|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka
Maggie odpisałam Ci w wątku shiseido- jak chcesz więcej danych o skincare to służe pomocą
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
btw - mam minus 5 kg! Cytat:
pureness to leciutkie emulsje nawilżająco-matujące, miłe w aplikacji, świetne pod makijaż. bardzo dobry tonik i kremy, beznadziejny peeling. podobno niezły produkt do mycia twarzy.skincare - to podstawowa pielęgnacja nawilżająca, relaxing mask - jest rewelacyjna, b.mocno nawilża, obecnie 82 zł, w perf. 180. krem pod oczy w tubce dobry, ale bio-performance - lepszy. ogólnie wszystko z shiseido można brać w ciemno, oprócz wspomnianego peelingu nie znam żadnego ich produktu, który nie byłby conajmniej dobry. mają rewelacyjną pielęgnację. |
|||
|
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
no to sprawa z truskawą rozwiązana
po wymianie kilku maili![]() moim zdaniem system płatności on-line na tru im ostatnia nawala, szkoda, tylko, że nie uprzedzili od razu, to człowiek wiedziałby od samego początku co jest grane |
|
|
|
#3215 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jazmine, Layla79 b.dziekuje Cytat:
|
|||
|
|
|
#3216 |
|
Rozeznanie
|
A jakie maseczki wygładzajace,zwężające pory polecacie?
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz piszą, że bez kody ani rusz, nie ma zamówienia i koniec, a za chwilę składa się nowe i już wszystko jest OK. Ludzie!![]() Nie martw się, pieniążki nie zejdą Ci 2 razy z konta na pewno |
|
|
|
|
#3218 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny, u mnie do wszystkich zamówień wysyłają prośbę o kod
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Fajnie masz ![]() Cytat:
Maggie to jest niemożliwe bym cokolwiek dobrego napisała o tej linii bo miałam niektóre kosmetyki i jak dla mnie to jest badziewie Jak już to musiałam pisać o innej linii....Maggie, jak sądzisz jakie mam pytanie??? ![]() Błagam mów zaraz gdzie mają te szachownice Cytat:
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, a może oni już mają dość wysyłek do Poland, hi,hi, i tym sposobem chcą nas ograniczyć !!!!??????
btw, jak sie robi te ikonki jak w gg, jest gdzies instrukcja, tez chcialabym wstawic takiego lezacego i ryczącego ze smiechu człowieczka..... edit: Sisleys ok,pomyliłam Ciebie z jaz...juz dostalam 2 opinie, i z Pureness rezygnuje totalnie, eh, tyle czytam,czytam i juz mi sie wszystko kręci, sorki ;-) |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez leana1 Czas edycji: 2008-03-12 o 15:31 |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj... żeby chora nie była. ![]() Moja pani kontrolerka sobie poszła, pochwaliła mnie za porządek w papierach. Uff... Pracuję od niecałego roku w urzędzie i jak ją dzisiaj zobaczyłam to nogi się pode mną ugięły. ![]() Dzięki Dziewczyny za kciuki. Pomogły. |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja dostalam cos takiego We are delighted to inform you that your payment has been received, but is still pending clearance through Paypal. Once payment clears, we will process your order immediately and an update with shipping information for your order will be sent once your order has been shipped.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact us again. czy ktoś mi pomoże ? i jak się anuluje zamówienie? |
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak któraś ma ochotę, to na Tru są róże Bourjoisa
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proszę uprzejmie ![]() http://http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6877838# post6877838 |
|
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Wtajemniczenie
|
I Beige Chici też są
![]() Cytat:
|
|
#3229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko to im przesłać? Bo i do mnie się czepiają ![]() I na jaki adres? Na orders... ? Ale za to przyleciała do mnie już moja biała baza Givenchy
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyslalam z ich listem do mnie potwierdzenie z paypala, bo czym dostalam od nich list ktory wczesniej cytowałam..zalamka sszczególnie jak sie ne zna angielskiego
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
dżiza, najlepiej wyślij im sam numer zamówienia, po co cały mail z PayPala?
dynia18, oni mówią w tym mailu, że otrzymali zapłatę, ale czekają jeszcze na potwierdzenie z PayPala i gdy je dostaną to wyślą produkt, dostałam dziś to samo, wydaje mi się, że nie ma się czym przejmować...
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie dzięki, nie znam angielskiego na tyle żeby zrozumiec dokladnie. w takim razie czekamy....ja zamówiłam tego bambusa ...no zobaczymy jak się sprawdzi na mojej skorze. jak oczywiście dojdzie domnie.....hihi
|
|
|
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie tak zrobiłam-wysłałam im numer. Mam nadzieję, że szybko mi zmienią status, bo chcę coś zamówić, a dopóki tamto nie pójdzie to nie naliczą mi zniżki za kolejne zamówienie
|
|
|
|
#3234 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
Nam się wydaje, ze tak nas duzo zamawia, bo obracamy się w gronie wizazowym, ale tak naprawdę to np. wsród moich znajomych to nikt o truskawie nie słyszał, więc myślę ze w skali ogolnej sprzedazy truskawy to jednak Polska wcale nie przoduje. przecież oni obrabiają straszne ilości zamówień dziennie - moze im system sfixował przed świętami....a potem wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałąm w necie o tym kodzie CVV2. Wg wszystkich źródeł (łacznie ze stroną Visy, gdzie napisałam już pytanie co zrobić w naszej sytuacji ) kod jest umieszczony albo na końcu numeru karty albo z tyłu koło paska do podpisu.No i teraz tak: E-karta z tylu nie ma nic (przynajmniej ważnego), a jak patrze na mój numer karty, to owszem cyfry z kodu są, ale w innej kolejności. Słowem-może oni tak zdecydowanie proszą o ten kod, bo im się nie zgadza z numerem nie wiem, tak kombinuję, może wasze numery się zgadzają, ale tak mi zaświtało..
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
Laya, bardzo dziekuje za odpowiedź dot. błyszczyka i konturówki ale szczerze mówiac mam metlik w głowie i nie wiem na który błyszczyk sie zdecydować. Lili też zachwalała błyszczyk z Diora i który wybrać -masz babo placek
chyba kupie w ciemno bo testowac w perf nie lubie |
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
Współczuję, naprawdę, ale nie mam żadnej rady
A ja nie wiem co zrobić - zamawiać nie czekając na shipment poprzedniego zamówienia? Policzą mi to zamówienie później i rabat mi nie przepadnie? No i boję się, że jak dwie paczki razem wyjadą to spotkają się w uc... Może na inny adres ewentualnie zamówić? |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam ultra glossy z diora
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Truheart jesli piszesz o e-karcie mBanku, to ona tez ma swoj kod CVV2 - mozna go obejrzec na swoim koncie podajac haslo jednorazowe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

pureness to leciutkie emulsje nawilżająco-matujące, miłe w aplikacji, świetne pod makijaż. bardzo dobry tonik i kremy, beznadziejny peeling. podobno niezły produkt do mycia twarzy.
po wymianie kilku maili
raz piszą, że bez kody ani rusz, nie ma zamówienia i koniec, a za chwilę składa się nowe i już wszystko jest OK. Ludzie!

Fajnie masz

Oj... żeby chora nie była.