|
|
#151 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
jak mnie bolą nerki .. zaraz się pozwijam..
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ooo ambitne baby z was. Ja mam nadzieje,ze nie bede miala problemu z dostaniem sie na dzienne studia. Oddalu moj wynik z historii rozszerzonej 58% ( nie jestem zadowolona) Ogólnie nie ucze sie nic przez ostatnie dni.Jakoś nie wiem co sie ze mną dzieje,przesilenie wiosenne chyba ![]() No i bylam u fryzjera i mam głupią grzywke( na szczescie wlosy rosną mi szybko) |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 | |
|
|
Cytat:
![]() mnie też dopadło przesilenie wiosenne, zupełnie nic mi się nie chce, ale zmuszam się jakoś do nauki.. jak na rozszerzoną histę to nie jest tak źle ja nie mam jeszcze wyników.no właśnie nie wiem od czego.. bo nie latam z gołymi nerkami na wierzchu ani nic takiego.. no i dziś rano obudziłam się z gorączką, potornym katarem i duszącym kaszlem. zostałam w domu i uczę się na jutrzejszy sprawdzian z PP i fizyki.. bleh. |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja: To lecz się koniecznie.Jakaś grypa nam jeszcze Cię złapie
![]() Grzywki nie pokaże bo nie mam aparatu,a ten w telefonie jest taki sobie. Mam wynik z wosu. 52% mało
|
|
|
|
#156 | |
|
|
Cytat:
zrobiłam sobie przerwę w nauce teraz blaque, czytałam, że kupiłaś podkład Maybelline Affinitone, jak go już poużywasz trochę to koniecznie daj znać jaki on jest, bo mam mega wielką ochotę na niego
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa kuruj się
marta6704 ale sama mówiłaś i przecież z Twoich postów wynikało, że do tej pory zajmowałaś się głównie historią, a wos jakby zostawiłaś na później; a z WOSu nie jest zbyt dużo tego materiału, to do maja będziesz i histę i wos umieć na 99 %
|
#158 |
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze nie zaczęłam nauki ![]() Kupiłam podkład Maybelline Fresh matte, oczywiście najjaśniejszy odcień na KWC ma kiepskie recenzje, ale mi się podoba (na razie )
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
IW-
Facetów w ogóle się nie da zrozumieć... ![]() marta- nie wiem czy to pocieszenie ale to 'dopiero' próbna była, i co prawda już coraz mniej czasu zostało do matury poduczysz się na pewnofuksjaa- lecz się, wiesz ![]() Qrcze mnie też coś łapie- gardło boli od wczoraj, katar mam okropny ![]() Nie cierpię takiej pogody, bo zawsze coś mnie złapie. Kochana nie chcę zapeszać bo to dopiero dzisiaj mój pierwszy raz z 'Affinim' ale powiem Ci, że jest wspaniały Samo nakładanie jest wspaniałe Nie wałkuje się na Biodermine, wspaniale się wchłania, jak nakładasz masz wrażenie, jakbyś nakładała Matt Mousse.Wspaniale stapia się ze skórą. A z tym akurat zawsze mam problem bo nigdy, nawet jak wybierałam kilka odcieni żaden idealnie nie trafiał w mój kolor cery Co mnie zdziwiło, to to, że nakładałam go ok 7:00 a do tej pory nie musiałam się przypudrować Trzyma się świetnie na twarzy chociaż powoli się ściera, cera jest matowa, bez błyszczenia.Bierz go, bierz bo jest rewelacyjny )
|
|
#161 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
czytałam też inne opinie i były bardzo zbliżone do Twojej, więc chyba się skuszę. poczekam na promocję i kupię mam wprawdzie jeszcze gdzieś połowę Satin Look Vipery, ale od przybytku głowa nie boli zużyłam dwa kremy tonujące, więc coś mi się należy przeglądam właśnie KWC i już nakręciłam się na kilka nowych rzeczy |
||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa pisz, pisz co wypatrzyłaś!
Bo zauważyłam, że mamy podobne cery i nam służą niektóre rzeczy..![]() Co to za kremy? ![]() To jeszcze nie ma u Ciebie promocji? U mnie w Naturze jest bodajże od 6.03, w Rossmanie chyba też, chociaż nie wiem
|
|
#163 | |
|
|
Cytat:
miałam krem tonujący Nuno Ziaji i Daxa a wypatrzyłam kilka fajnych tuszy i zastanawiam się czy nie wrócić do mojego idealnego podkładu - Deborah Colour Copy do cery wrażliwej- świetnie nawilżał, krył, ujednolicał cerę i był mega trwały, ale cena około 50zł.. teraz szukam tańszego zamiennika i pomyślałam właśnie o Affinitone no nic, przemyślę to jeszcze.
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque, ale mi zrobiłaś chętkę na ten Affinitone!
Poczytałam o nim i stwierdzam- muszę go mieć ! ![]() Mój Silky Superstay (też Maybelline) średnio sie sprawdza- jest dla mnie za ciężki na co dzień i poskreśla suche skórki, wiec przydało by sie coś bardziej praktycznego ![]() W ogóle, wiosna nadchodzi i chyba budzi sie we mnie kobieta, bo mam moja wish lista robi się coraz dłuższa(a ja do zakupoholiczek nie należę) ![]() Marta, na historie to jest dobry wynik
|
|
#165 |
|
|
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mi narobiłaś ochoty na ten podkład tym bardziej,że tż sie bulwersuje,że od mojego jestem pomarańczowa ![]() No ja już sama nie wiem jakim cudem on widzi pomarancz na mojej twarzy niezależnie od podkładu. A od kilku dni nie używam tylko korektora pod oczy i sypkiego pudru ![]() (a ile zapłaciłas za te cudeńko? ) Kupie jak skończe Maybelline Pure Make-up, Dream Matte Muss i jakiś Lirene
|
||
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka, marta- bierzcie, bierzcie
![]() Hehe czyżbym stała się wątkową kusicielką? ![]() Zapłaciłam 21 zł(?) +/- z groszami ![]() Krówka moja lista jest ogromna a pieniędzy brak, brak.. ![]() A Ty pochwal się co masz do kupienia ![]() Boże ja w ogóle, prawie nic się nie uczę.. No weźcie coś zróbcie mi....
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
Ja też ucze się bardzo malo ale co dziwnedzis rpzez 10 minut nauczylam się większej iloscislowek z angielskiego niz wczoraj przez 1,5 godziny....
I dacie wiare ze wychodzi mi na koniec 1 z polskiego? a to dlatego zemamy tylko 1 stopień z tego semestru a koniec roku za wlasciwie 3 tygodnie....ehhh...co za zycie, co za niesprawiedliwosć.......t eraz bedziemy mieli ciagle sprawdziany zeby nadrobic stracony czas...ehh...jakby nie mogli po prostu przepisać stopnic pierwszego semestru na koniec roku i juz nas nie meczyc przed amturą i dyplomem..... Moja matura z historii sztuki nadal się nie znalazła....ale juz koniec narzekan na szkole ![]() Na mojej wish liscie tez jest juz troche rzeczy ale czesc z nich juz mam w domku - skórzaną kurtke z bershki (karmelowa ), czarny krótki trencz z Vero Mody, zakolanniki z H&M i kilka nowych par majtek ...jednak ja chce ciagle wiecej...przydałyby się spodnie, bluzki jakies, sweterki bo ich praktycznie nie mam i jakaś sukienka No i kolorówka - rózowy i fioletowy lakier do paznokci, nowy puder w kamieniu, tusz do rzes....sporo tego jak n amoje teraźniejsze możliwosci finansowe
|
|
|
|
#169 |
|
|
wróciłam z korków
dziś tak mi wychodziły parafrazy i słowotwórstwo, że jestem z siebie dumna ha! jestem tak intelektualnie wymęczona, że padam.. |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Durga
a to naturalna skóra czy eko? Bo z tego co wiem, to i takie i takie są w Bershce.O swojej wishliście wolę nie wspominać, bo za dużo zajmie Stwierdziłam, że bardziej, niż iść jutro do szkoły, kalkuluje mi się zostać w domu i się uczyć. Nie ma co, 2 arkusze z maty na piątek, 2 na poniedziałek, jeden z fizy na wtorek, jeden z angielskiego... nie mówiąc o bieżących sprawach ;| Mogli zrobić jednak normalnie te próbne matury, a nie kurde żebyśmy w domu mieli tyle... Rozpisali nam ustne. Polski mam 12 maja, a angielski 19.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
Uhahana prawdziwa skora
jest super, taka mięciutka i przyjemna ale nie weim jak ją pielęgnowac - prac itd ![]() Ja mam ustne - angielski albo 17 albo 19 9nie pamietam hehehe) a polski 26 maja dpiero. |
|
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też już mam.
Angielski 14, a polski 20 maja. Więc prezentacje mogę sobie w maju robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja potrzebuje czarnych spodni, jakieś inne też by się przydały, spódnicy, sweterków, pudru w kulkach, kolczyków, korali i pomarzyć sobie mogę Nie no, niebawem urodziny, może rodzinka kasą sypnie ![]() Żeby tylko u mnie było gdzie to kupić ![]() A ja uczę sie teraz, na mój ostatni w życiu sprawdzian z historii
|
|
|
#173 |
|
|
Krówko, do matury, ale z angielskiego
|
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Sama sobie chcę kupić, ale czarną. Ile płaciłaś? A co do pielęgnowania, to są niby jakieś specjalne pasty, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Pewnie takie delikatne zabrudzenia można spokojnie wilgotną szmatką, a jak bardziej, to w pralniach albo zakładach kuśnierskich czyszczą skórę. Zazdroszczę Cytat:
![]() Ja chcę zdjęcie ;P ![]() Ostatni spr. z historii Kurde, ja jutro też mam sprawdzian [czy tam kartk.]. Prawdopodobnie też ostatnią. ![]() I co? Olałam Historia zawsze była dla mnie BARDZO ważna haha ![]() Fajnie tak nie przejmować się jutrzejszym dniem ![]() A siostra mi uświadomiła dzisiaj, co stanie się po maturze. A mianowicie, że będę miała WAKACJE! Już zapomniałam, jak to jest
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Tak wiec Krówka nie patrz! ![]() Kosztowała 299zł (niby niedużo jak na skóre ale jak dla mnie sporo tyle ze to rodzice mi ją w wiekszosci zafundowali bo dali m ina nią 200 zl a ja musialam tylko stówe dołożyć) Były tez czarne i ciemno brązowe ![]() Tato tez mi mowil ze wlasnie w specjalnych zakladach sie czysci. Wlasciwie to ten kolor mysle ze szybko sie zmieni na taki hmmm - stary, ale moim zdnaiem ma to swój urok i i tak bede ją nosic ![]() Nagle zapragnęłam zmiany zdjecia w avatarze....hmm...musze przeszukac komputer :P |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Durga - bardzo ładna kurteczka. Masz śliczną buzię A ja się dalej dobijam. Jest lepiej niż pierwszego dnia, ale nadal nie umiem pozbyć się tych wszystkich myśli...
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
26 maja będę świętować swoje imieniny w górach. Ta świadomość, że będzie już po maturze... ach
![]() I cieszę się, że zaplanowałam sobie wyjazd po maturze. Gdy ktoś mówi mi, że do matury kilka tygodni, myślę sobie o tym, że za kilka tygodni wakacje. To takie przykrywanie słonika kołderką, wiem, że nie minie mnie ta matura, ale wolę myśleć o czymś bardziej przyjemnym. Doszłam do wniosku, że muszę zagrać w toto-lotka (czy jak to się pisze), żeby zdobyć pieniądze. A nuż widelec się uda |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Durga jest śliczna
Sama bym taką chciała ale jak dla mnie za droga Zresztą i tak bym wolała wydać pieniądze na więcej innych rzeczy niż na jedną. Tym bardziej, że kurtkę już mam.uhahana a wiesz co, ja mam mieszane uczucia do tych wakacji.. Bo niby tyle wolnego ale jak dla mnie wszystko będzie zależało od matury czy będą to wakacje na lajcie czy też nie..
|
|
#179 |
|
po prostu Em :)
|
No to możemy sobie przybić. Dziewczyny, ja mam ustne 21 i 26 maja. A tak liczyłam na to, że pisemny francuski 20-tego to będzie mój ostatni egzamin.
|
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy moim obecnym pesymistycznym nastawieniu będę skakać z radości jeśli uzyskam +50 z historii na maturze.. Cytat:
teraz też chcę go mieć, a nie mam za co Cytat:
sama dziwnie się czuję w skórach, na kimś mi się podobają.. źle mi uczę się po 3-4 godziny dziennie, a potem próbując powtórzyć jakiś temat większości faktów zupełnie nie pamiętam i w panice czytam od początku poza tym już po 10 zasypiam nad książkami, a nauka po 23 w ogóle nie ma sensu w moim przypadku. brałam nawet jakieś tabletki Memotropil (nie działały), teraz mam Sesję która działa tak o. i jeszcze spieprzyłam kartkówkę na którą uczyłam się od piątku, pieknie..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

% 

poduczysz się na pewno

Kurde, ja jutro też mam sprawdzian [czy tam kartk.]. Prawdopodobnie też ostatnią.