|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
salceson??to chyba przezwisko na pulchniutką kobitkę.RUBENSOWSKIE KSZTAŁTY
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moglabym o sobie napisac tak samo.. do tego jeszcze czesto sie wkurzam, duzo klne, jestem baardzo leniwa..
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes bardzo szczupla i udzielasz sie w watkach dla szczuplych i moga Cie nazywac salceson empatia to tak wieje (i nie tylko tym), ze mnie z nog zrzucilo, takze juz chyba nie odpisze...wiesz podniesc sie musze najpierw EOT
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
syntagmo kochana absolutnie nie chciałam cie zrzucac z nog
![]() tak, jestem szczupla wiec jakby mnie ktos nazwal salcesonem to chyba bym sie nawet ucieszyła. no, ale do szkieletorow tez juz przywykłam. Poprostu takiego typu słowa nie robia juz na mnie wrazena. Za duzo ich dookoła, ot co. |
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii, ale Ty naprawdę sądzisz, że słowo "moher" uzyte w kontekście "wszystkie mohery poszły do koscioła" jest słowem neutralnym? I zostało użyte w sensie swoim dawnym a autorka miała na mysli to, że motki włóczki poszły do kościoła?
Jesli tak, to podziwiam siłę Twojej wyobraźni ![]() Nic mi do Waszych wyliczanek. Mozecie se nie byc świete i mozecie to tu opisywać, każdy ma inna potrzebę rozrywki. Jednak jesli ktos do grzechów dodaje "jestem niegrzeczny, chamski i lubię sobie pojeździc po innych uzytkownikach tego portalu" to niestety musi sie liczyc z jakimis konsekwencjami. Tak, trzeba spijać piwo którego sie nawarzyło. Predzej czy później trzeba... Niestety.
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo naprawde, uwiez ze nie uwazam. babcie nosza te swoje beretki to i tak sie utarło w społeczenstwie. W kazdym razie nie wywiera to na mnie jakis wiekszych emocji, ani negatywnych ani pozytywnych. Jest mi to poprostu obojetne
![]() a piwo własnie spijam, szybciej niz myslalam
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Chylę czoło, bo jestes chyba jedyną w Polsce osobą, która uważa, że to jest słowo neutralne. Zreszta jak widze, wiele innych słow tez uważasz za neutralne...
To Ci sie chwali, ale myslę, ze mimo wszytsko zdajesz sobie sprawe z tego, ze (nawet jesli dla ciebie to neutral) to jednak zdecydowana wiekszość ludzi tak nie uważa. I lepiej nie używac słow przez wiekszosć uznanych za obraźliwe, bo mozna po ... dostac. Albo po punkcie.
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
wchodze do wątku i co widzę na pierwszy rzut? salceson i mi ślinka cieknie, bo bym zjadła
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, ze zdaje sobie sprawe : ) Ja slow typu moher czy wspomniany salceson nie uzywam opisujac ludzi. A przynajmniej sie staram
|
|
|
|
#371 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Luba, ja Ciebie podziwiam za ten spokoj w wyjasnianiu roznych rzeczy
![]() ja chyba sie musze wpisac do watku: "czy umiecie dyskutowac" - NIE
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam czemu ma służyć ten wątek. Ja też nie jestem święta, ale też nigdy się na taką nie kreowałam na żadnym forum, także na tym. Nie rozumiem jednak was dziewczyny - w większości wątków faktycznie przedstawiacie się jako chodzące ideały, z każdej strony. A teraz założyłyście sobie wątek żeby napisać "przeklinam czasem i jem tłuste serki, a białe buty zakładam przed świętem pracy, ostatnio też moja torebka nie pasowała do paska - jestem zła"...
Nie uważacie, że to dziecinne?
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
i zjadlam cale opakownie lodow na raz, 500 ml
łaaaaaaaaaaa
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie traktuję tego co tutaj napisałam jako chwalenie się raczej jako rachunek sumienia...nawet jeśli to co napisałam jest banalne to dzieki temu,że to napisałam na forum mam wiekszą motywacje by coś zmienić.
A nawet jeśli cały wątek to tylko przechwałki to co z tego? Co z tego,że dziecinne? Jak ktoś nie chce niech nie czyta, poza tym na Wizażu jest wiele tego typu tasiemców czy przechwałek ...ale zawsze znajdzie się ktoś kto chce z Wizażu zrobić forum idealne.. powodzenia ![]() Zresztą osoby wyśmiewające ten wątek w stylu"czy umiecie dyskutować-nie" albo parodiujące same są dziecinne...tak jakby ich jedyną rozrywką na forum była krytyka i szukanie dziury w całym
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest wątek z przymrużeniem oka
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
a może własnie do tego służy ten wątek,żeby zmyć z siebie ideał.nikt nie jest doskonały,dlatego podziwiam osoby,które się dotego przyznają.
faktycznie można potraktować to jako spowiedź,zrzucenie z siebie ciężary emocjonalnego,lub potraktować to jako żart. obojętnie jakie są intencje piszących,najważniejsza jest dobra zabawa i umiejętność przyjmowania krytyki.mnie czasem się to nie udaje,ale walczę z tym |
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiesz wydaje mi sie o co tu dziewczynom chodzi i bierzesz zawsze wszystko za bardzo do siebie. Wypisywanie jestem zla bo zjadlam cale opakowanie slodyczy, a poza tym to sie upilam 99% spoleczenstwa takie rzeczy sie zdarzaja. Tak samo jak chodzi o seks itd. I do takich wyznan tej slynnej tutaj spowiedzi trzeba bo jestem zlaaaaaaaaaaaa ![]() no najwyrazniej trzeba...
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
my tam z Cześką nie pisałyśmy o słodyczach
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, spoko
![]() nie wiem czemu czesto tak jest, ze jak sie ogolnie cos napisze, to odzywaja sie urazone akurat te osoby, ktorych kompletnie to dotyczyc nie moze... [to nie odnosnie Ciebie]
|
#381 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
może niektórzy czują w sobie chęć bronienia wszystkich istot ludzkich :P
a o kiełbasach to.. co innego
|
#383 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem zla, bo zjadlam kilogram kasztankow - ZA SLABO jestem zla, bo biore sie za cudzych facetow i z satysfakcja patrze na miny ich panien - ZA OSTRO no wiec zdecyduj sie czy ma byc na twardo czy na miekko? a jesli poprostu z zalozenia Ci sie nie podoba, to nie odwiedziaj watku i nikt nie bedzie mial problemu. howgh! |
|
|
|
|
#385 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tu macie WSZystko o KIELBASIE to jest hit tego watku |
||||||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49053b4781f408f3584008 be78503b2c10ffec8;6891685]jestem zla, bo zjadlam kilogram kasztankow - ZA SLABO
jestem zla, bo biore sie za cudzych facetow i z satysfakcja patrze na miny ich panien - ZA OSTRO no wiec zdecyduj sie czy ma byc na twardo czy na miekko? a jesli poprostu z zalozenia Ci sie nie podoba, to nie odwiedziaj watku i nikt nie bedzie mial problemu. howgh![/QUOTE] nie, nie,nie zostanmy przy kilogramie kasztankow ta wizja mi sie podoba..,no, az mi slinka pociekla..kasztanki!!!!!! !!!!!! ja bym chciala zgrzeszyc sobie z jakas mieszanka wedlowska... ja chce do kraju!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaa!!
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
no kiełbasa jest niedoceniana w naszym społeczeństwie to chociaż w tym wątku oddajemy jej cześć
JEJ a co dziś zmalowałam... dziś nic, bo muszę forsę na nowe portki wysępić, to musiałam być grzeczna
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No jak to mowia: cos za cos.. albo przytyjesz albo prochnica albo jakis robak w srodku no nie ma lekko, nie ma...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.