|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kosmetyki, zabiegi kosmetyczne - pomocy
Hej Kobitki
mam kłopoty z cerą i dlatego zwracam się do Was z prośbą. jeśli możecie to doradcie mi jakich kosmetyków mam używać, jakie zabiegi kosmetyczne powinnam wykonać i jeśli się orientujecie to prosze podajcie chociaz przyblizone ceny, ile to moze kosztowac. mam mieszana cere, mnóstwo okropnych wągrów i kilka takich białych kropeczek, których nie można wycisnąć. mam rozszerzone pory, skłonność do przebarwień. moja cera jest "nierówna" i już patrzec na siebie nie mogę. ach no i jeszcze może coś na cienie pod oczami poradzicie. pliz pomóżcie...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki, zabiegi kosmetyczne - pomocy
hmm.... nikt mi nie pomoże??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę Ci pomóc tylko tak: skorzystaj z wyszukiwarki. Wiem, że łatwiej jest jak ktoś Ci napisze w jednym miejscu dokładnie co masz robić, ale każde z Twoich pytań było już omawiane, nie ma więc sensu powtarzać tego kolejny raz w nowym wątku. Poszukaj, poczytaj, wyciągnij wnioski i jeśli nadal będziesz miała wątpliwości - wtedy pytaj. Uwierz mi, gdy Wizażanki widzą zaangażowanie ze strony pytającego, równie chętnie angażują się w dyskusję. Nikt nie lubi być jeleniem
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za odpowiedz
pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

mam kłopoty z cerą i dlatego zwracam się do Was z prośbą. jeśli możecie to doradcie mi jakich kosmetyków mam używać, jakie zabiegi kosmetyczne powinnam wykonać i jeśli się orientujecie to prosze podajcie chociaz przyblizone ceny, ile to moze kosztowac. mam mieszana cere, mnóstwo okropnych wągrów i kilka takich białych kropeczek, których nie można wycisnąć. mam rozszerzone pory, skłonność do przebarwień. moja cera jest "nierówna" i już patrzec na siebie nie mogę. ach no i jeszcze może coś na cienie pod oczami poradzicie. pliz pomóżcie...

pozdrawiam