Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-12, 20:33   #1291
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Melduję że żyję

woda się odzyskała na szczęście wiec włosy zdążyłam umyć, ale nie zdążyłam Wam o tym zameldować
Na ulotkach było nawet nieźle, fajna ekipa w banku (bo dla banku pracuję) więc nie byłam skrępowana, jakoś zleciało i jeszcze 0,5 godzinki wcześniej wyszłam bo akurat burza z piorunami sie zaczęła więc raczej już by nikt ode mnie ulotki nie wziął
dzięki temu zdążyłam na angielski i później jeszcze na pilates śmigłam

i teraz czuje sie zmęczona nieco
wiec idę zalec przed tv

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 21:54   #1292
tamonita
Zakorzenienie

Dziewczynki również melduje, że żyje, choć ledwo... Jestem tak wykończona, że szok a do tego mam wrażenie, że NIC nie umiem Jak przeżyje jutrzejszy dzień to będzie dobrze...

Dobranoc Aniołki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 21:57   #1293
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dobranoc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 22:55   #1294
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dobranoc Kochane

trzymam kciuki jutro za wszystkie które coś piszą
i za udane imprezki również

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-13, 05:37   #1295
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ehh to już dziś 'ten' masakryczny dzień Niedość, że pogoda okropna to jeszcze ta szkoła

Miłego Dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-13, 08:30   #1296
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry !

Poszłam wczoraj na tę siłownię, myslałam, że wypocę to dziadostwo i co? Myliłam się.. Dzisiaj umieram. Wczoraj ejszcze poszłam mamie do sklepu i co? Złapała mnie burz,a grad. Cała przemoczona. I to chyba było dopełnienie, bo dzisiaj kicham, psikam i wszystko inne. Z sobotnim wypadem na jaskinie mogę sobie pomarzyć Dzisiaj miałam jechac w góry Jaaaak wszystko źle ;(

Pozatym mama ma do mnie dalej focha Po prostu bosko.
Za tydzien PTŻ przyjeżdząna całe 5 dni! Zamieszkamy an ten czas u mojego brata, który mieszka sam w mieszkaniu, bo nie chcę, aby PTŻ widział te awantury w domu Jemu byłoby głupio i mi także.

Ewuś - pracujesz dla DB?

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 09:20   #1297
gujana
Wtajemniczenie

Helloł.
Wczoraj w sklepie tak sie spieszylam, ze nie przyszlo mi do glowy ze ktos mogl wyprodukowac ryz dmuchany o smaku toffi i wlasnie jem to cos z mlekiem - przeslodzone zdecydowanie. A tak mialam ochote na taki miodowy ryz... No nic, bedzie trzeba spokojniej zakupy robic

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 12:08   #1298
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej kochane,

ja tak tylko na chwilke sie przywitac. Mam dzis bardzo zly dzien,trac nadzieje,ze bedzie lepiej juz.. Chcialabym poprostu zniknac i wrocic jak bedzie po wszystkim....

milegowam zycze i do uslyszenia
Stary 2008-03-13, 12:28   #1299
Milka19
Zakorzenienie

Część

Ale pogoda paskudna Wieje, pada grad - akurat ze sklepu wracałam z ciężkimi reklamówkami i mnie ta paskudna pogoda wykończyła fizycznie i psychicznie

Chce wiosny

Miłego dnia
Stary 2008-03-13, 13:23   #1300
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

widzę ze humor "dopisuje" u mnie podobnie

przemarzłam na kość, w sklepie była straszna kolejka i zrezygnowałam wiec nici z jakiegoś urozmaiconego obiadu

no cóż

Nefruś- kuruj sie żebyś dla PTŻ-a byłą zdrowa a pracuję dla EB

niech sie poprawi ta pogoda bo zwariuję a właśnie tak patrzę na prognozy i wcale nie zamierza się poprawiać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-13, 13:28   #1301
lapinka
Raczkowanie

ja tez nienawidze tej pogody mimo ze juz coraz cieplej wyciagnelam rower jedze co 2 dzien chyba ze pada ...teraz cwicze biegam i basen w sobote rano...jestem na diecie oczyszczajacej www.schudnijmy.pl/dieta i czuje sie niezle licze na 4 kilo mnie do wakacji.a co u was?
lapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 13:33   #1302
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane jak mnie rozłożyło
Czuję się fatalnie, ta pogoda tez mnie dobija ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 13:37   #1303
lapinka
Raczkowanie

Kurcze Jest Niby Cieplo Ale Zimno...siedze Z Kubkiem Kawy I Pracuje Przytulona Do Grzejnika Umieram Normalnie A Mialam Dzis Pobiegac;/
lapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 13:56   #1304
agness51
Zakorzenienie

Beznadzieja

Napisałam spr z chemi na 1,jestem tego pewna,a już mam jedną gołą jedynkę na dodatek nie poszłam na poprawę z matmy,bo babka powiedziała,że dzisiaj nie może zostać,no i nadal mam 2 gołe jedynki . Wszystko się wali,już mam dość. Na dodatek dzisiaj miałam cholerny bilans,no i gówno mi dała moja tygodniowa już redukcja,jeszcze moja koleżanka z 10kg grubsza ode mnie jak coś tam było o wadze to powiedziała o mnie 'no nie jest źle'. Załamać się można,czuję się jak wielkiii grubas,a jeszcze muszę dzisiaj parę spraw załatwić,na wszystko mi już ochota odeszła .
Najchętniej to bym się zamknęła w domu,a obudziła z pięknymi ocenami,i bez żadnych problemów.

Wybaczcie,musiałam się wyżalić.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:39   #1305
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Poszłam wczoraj na tę siłownię, myslałam, że wypocę to dziadostwo i co? Myliłam się.. Dzisiaj umieram. Wczoraj ejszcze poszłam mamie do sklepu i co? Złapała mnie burz,a grad. Cała przemoczona. I to chyba było dopełnienie, bo dzisiaj kicham, psikam i wszystko inne. Z sobotnim wypadem na jaskinie mogę sobie pomarzyć Dzisiaj miałam jechac w góry Jaaaak wszystko źle ;(

Za tydzien PTŻ przyjeżdząna całe 5 dni! Zamieszkamy an ten czas u mojego brata, który mieszka sam w mieszkaniu, bo nie chcę, aby PTŻ widział te awantury w domu Jemu byłoby głupio i mi także.
Biedactwo może do soboty Ci przejdzie... ? Kuruj się Słonko A czemu mama ma focha na Ciebie ?

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tak tylko na chwilke sie przywitac. Mam dzis bardzo zly dzien,trac nadzieje,ze bedzie lepiej juz.. Chcialabym poprostu zniknac i wrocic jak bedzie po wszystkim....
Kochana co się dzieje ?

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Chce wiosny
Ja też !

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Beznadzieja

Napisałam spr z chemi na 1,jestem tego pewna,a już mam jedną gołą jedynkę na dodatek nie poszłam na poprawę z matmy,bo babka powiedziała,że dzisiaj nie może zostać,no i nadal mam 2 gołe jedynki . Wszystko się wali,już mam dość. Na dodatek dzisiaj miałam cholerny bilans,no i gówno mi dała moja tygodniowa już redukcja,jeszcze moja koleżanka z 10kg grubsza ode mnie jak coś tam było o wadze to powiedziała o mnie 'no nie jest źle'. Załamać się można,czuję się jak wielkiii grubas,a jeszcze muszę dzisiaj parę spraw załatwić,na wszystko mi już ochota odeszła .
Najchętniej to bym się zamknęła w domu,a obudziła z pięknymi ocenami,i bez żadnych problemów.

Aguś Kochana oceny napewno poprawisz, tak musisz o tym myśleć, a nie tak, ze sie nie uda ! Zobaczysz, że będzie dobrze A odnośnie tego bilansu i tej dziewczyny... Napewno zazdrości Ci wygladu i dlatego specjalnie tak powiedziała ! Nie przejmuj sie tekstami jakiejś głupiej dziewuchy, ktora napewno marzy o tym, żeby wygladać jak Ty !

Widze ogromny popwiew optymizmu na Plotkowym...
Cóż u mnie podobnie, pogoda mnie dobija, pada, wieje, jest zimno, pochmurnie, ogólnie beznadzieja, na dodatek tak jak sądziłam byłam pytana z francuskiego... dostałam 2+ Byłoby lepiej gdybym zamiast 'ont' nie napisała 'ent' Ciągle ucze sie z tego francuskiego i co mi po tym ? Poza tym pisałam spr. poprawkowy z fizy i pewnie dostane 1 choć zrobiłam wszystkie zadania Także ogólnie wspaniale

Na szczęście jutro piatek... oby był lepszy...

Miłego dnia Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 14:57   #1306
anniaa

Witam
spr z histy poszedl mi bardzo dobrze jednak cos ta nauka dala
jeszcze tylko jutro i rekolekcje i swieta: narescie troche odpoczne
Dzisiaj dowiedziałam sie ze po swietach czyli 26 po lekcjach musze napisac : 5 kartkówek z matmy bo jak nie napisze to mi kapy wstawi... a przez to przez tydzien mnie w szkole nie było - u nas jest takie motto w klasie dzien bez kartkówki z matmy to dzien stracony... mimo ze mam 3 lekcje tygodniowo to 2 zastepstwa dali i matma była... wogóle głupi ten facet z matmy - powiedział ze pójdzie do dyrektora abysmy mieli o 2 godz wiecej lekcji w planie bo on chce 5 godz w tyg matmy niech tylko spróbuje to go normalnie zabije
mam dzisiaj dobry humor tralala

Agnes kochana nie smutaj sie pomysl sobie ze chociaz u ciebie w szkole mozna poprawiac u mnie nie ma takiego czegos jak poprawa z zadnego przedmiotu . jak prosisz czy mozesz poprawic to patrza na ciebie jak na głupiego i tylko : trzeba było nauczyc ...
a ja tam wierze w ciebie i napewno bedzie dobrze a co do bilansu oj tam pewnie ci zazdrosciła i tak powiedziała

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 15:21   #1307
madame_apple
Zadomowienie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Melduję że żyję

woda się odzyskała na szczęście wiec włosy zdążyłam umyć, ale nie zdążyłam Wam o tym zameldować
Na ulotkach było nawet nieźle, fajna ekipa w banku (bo dla banku pracuję) więc nie byłam skrępowana, jakoś zleciało i jeszcze 0,5 godzinki wcześniej wyszłam bo akurat burza z piorunami sie zaczęła więc raczej już by nikt ode mnie ulotki nie wziął
dzięki temu zdążyłam na angielski i później jeszcze na pilates śmigłam
o to super, że było w porządku - zgrana ekipa to podstawa Kiedy nastepny dzien pracowniczy?
No i w ogole podziwiam, ze jeszcze po proacy mialas sile i ochote isc na angola i pilates...
Cytat:
Dzień dobry !

kuruj się kochana, zeby PTZ jak przyjedzie mial przed soba okaz zdrowia
Fajnie, ze bedzie az 5 dni, to dosc dlugo
Cytat:
hej kochane,

milegowam zycze i do uslyszenia
co sie dzieje agolku?
Cytat:

Chce wiosny
ja tez zdecydowanie! Wieje i pada wciaz, a do tego zimno - ani lżejszych ubran nie da sie nosic, ani parasola nie zlamac, ani nawet wlosow nie ma sensu prostowac bo i tak sie pokreca - co za zwala :P
Cytat:
niech sie poprawi ta pogoda bo zwariuję a właśnie tak patrzę na prognozy i wcale nie zamierza się poprawiać
chamstwo, ma sie poprawic i juz, bez gadania!
Cytat:
Beznadzieja

ech... no coz, madrzejszych slow,ze "tak bywa niestety i trzeba sie z tym pogodzic" nie wymysle... Moze tylko to, ze juz nastepnego dnia moze byc duzo lepiej
Wszystkie oceny na pewno poprawisz, choc rozumiem doskonale ze uczucie ilus tam pał wiszących na głowie nie jest miłe... Ale luty-marzec to strasznie ciezkie miesiace w szkole, pozniej jest lepiej.
A co do bilansu to coz... olej kolezanke, na pewno Ci zazdrosci i chciala byc zlosliwa:/ Nie ma sensu tracic nerwow na takich ludzi. Swoja droga powinni znieść w szkolach te bilansy - tylko sie ludzie stresuja przez ciagle porownywanie. Kazdy moglby sam we wlasnym zakresie robic badania i tylko przynosic do szkoly skoro juz tak im to potrzebne...
pocieszające buuuzi -
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Widze ogromny popwiew optymizmu na Plotkowym... Cóż u mnie podobnie, pogoda mnie dobija, pada, wieje, jest zimno, pochmurnie, ogólnie beznadzieja, na dodatek tak jak sądziłam byłam pytana z francuskiego... dostałam 2+ Byłoby lepiej gdybym zamiast 'ont' nie napisała 'ent' Ciągle ucze sie z tego francuskiego i co mi po tym ? Poza tym pisałam spr. poprawkowy z fizy i pewnie dostane 1 choć zrobiłam wszystkie zadania Także ogólnie wspaniale

na przyszlosc w kwestii francuskiego radze pisac niewyraznie - niektorzy nauczyciele jak nie sa pewni jaka koncowka jest napisana to z gory zakladaja,ze ta dobra
i Tobie tez radze sie zrelaksowac bo stresowanie sie ocenami ktore juz masz nic nie zmieni - przeciwnie - im bardziej sie stresujesz tym trudniej sie skoncentrowac i isc z pogoda ducha na poprawe
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj dowiedziałam sie ze po swietach czyli 26 po lekcjach musze napisac : 5 kartkówek z matmy bo jak nie napisze to mi kapy wstawi... a przez to przez tydzien mnie w szkole nie było - u nas jest takie motto w klasie dzien bez kartkówki z matmy to dzien stracony... mimo ze mam 3 lekcje tygodniowo to 2 zastepstwa dali i matma była... wogóle głupi ten facet z matmy - powiedział ze pójdzie do dyrektora abysmy mieli o 2 godz wiecej lekcji w planie bo on chce 5 godz w tyg matmy niech tylko spróbuje to go normalnie zabije
heeej w ogole to witaj z powrotem bo troszke Cie nie bylo
gratuluje ocenki a facet z matmy jakis niewyżyty widze^^

Ech, a ja wczoraj prawie caly dzien rpzespalam, tak mi sie aura dala we znaki. Dacie wiare, ze polozylam sie o 20? hahah zaraz po dobranocce
Dzis juz troche lepiej, ale wulkan energii to to ze mnie nie jest :P
Czeka mnie dzis masa zadania domowego z niemieckiego ale ze jutro dopiero na 11:30 to mam sporo czasu na kombinowanie...

Milego dnia plotkary

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 15:31   #1308
anniaa

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heeej w ogole to witaj z powrotem bo troszke Cie nie bylo
gratuluje ocenki a facet z matmy jakis niewyżyty widze^^

Ech, a ja wczoraj prawie caly dzien rpzespalam, tak mi sie aura dala we znaki. Dacie wiare, ze polozylam sie o 20? hahah zaraz po dobranocce
Dzis juz troche lepiej, ale wulkan energii to to ze mnie nie jest :P
Czeka mnie dzis masa zadania domowego z niemieckiego ale ze jutro dopiero na 11:30 to mam sporo czasu na kombinowanie...

Milego dnia plotkary
a tak ale juz po przerwie wrociłam ale czesto nie mam jak zagladac - bo szkoła robi swoje... facet z matmy niewyzyty i nienormalny : jestem w 1 klasie LO profil biochemfiz a ja juz miałam 3 próbne matury z matmy rozszerzonej oczywiscie na ocene bo szkoda czasu jak cos nie jest na ocene no przeciez matura coraz blizej juz trzeba robic próbne matury - pomijajac ze pierwsza próbna mature miałam w październiku

oj tez bym sobie pospała.. hehe no tak grzecznedziewczynka po dobranocce niemiecki ooo ostatnio miałam spr i mialam 43/45 pkt a najwiekszy kujon w klasie taki kumpel miał 38/45 myslałam ze mnie normalnie zabije

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 15:40   #1309
Baby14
Zakorzenienie

Hej Ale wczoraj byylam zla Napisałam wielkiego posta i mi nie wysłało ! Myslałam ze oszaleje A tak myslałam zeby go skopiowac...teraz pisze i choc moze nie tak duzo to i tak skopiuje

U mnie dzis pogoda do kitu. Rano swiecilo slonce,potem sie pochmurało i padał grad, a wiało tak ze myslalam ze sie szkola wali
Na fizyce zrobila kartkowke nie zapowiadana... Myslałam ze mnie szlak trafi Dostane 1 góra 2 Z polaka bylo wypracowanie. Z tym nie miałam problemow. A na wfie to myslałam ze usne Gralismy przez 2 godz w siatke . Tzn serwowalysmy tylko. Druga klasa byla taka slaba ze brak slow... Potem to juz sobie jaja robilam i serwowalam noga

I wlasnie oto koncze swa edukacje jak na razie do szkoly wracam po swietach Jednym zdaniem cudownie Jutro rekolekcje. Jakos przezyje tym bardziej ze do kosciola mam nie calle 5 min drogi

madame_apple: Ja tez jak jestem zmeczona to chodze spac o 20 wiec kto jak kto ,ale ja wierze Milego glowkowania nad niemieckim Ale sie wyspisz jutro

anniaa: No to gratuluje ocenek No i 3mam kciukasy z matematyke

tamonita: Oj francuski jest trudny... a fizyka to juz dla mnie czarna magia Ale damy rade wierze w Ciebie

agness51: Kochana nie przejmuj sie tak. Oceny zawsze mozna poprawic Ja tez teraz sie kompletnie nie ucze ale wezme sie za siebie. Moze to wplyw pogody. Trzeba dac temu rade A kolezanka to na 100 zazdrosna jest. Bo skoro wazy od ciebie 10kg wiecej to ma powody Nie przejmuj sie nia ! Glowka do gory

nefre: No widzisz? Po co ci byla silownia? Na nastepny raz bedziesz miala nauczke A tak na powaznie to kuruj sie No i milych chwil z Tż-etem
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 16:09   #1310
schism_
Zadomowienie

Siemaaaa ,jak zwykł mawiać Owsiak ;>

Drugi dzień z rzędu wolny,toteż korzystam. Z nauki narazie nici, jakoś motywacji i nastroju brak
Wczoraj ,wielce zmęczona chciałam iść spać po 22,acz wciągnął mnie film na tvn , 'Imperium Wilków' Niezle trzymał w napięciu Tak więc pobudkę dziś miałam po 11
Pogoda istna tragedia, wyszłam do miasta pozałatwiać kilka spraw ,m.in. złożenie podania o dowód osobisty i w pewnym momencie wiatr rozwalił parasolkę Brr, oby w weekend się polepszyło
.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 16:13   #1311
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Agusiu naprawdę wiem jak to jest ale musisz zacisnąć zęby i nie przejmować sie tak bardzo nauką, bo za kilka lat i tak nikogo to nie obejdzie czy byłaś dobra z chemii ... dasz radę poprawić na pewno, wierze w Ciebie... może masz kogoś kto mógłby Ci wytłumaczyć rzeczy których nie rozumiesz? (czego sie nie dziwię bo dla mnie to tez czarna magia)

a co do tej koleżanki, to z zupełności zgadzam się z dziewczynami, na pewno jest zazdrosna ze dużo mniej ważysz
Cytat:

Cóż u mnie podobnie, pogoda mnie dobija, pada, wieje, jest zimno, pochmurnie, ogólnie beznadzieja, na dodatek tak jak sądziłam byłam pytana z francuskiego... dostałam 2+ Byłoby lepiej gdybym zamiast 'ont' nie napisała 'ent' Ciągle ucze sie z tego francuskiego i co mi po tym ? Poza tym pisałam spr. poprawkowy z fizy i pewnie dostane 1 choć zrobiłam wszystkie zadania Także ogólnie wspaniale
skoro zrobiłaś zadania to na pewno nie będzie 1 weekend już blisko i tego sie trzymajmy

Cytat:
ale Cię cisną w tej szkole podziwiam ze sobie radzisz

Cytat:

o to super, że było w porządku - zgrana ekipa to podstawa Kiedy nastepny dzien pracowniczy?
No i w ogole podziwiam, ze jeszcze po proacy mialas sile i ochote isc na angola i pilates...
jutro znowu idę obawiam się tej pogody, ale może będzie lepiej chociaż trochę
siły na ćwiczenia wczoraj nie miałam ale ochota przeważyła i poszłam

Cytat:
owocnego kombinowania

Cytat:
ostatnio miałam spr i mialam 43/45 pkt a najwiekszy kujon w klasie taki kumpel miał 38/45 myslałam ze mnie normalnie zabije
zdolniach normalnie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

I wlasnie oto koncze swa edukacje jak na razie do szkoly wracam po swietach Jednym zdaniem cudownie Jutro rekolekcje. Jakos przezyje tym bardziej ze do kosciola mam nie calle 5 min drogi
oj jak zazdroszczę udanych ferii w takim razie

odpoczęłam trochę i ogrzałam się o za godzinkę idę na piłki i stretching
mam nadzieję że nie będzie znowu jakiejś burzy, bo nawet przy przejściu na drugą stronę ulicy (tak daleko właśnie mam do fitness klubu ) mogłabym masakrycznie zmoknąć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-13, 18:01   #1312
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Beznadzieja

przykro mi,ze tak ci dzis niedobrze...Mam nadzieje,ze jutro bedziej. Ponoc nigdy nie jest tak zle,ze nie moze byc gorzej A tak na serio to trzymam kciuki,zeby szybko bylo lepiej a kolezance powiedz ''dzieki wiem,ze nie jest zle. U ciebie natomiast niebardzo''

Cytat:
Kochana co się dzieje ?

to co zawsze..praca...

Miłego dnia Kochane
oby byl lepszy bo jak nie to ktos za to beknie

Cytat:

mam nadzieję że nie będzie znowu jakiejś burzy, bo nawet przy przejściu na drugą stronę ulicy (tak daleko właśnie mam do fitness klubu ) mogłabym masakrycznie zmoknąć
ja tez sie wlasnei wybieram na silownie

Hej robaczki!

wrocilam wlasnie z pracy i zjadlam 200ml czekoladowych lodow!! normalnie czuje jak mi krew krazy z predkoscia swiatla i jestem cala roztrzesiona,ale tak fajnie nie jem slodyczy za bardzo i zawsze mam tak po slodkim. Czulam ze tego potrzebuje po dzisiejszym dniu

Pocieszam sie tym,ze zaraz jade na silownie i wszystko spale. Czekam tylko na TZ bo chce jego autem jechac bo fajniejsze a poza tym zostawilam tam moje sluchawki.

mam nadzieje,ze humory juz ciut lepsze u Was. U mnie tak sobie. Praca mnie psychicznie wykancza..

cieplego wieczorka wam zycze
Stary 2008-03-13, 18:22   #1313
Milka19
Zakorzenienie

Ale smutno się porobiło Wirtualnie Was przytulam Mi też coś się humorek popsuł, święta nadchodzą, a czuje zbliżającą się chorobę. Głowa i gardło mnie boli i czuje się taka rozbita i do niczego.
Stary 2008-03-13, 18:52   #1314
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo

Cytat:
Beznadzieja

Napisałam spr z chemi na 1,jestem tego pewna,a już mam jedną gołą jedynkę na dodatek nie poszłam na poprawę z matmy,bo babka powiedziała,że dzisiaj nie może zostać,no i nadal mam 2 gołe jedynki .
Oj Aguś doskonale Cię rozumiem,co prawda nie mam kap z chemii i maty,ale idzie mi bardzo słabo z chemii mam 3 ze sprawdzianu o molach,na którego się tyle uczyłam i 2 z odpowiedzi,nigdy nie pytała,aż tu nagle coś jej się odwidziała i buch ja na pierwszy ogień a z matmy,to też nie idzie mi najlepiej biorąc pod uwagę fakt,że regularnie chodzę na korepetycje.Ale nie ma tego złego jak powiadają,wszystko pięknie poprawisz i będzie gitara pociesze Cię,że w maju będą ogromniaste luzy,bo nauczyciele będą na matury zwiewali .
Cytat:
Na dodatek dzisiaj miałam cholerny bilans,no i gówno mi dała moja tygodniowa już redukcja,jeszcze moja koleżanka z 10kg grubsza ode mnie jak coś tam było o wadze to powiedziała o mnie 'no nie jest źle'.
skandal normalnie tak samo ostatnio jakaś dziewczyna ze szkoły powiedziała mojej bardzo dobrej koleżance,że coś jej się przytyło,a wygląda naprawdę r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e,figurę ma pierwsza klasa,wszyscy faceci na nią zaglądają,więc nawet się nie przejmuj takimi głupi docinkami,mogłaś jej powiedzieć "No cóż,za to z Tobą chyba trochę gorzej "

Cytat:
Witam
Ajaj ja też mam rekolekcje od poniedziałku,na które oczywiście nie mam zamiaru chodzić.
5godzin matmy? zabójstwo .A gdzie Ty Aniu w ogóle chodzisz do szkoły? bo już nie pamiętam nawet

Cytat:
Mi też coś się humorek popsuł, święta nadchodzą, a czuje zbliżającą się chorobę. Głowa i gardło mnie boli i czuje się taka rozbita i do niczego.
I drugie moje biedactwo

Ja za to oddam Wam trochę mojego optymizmu,chociaż pogoda mi nie w nos,to walczę z złym humorem,na rzecz dobrego.W szkole idzie mi średnio jak już wspominała,ale mogło być gorzej,więc nie narzekam.
Porobiliśmy sobie dziś świetne fotki na zastępstwie,było tak zabawnie,że do końca dnia będę miała chyba dobry humor.Za to jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania,bo muszę jechać do oriflame,korki z matmy,a po szkole jeszcze idziemy z klasą uczcić urodziny koleżanki,więc muszę się pilnować

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 19:04   #1315
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja za to oddam Wam trochę mojego optymizmu,chociaż pogoda mi nie w nos,to walczę z złym humorem,na rzecz dobrego.W szkole idzie mi średnio jak już wspominała,ale mogło być gorzej,więc nie narzekam.
Porobiliśmy sobie dziś świetne fotki na zastępstwie,było tak zabawnie,że do końca dnia będę miała chyba dobry humor.Za to jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania,bo muszę jechać do oriflame,korki z matmy,a po szkole jeszcze idziemy z klasą uczcić urodziny koleżanki,więc muszę się pilnować
Ja tam lubie takie dni pełne załatwiania Ostatnio doszłam do wniosku, że mam niewykryte ADHD Nie mogę na zajęciach wysiedzieć Chętnie za Ciebie pare spraw pozałatwiam

Urodzinek zazdroszcze Ja ostatnio na domówce tak się dobrze bawiłam, że z chęcią bym to powtórzyła
Stary 2008-03-13, 19:11   #1316
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam lubie takie dni pełne załatwiania Ostatnio doszłam do wniosku, że mam niewykryte ADHD Nie mogę na zajęciach wysiedzieć Chętnie za Ciebie pare spraw pozałatwiam
Jak dla mnie w zupełności wystarczy,że poszłabyś za mnie na korki z matmy i przy okazji jeszcze ja bym coś z tego wyniosła
Cytat:
Urodzinek zazdroszcze Ja ostatnio na domówce tak się dobrze bawiłam, że z chęcią bym to powtórzyła
Oj ja ostatnio cały czas gdzieś latam ale póki co jeszcze mi się nie znudziło

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 19:13   #1317
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
a tak ale juz po przerwie wrociłam ale czesto nie mam jak zagladac - bo szkoła robi swoje... facet z matmy niewyzyty i nienormalny : jestem w 1 klasie LO profil biochemfiz a ja juz miałam 3 próbne matury z matmy rozszerzonej oczywiscie na ocene bo szkoda czasu jak cos nie jest na ocene no przeciez matura coraz blizej juz trzeba robic próbne matury - pomijajac ze pierwsza próbna mature miałam w październiku
hardkor
ale wiesz, spojrzmy na to z lepszej strony - przed matura pewnie wcale a wcale nie bedziesz sie musiala uczyc przynajmniej
Cytat:
oj tez bym sobie pospała.. hehe no tak grzecznedziewczynka po dobranocce niemiecki ooo ostatnio miałam spr i mialam 43/45 pkt a najwiekszy kujon w klasie taki kumpel miał 38/45 myslałam ze mnie normalnie zabije
ooo zdolna glowa, gratuluje
Ja lubie niemiecki tylko wtedy kiedy sie go sama ucze, przed kolokwium - wtedy zaczynam wszystko kumac bo generalnie z jezykami nie mam problemow i jest si ale tak "normalnie" to nie znosze bo mam 1,5h co tydzien, babka nie umie tlumaczyc i tylko na zajeciach sa nudy przeplatane niezrozumieniem :P
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

madame_apple: Ja tez jak jestem zmeczona to chodze spac o 20 wiec kto jak kto ,ale ja wierze Milego glowkowania nad niemieckim Ale sie wyspisz jutro
ale masz fajnie z tym wolnym
a glowkowania poki co zbyt duzo nie bylo...:P
I w ogole dziewczyny az mi wstyd, czy Wy tez macie takie okresy totalnego zmeczenia i lenistwa?
U mnie:
po pierwsze jest mi ciagle slabo, chce mi sie spac i boli mnie glowa
po drugie nie moge sie skoncentrowac bo mam jakies rozgonione mysli:/
po trzecie caly czas tylko mysle jakby zrobic wolne...

I tak juz wymyslilam, ze skoro taka brzydka pogoda i tak duzo z niemca zadane to moglabym sobie jutro darowac... Bo w zeszlych semestrach ladnie chodzilam gdy inni opuszczali i oni w sumie nic na tym nie stracili... No i nawet pomyslalam, ze moge zostac jutro i ladnie wszystko zrobic w ciagu dnia, nawet sie tego niemca pouczyc byle nie isc. To nie jest normalne, ale wciaz mi sie wydaje, ze jak bedzie juz bardziej wiosennie, po swietach to wroci mi zapał...
beznadziejny leń ze mnie, nie ma co ukrywac^^
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Z nauki narazie nici, jakoś motywacji i nastroju brak
otoz to
Cytat:
ale super miec tak klub bliziutko
ja od kwietnia bede chodzic 2razy w tygodniu na silownie i raz na fitness, przy uniwerku
Cytat:
mam nadzieje,ze humory juz ciut lepsze u Was. U mnie tak sobie. Praca mnie psychicznie wykancza..
milej silowni, mam nadzieje, ze wypocisz stresy
Cytat:
Ale smutno się porobiło Wirtualnie Was przytulam Mi też coś się humorek popsuł, święta nadchodzą, a czuje zbliżającą się chorobę. Głowa i gardło mnie boli i czuje się taka rozbita i do niczego.
:przytu l:
widzę że u wszystkich średniawe samopoczucie... ech to na pewno wina przesilenia...
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
dzieki za porcje optymizmu

Ja tez Wam troche optymizmu moge przeslać bo wprawdzie czuję się
słaba i leniwa, ale do doła mi daleko

Fajny dzień Ci sie jutro zapowiada

milka, Lolcia ---> dawać mi tu swoje ADHD, też chcę! :P a nie flak taki ze mnie^^

Miłego wieczoru

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 20:06   #1318
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

wrocilam wlasnie z silowni troche jestem obolala, nie powiem, ale swietne uczucie

chyba potrezba nam wszystkim powiewu optymizmu dzis

tak wiec od teraz!! koniec z nuda , chorobami , pesymizmem i wkurzajacymi kolezankami (to do Agness)

!! Jutro piatek!!! czyli ,relaks i

kolorowych snow Wam zycze
Stary 2008-03-13, 20:36   #1319
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
wrocilam wlasnie z silowni troche jestem obolala, nie powiem, ale swietne uczucie

tak wiec od teraz!! koniec z nuda , chorobami , pesymizmem i wkurzajacymi kolezankami (to do Agness)

I tym optymistycznym akcentem kończąc, pragnę powiedzieć dobranoc

Agolku post Ci się udał

Madame_apple jestem ostatnio taka nadpobudliwa, że się moim ADHD chętnie podziele
Stary 2008-03-13, 20:57   #1320
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
skoro zrobiłaś zadania to na pewno nie będzie 1 weekend już blisko i tego sie trzymajmy
Ewuś tylko, że jeśli zrobiłam źle to po ptakach to były same na obliczanie

Cytat:
oby byl lepszy bo jak nie to ktos za to beknie
masz racje, poustawiaj ich tam w tej pracy

Cytat:
nie daj się Kochana

Cytat:

ojjj Agolku zgadzam się z Milką, udał Ci się ten post udał

Właśnie sobie uświadomiłam, że jak przeżyje jutrzejszy dzień bez większego szwanku to mam... 10 dni wolnego

Tylko najpierw czeka mnie odpowiedź z fizyki, kartkówka z biologii i zapewne pytanko z PO...

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości