![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Melduję że żyję
![]() woda się odzyskała na szczęście wiec włosy zdążyłam umyć, ale nie zdążyłam Wam o tym zameldować ![]() Na ulotkach było nawet nieźle, fajna ekipa w banku (bo dla banku pracuję) więc nie byłam skrępowana, jakoś zleciało i jeszcze 0,5 godzinki wcześniej wyszłam bo akurat burza z piorunami sie zaczęła więc raczej już by nikt ode mnie ulotki nie wziął ![]() dzięki temu zdążyłam na angielski i później jeszcze na pilates śmigłam ![]() i teraz czuje sie zmęczona nieco ![]() wiec idę zalec przed tv ![]() miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki również melduje, że żyje, choć ledwo... Jestem tak wykończona, że szok
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Aniołki ![]()
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
dobranoc Kochane
![]() trzymam kciuki jutro za wszystkie które coś piszą ![]() ![]() i za udane imprezki również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ehh to już dziś 'ten' masakryczny dzień ![]() ![]() Miłego Dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Poszłam wczoraj na tę siłownię, myslałam, że wypocę to dziadostwo i co? Myliłam się.. Dzisiaj umieram. Wczoraj ejszcze poszłam mamie do sklepu i co? Złapała mnie burz,a grad. Cała przemoczona. I to chyba było dopełnienie, bo dzisiaj kicham, psikam i wszystko inne. Z sobotnim wypadem na jaskinie mogę sobie pomarzyć ![]() ![]() Pozatym mama ma do mnie dalej focha ![]() Za tydzien PTŻ przyjeżdząna całe 5 dni! ![]() ![]() Ewuś - pracujesz dla DB? ![]()
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Helloł.
Wczoraj w sklepie tak sie spieszylam, ze nie przyszlo mi do glowy ze ktos mogl wyprodukowac ryz dmuchany o smaku toffi ![]() ![]()
#1298 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane,
ja tak tylko na chwilke sie przywitac. Mam dzis bardzo zly dzien,trac nadzieje,ze bedzie lepiej juz.. Chcialabym poprostu zniknac i wrocic jak bedzie po wszystkim.... milegowam zycze i do uslyszenia ![]()
#1299 |
Zakorzenienie
|
![]()
Część
![]() Ale pogoda paskudna ![]() ![]() Chce wiosny ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() widzę ze humor "dopisuje" ![]() przemarzłam na kość, w sklepie była straszna kolejka i zrezygnowałam wiec nici z jakiegoś urozmaiconego obiadu ![]() no cóż Nefruś- kuruj sie żebyś dla PTŻ-a byłą zdrowa ![]() ![]() niech sie poprawi ta pogoda bo zwariuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
ja tez nienawidze tej pogody mimo ze juz coraz cieplej wyciagnelam rower jedze co 2 dzien chyba ze pada ...teraz cwicze biegam i basen w sobote rano...jestem na diecie oczyszczajacej www.schudnijmy.pl/dieta i czuje sie niezle licze na 4 kilo mnie do wakacji.a co u was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Kochane jak mnie rozłożyło
![]() Czuję się fatalnie, ta pogoda tez mnie dobija ;(
#1303 |
Raczkowanie
|
Kurcze Jest Niby Cieplo Ale Zimno...siedze Z Kubkiem Kawy I Pracuje Przytulona Do Grzejnika Umieram Normalnie A Mialam Dzis Pobiegac;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Beznadzieja
![]() ![]() ![]() Napisałam spr z chemi na 1,jestem tego pewna,a już mam jedną gołą jedynkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najchętniej to bym się zamknęła w domu,a obudziła z pięknymi ocenami,i bez żadnych problemów. Wybaczcie,musiałam się wyżalić.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też ! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widze ogromny popwiew optymizmu na Plotkowym... ![]() ![]() Cóż u mnie podobnie, pogoda mnie dobija, pada, wieje, jest zimno, pochmurnie, ogólnie beznadzieja, na dodatek tak jak sądziłam byłam pytana z francuskiego... dostałam 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście jutro piatek... oby był lepszy... ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
♥
|
Witam
![]() spr z histy poszedl mi bardzo dobrze ![]() ![]() jeszcze tylko jutro i rekolekcje i swieta: ![]() ![]() Dzisiaj dowiedziałam sie ze po swietach czyli 26 po lekcjach musze napisac : 5 kartkówek z matmy ![]() ![]() ![]() mam dzisiaj dobry humor tralala ![]() Agnes kochana ![]() ![]() a ja tam wierze w ciebie i napewno bedzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |||||||
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() No i w ogole podziwiam, ze jeszcze po proacy mialas sile i ochote isc na angola i pilates... ![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze bedzie az 5 dni, to dosc dlugo ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez zdecydowanie! Wieje i pada wciaz, a do tego zimno - ani lżejszych ubran nie da sie nosic, ani parasola nie zlamac, ani nawet wlosow nie ma sensu prostowac bo i tak sie pokreca - co za zwala :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystkie oceny na pewno poprawisz, choc rozumiem doskonale ze uczucie ilus tam pał wiszących na głowie nie jest miłe... Ale luty-marzec to strasznie ciezkie miesiace w szkole, pozniej jest lepiej. A co do bilansu to coz... olej kolezanke, na pewno Ci zazdrosci i chciala byc zlosliwa:/ Nie ma sensu tracic nerwow na takich ludzi. Swoja droga powinni znieść w szkolach te bilansy - tylko sie ludzie stresuja przez ciagle porownywanie. Kazdy moglby sam we wlasnym zakresie robic badania i tylko przynosic do szkoly skoro juz tak im to potrzebne... ![]() pocieszające buuuzi - ![]() Cytat:
![]() i Tobie tez radze sie zrelaksowac bo stresowanie sie ocenami ktore juz masz nic nie zmieni - przeciwnie - im bardziej sie stresujesz tym trudniej sie skoncentrowac i isc z pogoda ducha na poprawe ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluje ocenki ![]() Ech, a ja wczoraj prawie caly dzien rpzespalam, tak mi sie aura dala we znaki. Dacie wiare, ze polozylam sie o 20? hahah zaraz po dobranocce ![]() Dzis juz troche lepiej, ale wulkan energii to to ze mnie nie jest :P Czeka mnie dzis masa zadania domowego z niemieckiego ![]() ![]() Milego dnia plotkary ![]()
![]() |
#1308 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() oj tez bym sobie pospała.. hehe no tak grzecznedziewczynka po dobranocce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzis pogoda do kitu. Rano swiecilo slonce,potem sie pochmurało i padał grad, a wiało tak ze myslalam ze sie szkola wali ![]() Na fizyce zrobila kartkowke nie zapowiadana... Myslałam ze mnie szlak trafi ![]() ![]() ![]() ![]() I wlasnie oto koncze swa edukacje jak na razie ![]() ![]() ![]() ![]() madame_apple: Ja tez jak jestem zmeczona to chodze spac o 20 wiec kto jak kto ,ale ja wierze ![]() ![]() ![]() anniaa: No to gratuluje ocenek ![]() ![]() tamonita: Oj francuski jest trudny... a fizyka to juz dla mnie czarna magia ![]() ![]() ![]() agness51: Kochana nie przejmuj sie tak. Oceny zawsze mozna poprawic ![]() ![]() ![]() ![]() nefre: No widzisz? Po co ci byla silownia? Na nastepny raz bedziesz miala nauczke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
Siemaaaa ,jak zwykł mawiać Owsiak ;>
Drugi dzień z rzędu wolny,toteż korzystam. Z nauki narazie nici, jakoś motywacji i nastroju brak ![]() Wczoraj ,wielce zmęczona chciałam iść spać po 22,acz wciągnął mnie film na tvn , 'Imperium Wilków' Niezle trzymał w napięciu ![]() ![]() Pogoda istna tragedia, wyszłam do miasta pozałatwiać kilka spraw ,m.in. złożenie podania o dowód osobisty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do tej koleżanki, to z zupełności zgadzam się z dziewczynami, na pewno jest zazdrosna ze dużo mniej ważysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() siły na ćwiczenia wczoraj nie miałam ale ochota przeważyła i poszłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() odpoczęłam trochę i ogrzałam się ![]() ![]() mam nadzieję że nie będzie znowu jakiejś burzy, bo nawet przy przejściu na drugą stronę ulicy (tak daleko właśnie mam do fitness klubu ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej robaczki! wrocilam wlasnie z pracy i zjadlam 200ml czekoladowych lodow!! normalnie czuje jak mi krew krazy z predkoscia swiatla i jestem cala roztrzesiona,ale tak fajnie ![]() ![]() Pocieszam sie tym,ze zaraz jade na silownie i wszystko spale. Czekam tylko na TZ bo chce jego autem jechac bo fajniejsze ![]() mam nadzieje,ze humory juz ciut lepsze u Was. U mnie tak sobie. Praca mnie psychicznie wykancza.. cieplego wieczorka wam zycze ![]()
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale smutno się porobiło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 5godzin matmy? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za to oddam Wam trochę mojego optymizmu,chociaż pogoda mi nie w nos,to walczę z złym humorem,na rzecz dobrego ![]() ![]() Porobiliśmy sobie dziś świetne fotki na zastępstwie,było tak zabawnie,że do końca dnia będę miała chyba dobry humor ![]() ![]()
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urodzinek zazdroszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1317 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wiesz, spojrzmy na to z lepszej strony - przed matura pewnie wcale a wcale nie bedziesz sie musiala uczyc przynajmniej ![]() Cytat:
![]() Ja lubie niemiecki tylko wtedy kiedy sie go sama ucze, przed kolokwium - wtedy zaczynam wszystko kumac bo generalnie z jezykami nie mam problemow i jest si ![]() Cytat:
![]() a glowkowania poki co zbyt duzo nie bylo...:P I w ogole dziewczyny az mi wstyd, czy Wy tez macie takie okresy totalnego zmeczenia i lenistwa? U mnie: po pierwsze jest mi ciagle slabo, chce mi sie spac i boli mnie glowa po drugie nie moge sie skoncentrowac bo mam jakies rozgonione mysli:/ po trzecie caly czas tylko mysle jakby zrobic wolne... I tak juz wymyslilam, ze skoro taka brzydka pogoda i tak duzo z niemca zadane to moglabym sobie jutro darowac... Bo w zeszlych semestrach ladnie chodzilam gdy inni opuszczali i oni w sumie nic na tym nie stracili... ![]() beznadziejny leń ze mnie, nie ma co ukrywac^^ otoz to ![]() Cytat:
![]() ja od kwietnia bede chodzic 2razy w tygodniu na silownie i raz na fitness, przy uniwerku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() widzę że u wszystkich średniawe samopoczucie... ech to na pewno wina przesilenia... Cytat:
![]() Ja tez Wam troche optymizmu moge przeslać bo wprawdzie czuję się słaba i leniwa, ale do doła mi daleko ![]() ![]() Fajny dzień Ci sie jutro zapowiada ![]() milka, Lolcia ---> dawać mi tu swoje ADHD, też chcę! :P a nie flak taki ze mnie^^ Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#1318 |
Wtajemniczenie
|
wrocilam wlasnie z silowni
![]() ![]() chyba potrezba nam wszystkim powiewu optymizmu dzis ![]() tak wiec od teraz!! koniec z nuda ![]() ![]() ![]() ![]() !! Jutro piatek!!! czyli ![]() ![]() ![]() ![]() kolorowych snow Wam zycze ![]()
#1319 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Agolku post Ci się udał ![]() ![]() Madame_apple jestem ostatnio taka nadpobudliwa, że się moim ADHD chętnie podziele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() masz racje, poustawiaj ich tam w tej pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że jak przeżyje jutrzejszy dzień bez większego szwanku to mam... 10 dni wolnego ![]() ![]() Tylko najpierw czeka mnie odpowiedź z fizyki, kartkówka z biologii i zapewne pytanko z PO... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.