Wszystko o Oriflame - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-10, 13:20   #4111
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Oriflame

Witam Dziewczyny
Od zeszłego tygodniu stałam się potencjalną konsultantką oriflame,tylko póki co jakoś ledwo mi to idzie,chciałam Was prosić o jakieś rady,jak zdobyć klientów,bo chociaż pokazuje katalogi i pytam,to każdy przegląda i ładnie dziękuje.
Będę wdzięczna za każdą radę

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 14:47   #4112
edyt
Zadomowienie

Dzis odbieralam zamowienie z katalogu 4 i testowalam pudrowe nowosci z katalogu 5.

Puder kompaktowy- nareszcie jakies naturalne odcienie, jasniejszy odcien naprawde sie nadaje dla jasnej skory, w dotyku jedwabisty-matujacy

Pudry sypkie- tutaj ostrzezenie
UWAGA!! light jest ciemniejszy niz transculent!! ponadto na opakowaniu byla nazwa clear, a nie transculent
12906 - transculent(opisany jako do kazdej skory) -jasny
12907 - light(opisany jako ten do jasnej karnacji) - ciemny
zapach jak poprzednika, ale drobinek rozswietlajacych sie nie dopatrzylam
edyt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 15:04   #4113
hebe20
Raczkowanie

zadzwoniła dzisiaj do mnie pani z oriflame z informacją że wygrałam kosmetyki ( 2 tyg temu brałam udział w ankiecie ) i wylosowano własnie mnie, zapraszają mnie na pokaz makijażu i po odbiór kosmetyków , ucieszyłam sie jak dziecko bo nic nigdy nie wygrałam... ale jestem z natury podejrzliwa... może po prostu chcą mnie tam zwabić na pokaz makijażu, a za kosmetyki trzeba będzie zapłacic? albo np będe musiała zostać konsultantką żeby odebrac nagrodę ? co o tym myslicie? konsultantki, może wiecie cos o tym konkursie, nagrodach, pokazach makijażu?
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 16:09   #4114
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez edyt Pokaż wiadomość
Pudry sypkie- tutaj ostrzezenie
UWAGA!! light jest ciemniejszy niz transculent!! ponadto na opakowaniu byla nazwa clear, a nie transculent
12906 - transculent(opisany jako do kazdej skory) -jasny
12907 - light(opisany jako ten do jasnej karnacji) - ciemny
zapach jak poprzednika, ale drobinek rozswietlajacych sie nie dopatrzylam
No i badz tu czlowieku madry. Czy to znaczy ze dla ciemniejszej karnacji trezba kupic light?
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 16:14   #4115
gosiaczek6
Zakorzenienie

Witam
Chciałam zapytać czy któraś z Was używała tuszu do kredek Stylo<w kat 5 str 59>??
Zastanawiam się nad kupnem.
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:32   #4116
bochema
Zadomowienie

GG do bochema

Cytat:
Napisane przez hebe20 Pokaż wiadomość
zadzwoniła dzisiaj do mnie pani z oriflame z informacją że wygrałam kosmetyki ( 2 tyg temu brałam udział w ankiecie ) i wylosowano własnie mnie, zapraszają mnie na pokaz makijażu i po odbiór kosmetyków , ucieszyłam sie jak dziecko bo nic nigdy nie wygrałam... ale jestem z natury podejrzliwa... może po prostu chcą mnie tam zwabić na pokaz makijażu, a za kosmetyki trzeba będzie zapłacic? albo np będe musiała zostać konsultantką żeby odebrac nagrodę ? co o tym myslicie? konsultantki, może wiecie cos o tym konkursie, nagrodach, pokazach makijażu?
do kupna i do zostania konsultanka nikt cie nie moze zmusic. Ja kiedys bralam udzial w smsowym konkursie kosmetykow Joko zadzwonili ze wygralam ale ja nigdzie nie musialam jezdzic nagrode wyslali mi poczta.
bochema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 17:52   #4117
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

W cenniku nr 4 wyczytałam, że tusz do kresek Stylo będzie dostępny tylko przez 3 katalogi. Czy to znaczy, ze później już go nie będzie?? Pytam bo klientka jest nim zachwycona
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 18:27   #4118
marteczka83
Raczkowanie

GG do marteczka83

Cytat:
Napisane przez marteczka83 Pokaż wiadomość
A jak zrobić żeby wonder pogrubiał mocno, a jak żeby słabo? Mam zamiar go kupić, ale nie wiem do końca jak używać tej szczoteczki...
Nikt mi nie odpowie?? Prooooszę....
marteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 19:18   #4119
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Ja jak chcę pogrubienie, to tymi małymi włoskami zygzakuję Jak słabo - tylko podkręcenie i wydłużenie - to w ogóle ich nie używam
revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 19:46   #4120
edyt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
No i badz tu czlowieku madry. Czy to znaczy ze dla ciemniejszej karnacji trezba kupic light?
Owszem dla ciemnej karnacji polecam light
Przynajmniej tak wynika z produktow ktore byly wystawione do testowania

Ale dla naprawde ciemnych karnacji - puder prasowany w kolorze midium(dla mnie to brazer)
edyt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 20:37   #4121
justysiek
Zadomowienie

Ojoj, ale pokickali z tymi pudrami
A z prasowanym to tez dziwnie: w katalogu light wyglada na totalnie jasny, a medium rzeczywiscie jak brazujacy. A czy wiecie czy Ori wprowadzi tez inne prasowane??? Bo ten nowy to jest taki w zasadzie zwykly puder do kazdej cery, ani korygujacy, ani matujacy.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:14   #4122
bochema
Zadomowienie

GG do bochema

Cytat:
Napisane przez marteczka83 Pokaż wiadomość
Nikt mi nie odpowie?? Prooooszę....
wedłóg mnie ta szczoteczka ma za zadanie pieknie wydłuzyc rzesy, zeby wygladaly bardziej naturalnie. ale byc moze sie myle. pisze to dlatego ze mialam tusz z Avonu z taka sama szczoteczka i rzesy byly pieknie wydluzone i dawaly wrazenie naturalnych pieknie podkreconych. ja mam zamiar sobie zamowic ten tusz, bo nie lubie gdy mam tone tuszu na rzesach pozlepiana.
bochema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:23   #4123
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ojoj, ale pokickali z tymi pudrami
A z prasowanym to tez dziwnie: w katalogu light wyglada na totalnie jasny, a medium rzeczywiscie jak brazujacy. A czy wiecie czy Ori wprowadzi tez inne prasowane??? Bo ten nowy to jest taki w zasadzie zwykly puder do kazdej cery, ani korygujacy, ani matujacy.
zgadzam sie, jakos sie przyzwyczailam do starych i zamowilam zapas. jak bede potrzebowac kolejnych to juz pewnie sie dowiem jakie te nowe pudry maja opinie
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:48   #4124
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
zgadzam sie, jakos sie przyzwyczailam do starych i zamowilam zapas. jak bede potrzebowac kolejnych to juz pewnie sie dowiem jakie te nowe pudry maja opinie
Ja tez mam zachomikowane dwa normalizujace prasowane, bo sa swietne!!! I skoro wycofali korygujacy, to te pewnie tez wycofaja, a jak na razie pojawily sie te nowe "zwyklaki" i juz sie boje, ze nie bedzie godnych nastepcow...
Stary 2008-03-10, 22:07   #4125
Asik00
Raczkowanie

GG do Asik00

Cytat:
Napisane przez hebe20 Pokaż wiadomość

Ja Ci powiem tak:sama przeprowadzam ankiety i zapraszam dziewczyny na pokaz,prezent wygrany daję,makijaz robię za darmo.nikogo nie zmuszam do zostania konsultantką,ale opowiadam o zaletach bycia konsultantką ,jak dziewczyna zechce to sie zapisuje.U mnie tak to spotkanie wygląda,jest miło i fajnie.
Asik00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 13:24   #4126
isa666
Zakorzenienie

Odebrałąm wczoraj z Ori moje perfumy Precious iiiii....się zawiodłam nieco Bo w katalogu pachniały słodko, z lekką nutką cynamonu a w rzeczywistości pierwsze nuty śmierdzą mi trochę jak tanie zapachy dla starszych pań
Na szczęście po ok. 30 minutach zapach stapia się ze skórą i staje się przyjemnie słodki, ale te początkowe nuty mnie zabijają wręcz
Stary 2008-03-12, 15:48   #4127
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Odebrałam moje pierwsze zamówienie i... baaardzo zawiodłąm się na Oriflamie połowa mojego zamówienie nie przyszła,a zeby wyszło mi tych 100pp to moja sponsorka zamówiła w ciemno kilka tuszy Wonder i muszę to teraz sprzedać... sama bym jeden dla siebie wzięła,ale brązowy, bo za czarnymi tuszami nie przepadam

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 16:16   #4128
beoneself
Zakorzenienie

Ma może któraś z Was jakimś cudem na zbyciu bransoletkę RETRO?

Ja ją muszę mieć!!!
Chciałam zamawiać... ale oczywiście w brakach
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 18:22   #4129
cosmo82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rosiczka_Przeżuwacz Pokaż wiadomość
Odebrałam moje pierwsze zamówienie i... baaardzo zawiodłąm się na Oriflamie połowa mojego zamówienie nie przyszła,a zeby wyszło mi tych 100pp to moja sponsorka zamówiła w ciemno kilka tuszy Wonder i muszę to teraz sprzedać... sama bym jeden dla siebie wzięła,ale brązowy, bo za czarnymi tuszami nie przepadam
o rany to beznadziejnie, że bez Twojej zgody wybrała coś za Ciebie... przecież nie musiałaś mieć koniecznie tych 100PP, albo mogła zadzwonić gdy już wiedziała, że nie ma dla Ciebie całego zamówienia i Ty byś zdecydowała co dobierzesz żeby mieć 100PP..
Najlepiej następnym razem wybierz sobie któryś z produktów 'na biuro' jeśli nie będziesz miała 100PP i ją o tym uprzedź, bo niefajnie że ona Ci wciska jakieś produkty które niekoniecznie chcesz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 19:00   #4130
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie daj się tak tratować. Bezczelność.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 19:06   #4131
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

pytałam już w innym wątku, ale widzę, że tu pytanie też pasuje-czy któraś z Was wąchała lub używała perfum Sensual Divine I Northern Lights??Jeśli tak, to jakie były Wasza wrażenia?Z góry dziękuję

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 19:13   #4132
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Moja Sponsorka zrobiła tak za moją zgodą - do pierwszego mojego zamówienia, bardzo skromnego dołożyła kilka swoich rzeczy i też m.in. Wondery Jednak od razu powiedziała, że jeśli nie dam rady sprzedać, to ona mi w tym pomoże (zysk oczywiście szedł dla niej). Dzięki niej miałam "zaliczony" Program Witamy, chociaż prezenty były nieciekawe w porównaniu z tym, co teraz się dostaje Ale Wondery nieźle się sprzedają, spróbuj wśród znajomych
revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 19:44   #4133
BRAVIA
Raczkowanie

nie można pozwolić nikomu, żeby decydował za Ciebie, na Twoim miejscu zaniosłabym jej wszystkie te kosmetyki żeby sama je sprzedała. zupełnie inaczej by było gdyby skonsultowała to z Tobą.
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 23:35   #4134
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
pytałam już w innym wątku, ale widzę, że tu pytanie też pasuje-czy któraś z Was wąchała lub używała perfum Sensual Divine I Northern Lights??Jeśli tak, to jakie były Wasza wrażenia?Z góry dziękuję
Tutaj masz opinie na KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nsual-edp.html

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ights-edt.html

A moze dziewczyny dodadza tez cos od siebie, choc o tych zapachach juz na pewno nie raz byla mowa na tym watku
Stary 2008-03-13, 09:00   #4135
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

Cytat:
to jest niedopuszczalne!!
radze zadzwonic do firmy i zlozyc zazalenie na sonsorke-firma przynajmniej wyciagnie konsekwencje z zachowania twojego sponsora. to jest niedorzeczne zeby dorabiac komus punkty zeby miec co??
100zl z klubu lidera czy torebeczke? kazdy sam wybiera sciezke ktora kroczy w firmie!!
izus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 13:53   #4136
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Ma może któraś z Was jakimś cudem na zbyciu bransoletkę RETRO?

Ja ją muszę mieć!!!

Up up)
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:52   #4137
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Tutaj masz opinie na KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nsual-edp.html

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ights-edt.html

A moze dziewczyny dodadza tez cos od siebie, choc o tych zapachach juz na pewno nie raz byla mowa na tym watku

dzięki, już czytałam te opinie, jednak byłam ciekawa pozostałych.No nic, poszperam w czeluściach wątku

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:59   #4138
moya07
Zakorzenienie

Cytat:

No to nieźle... MOja sponsorka owszem dodawąła mi kosmetyki ale odrazu je brała dla siebie i to ona się martwiłą tym czy je sprzeda, mi tylko dodawała punkty. Ja bym do niej zadzwonila i powiedziałą co robią te rzecyz u mnie w zamóienie, skoro ich nie zamawiałas i nei dasz rady nawet sprzedac...
moya07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 19:46   #4139
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosmo82 Pokaż wiadomość
o rany to beznadziejnie, że bez Twojej zgody wybrała coś za Ciebie... przecież nie musiałaś mieć koniecznie tych 100PP, albo mogła zadzwonić gdy już wiedziała, że nie ma dla Ciebie całego zamówienia i Ty byś zdecydowała co dobierzesz żeby mieć 100PP..
Najlepiej następnym razem wybierz sobie któryś z produktów 'na biuro' jeśli nie będziesz miała 100PP i ją o tym uprzedź, bo niefajnie że ona Ci wciska jakieś produkty które niekoniecznie chcesz.
Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Nie daj się tak tratować. Bezczelność.
Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Moja Sponsorka zrobiła tak za moją zgodą - do pierwszego mojego zamówienia, bardzo skromnego dołożyła kilka swoich rzeczy i też m.in. Wondery Jednak od razu powiedziała, że jeśli nie dam rady sprzedać, to ona mi w tym pomoże (zysk oczywiście szedł dla niej). Dzięki niej miałam "zaliczony" Program Witamy, chociaż prezenty były nieciekawe w porównaniu z tym, co teraz się dostaje Ale Wondery nieźle się sprzedają, spróbuj wśród znajomych
Cytat:
Napisane przez izus19 Pokaż wiadomość
to jest niedopuszczalne!!
radze zadzwonic do firmy i zlozyc zazalenie na sonsorke-firma przynajmniej wyciagnie konsekwencje z zachowania twojego sponsora. to jest niedorzeczne zeby dorabiac komus punkty zeby miec co??
100zl z klubu lidera czy torebeczke? kazdy sam wybiera sciezke ktora kroczy w firmie!!
Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
No to nieźle... MOja sponsorka owszem dodawąła mi kosmetyki ale odrazu je brała dla siebie i to ona się martwiłą tym czy je sprzeda, mi tylko dodawała punkty. Ja bym do niej zadzwonila i powiedziałą co robią te rzecyz u mnie w zamóienie, skoro ich nie zamawiałas i nei dasz rady nawet sprzedac...

Byłam tak zszokowana,że za bardzo sie nie opierałam, jednak zastrzegłam,ze na pewno wszystkich tych tuszy nie uda mi sie sprzedać!! Mam trochę zalu,ze nie zawiadomiła mnie, wczesniej że są aż takie braki i nie zapytała co zamiast tego wziąć.
A teraz, skoro mnie w to wpakowała, to powinna też i wyciągnąć!!

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 19:59   #4140
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz, skoro mnie w to wpakowała, to powinna też i wyciągnąć!!
Powiedz jej, że jeśli nie odkupi od Ciebie tych tuszy to złożysz skargę.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości