|  2008-03-12, 22:14 | #1 | 
| Wtajemniczenie | Spotkanie w Katowicach

Jako, że pewnie nie wszystkie dziewczyny ze Śląska czytają wątek o giełdach minerałów, pozwolę sobie także tutaj napisać, że planujemy spotkanie w czasie giełdy w Spodku (26-27 kwiecień). Pozostaje jeszcze ustalić dokładny termin i ew. miejsce, gdzie później pójdziemy chwalić się łupami i ogólnie poplotkować   A może uda nam się potem umówić na jakieś cykliczne spotkania - niby czemu mamy być gorsze od Warszawianek?   | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 22:29 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Spotkanie w Katowicach

A może ktoś wybiera się do Gliwic...? Dla mnie spodek odpada - mąż ma urodziny w tym dniu to mi nie wypada uciekać, ale w sobotę, już za 3 dni...czemu nie?    | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 22:32 | #3 | 
| Raczkowanie | 

JA JESTEM NA TAAAAAK   hehe bede po egzaminach wiec bedzie wspaniale sie rozluźnić   mi szczerze obojetnie czy sobota czy niedziela , a gdzie to ja nie mam pojecia bo na katowicach to ja sie nie znam  no i mam nadzieje ze na gieldzie sie zgramy i bedziemy sie "dzielić" sznurami bo kurcze ja nie potrzebuje jednakowych wole z wszystkiego po trochu  ja jak najbardziej na tak  ( wkoncu to bedzie pierwsza gielda wiec musi byc wyjatkowa hehe ;D | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 23:03 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

15-16 marzec Gliwice 5-6 kwietnia Sosnowiec 26-27 kwietnia Katowice   Ja też jestem chętna jak coś   | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 23:06 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Hmmmm.... Janie z Katowic, ale może dziadków odwiedze   
				__________________ Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 23:08 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

A kto się na giełdę w Sosnowcu wybiera ?    | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 23:16 | #7 | 
| Raczkowanie | 

fashion ja niestety tylko Katowice    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-12, 23:23 | #8 | 
				 | 

Ja zobaczę   W sumie to też od portfela zależy  Byłam na jesiennej w Sosnowcu. Za wiele ciekawych rzeczy nie było. Jedno stoisko miało masę kamieni, dość ładnych, ale takich zwykłych typu jadeit, agat. Nie pamiętam tam niczego hmm... "wyróżniającego się". | 
|     |   | 
|  2008-03-12, 23:30 | #9 | 
| Raczkowanie | 

zobaczy sie , no ja oczywiscie tez jestem uzalezniona od tego jakie beda fundusze, lae jak mama sie dowiedziala ze to po egzaminach to moze mi jakos odpusci i da kikla "groszy" ;D

| 
|     |   | 
|  2008-03-13, 09:51 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

ja chętnie do Gliwic   w końcu mój wydział  ale w niedziele, Spodkiem też nie pogardzę  Ostatnio na takiej giełdzie byłam w..... podstawówce   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 12:58 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Gliwice 
				 | 

ja bede w Gliwicach a co do teszty to nie wiem - zalezy jak czas pozwoli Kasiu ta teraz w Gliwicach to nie na polibudzie tylko w ruinach teatru | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-03-13, 13:24 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

no właśnie w Antyradiu usłyszałam    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 15:58 | #13 | 
| Zadomowienie | 

To dziewczyny mówcie kiedy w Gliwicach. Myślalam, że  lepiej w sobotę, bo potem moze być już przebrane, ale się nie znam, nigdy nie byłam. Chętnie bym się też z wami spotkała, więc się dostosuję    | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 16:16 | #14 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Gliwice 
				 | 

ja bede w sobote w godzinach rannych tzn  od 10 ( chyba ze zaśpie   ) | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 19:01 | #16 | 
				 | 

Bo ja wiem czy drogo... Wiele dziewczyn z forum kupuje na giełdach i źle na tym nie wychodzą. Niektóre kamienie są naprawdę o wiele tańsze. A są i takie, które w ogóle ciężko dostać w sklepach netowych.

| 
|     |   | 
|  2008-03-13, 20:24 | #17 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja tam wolę mój Sosnowiec - może i mniej wystawców, ale nie jest tak drogo, np. za bilety   | |
|     |   | 
|  2008-03-13, 20:30 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Myslovitz;) 
				 | 

Heloł Lejdis  dla mnie Gliwice odpadają , na Katowice kręce nosem (ostatnio NIC nie kupiłam) ale jak bedzie spotkanie to pewnie się stawie  a w Sosnowcu jestem na bank   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 20:51 | #19 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

ja też, ja też!   jestem chętna na Sosnowiec i Katowice. Jeszcze nie byłam na takiej giełdzie, więc wykorzystam okazję, bo to rzut beretem ode mnie i aż szkoda się nie wybrać   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 21:46 | #20 | 
| Raczkowanie | 

Kulkam a jezeli chodzi o gielde i spotkanie to proponuje zebys ty wybrala jakies fajne miejsce nie daleko spodka gdzie mozna bylo by sie rozgniezdzic ;D widze ze Ty jestes z Katowic wiec pewnie masz jakies tam rozeznanie  a gielda jak gielda nie zawsze sie cos trafi ale jak w grupce sie jedzie to zawsze wydaje mi sie ze cos sie upoluje dzielac sie sznurami ;D | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 13:25 | #21 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Sosnowiec 
				 | 

ja dziewczynki jestem z sosnowca więc chętnie sie spotkam tylko dzie kiedy .. ostatnio egzaminy i wogóle sesja to nawet nie miałam czasu zerkać na forum    
				__________________ Pozdrawiam po przerwie Biała Masajka biala.maasajka@gmail.com | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 14:00 | #22 | |
| Zakorzenienie | 

Kochane ja podtrzymuje wersję z giełdowego - Sosnowiec dla mnie za wcześnie, Spodek dla mnie bardziej  A podziały baardzo   
				__________________ Cytat: 
 Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock  Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner | |
|     |   | 
|  2008-03-14, 14:15 | #23 | 
| Raczkowanie | 

no to ok, kilka chetnych jest wiec spoko a dzien i rozne ewentualnosci obmysli sie jak juz bedzie kwiecien   uff to za niedlugo... i egzamin a ja nic lenie sie ... :P | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 15:48 | #24 | 
| Wtajemniczenie | 

Hmm, ja w sumie też niezbyt obeznana jestem w katowickich knajpach (szczególnie, że przez ostatnie miesiące jestem głównie mamą   ), ale w okolicy jest na pewno: Altus z Coffee Haeven, kawiarnia nad rondem (nie wiem,czy działa i jak tam jest), pizzeria na Chorzowskiej. Tyle kojarzę na szybko. Kurcze, kusicie dziewczyny z tym Sosnowcem - jak uda mi się wyrwać z domu 2 razy, to postaram się i do Sosnowca zajrzeć   | 
|     |   | 
|  2008-03-15, 16:46 | #25 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Widzę że kilka dziewczyn wybiera si8ę do Sosnowca, chętnie bym się przyłaczyła.Byłam juz na kilku giełdach w Sosnowcu i Katowicach.Ostatnio pamiętam w Sosnowcu był taki przepiękny turkus zielony przy którym sie kręciłam ale niestety trzeba było kupić cały sznur a już nie miałam pieniędzy.W  porównaniu do sklepów internetowych kamienie wcale nie wychodzą drogo.Kupiłam też np piękne kulki z korala i wyszło całkiem niedrogo.Dlatego jestem chętna do spółki w Sosnowcu.

| 
|     |   | 
|  2008-03-15, 17:04 | #26 | 
| Raczkowanie | 

heh zawsze mozna sobie zrobic spacer i pociś na nogach do silesii i tam na restauracje isc. a jesli nie to jestem za pizzeria :P

| 
|     |   | 
|  2008-03-15, 17:45 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dzisiaj byłam w Gliwicach    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-15, 17:46 | #28 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-03-15, 17:49 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

było bardzo fajnie   zdjęcia mówisz.... to może zrobię   | 
|     |   | 
|  2008-03-15, 17:50 | #30 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Biżuteria | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.