|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
Witam Dziewczyny
![]() Od zeszłego tygodniu stałam się potencjalną konsultantką oriflame,tylko póki co jakoś ledwo mi to idzie,chciałam Was prosić o jakieś rady,jak zdobyć klientów,bo chociaż pokazuje katalogi i pytam,to każdy przegląda i ładnie dziękuje ![]() Będę wdzięczna za każdą radę ![]()
#4112 |
Zadomowienie
|
Dzis odbieralam zamowienie z katalogu 4 i testowalam pudrowe nowosci z katalogu 5.
Puder kompaktowy- nareszcie jakies naturalne odcienie ![]() Pudry sypkie- tutaj ostrzezenie UWAGA!! light jest ciemniejszy niz transculent!! ponadto na opakowaniu byla nazwa clear, a nie transculent 12906 - transculent(opisany jako do kazdej skory) -jasny 12907 - light(opisany jako ten do jasnej karnacji) - ciemny zapach jak poprzednika, ale drobinek rozswietlajacych sie nie dopatrzylam |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Raczkowanie
|
zadzwoniła dzisiaj do mnie pani z oriflame z informacją że wygrałam kosmetyki ( 2 tyg temu brałam udział w ankiecie ) i wylosowano własnie mnie, zapraszają mnie na pokaz makijażu i po odbiór kosmetyków
![]()
#4114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chciałam zapytać czy któraś z Was używała tuszu do kredek Stylo<w kat 5 str 59>?? Zastanawiam się nad kupnem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Raczkowanie
|
W cenniku nr 4 wyczytałam, że tusz do kresek Stylo będzie dostępny tylko przez 3 katalogi. Czy to znaczy, ze później już go nie będzie?? Pytam bo klientka jest nim zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zadomowienie
|
Ja jak chcę pogrubienie, to tymi małymi włoskami zygzakuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej tak wynika z produktow ktore byly wystawione do testowania Ale dla naprawde ciemnych karnacji - puder prasowany w kolorze midium(dla mnie to brazer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zadomowienie
|
Ojoj, ale pokickali z tymi pudrami
![]() A z prasowanym to tez dziwnie: w katalogu light wyglada na totalnie jasny, a medium rzeczywiscie jak brazujacy. A czy wiecie czy Ori wprowadzi tez inne prasowane??? Bo ten nowy to jest taki w zasadzie zwykly puder do kazdej cery, ani korygujacy, ani matujacy. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Zadomowienie
|
wedłóg mnie ta szczoteczka ma za zadanie pieknie wydłuzyc rzesy, zeby wygladaly bardziej naturalnie. ale byc moze sie myle. pisze to dlatego ze mialam tusz z Avonu z taka sama szczoteczka i rzesy byly pieknie wydluzone i dawaly wrazenie naturalnych pieknie podkreconych. ja mam zamiar sobie zamowic ten tusz, bo nie lubie gdy mam tone tuszu na rzesach pozlepiana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam zachomikowane dwa normalizujace prasowane, bo sa swietne!!! I skoro wycofali korygujacy, to te pewnie tez wycofaja, a jak na razie pojawily sie te nowe "zwyklaki" i juz sie boje, ze nie bedzie godnych nastepcow...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Ci powiem tak:sama przeprowadzam ankiety i zapraszam dziewczyny na pokaz,prezent wygrany daję,makijaz robię za darmo.nikogo nie zmuszam do zostania konsultantką,ale opowiadam o zaletach bycia konsultantką ,jak dziewczyna zechce to sie zapisuje.U mnie tak to spotkanie wygląda,jest miło i fajnie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Odebrałąm wczoraj z Ori moje perfumy Precious iiiii....się zawiodłam nieco
![]() ![]() Na szczęście po ok. 30 minutach zapach stapia się ze skórą i staje się przyjemnie słodki, ale te początkowe nuty mnie zabijają wręcz ![]()
#4127 |
Raczkowanie
|
Odebrałam moje pierwsze zamówienie i... baaardzo zawiodłąm się na Oriflamie
![]() ![]() ![]()
#4128 |
Zakorzenienie
|
Ma może któraś z Was jakimś cudem na zbyciu bransoletkę RETRO?
Ja ją muszę mieć!!! ![]() Chciałam zamawiać... ale oczywiście w brakach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej następnym razem wybierz sobie któryś z produktów 'na biuro' jeśli nie będziesz miała 100PP i ją o tym uprzedź, bo niefajnie że ona Ci wciska jakieś produkty które niekoniecznie chcesz.
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
pytałam już w innym wątku, ale widzę, że tu pytanie też pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
nie można pozwolić nikomu, żeby decydował za Ciebie, na Twoim miejscu zaniosłabym jej wszystkie te kosmetyki żeby sama je sprzedała. zupełnie inaczej by było gdyby skonsultowała to z Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nsual-edp.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ights-edt.html A moze dziewczyny dodadza tez cos od siebie, choc o tych zapachach juz na pewno nie raz byla mowa na tym watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
radze zadzwonic do firmy i zlozyc zazalenie na sonsorke-firma przynajmniej wyciagnie konsekwencje z zachowania twojego sponsora. to jest niedorzeczne zeby dorabiac komus punkty zeby miec co?? 100zl z klubu lidera czy torebeczke? kazdy sam wybiera sciezke ktora kroczy w firmie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nieźle... MOja sponsorka owszem dodawąła mi kosmetyki ale odrazu je brała dla siebie i to ona się martwiłą tym czy je sprzeda, mi tylko dodawała punkty. Ja bym do niej zadzwonila i powiedziałą co robią te rzecyz u mnie w zamóienie, skoro ich nie zamawiałas i nei dasz rady nawet sprzedac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam tak zszokowana,że za bardzo sie nie opierałam, jednak zastrzegłam,ze na pewno wszystkich tych tuszy nie uda mi sie sprzedać!! Mam trochę zalu,ze nie zawiadomiła mnie, wczesniej że są aż takie braki i nie zapytała co zamiast tego wziąć. A teraz, skoro mnie w to wpakowała, to powinna też i wyciągnąć!!
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.