|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Tak a za 2 miesiace nastapia kolejne zmiany..a jeszcze za nastepne 2 bedziemy chwalic sie swoimi maluszkami...
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
oj cos mi sie komp wiesza..
Anisia ale to musi wygladac 30 stopni a ty buty zimowe... ![]() Jeszcze raz zycze miłej podrózy i wracaj tu szybko |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na poczatku mnie to szokowalo, teraz juz przywyklam do tej maniany
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
szczęśliwej podróży Aniu
ja kocham latać, ale odkąd mąż obejrzał na discovery wszystkie możliwe dokumenty o katastrofach (głupek na szczęście na krótko ![]() tak więc don't łory po allegro buszuję i patrzę na ciuchy 68
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie, ostatnio coś oglądałam w TV i widać było ze chodzą wyubierani ci hiszpanie. Aż sie zdziwiłam.
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Czasem jak jestem na nich zla mam ochote wyslac ich do Polski
gdzie pizga i wieje i zacina sniegiem pewnie dla nich bylaby to kara na miare skazani na syberie ![]() Powala mnie koles w pracy, ktory siedzi w kurtce i dogrzewa sie farelka... Cytat:
Ja mam dokladnie to samo co ty z tym lataniem, uwielbiam fruwac, ale wiadomo zawsze jakis przeblysk przemknie przez mysl ![]() Ja zaczynam lowy na allegro w przyszlym tygodniu
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudnie...Cytat:
hihi chwilowy przebłysk pewnie i tyle ale to już coś
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judi dziękuję kochana, mój mężuś to jest big chłop wysoki i szeroki, mój misiaczek którego kocham w każdym centymetrze ![]() Poulette Słonko, dokładnie tą matę kupiłam z żyrafką ![]() Dziś planuję małża wyciągnąć, bo chcę pooglądać czy dostanę jakieś fajnie koszule do karmienia, szlafrok i cycniki, nio zobaczymy. Mieliśmy iść w środę, ale mężuś po pracy przeważnie nie ma weny na bieganie po sklepach. Martuś pewnie, że się odezwę ![]() Anisia zaraz smaruję PW z danymi z naszej klasy, poproszę zaproszenie hihihi Aniu i trzymam mocno kciuki za udany lot, odezwij się jutro z Polanda Będziesz miała niezły szok termiczny, u nas było już naprawdę ładnie, ale teraz znów się ochłodziło i wieje tak że chodzę w czapce bo od razu zatoki mnie bolą.
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ale on taki podpalany jest, wiec sie nie dziwie ze mu zimno, pewnie +50 to dla niego +20
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
no ja lecę moje drogie na szpacerek z piesem bo mi tu popiskuje
![]() cholera wiecie co jednak mi ciągle pokarm z cycochów wypływa, myślałam, że to miałam tylko kilka dni a tu wczoraj rozbieram się do mycia, patrzę na moją wyciętą w serek bluzkę w kolorze ciemny niebieski i co dostrzegam??? Dwie plamy w miejscach wycieku. Ależ ja się zdenerwowałam. Jestem mleczarnią... No i muszę sobie kupić wkładki laktacyjne, bo chodzę znów chusteczkami higienicznymi w staniku ale jajca normalnmie. No i mierzyłam się w brzuchu, mam prawie 100![]() ![]() , bioder wole nie mierzyć![]() ![]()
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy zrobiłam
to już ostatnie ciuchowe na allegro, na początek wystarczy w zupełności wklejam, może się komuś zachce zajrzeć http://allegro.pl/item322611135_r_68...mieciutki.html (zielony) http://allegro.pl/item326721430_r_68...wy_dresik.html http://allegro.pl/item323804556_r_68...ka_gumka_.html (2szt. krem+niebieski) http://allegro.pl/item326031412_r_68...er_jakosc.html (2szt. żółte+niebieskie) http://allegro.pl/item322522588_r_68...ka_frotka.html (żółty) http://allegro.pl/item327054987_r_68...er_jakosc.html http://allegro.pl/item328859385_r_74...er_jakosc.html (chabrowy, ajlowyt )
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coz za piekne zakupki ![]()
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Jowisz, piekne zakupki.
Dziewuszki, nie orientujecie sie czy w ciazy mozna brac cos na uspokojenie, bo mnie ostatnio aż nosi. Mąż mi dzis kupil melise w tabletkach, pani w aptece powiedziala ze melise wolno tak 1 tab. dziennie.
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowisz znowy poszalałaś melisę można, ale wiem o takiej do picia. nie wiem jak z tabletkami - niby to samo, ale w tabsach są różne dodatki zbrylające itp. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku... powaliłaś mnie tym welurowym białym kompletem i tym granatowym... za niedługo wpłata ....
cudne zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja po spacerku z pieskiem i po spacerku na miasto. Byłam w rossmanie, kupiłam wkładki laktacyjne-proszę się nie śmiać Ten płyn do higieny intymnej coś na A, pisałyście o nim i jeszcze parę drobiazgów teraz muszę chwilkę odpocząć, zmachałam się
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczynki. Coś nie moge trawić jak jesteście na forum, ale mam pecha.
JOWISZKU sliczne żakupy. EWELCIA dobrze, że z tesciówką narazie ok. Laski ja jestem róznież za wymianą numerów kom ![]() ANIU jak przeczytasz tą wiadomość to już będziesz w Polsce, ale mam nadzieje, że podróż Ci minie dobrze i spokojnie no i wygodnie. Jak będziesz miała czas to napisz jak Ci podróż minęła? Jakimi liniami leciałaś? Ja w kwietniu planuje jechać do Anglii bo musze się rozmówić z ojcec dzidzi. Chce pomału załatwiać ojcostwo bym mogła łatwiej alimenty ściągnąć. A ja mam pytanko odnoście piersi. Bo mi zbytnio nie urosły, zawsze byłam płaska, teraz mam najwieksze w swoim zyciu, ale i tak są małe. NIketóre z Was mają już pokarm. Martwie się, ze przez to, że mam tak małe oiersi to nie będę miała pokarmu.
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkość nie ma nic do rzeczy, uwierz mi. ZNam osooby z miseczką a, które normalnie karmiły i to ze 2 lata a są i takie które mają big cyc a pokarmu mało, na to nie ma reguły Grunt to się nie poddawać pierwszymi nieudanymi próbami przystawiania do cyca ja mam zamiar być twarda pod tym względem, bo ten mały musi ze mnie wyssać te kilogramy
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam siary, cycki już prawie nie bolą, powiększyły się trochę w 1szym trymestrze i to wszystko. skóra cieńsza, żyłki są - ale głónie na jednej piersi. no ale będzie co ma być
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ja też całe w żyłkach mam, a powiększyły się o rozmiar i koniec narazie, nie bolą tylko swędzą ale już rzadziej niz kiedyś naszczęście
![]() ![]() z witaminek-jem codziennie feminatal, zelazo(zelaza nie chciałabym już brac bo mam strasznie podrażnione jelita przez to g....:/) i wiecie co zaczęłam jeść?Magnez i moje stawianie sie maicy się skończyło Tylko jeszcze to żelazo...:/ a wyniki mam coraz gorsze więc wypadało by brać, ale lecę do ubikacji ze 2 czasem 3 razy dziennie:/ Jedni po tym mają zatwardzenie a na mnie działa jak srodek przeczyszczający. Szkoda ze waga mimo to rośnie dalej
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, że będę umiała karmić piersią, słyszałam, że to nie jest takie hopsiup
![]() Judi masz racje, że ktoś musi wyssać kilogramy, które teraz mamy ![]() Ja nie mam żyłek na piersiach. Nadal nosze rozmiar 70A ![]() A wiecie co moja mama mi powiedziałą, że powinnam hartować piersi (by łatwiej się poźniej krmiło) po przez tarcie szosrstką gąbką. Jak kupiłam sobie nową gobką i potarłam nią sutki to myslaąłm, ze mi odpadną, masakra
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyłek nie ledwo wytrzymuje, bo i lekkie zatwardzenie czasem mam. kończe jeść teraz prenatal i zapytam chyba w aptece czy nie mają zestawu witamin bez żelaza. koleżanki mi radzą by pić oliwę z oliwek, żeby przez te jelita łatwiej się to wszystko przeciskało, zobaczymy czy to coś da ![]() tak to jest, że jedna przez parę dni się nie załatwi i ma zaparcia w ciaży a inna lata mało jej dupsko nie pęknie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam narazie problemów z wypróżnianiem. Robie nie raz, dwa razy dziennie. Ale kiedyś to czasami nie mogłam się załatwić z tydzień lub dłużej. Ale jak byłam w szpitalu i zrobiono mi lewatywę to od tego czasu nie mam z tym problemów. NO chyba, ze jestem w innym miejscu niż w domku, to niesttety nici z załatwienia
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no tak marticia pisała że już coś kupiła bo tydzień w ubikacji nie była, a ja latam tyle razy dziennie, ufffff ![]() Dorbar jakby mi ktoś kazał potrzeć szorstką gąrbką po cycochach to bym chyba padła ja myję je codziennie gąbką, ale delikatnie. Pozatym trzeba cycochy zostawić w spokoju hihi Pod koniec ciąży możesz je pomolestować trochę, bo drażnienie sutków powoduje skurcze, ale na to mamy jeszcze czas
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale kochana z nije kobieta Ale się u mnie rozpadało. Planuje wybrać się dzisiaj do kina. Co byście poleciły ciekawego do obejrzenia?????
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja nie pamiętam kiedy ostatnio w kinie byłam
tz sciąga wszystko przez neta, mi szkoda kasy na kino-swoją drogą to jest koszmar, u nas bilet kosztuje 20 zł, kupi się jakiś popcorn i nie ma ponad 50 zł. a gdybym miała jeszcze dzieci wziąć to już w ogóle... także dorbarku ja Ci nic nie polecę
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

na szczęście na krótko

Ty taka malutka przy Twoim mężusiu
coz za piekne zakupki 

tyłek nie ledwo wytrzymuje, bo i lekkie zatwardzenie czasem mam. kończe jeść teraz prenatal i zapytam chyba w aptece czy nie mają zestawu witamin bez żelaza.