|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
Śpiące bobaski to jest to co ja lubie najbardziej oglądać ale że zdjęcie Olego mi unknęlo to biję się w piersi! Widok słodkiego chłopczyka na dzień dobry dał mi teraz kopa na cały dzień za to!
Dziewczynki zachowywały się super a to jedna drugiej rączki do buzi wkładała a to druga ją poszarpała machając z radochy łapkami. Jedna spała w łóżeczku to druga siedziła z nami, jak się łóżeczko zwolniło to drugą seność ogarnęła i siup do łóżeczka. Będę chyba nieszczęśliwa jak się wyprowadzą do innego miasta a może to już w lipcu nastąpić ![]() Miłego dnia kochane ja mam nadzieję jescze teraz pospać do 9-10 może zobaczymy co panna moja na to zaraz |
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Edytko jestem w szoku po przeczytaniu twojego posta
salmonella ![]() Jejku jak trzeba być ostrożnym... Wiele was to kosztowało... Ucałuj Martusie odemnie i Kubusia i dla Ciebie Cytat:
|
|
#1084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MARTUNIA ZDRÓWKA, ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA A DLA JEJ MAMY worek usmiechów za to że była i jest DZIELNA CO DO SPOTKANIA ja już nic nie rozumiem to spotykamy się w gronie jesiennych mam czy pojedyńczo, parami bo cos mi się wydaje że to spotkanie rozmieniło się na drobne - ja wiem że sa tu takie pojedyncze sympatie - zorientowałam się po postach, ale sądziłam że chodziło o połaczenie sił nas wszystkich, że wszystkie mamy się spotkac...smutno mi się zrobiło...i... nie wazne a to dzisiejsze fotki Zuzia przed lustrem rabiąca dziwne minki, (przed wyjściem do żlobka) i Mikołaj zawiozłam Zuzie do żłobka, mąż dziś mógł zostac w domu |
|
|
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zdałam sobie sprawe że w natłoku tych wczorajszych wizazowych spraw zapomnialam o czyms bardzo waznym
(((Oleńko i Maciusiu - spóźnione ale bardzo szczere zyczenia miesiecznicowe! Wyrosnijcie swoim mamusiom na zdrowe i wesole szkraby! Niech wasze plomienne uczucie trwa ![]() A dla dzisiejszej slodkiej jubilatki Klauduni mnostwo szczescia, zeby tak jak dotychczas byla okazem zdrowia i uroku. a rozlaka z mamusia nie byla powodem do smutku ![]() Edytko - bardzo ci wspolczuje wydarzen z ostatniego tygodnia. Sama jeszcze niedawno plakalam przy lozeczku Blanki w szpitalu, i mimo ze sytuacja nie byla az tak powazna to wiem co czujesz trzymajcie sie dziewczynki - oby wszytsko co zle bylo juz za wami!Lea - slodko spi twoj synuś Blanka jest jego odwrotnoscia - ona spi z nogami wierzgajacymi w gorze, zawsze rozkopana.Najczesciej z jedna girka zarzucona na bok lozeczka:/Maatra - tez sadze ze Simonek kataru dostal z racji zabkow Blanka jest dumna ze swojego narzeczonego ze juz zebaty u nas nadal cisza przed burza heheBerbeaa - dziewczynki fajowo razem wygladaja, chociaz za kazdym razem kiedy widze zdj twojej coreczki to jestem po wrazeniem tych wloskow )) U Blanki na glowie to tylko taki irokez sterczy - i zamiast malej damy mam w domu takiego urwisa ehhDemoniku - ogladalismy filmik z TZ, plakalam ze smiechu )))))Wrzuce jakas fotke mojego urwipolcia ![]() |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Edytko wspolczuje. Moja mama kiedys to miala - tez bardzo cierpiala. Wszyscy jedlismy to samo, a tylko ona zachorowala. Pozniej sanepid przychodzil do domu , wszyscy mielismy badani itp.
eszewerio warszawianki chca sobie zrobic osobe spotkanie
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Oli czuwa hiehiehie
Lea, jesli cie to pocieszy tez dzisiaj mialam pobudke o 5tej:/ Teraz blanka odsypia a ja druga kawke pije
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
te dzieciaki jakos sie zmowily, czy co - my tez 5
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Blanka cudny usmiech, uwielbiam śmiejące się dzieci
|
|
|
|
#1090 |
|
Rozeznanie
|
Klauduniu 100 latek
Dzień dobry Mamusie Doskonała rada z parzeniem słoiczków. Moja Królewna zażyczyła sobie jedzonko o 3,30 nad ranem. Dobra niech ma, potem wstała przed 7, ale mało zjadła. Teraz druga drzemka, zaraz się obudzi to dostanie deserek i spróbuję podać jej mleczko z niekapka. . Sadziłam ,że gorzej będzie z tym prądem, w zeszłym roku to babcia opłacała rachunki, bo mieszkała z nami. Całymi dniami nie było nas w domu, bo pracowaliśmy. Wtedy co 2 miesiace płaciliśmy 88 zł.Teraz 103zł. Czyli po podwyżkach to wcale nie tak wiele. Pół dnia chodzi komputer, telewizor lub radio, mamy ślepą kuchnię itd.... Oli to wie jak zapewnić mamusi rozrywkę . Jak zaczną chodzić to dopiero będą miały siłę.Blaneczka czarująca.... a sukienkę ma śliczną. Zuzia to juz dama, a Mikołajek poranna gimnastyka?! |
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Klaudio sto lat zyczymy
Edytko, mam nadzieje ze jestescie juz po wszystkich chorobach i teraz bedziecie dlugo cieszyc sie zdrowkiem Demoniku filmik swietny, moj TZ gral na konsoli akurat i slyszy ze u mnie ktos sie smieje. I juz wscibia swego nosa i zaglada, smieje sie a po chwili mowi rozzalony: ale nasz przeciez tak nie siedzi , Nie wiem o co mu chodzilo , chyba chcial zeby Patrys tez tak padal ze smiechu.Co do rachunkow to my za prad placimy ok 120-150zl co drugi miesiac wiec chyba tak to mniej wiecej wychodzi. |
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
To bardzo dużo...
Cytat:
.Dzieciaczki masz cudowne Cytat:
w imieniu OliNo nareszcie Blanka jaką znamy ----------------- Wyrazy współczucia dla mamuś, które miały pobudkę o 5 ![]() U nas o 7 Ola zrobiła awanturę o cysia. No i dzisiaj się obudziła i poczuła lato: |
||
|
|
|
#1093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widze ze Blanka juz w pelni sil i znow rozsyla usmiechy [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6884496]Moje dziecko mnie zadziwia Obudzil sie rzeski jak skowronek o godzinie 5, ja ledwo co sie zwloklam z lozka, pobawilismy sie troche, potem cyc o 7.30 i polozylam go do lozeczka, po 5 minutach stwierdzilam, ze tez sie poloze bo padne na nos, wchodze do pokoju i co widze:[/quote]slodziak,slodziak,slodzia k ![]() ps. Tofii,Karmel Latte Ty mi tu z mieta wypalasz Barbeaa super,ze dziewczynki tak fajnie sie bawily.pewnie nie masz najmniejszych watpliwosci co do rodzenstwa dla swojej ksiezniczki. a ja za prad place max 25f na miesiac,czyli na nasze realia bardzo malo,przynajmniej tak mi sie wydaje,bo nie wiem ile inni placa ************************* ************************* ********** Smula zrobil pobudke od 3 do 4,dalam nurofen pomizialma i zasnal,troche to trwalo. wypije sobie kawke i biore sie za cwiczenia z kaseta katar nadal duzy ;/ co moge ,mu dac bez konsultacji lekarza na katar ? jesli jest w ogole cos takiego ![]() wszystkiego najlepszego dla Kaudii
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Zapomnialam wychwalic Wasze szczescia
Blaneczko Twoj slodki usmiech powala, urocza dziewczynka z Ciebie. Z Zuzi to modelka i sliczna panienka. Jak sie kiedys zdecyduje na rodzenstwo dla Patryka to chcialabym miec wlasnie teraz dziewczynke, zeby starszy braciszek dbal i bronil ja a przy okazji chwalil sie kolegom jaka ma ladna siostrzyczke. To takie mamusiowe marzenie tylko jakos na dzien dzisiejszy to ciezko mi jakos myslec o kolejnej ciazy, porodach itd. Mam nadzieje, ze pozniej mi sie odmieni. Mikolaj za Ty to jeszcze troche i swiece bedziesz robil i pewnie na glowce stal. Swietny chlopczyk z Ciebie. Moj takich akrobacji jeszcze niestety nie robi .
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
moj biedny synek
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
Poiss, Ty nie planujesz jakos w krotce kolejnej coreczki?
![]() Olcia jest taka sliczna ale zajeta a Patrys nie ma jeszcze panienki. Fajnie byloby miec taka piekna synowa wiec moze sie jakos dogadamy. |
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
sylwia moje dziecie tez przez to przeszło ale on był młodszy wiec pozwolono mi to robic jak spał
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
ona Byc Zajeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
eszeweria fajne masz dzieciaczki...
A co do spotkania to nikt się jeszcze nie spotkał w parach, więc nie ma co być Ci smutno, a jesli mieszkasz niedaleko i robisz zakupy w Wola Parku to zapraszam chętnie się spotkam w większym gronie i pisalam o tym wczoraj ![]() Biankaaa Blaneczka super wygląda a wtej jensowej sukienusi to już zupełnie, Kuba się obślinił i chce dziś zakładać jeansy ![]() Lea jak Oli zawadiacko zerka z za kołderki ![]() A my o 8:30 Rozbrajająco Olcia wygląda i ten Kapelusik ![]() Lato, lato lato czeka...
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
nagralam film-ale zle trzymalam telefon i jest bokiem eeeeeeeeeeeeeeeeee
maciek i gazeta (coz to byla za fascynacja) http://pl.youtube.com/watch?v=FyKn8_4QXsA
|
#1102 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj spróbuje jej podać rzadką, zaraz się zbieram gotować ![]() Cytat:
Ja ciężko jarząca chyba jestem Może nie będzie tak źle![]() Cytat:
To super, mam nadzieję, że jak jej koleżeństwo podrośnie też się będzie z nimi ładnie bawić ![]() Cytat:
Dzieciaczki słodkie, śliczne uśmieszki mają. Urwipoł jak zawsze z cudnym uśmiechem i w jakiej fajnej sukienusi. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6884496]Hej Moje dziecko mnie zadziwia Obudzil sie rzeski jak skowronek o godzinie 5, ja ledwo co sie zwloklam z lozka, pobawilismy sie troche, potem cyc o 7.30 i polozylam go do lozeczka, po 5 minutach stwierdzilam, ze tez sie poloze bo padne na nos, wchodze do pokoju i co widze:[/QUOTE]Radosne dziecko Oli stwierdził pewnie, że szkoda czasu na sen![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6884708]A Lipinka chodzi po innych watkach, ale do nas nie zajrzala [/QUOTE]Ja ją widziałam u Nas wczoraj wieczorem i jeszcze kiedyś w tym tygodniu, ale nic nie napisała. Cytat:
Olcia prosto na plaże może iść w tym ubiorze. Cudna panienka. ......................... ....... Moja Maja dziś pierwszy raz samodzielnie siadła z płaskiego, za bardzo nie wiem ja to zrobiła, wyszłam do kuchni a jak wróciłam patrzę, a ona sobie siedzi w łóżeczku. Edit: Biedny Maciuś Serdeczne życzenia dla Klaudii z okazji miesięcznicy |
|||||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1104 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hahah zdjecia swietne musisz jeszcze Olcie do wakacji nauczyc,ze jak jest w sukieneczce to takie akrobacje odpadaja ![]() bedzie dobrze
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzień będzie biegać przez płotki ![]() ![]()
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1107 | |||
|
Raczkowanie
|
sylwia-zuza serduszko boli jak się patrzy na te fotki...kilka uścisków i buziak
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aneta80s znam te mamusiowe marzenia - ja chciałam pierwszą miec dziewczynkę, by móc ją stroić i przypinac spineczki a synka by był taki jak jego tata i by był obrońca i podporą dla Zuzi, no i czasem może mógłby ją sprowadzic na ziemie...bo potrafi mi włazić na półki z książkami a ostatnio wpadła na pomysł, by na swój stolik , postawić swoje krzesełko i sama usiłowala na ta budowlę się wspiąć - to kobieta demolka. A z ciązą nie ma co za długo zwlekac - ja przynajmniej wychodze z takiego założenia że lepiej jedno po drugim bo po 1 mała różnica wieku i będą ze sobą miały dobry kontakt a poza tym jak mój mąż okresla "balik sralik w pieluchandii" bedzie rok po roku a później luz a jak jest większy odstep czasu to i pobyt w pieluchandii dłuższy. joli31 taaak poranna i bedzie trwac do wieczorka ![]() ![]() , turlanko, nóżki do góry i w dół i paluchy stópkowe do pyszczka ( strasznie to uroczo wygląda ale na razie nie udaje mi się złapac go na tym na fotce - jak tylko mi się uda to wam pokażę )
|
|||
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy faceci chca zdybac moja synowa
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Myslicie, ze za 10-15 lat tez bedziemy sie tu spotykac i wstawiac zdjecia naszych dzieci?
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Ojej jakie trmpo na rzuciłyscie z tym pisaniem, nie nadążam - jeszcze raz wszystkim dziekuję za miłe słówka i idę prasować, wczoraj udało mi się uporać tylko z połową sterty
Buziole dla wszystkich dzieciaczków i ich mam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

.

salmonella 

trzymajcie sie dziewczynki - oby wszytsko co zle bylo juz za wami!
przed burza hehe

, 
.
w imieniu Oli
Obudzil sie rzeski jak skowronek o godzinie 5, ja ledwo co sie zwloklam z lozka, pobawilismy sie troche, potem cyc o 7.30 i polozylam go do lozeczka, po 5 minutach stwierdzilam, ze tez sie poloze bo padne na nos, wchodze do pokoju i co widze:[/quote]