14:57   #692
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
U mnie podobnie jest,tylko że zamiast Miłoszka jest Kubuś Inne imiona dla chłopca,które nam się podobają to Mikołaj i Kacper.A dla dziewczynki: Laura,Oliwia,Eliza,Gabrys ia.Dla dziewczynki łatwiej by było wybrać,ale wróżka kiedyś powiedziała,że pierwszy będzie chłopiec Chcielibyśmy mieć dwójkę,bo sama jestem jedynaczką i wydaje mi się,że z rodzeństwem jednak trochę raźniej Ale starać się nie będziemy zaraz po ślubie,zaczekamy jeszcze parę lat,mamy czas.Chyba,że sie wczesniej przydarzy

no Moja Droga chyba cie bardzo polubię hehe ze wzgledu na to jedno imię(ja właśnie mam na imię Eliza-bardzo lubie swoje imie i jestem wdzieczna rodzicom że nie dali mi jakiegoś oklepanego) ,a tak wogóle mamy podobne gusta co do imion; moje typy dla dziewczynki to Laura ,Sara,Ola a dla chłopca:Benjamin,Patryk ... zreszta nawazniejsze żeby było zdrowe a imie zdaży sie wybrać

sorki ,ale cos za dużo uzyłam słowa "imię"w poprzednim poście

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-12 o 20:25 Powód: post pod postem
ivoclar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 15:09   #693
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
i właśnie dlatego (mimo, że to śliczne imiona) nie chcemy tak nazwać dzieci.
Mnie też sie wydaje, że cos za dużo tych Julek i Kubusiów. No cóż, magia "Na dobre i na złe"
Na mnie zadziałała magia "Romea i Julii", bo wybrałam sobie na bierzmowaniu to imię (Julia oczywiście, nie Romeo).
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 15:15   #694
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
A co do maskotek, to wiem, że domy dziecka ich nie potrzebują. Maja tego całą masę. ja maskotki nazywam "obrastaczami kurzu" i nie dostaje ich od bliskich i znajomych. Myślę, że więcej radości i pożytku sprawią dzieciom przybory szkolne, ubranka, słodycze, książeczki.
Zgadzam się, faktycznie lepiej kupić jakieś przybory szkolne niż maskotki.
Myślałam, żeby poprosić gości zeby zamiast kwiatów podarowali nam książki, ale w sumie nie wiem co na to Tż bo jeszcze z nim o tym nie rozmawiałam.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A Wy macie swoje typy, jeśli chodzi o imiona dla Waszych dzieci?
Oczywiście, że mamy Jak będzie chłopiec to damy mu na imię Dawid Uwielbiam to imię, od zawsze mi się podoba. Inne męskie imiona, które nam się podobają to Mateusz, Kacper lub Mikołaj.
Jeśli chodzi o dziewczynki to obstawiamy, że będzie Hania, albo Olga. Sama zawsze chciałam mieć na imię Olga, pamiętam jak miałam pretensje do rodziców, że mnie tak nie nazwali

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
jak jeszcze będzie jakieś forum, np. "mężatki od 2009r.", to liczę na to, że będziemy się chwalić swoimi pociechami i dzielić problemami i radościami (ciąża wybór imion).
a może spotkamy się na forum dla przyszłych mam...?
Myślę, że fajnie będzie założyć nowy wątek dla nas, gdy będziemy już po ślubie. No a już na pewno niejedne z nas spotkają się razem na forum dla mamuś

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
wogole mam problem ze znalezieniem dobrego sepolu ale nie trace nadziei i mysle, ze juz niedlugo koos znajdziemy
milego dzionka
3mam kciuki, w gruncie rzeczy naprawdę trudno znaleźć super zespól, ale będzie dobrze, w końcu kogoś znajdziecie. Ja mam nadzieje, że ten mój wstępnie zarezerwowany zespół nam się spodoba i podpiszemy umowę.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W jakim czasie po ślubie chcecie mieć dzieci?
no raczej od razu po ślubie nie będziemy się starać, chcemy żeby pierwsze dziecko urodziło się +- 2 lata po ślubie. Ale jak będzie wcześniej to też będzie super

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Witam, odmledowuje sie kolejna z terminem na sierpień 2009
Witamy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 15:38   #695
jaga_2001
Zakorzenienie

witam kolejne panny mlode

co do imion dla dzieci, to TZ synowi chcialby nadac imie Kacper. Z tym ze powoli sie wycofuje, bo jemu mlodszemu rodzonemu bratu urodzil sie syn i dali mu imie Cacper (siedza z dziewczyna w Anglii i dlatego pisane przez C; jesli maly odziedziczyl geny po tatusiu to bedzie mial odstajace uszy ). No i kreci nosem, bo w rodzinie bedzie dwoch chlopcow Kacprow. Ja mu na to, ze w jego rodzinie zadne z dzieci tego imienia miec nie ma i czemu mialby tego imienia nie nadac, to raz a dwa jego bratanek to Cacper a nie Kacper. Poza tym swego czasu w kazdej rodzinie byl Andrzej i jakos nie bylo problemu. (moj tato i ojciec TZ to Andrzeje )Noo i jakos go przekonalam. Mnie osobiscie podoba sie Szymon, Piotr, Pawel, Lukasz.
TZ dziewczynce chce nadac imie Gabrysia. Mi sie podoba Dorotka

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 17:26   #696
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, faktycznie lepiej kupić jakieś przybory szkolne niż maskotki.
Myślałam, żeby poprosić gości zeby zamiast kwiatów podarowali nam książki, ale w sumie nie wiem co na to Tż bo jeszcze z nim o tym nie rozmawiałam.
Do tego kupowania podarunków do domów dziecka to podchodzę trochę z dystansem. Ich dyrektorzy niezbyt chętnie przyjmują takie rzeczy od obcych ludzi i wydaje mi się, że to stało się jakąś modą. Mnie niebyt to się podoba, choć uważam, że to całkiem miły gest i nie krytykuję takich decyzji innych. Też uważam, że kwiaty szybko zwiędną, więc zamiast nich chcielibyśmy coś słodkiego (już będę po diecie heheeh).

Cytat:
Oczywiście, że mamy Jak będzie chłopiec to damy mu na imię Dawid Uwielbiam to imię, od zawsze mi się podoba. Inne męskie imiona, które nam się podobają to Mateusz, Kacper lub Mikołaj.
Jeśli chodzi o dziewczynki to obstawiamy, że będzie Hania, albo Olga. Sama zawsze chciałam mieć na imię Olga, pamiętam jak miałam pretensje do rodziców, że mnie tak nie nazwali
Mój TŻ to Dawid Nasz synek będzie miał na imię Kubuś, ale nie mam imienia dla dziewczynki, kiedyś podobała mi się Maja. Pewnie zanim dzieci się urodzą, to zmienimy kilka razy zdanie Ale KUbuś na bank będzie

Cytat:
no raczej od razu po ślubie nie będziemy się starać, chcemy żeby pierwsze dziecko urodziło się +- 2 lata po ślubie. Ale jak będzie wcześniej to też będzie super
Trudno powiedzieć kiedy dzieci, najlepiej tego nie planować, bo życie różnie się układa Ale fajnie by było dopiero jak po ślubie będziemy mieli własny kąt.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 17:27   #697
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
no Moja Droga chyba cie bardzo polubię hehe ze wzgledu na to jedno imię(ja właśnie mam na imię Eliza-bardzo lubie swoje imie i jestem wdzieczna rodzicom że nie dali mi jakiegoś oklepanego) ,a tak wogóle mamy podobne gusta co do imion; moje typy dla dziewczynki to Laura ,Sara,Ola a dla chłopca:Benjamin,Patryk ... zreszta nawazniejsze żeby było zdrowe a imie zdaży sie wybrać
A ja mam wlasnie Laura na drugie imie i podoba mi sie wybor rodzicow
A Kuba w moim przypadku to napewno nie ze wzgledu na serial.Poprostu malo jest nie oklepanych ladnych imion meskich,ktore nie kojarza mi sie z piecioma kolegami z podstawowki Niestety teraz jest juz bardzo popularne,ale ja nie znalam zadnego Kuby,a za to Mateuszow,Kamilow itp. spotykam na kazdym kroku...
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 17:34   #698
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Witaj .

Dziewczynki, ale Wy pędzicie z tymi nowymi tematami . Jak tak dalej pójdzie to za chwilę będziemy rozmawiać o tym, co będziemy robić na emeryturze , albo powrócimy do wcześniejszych zagadnień i będziemy je rozwijać .

Co do dzieci... Ja chciałabym mieć od razu bliźniaki . Ale w mojej rodzinie ich nie było, u narzeczonego również . Dziecko kiedy będzie to będzie, ale raczej nie od razu po ślubie. Ja jestem jeszcze nieprzekonana do tego pomysłu... Jeśli będzie dziewczynka to może wybierzemy jedno z tych imion: Alicja, Natalia, Hanna, Zofia, Emilia. Jesli będzie chłopiec - Michał, Tomasz, Jakub...

Rozpadało się u mnie okropnie . Wcinam sobie prazoną kukurydze i zastanawiam się, jak bardzo jest tucząca . Zaraz jednak pójdę pojeździć na rowerze i sumienie mi się uspokoi .
Stary 2008-03-12, 17:46   #699
annfas
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe panny młode

Co do imion dzieci to jeszcze nad tym nie myśleliśmy, chłopcon chcieliśmy dać imiona po jednym z dwóch dziedkóe - Staś i Antek ale tak na prawdę to różnie może być, a co do dziewczynek to nie chcę, żadnej Julki, Zuzi itp... Za dużo już tego chodzi po świecie...

W maju będę świadkową na ślubie i właśnie poszukuję sukienki. Może wy mi coś doradzicie... Na razie mam takie trzy pomysły. Tylko niestety tej zelonej sukieki nie ma w żadnym sklepie (niby napisali, że to MANGO )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 321753304.jpg (98,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30f36e13001f5cbd477d84bf.jpg (84,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanuj.jpg (120,2 KB, 17 załadowań)

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:00   #700
Zottel
Raczkowanie

annfas ta zielona sukienka jest naprawde super

A co do tematu dzieci- chcialabym zeby pojawily sie jakos 2 lata po slubie, no ale co bedzie to bedzie A jesli chodzi o imiona to jeszcze tego dokladnie nie dyskutowalismy. Jedyne co nym bardzo chciala- zeby imiona byly w polskiej i niemieckiej wersji tak samo pisane, np. dla dziewczynki Barbara mi sie podoba a dla chlopca moze Daniel?
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:00   #701
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość

Co do imion dzieci to jeszcze nad tym nie myśleliśmy, chłopcon chcieliśmy dać imiona po jednym z dwóch dziedkóe - Staś i Antek ale tak na prawdę to różnie może być, a co do dziewczynek to nie chcę, żadnej Julki, Zuzi itp... Za dużo już tego chodzi po świecie...

W maju będę świadkową na ślubie i właśnie poszukuję sukienki. Może wy mi coś doradzicie... Na razie mam takie trzy pomysły. Tylko niestety tej zelonej sukieki nie ma w żadnym sklepie (niby napisali, że to MANGO )
Antoni i Stanisław to też piękne imiona . Chyba dopisze do swej listy . A co do sukienki, to podoba mi się ta zielona (ostatnio mam jakiś głod zielonego , kupiłam sobie pierwsza w życiu zielona bluzeczkę i uwielbiam ją) i ta czerwona z tymi wiązaniami na plecach. Sukienka, w której pozuje chyba Edyta Herbuś raczej nie przypadła mi do gustu. Ale to tylko moja opinia.

Zerknij na tę stronę. Może coś Ci się spodoba .

http://www.eddyk.com/index2.html
Stary 2008-03-12, 18:01   #702
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Śliczne te suknie, szczególnie te czerwone
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:10   #703
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

jesli chodz o pierwsza sukienke to sliczny ma tyl .. szkoda ze nie wiadomo jak wyglada przod
druga sukienka bardzo mi sie podoba
ostatnia ... osobiscie nie podoba mi sie zielony kolor wiec jakos nie jestem do niej przekonana no chyba ze byla by w innym kolorku
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:26   #704
annfas
Zakorzenienie

ta zielona kosztuje 210 przynajmniej tak napisali w gazecie no ale co z tego jak jej nigdzie nie ma...

wklejam przody czerwonych sukienek
na tym pierwszym babeczka jakoś dziwnie się schyliła i chyba dlatego się tak nie bardzo układa. te dwie sukienki wiem gdzie mniej więcej mogę dostać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o9gfnwsvuufdzr2z5psf.jpg (50,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (20,2 KB, 16 załadowań)

Stary 2008-03-12, 18:46   #705
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Witam kobietki

a wiec co do kwiatow, to tez ich nie chcemy na slubie. pewnie bedziemy chcieli jakies przybory szkone bo to bedzie sierpien wiec do wrzesnia blisko

a co do imion a wiec dla dziewczynki wybralismy Alicja (kojazy mi sie z delicja i baaardzo wtedy pasuje do nazwiska TZ) a do chłopcas to nie wiem. Bo ja chciałam Tomcio ale TZ nie chce. zreszta mi te imie tak sie podoba ,z e brata tak nazwałam (jest ode mniemłodszy o 10 lat i rodzice mi pozwolili wybrac dla niego imie) a teraz TZ mówi ze nasz synek nie bedzie sie nazywał tak jak mój brat
ps. ale skoro wrócz a powiedziała, ze bedziemy mieli 4 dzieci, to bedzie można jeszcze zaszalec z imionami hehe
heheh witaj w klubie też mam młodszego brata (o 5 lat) i też rodzice pozwolili mi wybrać dla niego imię i wybralam mu Tomuś (podobal mi sie wtedy taki tomek nic ze starszy jakies 10 lat ale fajny byl i przystojny ) brat tez zadowolony z imienia ale raczej dla dzidziusia to wymyslimy inne - nie bedziemy dublowac

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
kolejny ciekawy temat sie roziwnal
Hm....u mnie obie mamy( moja i przyszlego mezusia) zgodnie twierdza, ze bedziemy mieli blizniaki ehh normalnie nie wyobrazam sobie tego a cio do imion dla synka chcialabym Tymoteusz-straszne mi sie podoba to imie a dla corrki jeszcze nie mamy
wogole mam problem ze znalezieniem dobrego sepolu ale nie trace nadziei i mysle, ze juz niedlugo koos znajdziemy
milego dzionka
heheh a skad ten pomysl, ze będą blizniaki?

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
U nas Tż bardzo chce miec córeczkę którą nazwię Julia, ale jego przyszła żona woli miec najpierw synka, a córeczkę nazwie Antosia więc w tej kwesti jakoś się nie możemy dogadac, a może rzeczwiście będziemy miec bliźniaki, co u mnie w rodzinie dosyc często się zdarza ale wtedy pozostaje jeszcze kwestia imion
moj Tż też chce mieć coreczke ja bym jednak wolala najpierw synka a tak 2 latka pozniej coreczke, ale zobaczymy jak to sie potoczy Ja bym chciala coreczkę nazwać Patrycja albo Aleksandra wczesniej myslalam o Nadii ale Tżtowi nie przypadlo do gustu Dla synka jeszcze nic konkretnego nie wymyslilam zreszta i tak pewnie bede czesto zmieniac zdanie bedac w ciazy, wiec nie wiadomo na czym stanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W jakim czasie po ślubie chcecie mieć dzieci?
nas na razie jakoś nie ciagnie strasznie do dzieci myślę, że tak z 5 lat po ślubie blizej mojej 30 najpierw chcemy sie soba nacieszyc i w ogole nioo ale zobaczymy jak to sie wszystko ulozy

Cytat:
witaj

Cytat:

mi się ta 1 strasznie podoba
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:50   #706
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ale Wy pędzicie z tymi nowymi tematami . Jak tak dalej pójdzie to za chwilę będziemy rozmawiać o tym, co będziemy robić na emeryturze , albo powrócimy do wcześniejszych zagadnień i będziemy je rozwijać .
no niektóre tematy już się powtórzyły. Ja się cieszę, że mamy o czym dyskutować, przynajmniej coś się dzieje, nagadamy się teraz, bo potem tuż przed ślubem to nie będziemy miały za dużo czasu, będziemy latać i załatwiać ostatnie sprawy.

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Jedyne co nym bardzo chciala- zeby imiona byly w polskiej i niemieckiej wersji tak samo pisane, np. dla dziewczynki Barbara mi sie podoba a dla chlopca moze Daniel?
Imię dla dziewczynki bardzo mi się podoba PS sama mam tak na imię

Cytat:

wklejam przody czerwonych sukienek
na tym pierwszym babeczka jakoś dziwnie się schyliła i chyba dlatego się tak nie bardzo układa. te dwie sukienki wiem gdzie mniej więcej mogę dostać.
Najbardziej mi się podoba ta pierwsza, czerwona, fajny ma krój
Stary 2008-03-12, 19:19   #707
kaska87
Zakorzenienie

ja prawdzie dzieci nie planuję, ale jak już pytacie to bnapiszę jakie mi się podobają dla dziewczynki Hania (nie Hanna tylko Hania) a dla chłopaka Filip

chciaż musze się przyznać, że ostatnio tak myślałam, że bez dziecka to dziwnie nam będzie, no ale jak już bym się zdecydowałą to 32-35 lat, wiem, że mój TZ chce

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 20:22   #708
Rybulka
Zakorzenienie

Annfas, co do sukienek, to wybrałabym przód sukienki nr 1, a tył sukienki nr 2 sukience, którą miała na sobie Edyta Herbuś, szczególnie podoba mi się materiał.
Stary 2008-03-12, 20:41   #709
annfas
Zakorzenienie

Może w poniedziałek wyciągnę mamę albo TŻ na zakupy do centrum mody przynajmniej będę miała sukienkę z głowy Buty już mam, jeśli będą pasowały do kukienki

Edit: Ta pierwsza sukienka własnie najbardziej mi się podoba ze względu na tył. I wiem, że szyją jeszcze czarne i śliwkowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (27,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (18,4 KB, 6 załadowań)

Stary 2008-03-12, 20:52   #710
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

sorki za zamieszanie, ale po przeczytaniu opinii na internecie stwierdzilam, ze chyba faktycznie ta pracownia to nic dobrego i lepiej dać troche więcej kasy a się nie denerwowac i miec suknie taka jaka się chce dlatego kasuje tego posta

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-03-12 o 22:05
Stary 2008-03-12, 20:56   #711
Rybulka
Zakorzenienie

SAMBAdiJANEIRO, u mnie na Targach Ślubnych w Rybniku też był jakiś przedstawiciel tej firmy i mówił mi dokładnie to samo, co Ty napisałaś, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć... Coś to za pięknie wygląda...
Stary 2008-03-12, 21:00   #712
annfas
Zakorzenienie

Ja wogóle mam mieszane uczucia co do szycia sukni ślubnej...

Stary 2008-03-12, 21:03   #713
Rybulka
Zakorzenienie

Poza tym na tej stronce, tak naprawdę żadna suknia mnie nie zachwyca... A Wam coś się podoba?
Stary 2008-03-12, 21:12   #714
fanta20
Raczkowanie

hm..też raczej żadna tych sukienek mi się nie podoba, pozatym bałabym się żeby taka sukienka nie była trochę tandetna, bo za 800zł to raczej nie będzie uszyta z jakiejś dobrej gatunkowo tkaniny, oczywiście może się mylę
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 21:14   #715
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

hmmm niooo w sumie tez mnie to troche dziwi ze taka cena ale jak już będę szukać to nie zaszkodzi sprawdzic po pierwsze dla mnie atutem jest to, że są tam też gotowe sukienki, które można przymierzyć i w ogole poogladać jak są odszyte i w ogole - to daje jakieś pojecie o tym czy się znaja na rzeczy, bo osobiscie bym sie bala powierzyc szycie sukni jakiejs krawcowej jesli bym nie widziala wczesniej jakiejs sukienki ktora uszyla hmm szczerze mowiac to ogladajac te suknie stwierdzilam ze wiekszosc z nich jest na jedno kopyto ale ja wlasnie chce coś w tym stylu gorsetowatego także może by się coś tam dla mnie znalazlo
Stary 2008-03-12, 21:43   #716
baja_86
Zakorzenienie

Cena tych sukienek faktycznie aż podejrzana, no ale może w rzeczywistości te sukienki dobrze wyglądają. Fakt, że właściwie są bardzo do siebie podobne, prawie ten sam styl. Większość mi się nie podoba, zauważyłam, że sukienki nawet na modelce źle leżą, nie dopasowali ich dobrze. Może jedną lub dwie w miarę ładną bym wybrała, ale najpierw musiałabym ją zobaczyć dokładnie, a dopiero potem zlecić szycie
Stary 2008-03-12, 22:02   #717
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Wiecie co, właśnie z ciekawości chcialam sobie sprawdzic czy sa jakieś opinie na internecie o tej pracowni i okazalo się, że to temat rzeka sa oczywiscie dobre opinie też, ale mimo wszystko przewazaja te zle dlatego skasuje moze tego posta nioo tez mi się wydawalo ze te modelki jakieś takie "grube" nie to co na innych stronach ale myslalam ze po prostu jakies grubsze a nie szkieletorki
Stary 2008-03-12, 22:22   #718
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
witaj z nami
Stary 2008-03-12, 23:32   #719
Ana***
Zakorzenienie

O jakie sukienki chodzi? Nie w temacie jestem.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 06:24   #720
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

buziaki dziewczyny
na dzien dobry
ja wlasnie lece do pracy a po pracy ide do kolezanki i bedziemy robic winietki
ona dla siebie i ja dla siebie
ona wychodzi za maz 27 czerwca 2009 czyli 3 tyg przede mna :d hehe

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości